Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έπεσε λίγο το θρεντ.
λοιπόν, νέα προπονητική περίοδο, μεγάλος χειμώνας έρχεται και ετοιμάζομαι για ένα καλό 9μηνο στα σίδερα και έχω μια ερώτηση να κάνω.
μιας και σκέφτομαι να το ρίξω για λίγο στην κρεατίνη, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να βγάλω την ακριβή ποσότητα που αντιστοιχεί στο βάρος μου και στον οργανισμό μου.
επειδή θα κάνω ούτως η άλλως αιματολογικές εξετάσεις σε 1-2 βδομάδες, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος εξετάσεων που κάνουν και μετά τις πάνε σε διατροφολόγο για να τις δει;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
έπεσε λίγο το θρεντ.
λοιπόν, νέα προπονητική περίοδο, μεγάλος χειμώνας έρχεται και ετοιμάζομαι για ένα καλό 9μηνο στα σίδερα και έχω μια ερώτηση να κάνω.
μιας και σκέφτομαι να το ρίξω για λίγο στην κρεατίνη, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να βγάλω την ακριβή ποσότητα που αντιστοιχεί στο βάρος μου και στον οργανισμό μου.
επειδή θα κάνω ούτως η άλλως αιματολογικές εξετάσεις σε 1-2 βδομάδες, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος εξετάσεων που κάνουν και μετά τις πάνε σε διατροφολόγο για να τις δει;

Και γιατι δε ρωτας εναν ειδικο;
Βαριεσαι να κανεις μερικα τηλεφωνηματα για να μαθεις;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
περιμένουμε και άλλους αργόσχολους ή είστε μόνο εσείς οι 2 συνδεδεμένοι τώρα;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
περιμένουμε και άλλους αργόσχολους ή είστε μόνο εσείς οι 2 συνδεδεμένοι τώρα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι δε σου φτανουμε;

Γιατι μανουριαζεις;
Εγω σου την "λεω", γιατι ειναι λαθος να ρωτας τον καθε ασχετο εδω μεσα για ιατρικες εξετασεις.
Κανε αυριο μερικα τηλεφωνα σε γιατρους και διατροφολογους και θα μαθεις.
Τσαμπα ειναι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι δε σου φτανουμε;

Γιατι μανουριαζεις;
Εγω σου την "λεω", γιατι ειναι λαθος να ρωτας τον καθε ασχετο εδω μεσα για ιατρικες εξετασεις.
Κανε αυριο μερικα τηλεφωνα σε γιατρους και διατροφολογους και θα μαθεις.
Τσαμπα ειναι.
τους σχετικούς ρώτησα, αλλά αντ' αυτού πεταχτήκανε 2 άσχετοι.
άμα για παράδειγμα απάνταγες εσύ ή ο νώντας θα σας έγραφα στα αρχίδια μου.
ξέρω ποιους να εμπιστευτώ εδώ μέσα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
τους σχετικούς ρώτησα, αλλά αντ' αυτού πεταχτήκανε 2 άσχετοι.
άμα για παράδειγμα απάνταγες εσύ ή ο νώντας θα σας έγραφα στα αρχίδια μου.
ξέρω ποιους να εμπιστευτώ εδώ μέσα

Αλλο σχετικος και αλλο ειδικος.
Τελοσπα, δεν υπαρχει νοημα να συνεχισουμε την συζητηση.

Επισκέπτης
έπεσε λίγο το θρεντ.
κρεατινι μονο ενα σκουπακι μετα τιν προπονισι για πορνοδεσ αναπλιροσι!
δε χριαζετε ποτε αλοτε!θελι ρεγουλα και προσοχι με τιν κρεατινι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
απλα μονο αιματολογικεσ χριαζεσε!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
κρεατινη  κανονικα  την περνεις πριν την προπονηση ετσι ωστε να τα δωσεις ολα!!
Με την κρεατινη ΔΕΝ ΠΙΝΕΙΣ καφε  μην το ξεχνας αυτο.Καλο ειναι η κρεατινη να την πινεις με χυμο πορτοκαλι
.
Αιματολογικες γιατι ?τι τις θες  η κρεατινη αυτο που θα σου κανει ειναι κατακρατηση υγρων και θα φανεις πρησμενος και θα εχεις δυμανη λογω υγρων  ιαμτολογικες για ποιο λογο τις θες ?Αφου δεν περνεις ΑΣΣ που το θεμα ?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
κρεατινη  κανονικα  την περνεις πριν την προπονηση ετσι ωστε να τα δωσεις ολα!!
Με την κρεατινη ΔΕΝ ΠΙΝΕΙΣ καφε  μην το ξεχνας αυτο.Καλο ειναι η κρεατινη να την πινεις με χυμο πορτοκαλι
.
Αιματολογικες γιατι ?τι τις θες  η κρεατινη αυτο που θα σου κανει ειναι κατακρατηση υγρων και θα φανεις πρησμενος και θα εχεις δυμανη λογω υγρων  ιαμτολογικες για ποιο λογο τις θες ?Αφου δεν περνεις ΑΣΣ που το θεμα ?

