Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
Η φρουκτόζη δεν αναπληρώνει το μυϊκό γλυκογόνο, αλλά το γλυκογόνο του ήπατος, ενώ τα λίπη καθυστερούν την πέψη γιατί απαιτούν πολλές διαδικασίες για τη διάσπασή τους.
τα λιπι που τα ειδεσ τορα?το μελι ειναι γλικοζι που χριαζετε για τιν αναπλιροσι του μιικου γλικογονου,ι μπανανα φρουκτοζι...τα αυγα προτεινι....
το μαυροσιταρο ιδατανθρακασ!
πορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μιποσ ενοισ αλο γευμα?γιατι εγο μιλαο για το μεταπροπονιτικο!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα λιπι που τα ειδεσ τορα?το μελι ειναι γλικοζι που χριαζετε για τιν αναπλιροσι του μιικου γλικογονου,ι μπανανα φρουκτοζι...τα αυγα προτεινι....
το μαυροσιταρο ιδατανθρακασ!
πορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μιποσ ενοισ αλο γευμα?γιατι εγο μιλαο για το μεταπροπονιτικο!

η φρουκτοζη μεταβολιζεται εξολοκληρου στο συκωτι παιχτουρι μου και γινεται ελευθερα λιπαρα οξεα και τριγλυκεριδια. το γαμηδι το λιπος κουμπωνει μετα στο συκωτι και τους σκελετικους μυες.
θελει ρεγουλα η φρουκτοζη.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
συνηθως απο την εξαντληση ερχονται κ οι ζαλαδες.
Μονο εαν πας για δημοσιες σχεσεις κ κανεις 10 λεπτα ασκηση κ 20 λεπτα διαλλημα συνολικα δεν εχεις τετοια προβληματα.
<<H.I.T. is for the real men not for nerds>>....mike mentzer

Οι ζαλάδες μπορούν να οφείλονται σε πολλούς λόγους όπως υπογλυκαιμία, υψηλή ή χαμηλή πίεση κλπ κλπ Αν πηγαίνουμε στο γυμναστήριο και φεύγουμε άρρωστοι με ζαλάδες, εμετούς κλπ σημαίνει ότι κάτι δεν γίνεται σωστά και όχι ότι έχουμε κάνει καλή προπόνηση.
Και κάτι άλλο. Εκτός από τους μύες υπάρχουν και οι τένοντες οι οποίοι αναπτύσσονται με αργότερο ρυθμό. Προσοχή λοιπόν γιατί οι τενοντίτιδες καραδοκούν και το εξάμηνο εκτός είναι το λιγότερο.

Επισκέπτης
η φρουκτοζη μεταβολιζεται εξολοκληρου στο συκωτι παιχτουρι μου και γινεται ελευθερα λιπαρα οξεα και τριγλυκεριδια. το γαμηδι το λιπος κουμπωνει μετα στο συκωτι και τους σκελετικους μυες.
θελει ρεγουλα η φρουκτοζη.
με ενα μπανανακι μετα τιν προπονισι και ενα το προι λεσ να βαλο λιποσ ψολαρα μου?
πεσ μου να χισο πορνοδιατροφολογε μου!!!!
λεσ να με απαξιοσι ι πορνοδεσ φρουκτοζι?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
με ενα μπανανακι μετα τιν προπονισι και ενα το προι λεσ να βαλο λιποσ ψολαρα μου?

Μην ανησυχεις καυλεα μου δε βαζεις λιπος! Απλα οι αλλοι ζηλευουν το πορνωδες σωμα σου!!!
Προσεχε μονο μην το παρακανεις με τιποτα μακαροναδες με κιμα και death by chocolate!
http://[URL unfurl="true"]www.victorianalady.com/images/750_New_Hope_Death_By_Chocolate.JPG[/img[/URL]]

Αλλωστε θυμαμαι και εναν απο τους γυμναστες στο γυμναστηριο που παω που ελεγε οτι η μπανανα περιεχει και ψευδαργυρο που ειναι καλος για την αποκατασταση μετα την προπονηση  :headbang3:

Επισκέπτης
Μην ανησυχεις καυλεα μου δε βαζεις λιπος! Απλα οι αλλοι ζηλευουν το πορνωδες σωμα σου!!!
Προσεχε μονο μην το παρακανεις με τιποτα μακαροναδες με κιμα και death by chocolate!
http://[URL unfurl="true"]www.victorianalady.com/images/750_New_Hope_Death_By_Chocolate.JPG[/img[/URL]]

Αλλωστε θυμαμαι και εναν απο τους γυμναστες στο γυμναστηριο που παω που ελεγε οτι η μπανανα περιεχει και ψευδαργυρο που ειναι καλος για την αποκατασταση μετα την προπονηση  :headbang3:
[/quote]
πο πο χιστι μου τι εργαλιο ειναι αυτο!!!!!!!!!ελα να το κουμποσουμε παρεα!!!αλλα θα θολουσουν οι πορνοκιλιακοι μασ μετα απο αυτο το εργαλιο!
οντοσ αυτο ισχιει με τιν μπανανα!εχι πορνοψευδαργιρο που ειναι καλοσ για τιν μιικι πορνοαναπτιξι τον πομποδεσ μιονον μασ!

grapman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδες γεια χαρα.ηθελα μια γνωμη η απο εδω η σε π.μ. οποιος δε βαριεται και ευχαριστω προκαταβολικα.ειμαι 1:80 και 88 κιλα και κανω 2 φορες η 3 την εβδομαδα τρεξιμο απο 5 ως 10 χλμ και αλλες 2 φορες αναεροβια,ειτε βαρη ειτε μονοζυγα,διζυγα,καμψεις.ηθελα γνωμη για συμπληρωμα εκτος διατροφης το τονιζω εκτος διατροφης, που ειναι δεδομενο οτι απο κει ξεκιναω και ειναι το σημαντικοτερο,συμπληρωμα λοιπον που να ειναι λιποδιαλυτης σχετικα δυνατος αλλα ναμην επηρεαζει-πειραζει ορμονες κτλ.οποιος μπορει να συμβουλεψει ευπροδεκτος μαγκες.καλες προπονησεις

grapman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συμπληρωματικα στο απο πανω μηνυμα μενδιαφερει να γινω 80 με 82 κιλα και οσο το δυνατον να χασω λιπος κ οχι μυες οσο το δυνατον φυσικα.θα το συνδυασω με αμινοξεα μηπως?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

χαχα οχι πορνε μου.  :rockon:

Επισκέπτης

grapman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
thanks φιλε.το δευτερο λες καλυτερο?το πρωτο το χρησιμοποιησες και σου ειχε καλα αποτελεσματα εννοεις ε?δυνδυασες με αμινοξεα για να χανεις ας πουμε λιπος κ οχι μυες η δεν εισχυει αυτο?πολλα σε ρωταω και ρωταω γενικα τους τυπους εδω αλλα ειμαι μη γνωστης και δε χρησιμποιησα αλλοτε συμπληρωματα και δεν ξερω δυστηχως τι παιζει

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
thanks φιλε.το δευτερο λες καλυτερο?το πρωτο το χρησιμοποιησες και σου ειχε καλα αποτελεσματα εννοεις ε?δυνδυασες με αμινοξεα για να χανεις ας πουμε λιπος κ οχι μυες η δεν εισχυει αυτο?πολλα σε ρωταω και ρωταω γενικα τους τυπους εδω αλλα ειμαι μη γνωστης και δε χρησιμποιησα αλλοτε συμπληρωματα και δεν ξερω δυστηχως τι παιζει

Έχεις κάνει λιπομέτρηση? Τι ποσοστό λίπους έχεις? Αν έχεις πάνω από 20 θα σου πρότεινα να μην πάρεις λιποδιαλύτη αλλά να χάσεις τα κιλά μόνο με διατροφή και αερόβια.

grapman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχω κανει λιπομετρηση φιλε αλλα πιστευω χωρις ελπιζω να ειμαι αφελης οτι εχω σιγουροτατα κατω απο 20 στα 100 ποσοστο λιπους,ισως ακουγομαι αφελης αλλα κανω 10 χρονια γυμναστικη στα 30 μου τωρα και περασα απο αρκετα σπορτς οχι σε πρωταθλητισμο αλλα ασχοληθηκα αρκετα και συμμετειχα κ σε αγωνες καπως χαμηλου επιπεδου σχετικα και τελοσπαντων βλεπω το σωμα μου και φαινεται στημενο και χωρις πολλα ψεγαδια και λεω αληθεια.απλως θελω την τελειοποιηση ας πουμε που μπορω να το φτασω χωρις να ζοριζω τον οργανισμο μου με πειραγματα ορμονων και αλλα.αν εχεις κατι στο μυαλο σου παντως φιλε θα χαρω ναμε βοηθησεις.την καλημερα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άλλος ο δείκτης μάζας σώματος (BMI Index) και άλλο το ποσοστό λίπους. Έτσι δεν είναι;

Ο δείκτης BMI νομίζω έχει μονάδες μέτρησης (πχ κιλά ανά τετραγωνικό μέτρο) και τύπο μάζα σε κιλά δια το τετράγωνο του ύψους σε μέτρα. Δεν έχει όμως πολλή πιστότητα και είναι μόνο κάτι γενικό. Το άλλο είναι απλά ένα ποσοστό και είναι straight to the point αυτό που θέλεις.

Πχ εγώ βγάζω κάτι παραπάνω από 25 διότι είμαι 90 με ύψος 1,88. Πάει να πει ότι είμαι υπέρβαρος; Ε, ίσως λίγο, αλλά αυτό δεν φαίνεται καθόλου στην όψη μου.

Πάω να πω ότι άμα αντικαταστήσω 2 κιλά της μάζας λίπους μου με μύες το ποσοστό λίπους θα είναι τέλειο αλλά ο BMI πάλι τα ίδια θα λέει.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
δεν εχω κανει λιπομετρηση φιλε αλλα πιστευω χωρις ελπιζω να ειμαι αφελης οτι εχω σιγουροτατα κατω απο 20 στα 100 ποσοστο λιπους,ισως ακουγομαι αφελης αλλα κανω 10 χρονια γυμναστικη στα 30 μου τωρα και περασα απο αρκετα σπορτς οχι σε πρωταθλητισμο αλλα ασχοληθηκα αρκετα και συμμετειχα κ σε αγωνες καπως χαμηλου επιπεδου σχετικα και τελοσπαντων βλεπω το σωμα μου και φαινεται στημενο και χωρις πολλα ψεγαδια και λεω αληθεια.απλως θελω την τελειοποιηση ας πουμε που μπορω να το φτασω χωρις να ζοριζω τον οργανισμο μου με πειραγματα ορμονων και αλλα.αν εχεις κατι στο μυαλο σου παντως φιλε θα χαρω ναμε βοηθησεις.την καλημερα

Το καλύτερο είναι να κάνεις μια λιπομέτρηση για να ξέρεις που βαδίζεις.
Πριν αγοράσεις λιποδιαλύτη δοκίμασε το εξής: Στίβε και πίνε μισό grape fruit πριν το γεύμα.

grapman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν και πολυ ασχετος σε αντιθεση με σενα φιλε πολιτη ,νομιζω σε καταλαβα ,απλως θελω μια γνωμη για λιποδιαλυτη χωρις παρενεργεις να τον συνδυασω με διατροφη και ισως πολυβιταμινες για διαστημα μεταξυ μηνα και διμηνου και να χασω καπου 7 κιλα.η και λιγοτερα αλλα οσο περισσοτερα ναναι κιλα λιπους αυτα αν με εννοειτε κιαυτο ειναι ολο.χωρις να θελω να κανω λιπομετρησεις κτλ.τεσπα ευχαριστω οσους απαντησαν και οσους θαπαντησου προκαταβολικα παω για δουλεια κ τα λαμε καλημερα τυποι
π.σ. φιλε μαξιμιλιαν οτι προλαβα να διαβασω αυτο που ειπες με το γκρειπφρουιτ και θα το ψαξω-εφαρμοσω.θα τσεκαρω αργοτερα το ενδιαφερον θεμα σας χαιρετω

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Άλλος ο δείκτης μάζας σώματος (BMI Index) και άλλο το ποσοστό λίπους. Έτσι δεν είναι;

Ο δείκτης BMI νομίζω έχει μονάδες μέτρησης (πχ κιλά ανά τετραγωνικό μέτρο) και τύπο μάζα σε κιλά δια το τετράγωνο του ύψους σε μέτρα. Δεν έχει όμως πολλή πιστότητα και είναι μόνο κάτι γενικό. Το άλλο είναι απλά ένα ποσοστό και είναι straight to the point αυτό που θέλεις.

