Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε πορνομουσκουλιάριδες.... δε κανονίζουμε μια πορνομάζωψη έτσι να τα πούμε??
Να μιλήσουμε μια πρωτεϊνες, κρεατίνες κλπ καλούδια που μας κάνουν πομπώδες, μυώδες κλπ..... χεχε.....ανταλλάξουμε εμπειρίες και συμβουλές!

Καλημέρα!

Πολύ καλή ιδέα αυτό. Βεβαια κάποιοι που θα είχαν να προσφέρουν είναι εκτός Αθηνών (πχ Γαμαϊκανός) αλλά δεν πειράζει. Έστω και οι Αθηναίοι ας το κάνουμε.

Περιμένω πμ από όποιον πάρει την πρωτοβουλία.

ΥΓ: Έκτωρ Λόπεθ θα είσαι ή θα σνομπάρεις;  :P

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
απο Σεπτέβμρη.... τι λέτε???

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.458
Πόντοι
266
Καλημέρα!

Πολύ καλή ιδέα αυτό. Βεβαια κάποιοι που θα είχαν να προσφέρουν είναι εκτός Αθηνών (πχ Γαμαϊκανός) αλλά δεν πειράζει. Έστω και οι Αθηναίοι ας το κάνουμε.

Περιμένω πμ από όποιον πάρει την πρωτοβουλία.

ΥΓ: Έκτωρ Λόπεθ θα είσαι ή θα σνομπάρεις;  :P
ποτε θα την κανετε την μαζωξη
μπορει να τα καταφερω
θα χω κατι δουλειες στην λαμια στην λαμια

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ναι θέλει πολύ καλή διατροφή .....  :-

Αυτο ειναι που μου την δινει .την πατε με θερμιδες η του στυλ
αυγα γαλα κοτπουλο ροζι μακαρονια τονος ντοματα σε 5 γευματα την μερα ?
Το Μito  τι παιζει ξερει κανεις το clen  θελει αποθεραπεια η ειναι ετσι ?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο ειναι που μου την δινει .την πατε με θερμιδες η του στυλ
αυγα γαλα κοτπουλο ροζι μακαρονια τονος ντοματα σε 5 γευματα την μερα ?
Το Μito  τι παιζει ξερει κανεις το clen  θελει αποθεραπεια η ειναι ετσι ?

Φίλε για να φανούν οι κοιλιακοί πρέπει να μειώσεις το ποσοστό του σωματικού σου λίπους.

Προσωπικά καλό πρωινό, καλό γεύμα και λιτό βραδυνό (και χωρίς υδατάνθρακες μετά τις 7μμ).

Όλα αυτά που έγραψες πολύ σωστά.

Ξεχνάς σαβουροτροφές, γλυκά, πίτσες, σουβλάκια, τσιπς, λιχουδιές και όλα τα σχετικά. Αυτές τις τροφές τις  :zfuck:

Επίσης τόνος (30 γρ πρωτεινής ανά κονσέρβα, 0 λιπη), γαλοπούλα βραστή, ασπράδια αυγών.

Γαλακτομικά (γάλα, γιαούρτι, τυρί) σίγουρα αλλά με χαμηλά λιπαρά.

Περιορίζεις ζυμαρικά, ψωμιά, ρύζια και όταν τα καταναλώνεις προτιμάς τα ολικής αλέσεως.

Και φυσικά καθημερινή άσκηση.  :sunglasses:

Και το 6 pack έτοιμο.

Ξέρω τι θα μου πεις.....  :P

Ότι είναι δύσκολο!

Μην νομίζεις μια συνήθεια είναι όλα.  :grin:

Σε μένα πάντως λειτούργησε όλο αυτό.

Μια ιδέα είναι.  :)

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε για να φανούν οι κοιλιακοί πρέπει να μειώσεις το ποσοστό του σωματικού σου λίπους.αν δεν φτασεις κατω απο 12% δεν βλεπεις ευκολα 6 pack 

Περιορίζεις ζυμαρικά, ψωμιά, ρύζια και όταν τα καταναλώνεις προτιμάς τα ολικής αλέσεως.τι μορφη υδατανθρακα προτεινεις? πρασινη σαλατα?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Φίλε σου λέω γίνεται! Θέλει λίγο υπομονή.

Πράσινη σαλάτα τρώε όσο θες! 1κιλό = 106 θερμίδες! Δηλαδή τίποτα.

Απλά όχι υδατάνθρακα μετά τις 7 μμ.

Εντάξει επειδή το εφαρμόζω εγώ δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.

Φίλε τσέκαρε πάντως και το ακόλουθο link.

The Eating Plan
Statham credits intelligent eating for his rapid weight loss. And he's not starving: He downs 2,000 calories a day. For Statham the eating plan depends on the following execution, which he's religious about (ahem, except for one night of beers a few weeks in).

1. No refined sugar or flour at all, ever. Bread and pasta are out, as are sweets of any kind. No fruit juices. No booze. "That's the hardest part right there," he says. His dessert every night is plain yogurt with fresh fruit.

