Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ναι εντάξει το ξέρεις.. Ρε μαλάκες ξυπνήστε τπτ δεν ξέρετε μην ακούτε τι σας λέει ο καθένας. Εσυ δηλαδή είσαι στο σπίτι του και ξέρεις τι χτυπάει και αν χτυπάει?
και δηλαδη εσυ σε τι κιλα πιστευεις οτι φτανεις φυσικος ?ετσι για την απορια

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μην ξεχνατε και εναν τεραστιας σημασιας παραγοντα.Την γενετικη προδιαθεση.Αυτο που πετυχαινουν καποιοι με χ προσπαθεια αλλοι θελουν 3χ για να το φτασουν.Παλια ειχα γκομενα γυμναστρια σκετο λαστιχο.Το δραμα της ηταν η ελαχιστη γραμμωση που δεν βελτιωνοταν με τιποτα.Αλλος φιλος μου ασχετος με αυτα, δειχνει με αυτο που βλεπεις μπροστα σου σαν να ασχολειται χρονια, και ειναι αραχτος.Κανονες υπαρχουν,η συνταγη ομως ειναι για ολους σχεδον,μαλλον διαφορετικη.Δεν εχουν ολοι την ιδια χοληστερινη,αλλο αν μπορει να τρωνε καθε μερα ακριβως τα ιδια πραγματα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Μην ξεχνατε και εναν τεραστιας σημασιας παραγοντα.Την γενετικη προδιαθεση.Αυτο που πετυχαινουν καποιοι με χ προσπαθεια αλλοι θελουν 3χ για να το φτασουν.Παλια ειχα γκομενα γυμναστρια σκετο λαστιχο.Το δραμα της ηταν η ελαχιστη γραμμωση που δεν βελτιωνοταν με τιποτα.Αλλος φιλος μου ασχετος με αυτα, δειχνει με αυτο που βλεπεις μπροστα σου σαν να ασχολειται χρονια, και ειναι αραχτος.Κανονες υπαρχουν,η συνταγη ομως ειναι για ολους σχεδον,μαλλον διαφορετικη.Δεν εχουν ολοι την ιδια χοληστερινη,αλλο αν μπορει να τρωνε καθε μερα ακριβως τα ιδια πραγματα.

+1 Το dna παιζει σημαντικο ρολο,δηλ.το καλουπι του καθενος.πχ ενα παιδι στο γυμνασ.που παω ειναι 100 κιλα  :o και οι κοιλιακοι φαινονται καθαρα.και βλεπεις και καποιους με 70 κιλα και δεν φαινονται.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
+1 Το dna παιζει σημαντικο ρολο,δηλ.το καλουπι του καθενος.πχ ενα παιδι στο γυμνασ.που παω ειναι 100 κιλα  :o και οι κοιλιακοι φαινονται καθαρα.και βλεπεις και καποιους με 70 κιλα και δεν φαινονται.
ξεχασες το ποσοτο λοιπους φιλε...
παντως για την ιστορια εχω φιλο με υψος 1,80 και 78 κιλα κομματια φυσικος ,βεβαια το παιδι κανει 8 χρονια χωρις να χασει προπονηση και ειναι γενετικα  προικισμενος

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
+1 Το dna παιζει σημαντικο ρολο,δηλ.το καλουπι του καθενος.πχ ενα παιδι στο γυμνασ.που παω ειναι 100 κιλα  :o και οι κοιλιακοι φαινονται καθαρα.και βλεπεις και καποιους με 70 κιλα και δεν φαινονται.

Σιγα ρε Dr. Monroe.
Ξαφνικα μου γινατε ολοι γενετιστες.
Ποιο DNA και γενετικη προδιαθεση; Ξερετε τι κανει ο καθενας σπιτι του;
Τι κουμπωνει; Τι ζωη κανει; Ποσες ωρες δουλευει κτλ.;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
και δηλαδη εσυ σε τι κιλα πιστευεις οτι φτανεις φυσικος ?ετσι για την απορια

Εξαρτάται από το ποσοστό λίπους... Ο οργανισμός σου δίνει ένα όριο στα πόσα μυικά κιλά μπορείς να βάλεις.. Από ένα σημείο και μετά δεν βάζεις τπτ.. όσο για το θέμα νάτσουραλ μποντυμπίλντινγκ είναι μια καραμέλα π έχει πέραση στη σημερινή εποχή υποκρισίας..

Σύγκρινε έναν π πασάρεται ως νάτσουραλ και έναν μη νάτσουραλ στα ίδια κιλά πάντα δεν θα δεις καμιά διαφορά... Κατά τα άλλα ο ένας από τους 2 είανι ο φυσικός.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εξαρτάται από το ποσοστό λίπους... Ο οργανισμός σου δίνει ένα όριο στα πόσα μυικά κιλά μπορείς να βάλεις.. Από ένα σημείο και μετά δεν βάζεις τπτ.. όσο για το θέμα νάτσουραλ μποντυμπίλντινγκ είναι μια καραμέλα π έχει πέραση στη σημερινή εποχή υποκρισίας..

Σύγκρινε έναν π πασάρεται ως νάτσουραλ και έναν μη νάτσουραλ στα ίδια κιλά πάντα δεν θα δεις καμιά διαφορά... Κατά τα άλλα ο ένας από τους 2 είανι ο φυσικός.
ρε φιλε δε μιλαω για εππαγγελματιες αυτοι ναι δεν εχουν διαφορα ...για καθημερινους ανθρωπους λεω

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

και προφανως ο οργανισμος σου δινει ενα οριο...και μετα απο καποιο σημειο περνεις ελαχιστα...απλα δεν μιλαω για μποντιμπιλτερια

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε δε μιλαω για εππαγγελματιες αυτοι ναι δεν εχουν διαφορα ...για καθημερινους ανθρωπους λεω

Κάποιος π είναι πχ 1.80 80 κιλά και ποσοστό 10% και κάτω θεωρείται επίπεδο επαγγελματία φιτνεσσά για τα δεδομένα ειδικά Ελλάδας.
όσο για τον φίλο σου δηλαδή αν έπαιρνε φάρμακα εσύ περίμενες να ρθει και να σ πει φίλε πήρα τα τάδε φάρμακα και να στα ανλύσει?  :2funny:
2ον τον είδες πάνω στην ζυγαριά? 3ον ήσουν μαζί του για λιπομέτρηση?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Κάποιος π είναι πχ 1.80 80 κιλά και ποσοστό 10% και κάτω θεωρείται επίπεδο επαγγελματία φιτνεσσά για τα δεδομένα ειδικά Ελλάδας.
όσο για τον φίλο σου δηλαδή αν έπαιρνε φάρμακα εσύ περίμενες να ρθει και να σ πει φίλε πήρα τα τάδε φάρμακα και να στα ανλύσει?  :2funny:
2ον τον είδες πάνω στην ζυγαριά? 3ον ήσουν μαζί του για λιπομέτρηση?
το ξερω αρκετα καλα μην ανυσηχεις..παντως επειδη εχεις δικιο γτ ποτε δεν ξερεις ουτε για τους φιλους σου ...ξερω ατομο που στα 183 ειναι 77 κιλα κομματια γυρω στο 9% αυτος ειναι σιγουρος γτ ειναι ο αδερφος μου

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το ξερω αρκετα καλα μην ανυσηχεις..παντως επειδη εχεις δικιο γτ ποτε δεν ξερεις ουτε για τους φιλους σου ...ξερω ατομο που στα 183 ειναι 77 κιλα κομματια γυρω στο 9% αυτος ειναι σιγουρος γτ ειναι ο αδερφος μου
το παλικαρι που σου ειπα πριν ειναι η εξαιρεση στον κανονα απλα τον ανεφερα..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Κοίτα φίλα εγώ δεν πιστεύω αν δεν δω γιατί πολλά άτομα λένε παραπάνω κιλά από μένα και είναι τα μισά από εμένα αν συγκριθούμε... Όπως ξέρω και άτομα π έχουν το ίδιο ύψος με μένα αλλά βάζουν 5-7 παραπάνω πόντους σε όποιον τους ρωτήσει λολ. Σε θέμα κιλών και ύψους δεν πιστεύω τπτ αν δεν δω τον άλλον..

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Κοίτα φίλα εγώ δεν πιστεύω αν δεν δω γιατί πολλά άτομα λένε παραπάνω κιλά από μένα και είναι τα μισά από εμένα αν συγκριθούμε... Όπως ξέρω και άτομα π έχουν το ίδιο ύψος με μένα αλλά βάζουν 5-7 παραπάνω πόντους σε όποιον τους ρωτήσει λολ. Σε θέμα κιλών και ύψους δεν πιστεύω τπτ αν δεν δω τον άλλον..
καλα κανεις ρε φιλε ...νομιζεις οτι βλεπω τον πρωτο τυχοντα που περνει την κρεατινη πρωι μεσιμερη βραδυ Η κανει κυκλους οπως ναναι και πειθομαι πως ειναι νατουραλ?
@@ οι 9 στους 10 ειναι τιγκα συμπληρωματα..απλα αναφερω οτι ξερω 2-3 ατομα που ειναι νατουραλ και να ειναι σε πολυ καλο επιπεδο...φυσικα ολοι μεσομορφοι ετσι?

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
κατ' αρχάς τα συμπληρώματα δεν είναι αναβολικά για να λέμε ότι ο άλλος είναι τίγκα.. ΟΚ και τι να λέει ?? μία έξτρα βοήθεια διατροφής είναι, αφού δεν μπορείς να τρως κάθε 3 με 4 ώρες ένα κοτόπουλο και 7 ΑΥΓΆ !!!!
δεύτερων.. και 10 και 110 να κάνεις προπόνηση δεν γίνεται να είσαι συνεχώς φέτες !!! να γίνεις φυσικά φέτες (και με συμπληρώματα) ναι..αλλά για ένα διάστημα με καλή διατροφή και πολύ δουλειά... αλλά 365 μέρες το χρόνο ΟΧΙ !!!! εκτός αν εννοείται φέτες κάτι που από τη φύση τους είναι πολύ αδύνατοι και φαίνονται οι οι μυς...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν θυμαμαι να σου ζητησα συμβουλες διατροφης μου θυμηζεις πολιτικο που αλλο τον ρωτανε κ αλλο απανταει.
Σωστα ολα αυτα που εγραψες δεν διαφωνω.
Αλλαεγραψες αυτο εαν περιορισουμε αυτες τις μορφες υδατανθρακα απο ποια πηγη θα παρουμε τον υδατανθρακα που χρειαζοματε σε καθε γευμα.Μονο απο πατατα.
Εκτος κ εαν εισαι οπαδος του Αtkins

Δεν σου έδωσα συμβουλές.

Δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε διατροφολόγος, ούτε γυμναστής.

Έγραψα κάποια πράγματα από την εμπειρία μου , βάση κάποιον αποτελεσμάτων που πέτυχα.

Η πρωτείνη σφίγγει και τονώνει τους μύες.

Οι υδατάνθρακες προφανώς απαραίτητοι, απλά αν θες γράμμωση τους περιορίζεις για λίγο διάστημα.

Ναι η Αtkins δημιουργεί μεγάλα προβλήματα αν γίνεται για μεγάλο διάστημα.

Γενικά πιστεύω το καλύτερο ισορροπήμενη διατροφή, χωρίς υπερβολές ή στερήσεις. Βάση των θερμιδικών αναγκών που έχει ο καθένας.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Για να θεωρείται κάποιος άντρας υγιής πρέπει να έχει ένα ελάχιστο ποσοστό λίπους γύρω στο 8% ενώ αν περάσει τα 40 πρέπει να έχει τουλάχιστον 11%. Κάτω από αυτά τα ποσοστά αρχίζουν διάφορα προβλήματα.
Η διατροφή εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο χωριστά και αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το fitness πρέπει να πάει σε διατροφολόγο που θα του κάνει λιπομέτρηση και θα του βγάλει πρόγραμμα διατροφής.  Six pack χωρίς λιποδιαλύτη δεν γίνεται για άτομα με σωστή μυϊκή μάζα. Και βέβαια λιποδιαλύτες δεν μπορείς να παίρνεις συνέχεια.  Γενικά προγράμματα διατροφής του στυλ τόσες πρωτεΐνες, τόσους υδατάνθρακες, τόσα λίπη δεν είναι απαραίτητο ότι θα δουλέψουν σε όλους το ίδιο.
Μεγάλη μυϊκή μάζα και γράμμωση ταυτόχρονα δεν μπορείς να έχεις συνέχεια. Αυτό που μπορείς όμως να έχεις είναι το βάρος για τo ύψος σου (άντε κανα-δυο κιλά κάτω) με ποσοστό λίπους γύρω στο 15%. Από και πέρα το καλοκαίρι έχεις τη δυνατότητα να πέσεις στο 12% που για μένα είναι υπερ αρκετό.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

"Το να σηκώνεις βάρη στο γυμναστήριο είναι μια παραίσθηση προπόνησης"
Δασκαλος ο τυπος, αν και την ιδεα (γιλεκο βαριδι) την εχει κλεψει απο τον Μaster Roshi.
Eκανε προπονηση με το οστρακο της χελωνας
http://[URL unfurl="true"]www.filmbanana.com/images/-master-roshi.jpg[/img[/URL]]
και μετα στους αγωνες μαμουσε και εδερνε...
[img]http://2.bp.blogspot.com/-vow7XU2w998/TftF7c5CWMI/AAAAAAAADTw/XaNCSuklo_A/s1600/MasterRoshiSB.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom