You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πολλι ζαχαρι μεσα ρε χιστι.ρε παίδες να ρωτήσω....
ποια η γνώμη σας για τα μούσλι τα δημητριακά;;
Σόρρυ αλλά δεν ξέρω πως γράφονται στ' αγγλικά!
κουμποσε κουακερακι ι μαυροσιταρο!ακατεργαστα φισικα πορνοδεσ προιοντα λεμεεεεεεεεεε!
Επισκέπτης
σε προσφατι σιζιτισι μου με γιμναστι και προταθλιτι bodybuilding στιν λευκοροσια μου ειπε να μιν τροο καθολου ψομι γενικα.ουτε μαυρο.κομενο εντελοσ.περετερο πλιροφοριεσ δε ροτισα γιατι τουσ ορουσ bodybuilding στα ροσικα δε τουσ ξερο.και ενοιτε δε θα καταλαβενα τιποτα.
τοσο κακο ειναι τελικα το μαυρο ψομι?
D
dude901123
Επισκέπτης
Έχει και χωρίς ζάχαρη μόνο από μια εταιρεία τα alpen musli. είναι ξηροί καρποί θρυμματισμένοι στην ουσία.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
το ψωμι και οι τηγανιτες πατατες ειναι για τον πουτσο...σε προσφατι σιζιτισι μου με γιμναστι και προταθλιτι bodybuilding στιν λευκοροσια μου ειπε να μιν τροο καθολου ψομι γενικα.ουτε μαυρο.κομενο εντελοσ.περετερο πλιροφοριεσ δε ροτισα γιατι τουσ ορουσ bodybuilding στα ροσικα δε τουσ ξερο.και ενοιτε δε θα καταλαβενα τιποτα.
τι λεει πιτσι πηραμε κανα κιλο;
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τι δουλεια εχει το ψωμι με τις τηγανιτες πατατες ρε βλακατο ψωμι και οι τηγανιτες πατατες ειναι για τον πουτσο...
απλα μακαρονια και ρυζι ειναι πολυ καλυτεροι υδατανθρακες απ το ψωμι,γι αυτο στο ειπε πιτσι...
...δεν ειναι κακο το ψωμι απλα τα μακαρονια ρυζι ειναι ακομα καλυτερα ;)
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
τι δουλεια εχει το ψωμι με τις τηγανιτες πατατες ρε βλακα
απλα μακαρονια και ρυζι ειναι πολυ καλυτεροι υδατανθρακες απ το ψωμι,γι αυτο στο ειπε πιτσι...
...δεν ειναι κακο το ψωμι απλα τα μακαρονια ρυζι ειναι ακομα καλυτερα ;)
ρε τραβα να φας κανα διπλοπιττο και να βγαλεις για κατουρημα τον φιλο σου τον Αβραμη στις τουαλετες της σουβλακερης.
Με εγινες και ειδικος στην διατροφη.
Τενια Μακρη της διαιτολογιας.
Επισκέπτης
βασικα στο ολικισ αλεσεοσ το ψομι βαζουν μεσα και ποσοστο απο ασπρο αλευρι!ισοσ γιαυτο ο χτιστοσ να μου το ειπε.
Επισκέπτης
προσπαθο τσιρτσιναμπα μου!στον αγονα!αν και εχο αρχισι να κανο πιο σιχνα διαδρομο σε ιψιλι εντασι για να χασο λιγο απο τι μεσι.οποτε απο κιλα δισκολο να παρο πλεον.το ψωμι και οι τηγανιτες πατατες ειναι για τον πουτσο...
βασικα στο ολικισ αλεσεοσ το ψομι βαζουν μεσα και ποσοστο απο ασπρο αλευρι!ισοσ γιαυτο ο χτιστοσ να μου το ειπε.
Αυτο ειναι αληθεια αλλα το κανουν για τη γευση πιο πολυ και κυριως οικονομια. Σιγα μην πανε να ψαξουν το ψωμι εξονυχιστικα.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Πες του χτιστου να αλλαξει φουρνο.
Μην πυροβολειτε και μην διαβαλλετε το παραδοσιακο επαγγελμα του φουρναρη.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Μαγκες εχετε ακουστα το synthol ?
Προσωπικα καβλωσα πολυ με τα μουσκουλα.
Νωντα εγινα gay .
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μαγκες εχετε ακουστα το synthol ?
Μεγάλη μαλακία τύπε! Πρώτον κάνει μπαμ γιατί γίνεσαι μαλακός και νερουλός και δεύτερον αν πάθεις μόλυνση με τα λαδάκια την έκατσες... Σε βάζει σε ζόρικες διαδικασίες1 Έβαλε και ο Κάτλερ σε αυτό το Ολύμπια και κάνει μπαμ χααχχα.
Επισκέπτης
τι επαθαν ολοι αυτοι οι μαλακεσ και εχουν εξοιγινουσ ,κτινοδισ θριοδισ πομποδισ δικεφαλουσ?Μεγάλη μαλακία τύπε! Πρώτον κάνει μπαμ γιατί γίνεσαι μαλακός και νερουλός και δεύτερον αν πάθεις μόλυνση με τα λαδάκια την έκατσες... Σε βάζει σε ζόρικες διαδικασίες1 Έβαλε και ο Κάτλερ σε αυτό το Ολύμπια και κάνει μπαμ χααχχα.
τι επαθαν ολοι αυτοι οι μαλακεσ και εχουν εξοιγινουσ ,κτινοδισ θριοδισ πομποδισ δικεφαλουσ?
Ενεσεις με λαδι τυπε
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
τι επαθαν ολοι αυτοι οι μαλακεσ και εχουν εξοιγινουσ ,κτινοδισ θριοδισ πομποδισ δικεφαλουσ?
Γαμάτοι δεν ειναι πορνοδασκαλε;
Εχω τραβηξει τρεις απανωτες με το βιντεο.
Ετσι θα ειμαστε το καλοκαιρι του 2012.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140