lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
2σκουπ σινθετο ιδατανθρακα(342 θερμιδες)
"No pain, no gain" οπως ελεγε και η Τζειν Φοντα στις αρχες του '80.Καλά ολα αυτά που λέτε, αλλά από πού κι ως πού η μεγάλη παραγωγή γαλακτικού οξέος είναι αυτοσκοπός στο πρόγραμμα αναερόβιας; Κι από πού κι ως πού είναι ένδειξη σοβαρής προπόνησης που θα 'χει αποτελέσματα; Κι απο πού εως πού φτάνει το Πέραμα; (Νομίζω από κερατσίνι ξεκινάει)
θελω[/URL] να τον νιωσω μεσα μου.
ΟΚ. Δεν καταλαβαίνω βέβαια πώς γίνεται αυτός ο αριθμός να είναι ίδιος γι όλους τους ανθρώπους αλλά τεσπα. Να υποθέσω ότι κι εσύ λες ότι δεν ισχύει ότι δεν απορροφούνται όλα κι ότι αυτά που απορροφούνται γίνονται λίπος, αλλά απορροφούνται όλα αλλά αργότερα;
"No pain, no gain" οπως ελεγε και η Τζειν Φοντα στις αρχες του '80.
Και στην τελικη Lion7 fuck you .
Αμα δεν αντεχεις την σκληρη προπονηση για αντρες, τραβα κανε aerobic και αθλοπαιδιες.
Τιτικα...
ναι παλιες εποχες.αλλα αυτα το σωμα δεν εχει ξαναυπαρξει...παλιες καλες εποχες
τωρα ειναι χοντρουλης
ναι παλιες εποχες.αλλα αυτα το σωμα δεν εχει ξαναυπαρξει...
τωρα εχει αδυνατισει παντως και ειναι και βεγκαν...
"No money, no honey" που λέει κι η κυρά Λίτσα στο Κασσάνδρας 3.
Pain έρχεται και με τα μεγάλα βάρη στις λίγες επαναλήψεις, την λεγόμενη μεγάλη ένταση, χωρίς να έρχεται το milk acid
αυτα ειναι τα πολλα που ελεγες?Αυτα τα λενε και τα κανουν οι ντιντιδες.
Ρε ολυμπιονικη μαλακα, εχεις παει ποτε στο ΚΑΤ απο θλαση 3ου βαθμου μετα απο πιεσεις παγκου 130 κιλων;
Αυτα τα λενε και τα κανουν οι ντιντιδες.
Ρε ολυμπιονικη μαλακα, εχεις παει ποτε στο ΚΑΤ απο θλαση 3ου βαθμου μετα απο πιεσεις παγκου 130 κιλων;
"No money, no honey" που λέει κι η κυρά Λίτσα στο Κασσάνδρας 3.
Pain έρχεται και με τα μεγάλα βάρη στις λίγες επαναλήψεις, την λεγόμενη μεγάλη ένταση, χωρίς να έρχεται το milk acid
για ενέσεις έμαθα ,αυξησης ογκου?αναβολικά ή κόκα ;
Δεν αντιλέγωνομιζεις
για κανε και μετρια κιλα αργες επαναληψεις να δεις τι pain θα ασθαινθεις την αλλη μερα
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
Δεν αντιλέγω
Αργή επανάληψη στα πόδια πού; Στο σκουώτ; Σαν να ετοιμάζομαι να χέσω στο χωράφι ένα πράμα;
ειχα δυο τυπους απο συρια που ειναι bodybuilders
αλλα τυπου ββ που γυμναζουν μονο το πανω μερος για ποζα και τα ποδια δεν τα γυμναζουν καθολου ομως
οι τυποι βαραγανε τοσο ασχημα τα αναβολικα που το γυμναστηριο ειχε βρωμισει απο τα κλανιδια τους
η χειροτερη προπονηση εβερ που εχω κανει
Ωραίος φίλε.
Να βάλω κι εγώ μια καινούρια δικιά μου