Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ και 2 εβδομάδας έχω ξεκινήσει το Blood and Guts του Dorian Yates...κάποιος το πόσταρε εδω μέσα...αποτέλεσμα είναι κάθε φορά να φεύγω απο το gym κομμάτια και καμιά φορά με ζαλάδες απο την πολύ πίεση...ειδικά στα πόδια δεν το συζητάω...Τετάρτη την έχω off και κάνω αερόβια.

Θα το κάνω για έξι εβδομάδες μετά μια εβδομάδα off και μετά θα μπώ σε drop sets.

Είδωμεν.

Επισκέπτης
Τυπε, εγω παιρνω νητρικα, κρεατινες, κοτατζ τυρι, φαρινα απ, κανω κυκλους και γινομαι τουμπανος,
καβλωνω τα γκομενακια, και μετα τα γαμαω (οσα ειναι μοντελα).
Τωρα εσυ να πουμε αγαμητος θα εισαι και κομπλεξικος να ουμε.
Κλααααααααψε...
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!
ποσ τα λεσ ετσι τσιρτσιναμπα μου!!!!!!!!!ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
χιστεσ τιν πορνοδεσ καλιμερα μου!
ποσταρο το νεο πορνοδιατροφικο μου πλανο και θελο σιμβουλεσ απο ολουσ τουσ χιστεσ!
καταρχιν απο σιμπλιροματα δε περνο πλεον τιποτα!προχοραμε πορνοφισικα!
παμε χιστεσ δινατα πομποδεσ!!!!

προινο
50 γραμαρια γκρετσκα.(μαυροσιταρο μεταφρασμενο στα ελινικα)εχι ιδια διατροφικι αξια με το κουακερ.ειανι ροσικο πριον και ενοιτε πιο γευστικο απο το κουακερ.τρογετε ευχαριστα.το κουμπονουν οι ροσοι χτιστοι!
1 κουταλια μικρι μελι
1 μπανανα
10 αμιγδαλα
200 γραμαρια κοτατζ

δεκατιανο
70 γραμαρια μακαρονια ολικισ
200 γραμαρια κοτατζ

μεσιμεριανο

70 γραμαρια καστανο ριζι
200 γραμαρια μοσχαρι η στιθοσ κοτοπουλο(ι το ενα ι το αλο)

πριν τιν προπονισι κουμπονο κανα διο μιλα.

μεταπροπονιτικο
50 γραμαρια γκρετσκα
5 ασπραδια αυγον.
4 βραζιλιαν νουτσ.
1 κουταλια μικρι μελι.
1 μπανανα.

πριν τον ιπνο κουμπονο μονο 250 μλ γαλατακι με χαμιλα λιπαρα.
προστοπαρον εχο ξεκινισι καποσ ετσι,ισοσ αργοτερα προσθεσο και κατι ακομα  γιατι ειναι λιγα αυτα.
ξερο οτι δε θα γινο ποτε πομποδεσ χτιστοσ χορισ σιμπλιροματα αλλα δεν ιπαρχουν πλεον πορνοευρο για μαλακιεσ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!
ποσ τα λεσ ετσι τσιρτσιναμπα μου!!!!!!!!!ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εμεις παντως Πιτσι μου το καλοκαιρι του 2012 θα ειμαστε στην παραλια
ποιο πομπωδης, ινωδης, τερατωδης, σφιχτωδης... :rockon: :rockon: :rockon:.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Κανα φασολακι λαδερο, τπτ γεμιστα, κανα γιουβαρλακι ρε καβλιαρηδες δε τρωτε? χωριατικη με μπολικο λαδακι για παπαρες? ουτε καν φασουλαδα ρε?

Επισκέπτης
Κανα φασολακι λαδερο, τπτ γεμιστα, κανα γιουβαρλακι ρε καβλιαρηδες δε τρωτε? χωριατικη με μπολικο λαδακι για παπαρες? ουτε καν φασουλαδα ρε?
γενικα εγο κουμπονο μαυροματικα!!!!!!θα δο που θα τα βαλο στο νεο προγραμα μου!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Μονο οταν ειμαστε στον ογκο,
και με μετρο γιατι αυτα δεν ειναι καλη πηγη υδατανθρακων.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γενικα εγο κουμπονο μαυροματικα!!!!!!θα δο που θα τα βαλο στο νεο προγραμα μου!