Μπορείς να την πάρεις και πρίν και μετά...εξήγησε σε παρακαλώ γιατί δεν πίνεις καφέ με την κρεατίνη ;

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λενε και καλα οτι ο καφες την αποβαλη....Αρχιδια ειτε με καφε ειτε χωρις καφε εγω το ιδιο ηταν σε 2 κυκλους που εκανα περυσι τις ριφλεξ ειχα και τις ουλτιματ.
Απο δυναμη ετσι και ετσι περισσοτερο μαλλον πλασιμπο γιατι οταν την σταματησα δεν επεσα καθολου σε δυναμη οπως μου λεγανε αρκετη και πως θα φολωσο αρκετα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μπορείς να την πάρεις και πρίν και μετά...εξήγησε σε παρακαλώ γιατί δεν πίνεις καφέ με την κρεατίνη ;

ο καφες ειναι διουριτκος  η κρετινη σου κανει κατακρατηση υγρων για να τραβηξεις σε δυναμη οποτε ετσι και χτυπας κρεατινη και εχεις πιει καφε την κατουρας μαζι με τα υγρα που χρειαζεσε αρα συμπερασμα   εχεις πληρωσει αδικα την κρεατινη και δεν υπαρχει λογος να την παρεις .Μεχρι εδω  οκ?
κρεατινη θα παρεις 20 μερες μετρατες και μετα break 1 μηνα  και μετα εαν θες παλι 20 μερες και παει λεγοντας.
Με χυμο πορτοκαλι εχεις καλυτερη αποφορηση και πεψη εαν εχεις παρατηρησει μερικες βιταμινες πρωτεινες  και αλλα σου λενε να τα χτυπησεις με το φαγητο μαζι αυτο ειναι για την καλυτερη αποροφηση τους και πεψη.
χτυπα την κανα 30 λεπτο πριν την προπωνηση  η χτυπσ κανα νιτρικο

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Λενε και καλα οτι ο καφες την αποβαλη....Αρχιδια ειτε με καφε ειτε χωρις καφε εγω το ιδιο ηταν σε 2 κυκλους που εκανα περυσι τις ριφλεξ ειχα και τις ουλτιματ.
Απο δυναμη ετσι και ετσι περισσοτερο μαλλον πλασιμπο γιατι οταν την σταματησα δεν επεσα καθολου σε δυναμη οπως μου λεγανε αρκετη και πως θα φολωσο αρκετα

οχι με καφε ετσι ειναι  .ρεφλεξ κρετινη η πρωτεινη??

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Κρεατινη με το πρωινο και πριν την προπονηση.
Τελος παντων δεν θα ξανα παρω κρεατινη καλυτερα λεφτακια για πολυβιταμινη πρωτεινη και κανα ομεγα 3 λιπαρα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Κρεατινη με το πρωινο και πριν την προπονηση.
Τελος παντων δεν θα ξανα παρω κρεατινη καλυτερα λεφτακια για πολυβιταμινη πρωτεινη και κανα ομεγα 3 λιπαρα.

Εγω δεν ξαναπερνω ειναι τσαμπα λεφτα  σαν το ZMA το ιδιο τσαμπα προτιμω καμμια γλουταμινη αμινο  και πρωτεινη εκει πανω κατω .
Παιδια τι σετ παιζετε στον ογκο με τι επαναληψης και τι στην γραμμωση με τι επαναληψης??ποσες φορες πατε γυμνατηριο και ποση ωρα απλα ενημερωτικα ρωταω για να δω κατι οπυ διαβασα χτες και εμεινα μαλακας

Επισκέπτης
Εγω δεν ξαναπερνω ειναι τσαμπα λεφτα  σαν το ZMA το ιδιο τσαμπα προτιμω καμμια γλουταμινη αμινο  και πρωτεινη εκει πανω κατω .
Παιδια τι σετ παιζετε στον ογκο με τι επαναληψης και τι στην γραμμωση με τι επαναληψης??ποσες φορες πατε γυμνατηριο και ποση ωρα απλα ενημερωτικα ρωταω για να δω κατι οπυ διαβασα χτες και εμεινα μαλακας
εγο κανο 3 σετ τον 8 ,7 και 6 επαναλιψεον.πιραμιδα.εσι χιστι?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αιματολογικες γιατι ?τι τις θες  η κρεατινη αυτο που θα σου κανει ειναι κατακρατηση υγρων και θα φανεις πρησμενος και θα εχεις δυμανη λογω υγρων  ιαμτολογικες για ποιο λογο τις θες ?Αφου δεν περνεις ΑΣΣ που το θεμα ?
θέλω να έχω ένα σημείο αναφοράς για τις μετέπειτα εξετάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom