Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σώπα μωρέ. Τι δεν έχεις ζήσει δλδ; Αυτή τη μαλακία που ονομάζεται life style και wannabe celebrity?

Οσοι εχουν κανει  εστω μια μερα παρεα με ατομα απο τετοιες καστες ξερουν τι ζωη κανουν  :sunglasses:.Κ αυτη την μαλακια που λεει οτι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια την εχουν βγαλει μιζεροι φτωχομπινεδες

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οσοι εχουν κανει  εστω μια μερα παρεα με ατομα απο τετοιες καστες ξερουν τι ζωη κανουν  :sunglasses:.Κ αυτη την μαλακια που λεει οτι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια την εχουν βγαλει μιζεροι φτωχομπινεδες

Ναι φαντάζομαι για να το γράφεις θα ανήκεις εκεί. Εντάξει , δεν είπα ότι ο άνθρωπος δεν έζησε τη ζωή του. Φαντάζομαι από εύπορη οικογένεια ήταν, μια χαρά. Απλά με εκνευρίζει λίγο όλο αυτό το life style που καλλιεργείται και έχει χαζέψει την κοινωνία μας δυστυχώς. Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Αλλά για να ξέρεις έχω γνωρίσει άτομα πολύ πλούσια , που κρατούσαν ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Δεν είχαν την ανάγκη να φωτογραφίζονται κάθε μέσα σε gossip περιοδικά. Όχι ότι όποιος το κάνει είναι κατακριτέο , ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες.

Μίζεροι πάντως φίλε δεν είναι αυτοί που δεν ανήκουν στην "κάστα" σου όπως την ονομάζεις. Μίζεροι είναι όσοι δεν έχουν φίλους και όσοι δεν περνάνε καλά. H ζωή δεν είναι (μόνο) θέμα €.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
καλα επειδη εσενα σου προβαλουν τους 2-3 μπρουκληδες που κανουν ζωαρα νομιζεις οτι ολοι ειναι ετσι. οι περισσοτεροι ειναι στα χαμενα απο καταχρησεις. ειδικα αυτοι που τους σκαει το μαρουλι κατακεφαλα και δε ξερουν πως να το διαχειριστουν την πατανε.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ναι φαντάζομαι για να το γράφεις θα ανήκεις εκεί. Εντάξει , δεν είπα ότι ο άνθρωπος δεν έζησε τη ζωή του. Φαντάζομαι από εύπορη οικογένεια ήταν, μια χαρά. Απλά με εκνευρίζει λίγο όλο αυτό το life style που καλλιεργείται και έχει χαζέψει την κοινωνία μας δυστυχώς. Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Αλλά για να ξέρεις έχω γνωρίσει άτομα πολύ πλούσια , που κρατούσαν ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Δεν είχαν την ανάγκη να φωτογραφίζονται κάθε μέσα σε gossip περιοδικά. Όχι ότι όποιος το κάνει είναι κατακριτέο , ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες.

Μίζεροι πάντως φίλε δεν είναι αυτοί που δεν ανήκουν στην "κάστα" σου όπως την ονομάζεις. Μίζεροι είναι όσοι δεν έχουν φίλους και όσοι δεν περνάνε καλά. H ζωή δεν είναι (μόνο) θέμα €.

οχι δεν ανηκω σε τετοια καστα ενας απλος μαλακας ειμαι  :sunglasses:

τωρα ας ειχα κ εγω το W να εχω να ασχολουμαι κ ας με ελεγαν κενο φιλοχρηματο τηλεμαιντανο δεν νομιζω να με πειραζε  :tits2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τα βάζω καθαρά για σχολιασμό :

1)
2)
3)
3 διαφορετικές φιλοσοφίες, ειδικά τα 1&3 είναι εξωφρενικά. Θα μου πείς με αυτά που πέρνουν σιγά μη δεν τα έβγαζαν...

Τι να σχολιάσουμε ρε φίλε; Και τι 3 διαφορετικές φιλοσοφίες; Πραγματικά δεν έχει νόημα αυτό, οι λόγοι είναι προφανείς (ο ένας καραείναι!)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
οχι δεν ανηκω σε τετοια καστα ενας απλος μαλακας ειμαι  :sunglasses:

τωρα ας ειχα κ εγω το W να εχω να ασχολουμαι κ ας με ελεγαν κενο φιλοχρηματο τηλεμαιντανο δεν νομιζω να με πειραζε  :tits2:

Κανέναν δεν θα χάλαγε να είναι πλούσιος, μη λέμε μαλακίες.