Εγώ λέω στο μεσημεριανό αντί του "70 γραμαρια καστανο ριζι" ή στο δεκατιανό αντί του "70 γραμαρια μακαρονια ολικισ"

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Τι θα δει ρε πάπαρε; Έλεος, όλοι οι γνώστες του ίντερνετ, οι γυμναστές των φόρουμ έχουν μαζευτεί εδώ!
100 σελίδες τις τελευταίες μέρες κι ούτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής δεν έχει γραφτεί, thread για γυμναστική σου λεει ο άλλος!
Σας έχουν παραμυθιάσει με τις πορτοκαλάδες που πουλάνε τα extreme stores, ότι και καλά κάνουν δουλειά, και τελικά όλα τα καγκούρια των 10 κιλών κάτω από ύψος τους πριν ξεκινήσουν να κάνουν γυμναστική κοιτάνε τι συμπλήρωμα θα πάρουν!, αντί να κοιτάξουν να δυναμώσουν στις βασικές ασκήσεις!
Ο σκελετός, ο άνθρωπος της ακτινογραφίας που σηκώνει 40 κιλά στον πάγκο και στα σκουώτ, (καλά, άρσεις θανάτου δεν τις λέω καν, γιατί αυτες δεν τις ακουμπάει καν, είναι "κακή" άσκηση που γαμάει τη μέση, σου ρίχνει το πουλί, ανεβάζει τη μυωπία, προκαλεί δυσεντερία, ευθύνεται για το έλλειμα κ.τ.λ.) πάει και αγοράζει ΚΡΕΑΤΙΝΗ! Ναι, καλά ακούσατε! Για ποιο λόγο ρε κρετίνε αγοράζεις κρεατίνη; Έχεις καταλάβει; Ή επειδή το είπε ο αλβανός του διπλανού πάγκου ότι "φουσκώνει", σαν κλασικός σακαφλιάς που είσαι θα πας να το πάρεις; :uglystupid:
Ο ίδιος άνθρωπος, θα κάνει έλξεις αυτοσυγκέντρωσης για να κορυφώσει τον....δικέφαλο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
Ο άλλος λέει κρεατίνη για αποκατάσταση!  :headbang:
Αλλάξτε φιλοσοφία και στόχους, με σύμμαχο την καγκουριά και το ποζεριλίκι τα αποτελέσματα θα είναι αμφιβόλου ποιότητας και θα φύγουν γρήγορα.
Γυμναστείτε για να δυναμώσετε κυρίως, το σώμα θα έρθει από μόνο του μετά!
χαλαρωσε ρε μαλακα...
πολυ φουριοζος μπηκες...
σωπα ρε και που δεν δουλευει η κρεατινη...

Επισκέπτης
Εγώ λέω στο μεσημεριανό αντί του "70 γραμαρια καστανο ριζι" ή στο δεκατιανό αντί του "70 γραμαρια μακαρονια ολικισ"
μαλλον θα τα χοσο καμια ορα μετα το μεταπροπονιτικο.βεβεα ειναι πεφτι βραδινι ορα αλλα ειμαι ακομα σε φασι αναπλιροσισ απο τιν πορνοδεσ προπονισι.οποτε θα δουλεψουν καλα.εχουν και χαμιλο γλικεμικο γλικι οποτε δεν νομιζο να επιρεασι το πορνοσακχαρο μου και να ιποστο πορνολιπογενισι!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πίτσι αυτό το μαυροσίταρο το πουλάνε σε σουπερμάρκετς ή το παίρνεις από αλλού? Θέλω να το δοκιμάσω, γιατί έχω ψιλοβαρεθεί την βρώμη τόσο καιρό!

