Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
:2funny:

Κάνεις δηλαδή high intensity training….wow …I am impressed!

Θα πρέπει να ξέχασες να πάρεις αυτά που έπαιρνε ο Dorian Yates και είχε ταχεία ανάρρωση και αποτελέσματα με το ΗΙΤ.

Την επόμενη φορά που θα ακολουθήσεις το πρόγραμμα ενός επαγγελματία μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις και την διαδρομή του, την διατροφή του και τα φάρμακα που παίρνει.
;)

Δεν πάω να γίνω -και ούτε είμαι- φούσκας,ούτε έχω σκοπό να κατεβώ σε αγώνες...γουστἀρω όμως να δοκιμάσω το πρόγραμμα του DY για να δώ αν θα δώ διαφορά στο δικό μου σώμα, με την δική μου διατροφή/συμπληρώματα.

Επισκέπτης
Πίτσι αυτό το μαυροσίταρο το πουλάνε σε σουπερμάρκετς ή το παίρνεις από αλλού? Θέλω να το δοκιμάσω, γιατί έχω ψιλοβαρεθεί την βρώμη τόσο καιρό!
ιποψιν.
το βραζισ στο κατσαρολακι για περιπου 10 λεπτα.και λιγο λιγοτερο.δοκιμαζε κατα τιν διαρκια του βρασιματοσ και οταν το δισ να μαλακονι ειανι ετοιμο!
ποσ παι το κτισιμο πορνε μου?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ιποψιν.
το βραζισ στο κατσαρολακι για περιπου 10 λεπτα.και λιγο λιγοτερο.δοκιμαζε κατα τιν διαρκια του βρασιματοσ και οταν το δισ να μαλακονι ειανι ετοιμο!
ποσ παι το κτισιμο πορνε μου?

Ρε δασκαλε, ποτε δουλευεις και ποτε γυμναζεσαι;
Εσυ ολη μερα πρεπει να μαγειρευεις και να ψαχνεις στα super market...

Επισκέπτης
Ρε δασκαλε, ποτε δουλευεις και ποτε γυμναζεσαι;
Εσυ ολη μερα πρεπει να μαγειρευεις και να ψαχνεις στα super market...
χαχαχαχαχα!!!!το μεσιμερι εχο κενο απο τιν δουλια οποτε τιν βγαζο στιν αναζιτισι καθε ειδουσ προιοντοσ!απο πουτανακια εοσ και φαγιτα!χεχε!
τα παντα εχι ο πορνομπαξεσ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα!!!!το μεσιμερι εχο κενο απο τιν δουλια οποτε τιν βγαζο στιν αναζιτισι καθε ειδουσ προιοντοσ!απο πουτανακια εοσ και φαγιτα!χεχε!
τα παντα εχι ο πορνομπαξεσ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι ινδαλμα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:, σαν τον...
david.jpg

Επισκέπτης
έπεσε λίγο το θρεντ.
λοιπόν, νέα προπονητική περίοδο, μεγάλος χειμώνας έρχεται και ετοιμάζομαι για ένα καλό 9μηνο στα σίδερα και έχω μια ερώτηση να κάνω.
μιας και σκέφτομαι να το ρίξω για λίγο στην κρεατίνη, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να βγάλω την ακριβή ποσότητα που αντιστοιχεί στο βάρος μου και στον οργανισμό μου.
επειδή θα κάνω ούτως η άλλως αιματολογικές εξετάσεις σε 1-2 βδομάδες, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος εξετάσεων που κάνουν και μετά τις πάνε σε διατροφολόγο για να τις δει;

τυπε κρεατινη 5γρ 1 ωρα πριν το γυμναστηριο και 1 λιτρο νερο καθε μερα δεν χρειαζεται πιο πολυ κρεατινη το σωμα.και το  φορτωμα με κρεατινη  που λενε μουφεσ ειναι.μπωρεισ σε αυτη τη δοση τον 5γρ να περνεισ ολο το ετοσ.παρε και μια ον πρωτεινη καλο καθαρο φαγητο και πολυ gum! αυτα θα τα παρεισ αν ιδρωνεισ στο gum.... αν πηγαινεισ να βλεπεισ τα κοριτσακια και να σηκωνεισ  βαρη και και ΞΕΧΝΑ ΤΑ  φιλικα

Επισκέπτης
(πρωτεινη κρεατινη αμινο  μεχρι εκει )στεροιντ και ολα τα υπολοιπα δυναμωτικα  τα αφηνω  για τουσ επαγγελματιεσ!