Αλλά το να θεωρείς ότι κάποιος που δεν είναι πλούσιος ότι είναι μαλάκας ή δυστυχισμένος ή ξέρω εγώ τι δεν ισχύει.

Ψάξε να δεις πόσοι πλούσιοι αυτοκτόνησαν και πολλοί σε νεαρή ηλικία.

Η οικονομική ευμάρεια βοηθάει στο να είμαστε ευτυχισμένοι.

Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
so what?τοσα που εζησε μεχρι τα 30 του εμεις οι μαλακες δεν θα τα ζησουμε ουτε σε 10 ζωες

Απάντησα σε ερώτηση κατ αρχάς.
Τωρα αν θές να μου πείς ότι επειδή εζησε έντονα δεν πειράζει και τι έγινε που πέθανε , να με συνχωρείς αλλά δεν το ασπάζομαι.
Νοιώθω θλίψη πού ένα νεο παλλικάρι πήγε σαν το σκυλί στ αμπέλι, για ανοησίες  ;)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εμενα με εβαλε ο γυμναστης να κανω καθε μερα μια ωρα αεροβιο μετα την προπονηση! Του λεω γιατι ετσι ρε δασκαλε? Μου λεει θελω να κανεις και αεροβιο! Του λεω αι γαμηδια που θα κανω αεροβιο!!! Ειναι πολυ βαρετο ρε γαμωτο  :headbang:

Επισκέπτης
Τι είναι αυτό ρε πίτσι;
Και η κουταλιά ελαιόλαδο δεν νομίζω ότι έχει τόσες πολλές θερμίδες
τοσες εχι ψολαρα μου.
ειναι σινθετοσ ιδατανθρακασ απο σιταρι.μονο που ειανι σε σκονι.μιδεν λιποσ μιδεν ζαχαρι.μονο ιδατανθρακα .

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εμενα με εβαλε ο γυμναστης να κανω καθε μερα μια ωρα αεροβιο μετα την προπονηση! Του λεω γιατι ετσι ρε δασκαλε? Μου λεει θελω να κανεις και αεροβιο! Του λεω αι γαμηδια που θα κανω αεροβιο!!! Ειναι πολυ βαρετο ρε γαμωτο  :headbang:

Καις λίπος, γραμμώνεις, δυναμώνει η καρδιά. Αν βαριέσαι πάρε ένα MP3 και άκου μουσική.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τοσες εχι ψολαρα μου.
ειναι σινθετοσ ιδατανθρακασ απο σιταρι.μονο που ειανι σε σκονι.μιδεν λιποσ μιδεν ζαχαρι.μονο ιδατανθρακα .

που το αγορασες ρε πιτσι?η παιρνεις το σιταρι κ το βαζεις μουλτι κ το κανει σκονη?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Το δικό μου πρόγραμμα είναι:
Δευτέρα  (Α) δικέφαλοι – τρικέφαλοι – στήθος
Τρίτη       (Β) ώμοι – πλάτη
Τετάρτη   (Γ) πόδια – κοιλιακοί
Πέμπτη   off
Παρασκευή  (Α)
Σάββατο      (Β)
Κυριακή  off
Δευτέρα       (Γ)
Τρίτη        off
Τετάρτη        (Α)
Πέμπτη         (Β)
Παρασκευή   (Γ)
Σαββάτο   off
Κυριακή   off

3 σετ ανά άσκηση από 8-12 επαναλήψεις 45 sec διάλειμμα ανά σετ
Μετά τις αντιστάσεις 20-30 λεπτά αερόβια
Σύνολο περίπου 60 λεπτά.

Μονο μια φορα την εβδομαδα κανεις κοιλιακους? Εγω κανω 3-4! Πιστευω οτι καλο ειναι να κανεις πιο συχνα απο μια φορα την εβδομαδα!

Επισκέπτης
που το αγορασες ρε πιτσι?η παιρνεις το σιταρι κ το βαζεις μουλτι κ το κανει σκονη?
ιπαρχι ρε σι κανονικα στιν αγορα.ειναι σε σκονι,σιμπλιρομα.
ειναι για οσοσ θελουν να βαλουν καθαρουσ μιονεσ χορισ λιποσ.εχι μονο σινθετο ιδατανθρακα απο σιταρι.
αννα 100 γραμαρια δινι γιρο στα 80 γραματια ιδατανθρακα,χορισ λιποσ και σακχαρα.
ειανι καλι επιλογι για οσουσ βαρεθικαν να μαγιρευουν οποσ εγο και το κιριοτερο για οσουσ θελουν απαχουσ πορνοδεσ και πομποδεσ μιονεσ!!!!χαχαχαχα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Stories

Νέο!