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Πίτσι αυτό το μαυροσίταρο το πουλάνε σε σουπερμάρκετς ή το παίρνεις από αλλού? Θέλω να το δοκιμάσω, γιατί έχω ψιλοβαρεθεί την βρώμη τόσο καιρό!
Απο ρωσικο super market στην Καλλιθεα

Επισκέπτης
Τι θα δει ρε πάπαρε; Έλεος, όλοι οι γνώστες του ίντερνετ, οι γυμναστές των φόρουμ έχουν μαζευτεί εδώ!
100 σελίδες τις τελευταίες μέρες κι ούτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής δεν έχει γραφτεί, thread για γυμναστική σου λεει ο άλλος!
Σας έχουν παραμυθιάσει με τις πορτοκαλάδες που πουλάνε τα extreme stores, ότι και καλά κάνουν δουλειά, και τελικά όλα τα καγκούρια των 10 κιλών κάτω από ύψος τους πριν ξεκινήσουν να κάνουν γυμναστική κοιτάνε τι συμπλήρωμα θα πάρουν!, αντί να κοιτάξουν να δυναμώσουν στις βασικές ασκήσεις!
Ο σκελετός, ο άνθρωπος της ακτινογραφίας που σηκώνει 40 κιλά στον πάγκο και στα σκουώτ, (καλά, άρσεις θανάτου δεν τις λέω καν, γιατί αυτες δεν τις ακουμπάει καν, είναι "κακή" άσκηση που γαμάει τη μέση, σου ρίχνει το πουλί, ανεβάζει τη μυωπία, προκαλεί δυσεντερία, ευθύνεται για το έλλειμα κ.τ.λ.) πάει και αγοράζει ΚΡΕΑΤΙΝΗ! Ναι, καλά ακούσατε! Για ποιο λόγο ρε κρετίνε αγοράζεις κρεατίνη; Έχεις καταλάβει; Ή επειδή το είπε ο αλβανός του διπλανού πάγκου ότι "φουσκώνει", σαν κλασικός σακαφλιάς που είσαι θα πας να το πάρεις; :uglystupid:
Ο ίδιος άνθρωπος, θα κάνει έλξεις αυτοσυγκέντρωσης για να κορυφώσει τον....δικέφαλο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
Ο άλλος λέει κρεατίνη για αποκατάσταση!  :headbang:
Αλλάξτε φιλοσοφία και στόχους, με σύμμαχο την καγκουριά και το ποζεριλίκι τα αποτελέσματα θα είναι αμφιβόλου ποιότητας και θα φύγουν γρήγορα.
μπορει να εισαι λιγο επιθετικος αλλα εχεις μεγαλο δικιο φιλε!!!
και εδω μπορει ο ενας να γραφει κατι και πραγματικα να ειναι σε καλο λεβελ και ο αλλος να ειναι αυτος που περιγραφεις και να ξεκιναει πρωτα απο τα συμληρωματα!!!

οσο για τον (υποτιθεμενο αλβανο) παραμυθιαζουν ολοι οτι πινουν πρωτεινες και κρεατινες και στην πραγματικοτητα η ενεση πεφτει βροχη (wintrol susta κτλ) αλλα καλα τους κανουν!!!!

οσο για τα deadlifts τωρα εγινε επιβλαβες και το σκουοτ γαμαει την μεση!!!!!
ετσι οπως παει δεν θα κανει κανεις προπονηση θα παιζουν ολοι με τα σκινακια που δειχνει στην τηλεωραση που με 12 κιλιακους την ημερα "γινεσαι"...

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Ο άλλος λέει κρεατίνη για αποκατάσταση!  :headbang:
:2funny:
+1000

Έλεος ρε παιδιά με τα pre workout και τα νιτρικά και τις πρωτεΐνες . Γεμίζετε αέρια και έρχεστε στα γυμναστήρια και κλάνετε και βρομάει σαν βόθρος. Για να σηκώσετε 1 κιλό παραπάνω δίνετε ένα σωρό λεφτά σε συμπληρώματα για να γεμίσετε νερό το σώμα και το νερό το λέτε πρήξιμο. :2funny:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Εδώ και 2 εβδομάδας έχω ξεκινήσει το Blood and Guts του Dorian Yates...κάποιος το πόσταρε εδω μέσα...αποτέλεσμα είναι κάθε φορά να φεύγω απο το gym κομμάτια και καμιά φορά με ζαλάδες απο την πολύ πίεση...ειδικά στα πόδια δεν το συζητάω...Τετάρτη την έχω off και κάνω αερόβια.