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κάνεις δηλαδή high intensity training….wow …I am impressed!

Θα πρέπει να ξέχασες να πάρεις αυτά που έπαιρνε ο Dorian Yates και είχε ταχεία ανάρρωση και αποτελέσματα με το ΗΙΤ.

Την επόμενη φορά που θα ακολουθήσεις το πρόγραμμα ενός επαγγελματία μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις και την διαδρομή του, την διατροφή του και τα φάρμακα που παίρνει.
και οι powerlifters παιρνουν φαρμακα μηπως δεν πρεπει να κανουμε προπονηση δυναμης?
για να μην μιλησουμε για αλλα αθληματα ασχετα με τα βαρη.
Η.Ι.Τ. στο επιπεδο που εκανε ο Υates μπορει να μην μπορει να κανει χωρις τα βοηθηματα που λες οτι επαιρνεαυτο δεν σημαινει πως δεν μπορει να διαμορφωσει στο επιπεδο του.
Καλο ειναι να παιρνουμε  ιδεες κ να αλλαζουμε προγραμματα συχνα κ να τα προσαρμοζουμε στο επιπεδο μας

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
και οι powerlifters παιρνουν φαρμακα μηπως δεν πρεπει να κανουμε προπονηση δυναμης?
Η.Ι.Τ. στο επιπεδο που εκανε ο Υates μπορει να μην μπορει να κανει χωρις τα βοηθηματα που λες οτι επαιρνεαυτο δεν σημαινει πως δεν μπορει να διαμορφωσει στο επιπεδο του.
Καλο ειναι να παιρνουμε  ιδεες κ να αλλαζουμε προγραμματα συχνα κ να τα προσαρμοζουμε στο επιπεδο μας

Έτσι ακριβώς.

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1

καλό είναι να αλλάζεις προγράμματα μόνο που τα προγράμματα που κάνεις θα πρέπει να μπορείς να τα υποστηρίξεις. Αυτός φεύγει από το γυμναστήριο με ζαλάδες λέει... :zombie:Διάβασε τα ποστ του πρώτα.... :headbang:

Anyway κάντε ότι θέλετε...Δεν με νοιάζει... :2funny:

Μόνο μη κλάνετε ρε μέσα στο γυμναστήριο.....ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ :badair:

Όλοι μέρα παίρνετε πρωτεΐνες και νιτρικά και κλάνετε και χέζεστε από την πολλές τις σκόνες.... Μέσα στα αέρια είστε ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ :badair: :2funny: :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
καλό είναι να αλλάζεις προγράμματα μόνο που τα προγράμματα που κάνεις θα πρέπει να μπορείς να τα υποστηρίξεις. Αυτός φεύγει από το γυμναστήριο με ζαλάδες λέει... :zombie:Διάβασε τα ποστ του πρώτα.... :headbang:

Anyway κάντε ότι θέλετε...Δεν με νοιάζει... :2funny:

Μόνο μη κλάνετε ρε μέσα στο γυμναστήριο.....ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ :badair:

Όλοι μέρα παίρνετε πρωτεΐνες και νιτρικά και κλάνετε και χέζεστε από την πολλές τις σκόνες.... Μέσα στα αέρια είστε ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ :badair: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε υπαρχουν και τα αρωματικα υποθετα,με αρωμα φραουλα, λεβαντα και καινουργιο αμαξι.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλό είναι να αλλάζεις προγράμματα μόνο που τα προγράμματα που κάνεις θα πρέπει να μπορείς να τα υποστηρίξεις. Αυτός φεύγει από το γυμναστήριο με ζαλάδες λέει... ..
συνηθως απο την εξαντληση ερχονται κ οι ζαλαδες.
Μονο εαν πας για δημοσιες σχεσεις κ κανεις 10 λεπτα ασκηση κ 20 λεπτα διαλλημα συνολικα δεν εχεις τετοια προβληματα.
<<H.I.T. is for the real men not for nerds>>....mike mentzer

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
συνηθως απο την εξαντληση ερχονται κ οι ζαλαδες.
Μονο εαν πας για δημοσιες σχεσεις κ κανεις 10 λεπτα ασκηση κ 20 λεπτα διαλλημα συνολικα δεν εχεις τετοια προβληματα.
<<H.I.T. is for the real men not for nerds>>....mike mentzer

Όχι ρε...ζαλίζομαι απο την πολύ μπόχα...