2. If it goes down your throat, record it on paper. "This is the bible," Statham says, holding up a black hardbound journal. He writes down everything he swallows, including water (he tries to drink 1 1/2 gallons a day -- that'll keep you feeling full). "Writing everything down makes it impossible for you to muck it up," he says.

3. Spread out the calories. Statham has six small meals daily. The foods aren't surprising -- egg whites, vegetables, lean meats, fish, nuts, and protein shakes. But the 2,000-calorie limit is gospel.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Φίλε για να φανούν οι κοιλιακοί πρέπει να μειώσεις το ποσοστό του σωματικού σου λίπους.

Προσωπικά καλό πρωινό, καλό γεύμα και λιτό βραδυνό (και χωρίς υδατάνθρακες μετά τις 7μμ).

Όλα αυτά που έγραψες πολύ σωστά.

Ξεχνάς σαβουροτροφές, γλυκά, πίτσες, σουβλάκια, τσιπς, λιχουδιές και όλα τα σχετικά. Αυτές τις τροφές τις  :zfuck:

Επίσης τόνος (30 γρ πρωτεινής ανά κονσέρβα, 0 λιπη), γαλοπούλα βραστή, ασπράδια αυγών.

Γαλακτομικά (γάλα, γιαούρτι, τυρί) σίγουρα αλλά με χαμηλά λιπαρά.

Περιορίζεις ζυμαρικά, ψωμιά, ρύζια και όταν τα καταναλώνεις προτιμάς τα ολικής αλέσεως.

Και φυσικά καθημερινή άσκηση.  :sunglasses:

Και το 6 pack έτοιμο.

Ξέρω τι θα μου πεις.....  :P

Ότι είναι δύσκολο!

Μην νομίζεις μια συνήθεια είναι όλα.  :grin:

Σε μένα πάντως λειτούργησε όλο αυτό.

Μια ιδέα είναι.  :)

δυσκολο προγραμμα....

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε σου λέω γίνεται! Θέλει λίγο υπομονή.δεν σου ειπα πως δε γινεται απλα πρεπει να φτασεις κοντα στο 12-15 % ποσοστο λιπους

Πράσινη σαλάτα τρώε όσο θες! 1κιλό = 106 θερμίδες! Δηλαδή τίποτα.

Απλά όχι υδατάνθρακα μετά τις 7 μμ.

Εντάξει επειδή το εφαρμόζω εγώ δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.

Φίλε τσέκαρε πάντως και το ακόλουθο link.

The Eating Plan
Statham credits intelligent eating for his rapid weight loss. And he's not starving: He downs 2,000 calories a day. For Statham the eating plan depends on the following execution, which he's religious about (ahem, except for one night of beers a few weeks in).

1. No refined sugar or flour at all, ever. Bread and pasta are out, as are sweets of any kind. No fruit juices. No booze. "That's the hardest part right there," he says. His dessert every night is plain yogurt with fresh fruit.

2. If it goes down your throat, record it on paper. "This is the bible," Statham says, holding up a black hardbound journal. He writes down everything he swallows, including water (he tries to drink 1 1/2 gallons a day -- that'll keep you feeling full). "Writing everything down makes it impossible for you to muck it up," he says.

3. Spread out the calories. Statham has six small meals daily. The foods aren't surprising -- egg whites, vegetables, lean meats, fish, nuts, and protein shakes. But the 2,000-calorie limit is gospel.
δεν μου απαντησες στην ερωτηση για τον υδατανθρακα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
υδατανθρακα απο οτι ξερω φαε γλυκοπατατες η ρυζι η μακαρονια αλλα οχι ψωμι αυτες τις διατροφες τις ξερω το προβλημα ειναι να το κανω συνηθεια.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
για mito η clen εχει παρει κανεις να μας πει λενε οτι το mito εχει παρενεργιες στην θυριξινη .ισχυει ?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν μου απαντησες στην ερωτηση για τον υδατανθρακα

Δεν είμαι διατροφολόγος ούτε γυμναστής.

Από την εμπειρία μου λοιπόν σου γράφω τα εξής.

Δεν υπάρχει κάποια μορφή φαγητού που πρέπει να αποφύγεις.

Από πράσινα μήλα πολύ καλή πηγή ενέργειας (και λιποδιαλυτικά)!

Μπανάνες πολύ καλές (αλλά μην το παρακάνεις γιατί έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη).

Ρύζι και φωμί ολικής αλέσεως πολύ καλά.

Απέφυγε λευκό φωμί και μακαρόνια.

Επίσης κόβεις ΜΑΧΑΙΡΙ τη ζάχαρη. Ό,τι καφέ θες ΣΚΕΤΟ.

Συνήθεια είναι εγώ έβαζα 3 κουταλιές και τώρα δεν μπορώ να πιω γλυκό καφέ με τπτ. Το πολύ μέτριο και αν (σπάνια)

Α επίσης ξέχασα να γράψω ότι και το πράσινο τσαι βοηθάει στην καύση του λίπους.

Και απέφυγε το αλκοόλ (όσο μπορείς βέβαια). 1 κουτάκι μπίρας = 1 μπιζόλα σε θερμίδες.

Ο όρος μπυροκοιλιάς δεν βγήκε τυχαία.  :grin:

Το αλκοόλ παχαίνει πάρα πολύ.

Καλύτερη επιλογή λευκό ή κόκκινο κρασί (καλό και για την καρδιά).

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
υδατανθρακα απο οτι ξερω φαε γλυκοπατατες η ρυζι η μακαρονια αλλα οχι ψωμι αυτες τις διατροφες τις ξερω το προβλημα ειναι να το κανω συνηθεια.

Ναι και πατάτες πολύ καλή επιλογή! ΒΡΑΣΤΕΣ όμως , ΠΟΤΕ τηγανητές!

Γενικά τα φαγητά ΠΟΤΕ ΤΗΓΑΝΗΤΑ!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε gg13 αρχικά για 6πακ θέλει κάτω από 11%, όχι 12-15%. Ειδικά στα 15% είσαι τέρμα επίπεδος χωρίς κοιλιακούς. Κοιλιακοί με διατροφή και τρέξιμο δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί (θέλει βέβαια πολύ υπομονή), απλά θα είσαι και 10-15 κιλά κάτω από το ύψος σου π είναι γτπ... Προσωπικά για να δείχνεις καλά με 6 πακ, π συμαίνει να χεις 6πακ και ταυτόχρονα να είσαι σε κιλά π αντιστοιχούν στο ύψος σου θέλει φάρμακο.. Κακά τα ψέματα το χουμε πει "Σταλόνε" χωρίς φάρμακα δεν γίνεσαι.. Το καλύτερο για μένα αν απέχεις από φάρμακα, είναι ένα ποσοστό 14-15% και να σαι έτοιμος να "σκάσεις" μέσα από την μπλούζα  :cool2:

ps. Αν γυμνάζεσαι όχι γιαα την πάρτυ σου αλλά για να αρέσεις σε γυναίκες, για Ελληνίδες ανορεξικός με κοιλιακούς είναι τοπ. λολ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Φίλε gg13 αρχικά για 6πακ θέλει κάτω από 11%, όχι 12-15%. Ειδικά στα 15% είσαι τέρμα επίπεδος χωρίς κοιλιακούς. Κοιλιακοί με διατροφή και τρέξιμο δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί (θέλει βέβαια πολύ υπομονή), απλά θα είσαι και 10-15 κιλά κάτω από το ύψος σου π είναι γτπ... Προσωπικά για να δείχνεις καλά με 6 πακ, π συμαίνει να χεις 6πακ και ταυτόχρονα να είσαι σε κιλά π αντιστοιχούν στο ύψος σου θέλει φάρμακο.. Κακά τα ψέματα το χουμε πει "Σταλόνε" χωρίς φάρμακα δεν γίνεσαι.. Το καλύτερο για μένα αν απέχεις από φάρμακα, είναι ένα ποσοστό 14-15% και να σαι έτοιμος να "σκάσεις" μέσα από την μπλούζα  :cool2:

κοιλιακους με τρεξιμο μονο και χωρις βαρη ?τοτε ναι αλλα θα χασεις οτι εχεις και θελει πολλη υπομονη οπως λεει ο φιλος
χωρις φαρμακο δεν γινεται τιποτα με 6pak θα εισαι αυτο που βλεπεις στην παραλια κοκκαλα με λιγους μυες οτι εχουν ολοι δηλαδη
(αλλα θα εχεις 6pak)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
κοιλιακους με τρεξιμο μονο και χωρις βαρη ?τοτε ναι αλλα θα χασεις οτι εχεις και θελει πολλη υπομονη οπως λεει ο φιλος
χωρις φαρμακο δεν γινεται τιποτα με 6pak θα εισαι αυτο που βλεπεις στην παραλια κοκκαλα με λιγους μυες οτι εχουν ολοι δηλαδη
(αλλα θα εχεις 6pak)

Έτσι ακριβώς!  :thumbsup:
Αυτό το στυλάκι είναι καλό για να χτυπίσεις Ελληνίδα πάντως. Δεν γουστάρουν όγκο οι γκόμενες. Αυτό το ξέρω και από τον εαυτό μου και από φίλους μου.Πριν πιάσουμε τα σιδερικά είχαμε μεγαλύτερη πέραση!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

ps. Αν γυμνάζεσαι όχι γιαα την πάρτυ σου αλλά για να αρέσεις σε γυναίκες, για Ελληνίδες ανορεξικός με κοιλιακούς είναι τοπ. λολ

το ανορεξικος σημαινει κοκκαλο ειναι τις μοδας πλεον ολοι ειναι σωματα με τα κοκκαλα τους το θεμα ειναι να εχεις και κρεας να δεινχεις γυμνασμενος κατι σαν το blade
Wesley Snipes  τοτε ναι αλλα θελει φαρμακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom