Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
τα ελληνικα σου βγαζουν ματια
κανισ μεγαλο λαθοσ!!!!!!!!!!!!!!!
το μελι και ι μπανανα ειναι για γριγορι αναπλιροσι για να γεμισουμε γριγορα το χαμελο γλικογονο και να προλαβουμε τιν κορτιζολι!διοτι εχουν μεγαλο γλικεμικο δικτι!
αυτα για αυτουσ που κανουν σοβαρεσ προπονισισ....
αμα καπιοσ δε κανι σοβαρα και μαλακιζει το τσουτσουνι του δε χριαζετε να φαι και τιποτα μετα το γιμναστιριο. :2funny: :2funny: :2funny:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κανισ μεγαλο λαθοσ!!!!!!!!!!!!!!!
το μελι και ι μπανανα ειναι για γριγορι αναπλιροσι για να γεμισουμε γριγορα το χαμελο γλικογονο και να προλαβουμε τιν κορτιζολι!διοτι εχουν μεγαλο γλικεμικο δικτι!
αμα καπιοσ δε κανι σοβαρα και μαλακιζει το τσουτσουνι του δε χριαζετε να φαι και τιποτα μετα το γιμναστιριο. :2funny: :2funny: :2funny:
Η φρουκτόζη δεν αναπληρώνει το μυϊκό γλυκογόνο, αλλά το γλυκογόνο του ήπατος, ενώ τα λίπη καθυστερούν την πέψη γιατί απαιτούν πολλές διαδικασίες για τη διάσπασή τους.

Επισκέπτης
Η φρουκτόζη δεν αναπληρώνει το μυϊκό γλυκογόνο, αλλά το γλυκογόνο του ήπατος, ενώ τα λίπη καθυστερούν την πέψη γιατί απαιτούν πολλές διαδικασίες για τη διάσπασή τους.
μια χαρα αναπλιροσι κανι ι μπανανα και το μελακι!σε σινδιασμο με προτεινι ενοιτε.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

'Eλα ρε Πίτσι τρελλό αγόρι του γυμναστηρίου!  :cheesy:

Πομπώδης και μυώδης ε;  :grin:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ποσταρο το νεο πορνοδιατροφικο μου πλανο και θελο σιμβουλεσ απο ολουσ τουσ χιστεσ!
τι την θες την γνωμη μας αφου τα ξερεις ολα
μια χαρα αναπλιροσι κανι ι μπανανα και το μελακι!σε σινδιασμο με προτεινι ενοιτε.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Δεν πάω να γίνω -και ούτε είμαι- φούσκας,ούτε έχω σκοπό να κατεβώ σε αγώνες...γουστἀρω όμως να δοκιμάσω το πρόγραμμα του DY για να δώ αν θα δώ διαφορά στο δικό μου σώμα, με την δική μου διατροφή/συμπληρώματα.

Ωραιος καυλιαρη μου! Ετοιμασου να χυσεις αιμα και σπερμα στο γυμναστηριο! Προσεχε ομως τους τραυματισμους γιατι με τοσο σκληρο προγραμμα γινονται πολυ ευκολα. Ο ιδιος o Dorian ειχε κοψει δικεφαλο νομιζω!
Παρακαλω ενημερωσε μας για την προοδο σου καθως ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ και οι υπολοιποι καυλιαρηδες εχουμε μεγαλη αγωνια να δουμε κατα ποσο δουλευει το προγραμμα του Dorian σε κοινους θνητους!

Επισκέπτης
τι την θες την γνωμη μας αφου τα ξερεις ολα
σε χαλαι το μπανανακι το μελακι το μαυροσιταρο και τα αυγουλακια για αναπλιοροσι διλαδι?
ε ρε χιστι αμα σε χαλανε τι να πο!!!!εισαι πολι πομποδεσ ογκοδεσ μιοδεσ και θιριοδεσ χιστισ που εχισ περασι σε αλλα επιπεδα!!!!!!
εμισ ειμαστε μικροι χιστεσ και χτιστοι ακομα!!!!
ξεροχινο με τα πορνομουσκουλα σου τσιρτσιναμπαααααααααααα!!!!!!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Επειδη ειδα που μιλατε πιο πανω για αρσεις θανατου ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι σχετικο!

Γυμναζομαι ενα χρονο και κανω 70 κιλα στον παγκο και 100 κιλα σκουατ. Πιστευετε οτι ειμαι πολυ αρχαριος ακομα για να δοκιμασω αρση θανατου?
Οταν ειπα στο γυμναστη αν θα μου βαλει την ασκηση στο προγραμμα μου ειπε παρε ταρχιδια μου! Μετα ηρθαν 2-3 τουμπανοι 40αρηδες που εχουν φαει τη ζωη τους στο γυμναστηριο και μου ελεγαν οτι ειναι απαγορευμενη ασκηση και μου εκαναν κυρηγμα για το ποσο κακη ειναι η αρση θανατου ποσο πολυ σου γαμαει τη μεση και οτι προοριζεται μονο για επαγγελματιες που κανουν αρση βαρων ή πανε σε διαγωνισμους  :S

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
σε χαλαι το μπανανακι το μελακι το μαυροσιταρο και τα αυγουλακια για αναπλιοροσι διλαδι?
ε ρε χιστι αμα σε χαλανε τι να πο!!!!εισαι πολι πομποδεσ ογκοδεσ μιοδεσ και θιριοδεσ χιστισ!!!!!
ξεροχινο με τα πορνομουσκουλα σου τσιρτσιναμπαααααααααααα!!!!!!