Επισκέπτης
ποσταρο το νεο πορνοδιατροφικο μου πλανο και θελο σιμβουλεσ απο ολουσ τουσ χιστεσ!
καταρχιν απο σιμπλιροματα δε περνο πλεον τιποτα!προχοραμε πορνοφισικα!
παμε χιστεσ δινατα πομποδεσ!!!!
το αλλαξα λιγο σε σχεσι με το προχθεσινο που ποσταρο.απλα εβαλα στο βραδινο και λιγα φασολια.τα αλλα ολα ιδια.

προινο
50 γραμαρια γκρετσκα.(μαυροσιταρο μεταφρασμενο στα ελινικα)εχι ιδια διατροφικι αξια με το κουακερ.ειανι ροσικο πριον και ενοιτε πιο γευστικο απο το κουακερ.τρογετε ευχαριστα.το κουμπονουν οι ροσοι χτιστοι!
1 κουταλια μικρι μελι
1 μπανανα
10 αμιγδαλα
200 γραμαρια κοτατζ

δεκατιανο
70 γραμαρια μακαρονια ολικισ
200 γραμαρια κοτατζ

μεσιμεριανο

70 γραμαρια καστανο ριζι
200 γραμαρια μοσχαρι η στιθοσ κοτοπουλο(ι το ενα ι το αλο)

πριν τιν προπονισι κουμπονο κανα διο μιλα.

μεταπροπονιτικο
50 γραμαρια γκρετσκα
5 ασπραδια αυγον.
4 βραζιλιαν νουτσ.
1 κουταλια μικρι μελι.
1 μπανανα.

πριν τον ιπνο
250 μλ γαλατακι με χαμιλα λιπαρα.
50 γραμαρια μαυροματικα.
4 βραζιλιανικα φιστικια.

βγενουν 5 γευματα!ειανι πολι καλα πιστευο!
ΣΙΜΠΛΙΡΟΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ!τσαμπα τα λεφτα τοσα χρονια!

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Εμ αμα περιμενες θαυματα απο τα συμπληρωματα τωρα ξενερωσες.
Μια whey και μια πολυβιταμινη δεν ειναι κακο εμενα παντως με βολευει κιολας η whey για πρωινο και μετα τι προπο.
Εγω παντως με αυτα τα πλανα διατροφης δεν τα παω καλα δεν γινεται καθε μερα να τρωω μονο κοτοπουλο και μοσχαρι και τιποτα αλλο.
Δεν νομιζω να κανει καλο στο οργανισμο μας καθε μερα κρεας.

Επισκέπτης
Εμ αμα περιμενες θαυματα απο τα συμπληρωματα τωρα ξενερωσες.
Μια whey και μια πολυβιταμινη δεν ειναι κακο εμενα παντως με βολευει κιολας η whey για πρωινο και μετα τι προπο.
Εγω παντως με αυτα τα πλανα διατροφης δεν τα παω καλα δεν γινεται καθε μερα να τρωω μονο κοτοπουλο και μοσχαρι και τιποτα αλλο.
Δεν νομιζω να κανει καλο στο οργανισμο μας καθε μερα κρεας.
απλα ειναι το οικονομικο!
ποτε δεν περιμενα θαυματα απο τα σιμπλιροματα!ουτε προκιτε να δι κανισ θαυματα απο τα σιμπλιροματα!
ειτε περνο σιμπλιροματα ειτε οχι βλεπο το ιδιο καλο αποτελεσμα στο σομα μου!

μονο με τιν κρεατινι βλεπισ διαφορα στιν διναμι....
προτεινι ειτε παρισ απο φαγιτο ειτε απο σκονι το ιδιο ειναι!σιγα τα οα!

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μεταπροπονιτικο[
50 γραμαρια γκρετσκα
5 ασπραδια αυγον.
4 βραζιλιαν νουτσ.μεταπροπονητικα δεν θελει λιπαρα