Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κοίτα, προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν τροφές που αν τις φας, έστω κι ένα γραμμάριο, ανεξαρτήτως την ποσότητα των θερμίδων που καταναλώνεις, θα γίνει ως δια μαγείας λιπώδης ιστός. Κι αν γίνει αυτό, πιστεύω ότι εξαρτάται από τον οργανισμο, πόσα κύτταρα λίπους έχει αυτός στο τάδε σημείο κτλ.  :think:

Εγώ για να γραμμώσω τους κοιλιακούς πάντως απέφευγα τις τροφές με πολλά λιπαρά (π.χ. γλυκά, πλήρες γάλα ή πλήρες γιαούρτι). Προτιμούσα τροφές με χαμηλά λιπαρά (γαλοπούλα, τόνος, τυρί cottage κλπ). Μπορείς να πάρεις τις ίδιες θερμίδες από διάφορα φαγητά αλλά είναι διαφορετική η σύσταση κάθε τροφής (υδατάνθρακας, πρωτείνη, λίπος, σάκχαρα κλπ). Και με τη ζάχαρη παίρνεις πολλές θερμίδες αλλά διατροφικά δεν έχει ποιοτική αξία για τον οργανισμό.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εγώ για να γραμμώσω τους κοιλιακούς πάντως απέφευγα τις τροφές με πολλά λιπαρά (π.χ. γλυκά, πλήρες γάλα ή πλήρες γιαούρτι). Προτιμούσα τροφές με χαμηλά λιπαρά (γαλοπούλα, τόνος, τυρί cottage κλπ). Μπορείς να πάρεις τις ίδιες θερμίδες από διάφορα φαγητά αλλά είναι διαφορετική η σύσταση κάθε τροφής (υδατάνθρακας, πρωτείνη, λίπος, σάκχαρα κλπ). Και με τη ζάχαρη παίρνεις πολλές θερμίδες αλλά διατροφικά δεν έχει ποιοτική αξία για τον οργανισμό.

Κοίτα για να το λες έτσι θα είναι.
Αλλά μήπως τελικά οι κοιλιακοί γραμμώσαν λόγω της μείωσης των θερμίδων και γενικά της γράμμωσης όλου του σώματος σου; Και σου φαίνεται ότι γράμμωσαν επειδή μήπως άρχισες να τους γυμνάζεις πιο δυνατά όταν ήδη είχες χάσει αρκετό λίπος;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κοίτα για να το λες έτσι θα είναι.
Αλλά μήπως τελικά οι κοιλιακοί γραμμώσαν λόγω της μείωσης των θερμίδων και γενικά της γράμμωσης όλου του σώματος σου; Και σου φαίνεται ότι γράμμωσαν επειδή μήπως άρχισες να τους γυμνάζεις πιο δυνατά όταν ήδη είχες χάσει αρκετό λίπος;

Ναι ισχύει αυτό που λες. Έχασα πολλά κιλά και τους γύμνασα πάρα πολύ. Αλλά παράλληλα έκανα και διατροφή. Έκοψα λίπη και τις γνωστές σαβούρες. Και τα 2 χρειάζονται πιστεύω.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Περισσότερες πιθανότητες έχει να λιπώσει κάποιος από την υπερβολική κατανάλωση πρωτείνης παρά με το να φάει μια-δυό φορές λιπαρά φαγητά ειδικά όταν έχει καλή φυσική κατάσταση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σχετικά με αυτό που έλεγα πριν για τις υστερίες με τη διατροφή, λοιπόν, περιστατικό σήμερα στο γυμναστήριο, εκεί που βγαίνω από τα αποδυτήρια και περπατάω σαν την πέρδικα ξαφνικα ένας μαλάκας πετάγεται μπροστά μου και παραλίγο να με σκοτώσει. Λέω από μέσα μου, ή θα είναι κυνηγός κι έτσι που με είδε να περπατάω σαν την περδικα αφηνίασε, ή τον έπιασε κανα κόψιμο. Ε λοιπόν τον ρωτάω "τι έπαθες ρε;",
"πάω να πιω πρωτείνη, πρέπει να προλάβω το αναβολικό παράθυρο!"
Εν τω μεταξύ παράθυρο δεν έχουμε στα αποδυτήρια οπότε μετά κατάλαβα τι εννοούσε και του λέω "ε άμα αργήσεις δύο λεπτά πες του ότι βρήκες κινηση στο δρόμο, θα καταλάβει"  :uglystupid:

:grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λιον ποδια παιζεις καθολου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να χαμογελάς ή σου χει συμβεί και σένα ή είσαι κι εσύ τρεχαλατος  :grin:

χαχα οχι παιχτη γελαω γιατι αφενως καλα ξηγηθηκες αφετερου θυμαμαι φασεις με φιλους που για να μη χασουν το παραθυρο φερνουν παντου φαγια κουμπια και σεηκερ, απο παραλια μεχρι δικαστηρια  :grin:

Επισκέπτης
Μολις εφτασαν σπιτι μου!.....ποιος θελει 1 ποτηρακι? κερναω!  :2funny:

Συνημμένα

• obj9geo9pg1p10.jpg
    obj9geo9pg1p10.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 11

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
λιον ποδια παιζεις καθολου

Μέχρι πέρισυ ανήκα στους χιλιάδες άντρες που ακούγαν προπόνηση ποδιών και βγάζαν φλύκταινες. Δε χρειάζεται καν σχολιασμό η μαλακία μου.
Φέτος κάνω βαθύ σκουώτ, προβολές(αν και σκέφτομαι να τις βγάλω και να βάλω πρέσσα), βουλγάρικα και deadlifts με τεντωμένα πόδια.

χαχα οχι παιχτη γελαω γιατι αφενως καλα ξηγηθηκες αφετερου θυμαμαι φασεις με φιλους που για να μη χασουν το παραθυρο φερνουν παντου φαγια κουμπια και σεηκερ, απο παραλια μεχρι δικαστηρια  :grin:

:2funny: άστα να πάνε

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[size=30pt]ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ[/size]