Πχ εγώ βγάζω κάτι παραπάνω από 25 διότι είμαι 90 με ύψος 1,88. Πάει να πει ότι είμαι υπέρβαρος; Ε, ίσως λίγο, αλλά αυτό δεν φαίνεται καθόλου στην όψη μου.

Πάω να πω ότι άμα αντικαταστήσω 2 κιλά της μάζας λίπους μου με μύες το ποσοστό λίπους θα είναι τέλειο αλλά ο BMI πάλι τα ίδια θα λέει.

Σωστό γι' αυτό γράφω για λιπομέτρηση γιατί αυτό που μετράει είναι ο καθρέφτης και όχι η ζυγαριά.
(Έκανα edit το προηγούμενο μήνυμα).

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν και πολυ ασχετος σε αντιθεση με σενα φιλε πολιτη ,νομιζω σε καταλαβα ,απλως θελω μια γνωμη για λιποδιαλυτη χωρις παρενεργεις να τον συνδυασω με διατροφη και ισως πολυβιταμινες για διαστημα μεταξυ μηνα και διμηνου και να χασω καπου 7 κιλα.η και λιγοτερα αλλα οσο περισσοτερα ναναι κιλα λιπους αυτα αν με εννοειτε κιαυτο ειναι ολο.χωρις να θελω να κανω λιπομετρησεις κτλ.τεσπα ευχαριστω οσους απαντησαν και οσους θαπαντησου προκαταβολικα παω για δουλεια κ τα λαμε καλημερα τυποι
π.σ. φιλε μαξιμιλιαν οτι προλαβα να διαβασω αυτο που ειπες με το γκρειπφρουιτ και θα το ψαξω-εφαρμοσω.θα τσεκαρω αργοτερα το ενδιαφερον θεμα σας χαιρετω

Όταν ξαναλογκάρεις φίλε δες τα εξής:

• [li]Όσο και βάρος να έχεις σε ένα δίμηνο είναι τεράστια αλλαγή τα 7 κιλά. Καλύτερα σταδιακά παρά απότομα. Μην προσπαθείς να βγάλεις τα σπασμένα μεγάλου χρονικού διαστήματος κακης διατροφής και απραξίας σε ένα δίμηνο. Με μαθηματική ακρίβεια σε κανένα χρόνο θα κάνεις bounce up και θα βρεθείς εκεί που ήσουν. Μη σου πω και χειρότερα.[/li]
    [li]Καλύτερα να προσπαθήσεις με φυσικά μέσα. Σωστή διατροφή και άσκηση πρώτα. Μην πέσεις σε "φάρμακα" από τώρα. Ας είναι το τελευταίο πράγμα αυτό που θα κάνεις. Ξεκίνα να ασκείσαι (ανάλογα και με το σωματότυπό σου) και τρώγε πολλές φορές. Μην αφήνεις τον οργανισμό σου να πεινάει. Είναι τεράστιο λάθος. Στην αρχή μπορεί να δουλέψει αλλά μακροπρόθεσμα...[/li]

* Άρχισε να πίνεις πολύ νερό. Όσο περισσότερο πίνεις, τόσο περισσότερο βγάζεις και ξεφουσκώνεις. Θα σου ρίξει πόντους και κιλά στη ζυγαριά και θα σε βοηθήσει ψυχολογικά νοιώθοντας ότι κάτι κάνεις και θα πάρεις κουράγιο να συνεχίσεις. Όχι πολλά αλάτια και αλκοολ.

Επισκέπτης
Το καλύτερο είναι να κάνεις μια λιπομέτρηση για να ξέρεις που βαδίζεις.
Πριν αγοράσεις λιποδιαλύτη δοκίμασε το εξής: Στίβε και πίνε μισό grape fruit πριν το γεύμα.
μου ακουγετε παρα πολι πορνοδεσ!!!!θα το εφαρμοσο!!!!θελο να γινο ινεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.953
Πόντοι
606
URL]]

Stories