Εγω παντως καυλεα μου παντα πινω λιγο μελακι αμεσως μετα την προπονηση!
Αυτο εδω τα κανει ολα και συμφερει!

URL]]

Επισκέπτης
Εγω παντως καυλεα μου παντα πινω λιγο μελακι αμεσως μετα την προπονηση!
Αυτο εδω τα κανει ολα και συμφερει!

http://[URL unfurl="true"]www.attiki-pittas.gr/media/PROIONTA/NEES_SUSKEUASIES_ATTIKI/PET_ATTIKI500.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
και εγο κουμπονο μελακι ψολοδεσ αγορι!
αλλα ο αλοσ χιστισ πιο πανο λεει οτι δεν ειναι καλο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

αν θελετε να γινετε τιτανοδεσ, τερατώδεσ αλλα πάνω απο όλα πομποδεσ χυστες θα πρεπει να κουμπόνετε τον υπερπορνοδεσ βασιλικό πολτο!

Επισκέπτης
αν θελετε να γινετε τιτανοδεσ, τερατώδεσ αλλα πάνω απο όλα πομποδεσ χυστες θα πρεπει να κουμπόνεται τον υπερπορνοδεσ βασιλικό πολτο!
το εχουμε αναγκι ψολαρα!!!!!!να γινουμε επιτελουσ τιτανοδεσ τερατοδεσ μιοδεσ πομποδεσ τσιρτσιναμπεσ!!!!!!!
απο που το περνισ το εργαλιο?τιμεσ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
το εχουμε αναγκι ψολαρα!!!!!!να γινουμε επιτελουσ τιτανοδεσ τερατοδεσ μιοδεσ πομποδεσ τσιρτσιναμπεσ!!!!!!!
απο που το περνισ το εργαλιο?τιμεσ?

εγω ψωνιζω απο ενα φιλο μελισοκόμο , που ειναι πορνέας και μου το δινει σε τιμες κοστους
μπορεις να παρεις και απο το φαρμακειο, τιμη (φαρμακέιου) περιπου 40 ευρω τα 30 γρ.
να το παιρνεις πρωι , νυστικος και υπογλώσσια παντα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Επειδη ειδα που μιλατε πιο πανω για αρσεις θανατου ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι σχετικο!

Γυμναζομαι ενα χρονο και κανω 70 κιλα στον παγκο και 100 κιλα σκουατ. Πιστευετε οτι ειμαι πολυ αρχαριος ακομα για να δοκιμασω αρση θανατου?
Οταν ειπα στο γυμναστη αν θα μου βαλει την ασκηση στο προγραμμα μου ειπε παρε ταρχιδια μου! Μετα ηρθαν 2-3 τουμπανοι 40αρηδες που εχουν φαει τη ζωη τους στο γυμναστηριο και μου ελεγαν οτι ειναι απαγορευμενη ασκηση και μου εκαναν κυρηγμα για το ποσο κακη ειναι η αρση θανατου ποσο πολυ σου γαμαει τη μεση και οτι προοριζεται μονο για επαγγελματιες που κανουν αρση βαρων ή πανε σε διαγωνισμους  :S
ολες οι ασκησεις γαμανε την μεση σου εαν δεν τις κανεις σωστα.
αρσεις θανατου, πιεσεις παγκου κ καθισματα ειναι οι βασικες ασκησεις ενεργοποιουν τους περισσοτερους μυεις κ εχεις τα καλυτερα συνολκια αποτελεσματα.
Εαν κανεις 100κιλα σκοωτ νομιζω πως η μεση αντεχει την πιεση για να κανεις αρσεις.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ωραιος καυλιαρη μου! Ετοιμασου να χυσεις αιμα και σπερμα στο γυμναστηριο! Προσεχε ομως τους τραυματισμους γιατι με τοσο σκληρο προγραμμα γινονται πολυ ευκολα. Ο ιδιος o Dorian ειχε κοψει δικεφαλο νομιζω!
Παρακαλω ενημερωσε μας για την προοδο σου καθως ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ και οι υπολοιποι καυλιαρηδες εχουμε μεγαλη αγωνια να δουμε κατα ποσο δουλευει το προγραμμα του Dorian σε κοινους θνητους!

Ο DY ηταν φλωρος. Εγω γεννητικα ειμαι προικισμενος... :rockon:.

οχι ακομα τσιρτσιναμπα!!!!
πιστευο ομοσ  το επομενο καλοκερι ομοσ να ειμστε παρα μα παρα πολι πομποδεσ και μιοδεσ χιστεσ!!!!

Ετσι πιτσι, το επομενο καλοκαιρι θα ειμαστε απιστευτα τεραστιοι και γραμμωμενοι.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εαν θεωρεις οτι το μελι εχει φρουκτοζη τοτε καλα τα λες αλλα εγω μιλαγα για τα φρουτα μετα την προπονηση

Επισκέπτης
εαν θεωρεις οτι το μελι εχει φρουκτοζη τοτε καλα τα λες αλλα εγω μιλαγα για τα φρουτα μετα την προπονηση
κ φρουκτοζι και γλικοζι!
διλαδι ι μπανανα τι εχι?ειανι κακια εμτα τιν προπονισι?τοτε μαλλον ολοι που τρονε μπανανα κανουν λαθοσ σιμφονα με τι λογικι σου!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom