Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εγω εχω το λιπος μου γιατι δεν θελω να ειμαι τα κοκκαλα που βλεπω στην παραλια και οιγκομενες τους θεωρουνε και γκομενους με τσ ολα τους .ΝΑ ΠΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΑ ΓΥΜΑΝΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥς ΜΥΣ ΟΚ ΟΧΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ!!!!!! :headbang:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δες φίλε μου είναι όπως το είπες. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι πρόβατα. Αν έξω οι περισσότεροι ήταν φουσκωτοί και γρααμμωμένοι μαζί τότε οι γκόμενες θα προτιμούσαν αυτούς..Τώρα π οι περισσότεροι είναι ανορεξικοί γραμμωμένοι οι γκόμενες γουστάρουν αυτό το στυλ.. Εγώ το είπα και πιο πάνω άρχισα το γυμναστήριο μαζί με 2 κολλητάρια μ ταυτόχρονα.. Με το που αλλάξαμε σωματικά και πήραμε αρκετό όγκο με το χρόνο (και χαμηλό ποσοστό λίπους) είχαμε λιγότερη πέραση σε γυναίκες από ότι παλιά. Και απότι ξέρω σε πολλούς έχει συμβεί αυτό!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μην ξεχνάτε για ποιο λογο πανε και οι περισσότεροι γυμναστηριο 6 μηνες και μετα ξαναπανε μετα απο 5, πολυ απλα για να αρεσουν στης γκόμενες  :jerking:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
οι γκομενες δεν γουσταρουν τους φουσκωτους  λογω ψυχολογιας αισθανονται αρνητικα .Αυτο που λεω ειναι οτι ωραιο σωμα ειναι να μην εισαι κοκκαλο με λιγο απο μυς αλλα να εχεις και λιγους μυς οχι φουσκωτος αλλα με λιγους μυς πιο πολλη να φενεται οτι εισαι γυμανσμενος μην μου πεις οτι εαν εισαι κοκκαλο και επειδη τοτε φενοται οι μυς εισαι κορμαρα.Αυτο ενουσα πιο πανω

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μην ξεχνάτε για ποιο λογο πανε και οι περισσότεροι γυμναστηριο 6 μηνες και μετα ξαναπανε μετα απο 5, πολυ απλα για να αρεσουν στης γκόμενες  :jerking:

ναι αλλα αυτα περνανε λιγο απο μυς ετσι ολοι ειναι το ιδιο .
Το θεμα ειναι να εχεις ωραιαο σωμα το ωραιο σωμα θελει να εχεις ψυχα επανω σου οταν ο ομως σου ειναι το κοκκαλο και κατι δεν ειναι το ιδιο οταν ο ομως σου ειναι τετραγωνος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι αλλα αυτα περνανε λιγο απο μυς ετσι ολοι ειναι το ιδιο .
Το θεμα ειναι να εχεις ωραιαο σωμα το ωραιο σωμα θελει να εχεις ψυχα επανω σου οταν ο ομως σου ειναι το κοκκαλο και κατι δεν ειναι το ιδιο οταν ο ομως σου ειναι τετραγωνος.
Αν γυμνάζεσαι φυσικα χωρις μαλακίες θα φτάσεις σε ενα οριο οπου υστερα θα παιρνεις δυσκολα μυικη μάζα..

Για να θες να γινει γορίλας πρεπει να πάρεις και τα σχετικά, και δεν μιλάω για αυτα που πουλάνε στα μαγαζια αυτα ειναι για παιδάκια μπροστα σε μερικά που παιρνουν οι bodybuilders

Το θεμα ειναι να κυνηγας την μυικη ανάπτυξη αλλα παράλληλα και fitness , ενα σωμα τελοσπάντων με μεγάλη μυικη μαζα ( με ορια βεβαια οχι υπερβολες) και με γράμμωση, αυτο  ;)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αν γυμνάζεσαι φυσικα χωρις μαλακίες θα φτάσεις σε ενα οριο οπου υστερα θα παιρνεις δυσκολα μυικη μάζα..