Θα το κάνω για έξι εβδομάδες μετά μια εβδομάδα off και μετά θα μπώ σε drop sets.

Είδωμεν.

Κάνεις δηλαδή high intensity training….wow …I am impressed!

Θα πρέπει να ξέχασες να πάρεις αυτά που έπαιρνε ο Dorian Yates και είχε ταχεία ανάρρωση και αποτελέσματα με το ΗΙΤ.

Την επόμενη φορά που θα ακολουθήσεις το πρόγραμμα ενός επαγγελματία μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις και την διαδρομή του, την διατροφή του και τα φάρμακα που παίρνει.
;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
μπορει να εισαι λιγο επιθετικος αλλα εχεις μεγαλο δικιο φιλε!!!
και εδω μπορει ο ενας να γραφει κατι και πραγματικα να ειναι σε καλο λεβελ και ο αλλος να ειναι αυτος που περιγραφεις και να ξεκιναει πρωτα απο τα συμληρωματα!!!

οσο για τον (υποτιθεμενο αλβανο) παραμυθιαζουν ολοι οτι πινουν πρωτεινες και κρεατινες και στην πραγματικοτητα η ενεση πεφτει βροχη (wintrol susta κτλ) αλλα καλα τους κανουν!!!!

οσο για τα deadlifts τωρα εγινε επιβλαβες και το σκουοτ γαμαει την μεση!!!!!
ετσι οπως παει δεν θα κανει κανεις προπονηση θα παιζουν ολοι με τα σκινακια που δειχνει στην τηλεωραση που με 12 κιλιακους την ημερα "γινεσαι"...
+1000

Έλεος ρε παιδιά με τα pre workout και τα νιτρικά και τις πρωτεΐνες . Γεμίζετε αέρια και έρχεστε στα γυμναστήρια και κλάνετε και βρομάει σαν βόθρος. Για να σηκώσετε 1 κιλό παραπάνω δίνετε ένα σωρό λεφτά σε συμπληρώματα για να γεμίσετε νερό το σώμα και το νερό το λέτε πρήξιμο. :2funny:

Επισκέπτης
απο τα καρφουρ στο τμιμα που εχι τα προιοντα απο αλλεσ χορεσ.
και ενοιτε σε ολα τα ροσικα σουπερμακετ.
στο καρφουρ εχι μια μαρκα μονο.που εχι γιρο στο 2,10.ειναι 800 γραμαρια
στα ροσικα σουπερμακετ εχι πολεσ μαρκεσ με διαφορεσ τιμεσ.μπορουν να φτασουν και στα 4 ευρο.ισοσ και πιο πολι αν θιμαμε καλα.

αυτι ι μαρκα μαυροσιταρο που περνο στο καρφουρ σε ροσικο σουπερμακετ στιν πιατσα τιν εχο δι με 1,90!!!!

Επισκέπτης
στιν λευκοροσια τορα προσφατα που ειχα παει ειχαν γκοφρετα με γκρετσκα(μαυροσιταρο)!
ειναι σαν τιν ριζογκοφρετα αλλα μεσα αντι για ριζι εχι γκρετσκα(μαυροσιταρο)

τιν ριζογκοφρετα τιν κουμπονουν με πολι αλατι.δεν τιν παλευο να τιν φαο.ειναι λισα.
ενο τιν γκοφρετα με μαυροσιταρο δεν εχι καθολου αλατι μεσα.
εχο ψαξι σε ολα τα σουπερ μακετ στιν πιατσα(αγιοσ παντελειμον και περιξ)
και κανενα δεν ειχε γκοφρετα με μαυροσιταρο.κριμα.
θα σινεχισο τιν πορνοαναζιτισι σε μεγαλιτερα ροσικα σουπερ μακετ τισ καλιθεασ.οποσ το μασκβα στιν θισεοσ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom