gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
έπεσε λίγο το θρεντ.
λοιπόν, νέα προπονητική περίοδο, μεγάλος χειμώνας έρχεται και ετοιμάζομαι για ένα καλό 9μηνο στα σίδερα και έχω μια ερώτηση να κάνω.
μιας και σκέφτομαι να το ρίξω για λίγο στην κρεατίνη, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να βγάλω την ακριβή ποσότητα που αντιστοιχεί στο βάρος μου και στον οργανισμό μου.
επειδή θα κάνω ούτως η άλλως αιματολογικές εξετάσεις σε 1-2 βδομάδες, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος εξετάσεων που κάνουν και μετά τις πάνε σε διατροφολόγο για να τις δει;
δεν σου φτάνει που γαμάς άλλα θρεντ ήρθες και εδω;Και γιατι δε ρωτας εναν ειδικο;
Βαριεσαι να κανεις μερικα τηλεφωνηματα για να μαθεις;
δεν σου φτάνει που γαμάς άλλα θρεντ ήρθες και εδω;
δεν σου φτάνει που γαμάς άλλα θρεντ ήρθες και εδω;
περιμένουμε και άλλους αργόσχολους ή είστε μόνο εσείς οι 2 συνδεδεμένοι τώρα;
τους σχετικούς ρώτησα, αλλά αντ' αυτού πεταχτήκανε 2 άσχετοι.
Γιατι δε σου φτανουμε;
Γιατι μανουριαζεις;
Εγω σου την "λεω", γιατι ειναι λαθος να ρωτας τον καθε ασχετο εδω μεσα για ιατρικες εξετασεις.
Κανε αυριο μερικα τηλεφωνα σε γιατρους και διατροφολογους και θα μαθεις.
Τσαμπα ειναι.
τους σχετικούς ρώτησα, αλλά αντ' αυτού πεταχτήκανε 2 άσχετοι.
άμα για παράδειγμα απάνταγες εσύ ή ο νώντας θα σας έγραφα στα αρχίδια μου.
ξέρω ποιους να εμπιστευτώ εδώ μέσα
κρεατινι μονο ενα σκουπακι μετα τιν προπονισι για πορνοδεσ αναπλιροσι!έπεσε λίγο το θρεντ.
λοιπόν, νέα προπονητική περίοδο, μεγάλος χειμώνας έρχεται και ετοιμάζομαι για ένα καλό 9μηνο στα σίδερα και έχω μια ερώτηση να κάνω.
μιας και σκέφτομαι να το ρίξω για λίγο στην κρεατίνη, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να βγάλω την ακριβή ποσότητα που αντιστοιχεί στο βάρος μου και στον οργανισμό μου.
επειδή θα κάνω ούτως η άλλως αιματολογικές εξετάσεις σε 1-2 βδομάδες, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος εξετάσεων που κάνουν και μετά τις πάνε σε διατροφολόγο για να τις δει;
κρεατινη κανονικα την περνεις πριν την προπονηση ετσι ωστε να τα δωσεις ολα!!
Με την κρεατινη ΔΕΝ ΠΙΝΕΙΣ καφε μην το ξεχνας αυτο.Καλο ειναι η κρεατινη να την πινεις με χυμο πορτοκαλι
.
Αιματολογικες γιατι ?τι τις θες η κρεατινη αυτο που θα σου κανει ειναι κατακρατηση υγρων και θα φανεις πρησμενος και θα εχεις δυμανη λογω υγρων ιαμτολογικες για ποιο λογο τις θες ?Αφου δεν περνεις ΑΣΣ που το θεμα ?
Μπορείς να την πάρεις και πρίν και μετά...εξήγησε σε παρακαλώ γιατί δεν πίνεις καφέ με την κρεατίνη ;
Λενε και καλα οτι ο καφες την αποβαλη....Αρχιδια ειτε με καφε ειτε χωρις καφε εγω το ιδιο ηταν σε 2 κυκλους που εκανα περυσι τις ριφλεξ ειχα και τις ουλτιματ.
Απο δυναμη ετσι και ετσι περισσοτερο μαλλον πλασιμπο γιατι οταν την σταματησα δεν επεσα καθολου σε δυναμη οπως μου λεγανε αρκετη και πως θα φολωσο αρκετα
Κρεατινη με το πρωινο και πριν την προπονηση.
Τελος παντων δεν θα ξανα παρω κρεατινη καλυτερα λεφτακια για πολυβιταμινη πρωτεινη και κανα ομεγα 3 λιπαρα.
εγο κανο 3 σετ τον 8 ,7 και 6 επαναλιψεον.πιραμιδα.εσι χιστι?Εγω δεν ξαναπερνω ειναι τσαμπα λεφτα σαν το ZMA το ιδιο τσαμπα προτιμω καμμια γλουταμινη αμινο και πρωτεινη εκει πανω κατω .
Παιδια τι σετ παιζετε στον ογκο με τι επαναληψης και τι στην γραμμωση με τι επαναληψης??ποσες φορες πατε γυμνατηριο και ποση ωρα απλα ενημερωτικα ρωταω για να δω κατι οπυ διαβασα χτες και εμεινα μαλακας
θέλω να έχω ένα σημείο αναφοράς για τις μετέπειτα εξετάσεις.Αιματολογικες γιατι ?τι τις θες η κρεατινη αυτο που θα σου κανει ειναι κατακρατηση υγρων και θα φανεις πρησμενος και θα εχεις δυμανη λογω υγρων ιαμτολογικες για ποιο λογο τις θες ?Αφου δεν περνεις ΑΣΣ που το θεμα ?