treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για ενέσεις έμαθα ,αυξησης ογκου?
so what?τοσα που εζησε μεχρι τα 30 του εμεις οι μαλακες δεν θα τα ζησουμε ουτε σε 10 ζωες
για ενέσεις έμαθα ,αυξησης ογκου?
so what?τοσα που εζησε μεχρι τα 30 του εμεις οι μαλακες δεν θα τα ζησουμε ουτε σε 10 ζωες
Σώπα μωρέ. Τι δεν έχεις ζήσει δλδ; Αυτή τη μαλακία που ονομάζεται life style και wannabe celebrity?
Οσοι εχουν κανει εστω μια μερα παρεα με ατομα απο τετοιες καστες ξερουν τι ζωη κανουν .Κ αυτη την μαλακια που λεει οτι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια την εχουν βγαλει μιζεροι φτωχομπινεδες
Ναι φαντάζομαι για να το γράφεις θα ανήκεις εκεί. Εντάξει , δεν είπα ότι ο άνθρωπος δεν έζησε τη ζωή του. Φαντάζομαι από εύπορη οικογένεια ήταν, μια χαρά. Απλά με εκνευρίζει λίγο όλο αυτό το life style που καλλιεργείται και έχει χαζέψει την κοινωνία μας δυστυχώς. Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Αλλά για να ξέρεις έχω γνωρίσει άτομα πολύ πλούσια , που κρατούσαν ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Δεν είχαν την ανάγκη να φωτογραφίζονται κάθε μέσα σε gossip περιοδικά. Όχι ότι όποιος το κάνει είναι κατακριτέο , ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες.
Μίζεροι πάντως φίλε δεν είναι αυτοί που δεν ανήκουν στην "κάστα" σου όπως την ονομάζεις. Μίζεροι είναι όσοι δεν έχουν φίλους και όσοι δεν περνάνε καλά. H ζωή δεν είναι (μόνο) θέμα €.
Τα βάζω καθαρά για σχολιασμό :
1)
2)
3)
3 διαφορετικές φιλοσοφίες, ειδικά τα 1&3 είναι εξωφρενικά. Θα μου πείς με αυτά που πέρνουν σιγά μη δεν τα έβγαζαν...
οχι δεν ανηκω σε τετοια καστα ενας απλος μαλακας ειμαι
τωρα ας ειχα κ εγω το W να εχω να ασχολουμαι κ ας με ελεγαν κενο φιλοχρηματο τηλεμαιντανο δεν νομιζω να με πειραζε
τοσες εχι ψολαρα μου.Τι είναι αυτό ρε πίτσι;
Και η κουταλιά ελαιόλαδο δεν νομίζω ότι έχει τόσες πολλές θερμίδες
Εμενα με εβαλε ο γυμναστης να κανω καθε μερα μια ωρα αεροβιο μετα την προπονηση! Του λεω γιατι ετσι ρε δασκαλε? Μου λεει θελω να κανεις και αεροβιο! Του λεω αι γαμηδια που θα κανω αεροβιο!!! Ειναι πολυ βαρετο ρε γαμωτο
τοσες εχι ψολαρα μου.
ειναι σινθετοσ ιδατανθρακασ απο σιταρι.μονο που ειανι σε σκονι.μιδεν λιποσ μιδεν ζαχαρι.μονο ιδατανθρακα .
τοσες εχι ψολαρα μου.
ειναι σινθετοσ ιδατανθρακασ απο σιταρι.μονο που ειανι σε σκονι.μιδεν λιποσ μιδεν ζαχαρι.μονο ιδατανθρακα .
Αυτα τα λενε και τα κανουν οι ντιντιδες.
Ρε ολυμπιονικη μαλακα, εχεις παει ποτε στο ΚΑΤ απο θλαση 3ου βαθμου μετα απο πιεσεις παγκου 130 κιλων;
Το δικό μου πρόγραμμα είναι:
Δευτέρα (Α) δικέφαλοι – τρικέφαλοι – στήθος
Τρίτη (Β) ώμοι – πλάτη
Τετάρτη (Γ) πόδια – κοιλιακοί
Πέμπτη off
Παρασκευή (Α)
Σάββατο (Β)
Κυριακή off
Δευτέρα (Γ)
Τρίτη off
Τετάρτη (Α)
Πέμπτη (Β)
Παρασκευή (Γ)
Σαββάτο off
Κυριακή off
3 σετ ανά άσκηση από 8-12 επαναλήψεις 45 sec διάλειμμα ανά σετ
Μετά τις αντιστάσεις 20-30 λεπτά αερόβια
Σύνολο περίπου 60 λεπτά.
ιπαρχι ρε σι κανονικα στιν αγορα.ειναι σε σκονι,σιμπλιρομα.που το αγορασες ρε πιτσι?η παιρνεις το σιταρι κ το βαζεις μουλτι κ το κανει σκονη?
Μονο μια φορα την εβδομαδα κανεις κοιλιακους? Εγω κανω 3-4! Πιστευω οτι καλο ειναι να κανεις πιο συχνα απο μια φορα την εβδομαδα!
πορνεεεεε βαλε μασ τα μουσκουλα μου να ξεροχισουμε λιγουλακι!!!!!!!!!αντεεεεεεεεεεεεεεε!!!το εχουμε αναγκι!!!!
πορνεεεεε βαλε μασ τα μουσκουλα μου να ξεροχισουμε λιγουλακι!!!!!!!!!αντεεεεεεεεεεεεεεε!!!το εχουμε αναγκι!!!!