Για να θες να γινει γορίλας πρεπει να πάρεις και τα σχετικά, και δεν μιλάω για αυτα που πουλάνε στα μαγαζια αυτα ειναι για παιδάκια μπροστα σε μερικά που παιρνουν οι bodybuilders

Το θεμα ειναι να κυνηγας την μυικη ανάπτυξη αλλα παράλληλα και fitness , ενα σωμα τελοσπάντων με μεγάλη μυικη μαζα ( με ορια βεβαια οχι υπερβολες) και με γράμμωση, αυτο  ;)

σωστος :rockon:αλλα και παλι θες φαρμακο εδω χαλανε ολα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σωστος :rockon:αλλα και παλι θες φαρμακο εδω χαλανε ολα
Ανάλογα αν θες να τελοιοποιήσεις καποιο σημείο,

εγω τραβιέμαι εδω και τοσο καιρο για τους κοιλιακους, το μονο που εχω καταφέρει ειναι να φενονται οι πλαγιοι κοιλιακοι,αλλα στη μεση ειμαι επιπεδος, εστω και το λιγο ζελε που εχει μηνει δεν φευγει ευκολα, ειδικα κατω απο τον αφαλο και στη μεση

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ανάλογα αν θες να τελοιοποιήσεις καποιο σημείο,

εγω τραβιέμαι εδω και τοσο καιρο για τους κοιλιακους, το μονο που εχω καταφέρει ειναι να φενονται οι πλαγιοι κοιλιακοι,αλλα στη μεση ειμαι επιπεδος, εστω και το λιγο ζελε που εχει μηνει δεν φευγει ευκολα, ειδικα κατω απο τον αφαλο και στη μεση

μαστα και εγω ετσι παιδευομαι θελει διατροφη που λενε και τα παιδια αλλα πρεπει να σου γινει συνηθεια  πραμα δυσκολο

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είμαι διατροφολόγος ούτε γυμναστής.

Από την εμπειρία μου λοιπόν σου γράφω τα εξής.

Δεν υπάρχει κάποια μορφή φαγητού που πρέπει να αποφύγεις.

Από πράσινα μήλα πολύ καλή πηγή ενέργειας (και λιποδιαλυτικά)!

Μπανάνες πολύ καλές (αλλά μην το παρακάνεις γιατί έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη).

Ρύζι και φωμί ολικής αλέσεως πολύ καλά.

Απέφυγε λευκό φωμί και μακαρόνια.

Επίσης κόβεις ΜΑΧΑΙΡΙ τη ζάχαρη. Ό,τι καφέ θες ΣΚΕΤΟ.

Συνήθεια είναι εγώ έβαζα 3 κουταλιές και τώρα δεν μπορώ να πιω γλυκό καφέ με τπτ. Το πολύ μέτριο και αν (σπάνια)

Α επίσης ξέχασα να γράψω ότι και το πράσινο τσαι βοηθάει στην καύση του λίπους.

Και απέφυγε το αλκοόλ (όσο μπορείς βέβαια). 1 κουτάκι μπίρας = 1 μπιζόλα σε θερμίδες.

Ο όρος μπυροκοιλιάς δεν βγήκε τυχαία.  :grin:

Το αλκοόλ παχαίνει πάρα πολύ.

Καλύτερη επιλογή λευκό ή κόκκινο κρασί (καλό και για την καρδιά).
δεν θυμαμαι να σου ζητησα συμβουλες διατροφης μου θυμηζεις πολιτικο που αλλο τον ρωτανε κ αλλο απανταει.
Σωστα ολα αυτα που εγραψες δεν διαφωνω.
Αλλα
Περιορίζεις ζυμαρικά, ψωμιά, ρύζια και όταν τα καταναλώνεις προτιμάς τα ολικής αλέσεως.
εγραψες αυτο εαν περιορισουμε αυτες τις μορφες υδατανθρακα απο ποια πηγη θα παρουμε τον υδατανθρακα που χρειαζοματε σε καθε γευμα.Μονο απο πατατα.
Εκτος κ εαν εισαι οπαδος του Αtkins

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε gg13 αρχικά για 6πακ θέλει κάτω από 11%, όχι 12-15%. Ειδικά στα 15% είσαι τέρμα επίπεδος χωρίς κοιλιακούς. Κοιλιακοί με διατροφή και τρέξιμο δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί (θέλει βέβαια πολύ υπομονή), απλά θα είσαι και 10-15 κιλά κάτω από το ύψος σου π είναι γτπ... Προσωπικά για να δείχνεις καλά με 6 πακ, π συμαίνει να χεις 6πακ και ταυτόχρονα να είσαι σε κιλά π αντιστοιχούν στο ύψος σου θέλει φάρμακο.. Κακά τα ψέματα το χουμε πει "Σταλόνε" χωρίς φάρμακα δεν γίνεσαι..
το ποσοστο παιζει αναλογα τον ανθρωπο κ τον τροπο μετρησης που χρησιμοποιεις αλλα ακπου εκει ειναι.
Οσο για τα φαρμακα εχω πειε την αποψη μου πιο πανω θα το ξανα πω ομως γιατι ολοι τα θελετε ολα ετοιμα ειναι η δικαιολογια του τεμπελη.
Ολα γινονται κ χωρις φαρμακα απλα θελει πιο πολυ υπομονη κ επιμονη.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
το ποσοστο παιζει αναλογα τον ανθρωπο κ τον τροπο μετρησης που χρησιμοποιεις αλλα ακπου εκει ειναι.
Οσο για τα φαρμακα εχω πειε την αποψη μου πιο πανω θα το ξανα πω ομως γιατι ολοι τα θελετε ολα ετοιμα ειναι η δικαιολογια του τεμπελη.
Ολα γινονται κ χωρις φαρμακα απλα θελει πιο πολυ υπομονη κ επιμονη.

Αυτο που λες ειναι σωστο και πριν ξεκινησετε το εγχειρημα, να αποκτησετε 6pack, θα πρεπει να ρωτησετε διατροφολογο ή καποιον ειδικο επιστημονα.
[size=20pt] Οχι τον φουσκατο γυμναστη απο τα ΤΕΦΑΑ ή τον gymrat του γυμναστηριου σας [/size]

Απ'οσο γνωριζω παντως, με αρκετη επιφυλαξη, το να διατηρεις χαμηλα επιπεδα λιπους ολο το χρονο δεν ειναι και το καλυτερο για την υγεια σου. Εχει να κανει με το επιπεδο ορμονων. Αν ξερει καποιος να με διορθωσει, αλλιως ρωτηστε...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε gg13 αρχικά για 6πακ θέλει κάτω από 11%, όχι 12-15%. Ειδικά στα 15% είσαι τέρμα επίπεδος χωρίς κοιλιακούς. Κοιλιακοί με διατροφή και τρέξιμο δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί (θέλει βέβαια πολύ υπομονή), απλά θα είσαι και 10-15 κιλά κάτω από το ύψος σου π είναι γτπ... Προσωπικά για να δείχνεις καλά με 6 πακ, π συμαίνει να χεις 6πακ και ταυτόχρονα να είσαι σε κιλά π αντιστοιχούν στο ύψος σου θέλει φάρμακο.. Κακά τα ψέματα το χουμε πει "Σταλόνε" χωρίς φάρμακα δεν γίνεσαι.. Το καλύτερο για μένα αν απέχεις από φάρμακα, είναι ένα ποσοστό 14-15% και να σαι έτοιμος να "σκάσεις" μέσα από την μπλούζα  :cool2:

ps. Αν γυμνάζεσαι όχι γιαα την πάρτυ σου αλλά για να αρέσεις σε γυναίκες, για Ελληνίδες ανορεξικός με κοιλιακούς είναι τοπ. λολ
για να φτασεις τα κιλα σου σε υψος και να εισαι κατω απο 11 % με μια καλη διατροφη χωρις υπερβολες και χωρις συμπληρωματα θες πανω απο 10 χρονια...γινετε ,ξερω τετοια ατομα απλα θελει χρονια

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Αυτο που λες ειναι σωστο και πριν ξεκινησετε το εγχειρημα, να αποκτησετε 6pack, θα πρεπει να ρωτησετε διατροφολογο ή καποιον ειδικο επιστημονα.
[size=20pt] Οχι τον φουσκατο γυμναστη απο τα ΤΕΦΑΑ ή τον gymrat του γυμναστηριου σας [/size]

Απ'οσο γνωριζω παντως, με αρκετη επιφυλαξη, το να διατηρεις χαμηλα επιπεδα λιπους ολο το χρονο δεν ειναι και το καλυτερο για την υγεια σου. Εχει να κανει με το επιπεδο ορμονων. Αν ξερει καποιος να με διορθωσει, αλλιως ρωτηστε...
αν πεσεις κατω απο 9% περιπου πεφτει λιγο το επιπεδο της τεστοστερονης

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ποιος ο λογος να εχετε 6pack κατα την διαρκεια του χειμωνα αν δεν ειστε επαγγελματιες...
εγω γραμμωνω 1,5 μηνα πριν την εναρξη του καλοκαιριου και πεφτω γυρω στο 11 με 12%

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ποιος ο λογος να εχετε 6pack κατα την διαρκεια του χειμωνα αν δεν ειστε επαγγελματιες...
εγω γραμμωνω 1,5 μηνα πριν την εναρξη του καλοκαιριου και πεφτω γυρω στο 11 με 12%

καστε ρε μααστορα και ποσο ισαι ενα μηνα πριν να γραμμωσεις?θελεις καπου στο 11-12% πως το προλαβαινεις?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
καστε ρε μααστορα και ποσο ισαι ενα μηνα πριν να γραμμωσεις?θελεις καπου στο 11-12% πως το προλαβαινεις?
1,5 σου ειπα
τα εχω ολα προγγραματισει τελεια
το σωμα μου εχει μαθει να ανταποκρινεται
χρονια γυμναζομαι
πριν ειμαι γυρω στο 14%
αλλα με το που αρχιζω γραμμωση πεφτω και σε λιγο ογκο

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μην ξεχνατε και εναν τεραστιας σημασιας παραγοντα.Την γενετικη προδιαθεση.Αυτο που πετυχαινουν καποιοι με χ προσπαθεια αλλοι θελουν 3χ για να το φτασουν.Παλια ειχα γκομενα γυμναστρια σκετο λαστιχο.Το δραμα της ηταν η ελαχιστη γραμμωση που δεν βελτιωνοταν με τιποτα.Αλλος φιλος μου ασχετος με αυτα, δειχνει με αυτο που βλεπεις μπροστα σου σαν να ασχολειται χρονια, και ειναι αραχτος.Κανονες υπαρχουν,η συνταγη ομως ειναι για ολους σχεδον,μαλλον διαφορετικη.Δεν εχουν ολοι την ιδια χοληστερινη,αλλο αν μπορει να τρωνε καθε μερα ακριβως τα ιδια πραγματα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
για να φτασεις τα κιλα σου σε υψος και να εισαι κατω απο 11 % με μια καλη διατροφη χωρις υπερβολες και χωρις συμπληρωματα θες πανω απο 10 χρονια...γινετε ,ξερω τετοια ατομα απλα θελει χρονια

Ναι εντάξει το ξέρεις.. Ρε μαλάκες ξυπνήστε τπτ δεν ξέρετε μην ακούτε τι σας λέει ο καθένας. Εσυ δηλαδή είσαι στο σπίτι του και ξέρεις τι χτυπάει και αν χτυπάει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom