Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ελπιζω να συμφωνεις οτι ακομα κι με αυτο το προγραμμα, πομπωδης, μυωδης, και ινωδης δε γινεσαι.
Πρεπει να κουμπωσεις και να τρυπηθεις. Σωστα;
1.το βιντεακι δεν το εβαλα για να  γινει οπως αυτοι αλλα για να καταλαβει το προγραμμα. Πιστευω πως οπτικα ειναι πιο ευκολο να κατανοησεις κατι παρα να γραψω καποιες ασκησεις.
2. κουμπωθεις δεν κουμπωθεις yates δεν γινεσαι κ δεν νομιζω να ειναι κ αυτο που θες.
Δεν μου αρεσει ομως το σκεπτικο σου  υποβιβαζεις τον κοπο κ τον ιδρωτα που εχουν ριξει ολοι αυτοι.
Δεν υπαρχει η μαγικη φορμουλα που εαν την παρεις γινεσαι τουμπανο.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Δεν μου αρεσει ομως το σκεπτικο σου  υποβιβαζεις τον κοπο κ τον ιδρωτα που εχουν ριξει ολοι αυτοι.
Δεν υπαρχει η μαγικη φορμουλα που εαν την παρεις γινεσαι τουμπανο.

Σε ρωτησα γιατι δε θελω να παραμυθιαζεται κανας νεος οτι με κρεατινη και σοβαρη ασκηση μονο μπορει να φτασει σε επιπεδα
bodybuilder...

Ποιος κοπος και ποιος ιδρωτας ρε τυπε; Επικροτεις αυτου του ειδους την αθληση;
Στην καλυτερη για το χρημα και στη χειροτερη για την ματαιοδοξια και την φιλαρεσκεια τους το κανουν...

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σε ρωτησα γιατι δε θελω να παραμυθιαζεται κανας νεοςοτι με κρεατινη και σοβαρη ασκηση μονο μπορει να φτασει σε επιπεδα ειπα κατι τετοιο?
bodybuilder...

Ποιος κοπος και ποιος ιδρωτας ρε τυπε; Επικροτεις αυτου του ειδους την αθληση; αλλα το ενα κ αλλο το αλλο
Στην καλυτερη για το χρημα και στη χειροτερη για την ματαιοδοξια και την φιλαρεσκεια τους το κανουν...κατα την γνωμη σου
χωρις παρεξηγηση μου θυμιζεις την παροιμια οσα δεν φτανει η αλεπου.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
χωρις παρεξηγηση μου θυμιζεις την παροιμια οσα δεν φτανει η αλεπου.

Κοιτα, δε μου εχεις κανει τιποτα για να αρπαχτουμε. Αντιθετως μετα το ντοκυμαντερ που ποσταρες προχθες, μου εισαι συμπαθης.
Δε σε κατηγορησα οτι ειπες κατι, αλλα ζητησα να το διευκρινησεις για να μη παραπλανηθει κανεις.
Γνωμη μου και γνωμη σου, αλλα δε σε χαρακτηρισα. Και πιστεψε με, χωρις συμπληρωματα και καταχρησεις, φθανω αρκετα.

Ελπιζω να εισαι νοημων και να καταλαβεις τι γραφω :grin:.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κοιτα, δε μου εχεις κανει τιποτα για να αρπαχτουμε.ουτε εσυ απλα λεω την γνωμη μου Αντιθετως μετα το ντοκυμαντερ που ποσταρες προχθες, μου εισαι συμπαθης.παρομοιος
Δε σε κατηγορησα οτι ειπες κατι, αλλα ζητησα να το διευκρινησεις για να μη παραπλανηθει κανεις.μου ζητας να διευκρινησω κατι που δεν εχω καν αναφερει ουτε εχω πει εμμεσως εδω ειναι η ενσταση μου.
τωρα εαν ζητας την γνωμη ετσι αφαιρετα ειναι αυτη που ανεφερα. ειναι ομως off topic απο αυτο που ποσταρα

Γνωμη μου και γνωμη σου, αλλα δε σε χαρακτηρισα. Και πιστεψε με, χωρις συμπληρωματα και καταχρησεις, φθανω αρκετα.

Ελπιζω να εισαι νοημων και να καταλαβεις τι γραφω :grin:.
φιλικα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ΟΚ, καταλαβα τι εγινε.
Σου εκανα την ερωτηση για τα χαπια και τις ενεσεις, για να σε κανω να γραψεις αυτο που ξεχασες να προσθεσεις κατω απο το βιντεακι.
Γιατι πολυ απλα ενας εκκολαπτομενος και αδαης γυμναστηριακος, μπορει να δει το βιντεακι με τον Dorian Yates (που ακομα και τωρα ειναι θηριο) και το αλλο το μοσχαρι, και να πει "Α, ωραια με πολυ προπονηση, καλη διατροφη, και κανα normal συμπληρωμα θα γινω κι εγω ετσι".
Δε σε κατηγορω οτι εχεις κακο σκοπο, απλα ο κοσμος ειναι αφελης και παραμυθιαζεται, και γι'αυτο θα πρεπει να ειμαστε λεπτομερης.

Θυμασαι το φωτομοντελο στο 2:30 τι ελεγε;
Αυτο εννοω.
Παρεπιμπτοντως, μετα την προβολη του ντοκυμαντερ, ο τυπος απολυθηκε απο την εταιρια για την οποια διαφημιζε το συμπληρωμα.

Φιλικα, και οι μπυρες κερασμενες :grin:.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μακαρι να εβρισκα ενα βιντεακι με ρομποτ να κανουν αυτην την προπονηση σαν κ αυτο
για να σε ικανοποιουσα.Δυστηχως αυτο ειχα προχειρο.
το βιντεο το ποσταρα στον φιλο που απο οτι μου ειπε πως ασχοληται 5 χρονια με βαρη αρα λογικα πρεπει να εχει σχηματισει μια γνωμη γενικα εαν γινεσαι ετσι ή οχι.
οσον αφορα τους υπολοιπους '' τους νεους΄΄ δεν θα κανω εγω τον χωρο φυλακα ή μπατσο που ειπε καποιος ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει αυτο που θελει.
Πιστεψε με παντως κ χωρις φαρμακα κ ενεσεις μπορεις να φτασεις σε πολυ καλο επιπεδο ισως bodybuilding για τα δικα σου στανταρ ή fitness για τα δικα μου.
Παρεπιμπτοντως, ο αδελφος του στο βιντεο που ποστρες πεθανε μετα απο μερικους μηνες απο την κυκλοφορια του.
Φιλικα προσπαθω να κοψω τις μπυρες ας πουμε κερασμενος ενας ''γυρος '' με καποιον απο αυτους τους διαβολους που βλεπω αριστερα κ δεξια στην οθονη.Να καψουμε κ κανα κιλο γιατι με την αεροβικη δεν τα παμε καλα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Το ηξερα για τον αδερφο του τον Μαικ. Καμμενο χαρτι ηταν και ο πατερας του ηταν προφητικος.

Οσο για τις μπυρες, παν μετρο αριστον.

Κι αν εχεις προβλημα με διαβολια και τριβολια αγορασε το βιβλιο που με εσωσε
"Ετσι νικησα τον Σατανα" του Πητ Παπαδακου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Για να χασεις κιλα θα πρεπει να βρεις ενα αθλημα ή μια ταξη aerobic που απο τον πολυ ιδρωτα, η μπλουζα σου θα γινεται σαν μαλαστουπα.

Καληνυχτα και over...:zzzzz:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ΟΚ, καταλαβα τι εγινε.
Σου εκανα την ερωτηση για τα χαπια και τις ενεσεις, για να σε κανω να γραψεις αυτο που ξεχασες να προσθεσεις κατω απο το βιντεακι.
Γιατι πολυ απλα ενας εκκολαπτομενος και αδαης γυμναστηριακος, μπορει να δει το βιντεακι με τον Dorian Yates (που ακομα και τωρα ειναι θηριο) και το αλλο το μοσχαρι, και να πει "Α, ωραια με πολυ προπονηση, καλη διατροφη, και κανα normal συμπληρωμα θα γινω κι εγω ετσι".
Δε σε κατηγορω οτι εχεις κακο σκοπο, απλα ο κοσμος ειναι αφελης και παραμυθιαζεται, και γι'αυτο θα πρεπει να ειμαστε λεπτομερης.

Θυμασαι το φωτομοντελο στο 2:30 τι ελεγε;
Αυτο εννοω.
Παρεπιμπτοντως, μετα την προβολη του ντοκυμαντερ, ο τυπος απολυθηκε απο την εταιρια για την οποια διαφημιζε το συμπληρωμα.

Φιλικα, και οι μπυρες κερασμενες :grin:.
το εχω δει αυτο πολλη καλο video  σε καποια φαση λενε για τον arnold και αρχιζουνε να λενε τι εγινε αυτος εχει παρει δωρο απο των θεo γεννητικα χαρισματα  βγαινει ο τυπας μετα και λεει εαν δεν υπηρχαν τα αναβολικα ουτε μισο κιλο δεν θα ηταν ο arnold.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγω τι να σε πω ρε τυπε;
Φασολακια τρωω με φετα και γυμναζομαι 10-12 ωρες την εβδομαδα (70% αεροβια ασκηση).
και εισαι ακομα ορθιος δεν εχεις πεσει κατω απο την κουραση ?

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γι αυτο δεν βρισκουμε ψωμι στον φουρνο

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
γι αυτο δεν βρισκουμε ψωμι στον φουρνο

Μην ακους τι σου λεει ο φουρναρης οτι δεν εχει ψωμι, δειξτου φωτο της Μαριαννας...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=104737.0;attach=302081;image[/img[/URL]]

θα σκιαχτει και θα σε δωσει...

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
mini-marianna+anagnostopouloy+3.jpg

με αυτήν παίρνω ψωμί  ή ψωμάκια??
Η χαρά του φούρναρη η φωτογραφία
:offtopic: :offtopic:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μακαρι να εβρισκα ενα βιντεακι με ρομποτ να κανουν αυτην την προπονηση σαν κ αυτο
για να σε ικανοποιουσα.Δυστηχως αυτο ειχα προχειρο.
το βιντεο το ποσταρα στον φιλο που απο οτι μου ειπε πως ασχοληται 5 χρονια με βαρη αρα λογικα πρεπει να εχει σχηματισει μια γνωμη γενικα εαν γινεσαι ετσι ή οχι.
οσον αφορα τους υπολοιπους '' τους νεους΄΄ δεν θα κανω εγω τον χωρο φυλακα ή μπατσο που ειπε καποιος ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει αυτο που θελει.
Πιστεψε με παντως κ χωρις φαρμακα κ ενεσεις μπορεις να φτασεις σε πολυ καλο επιπεδο ισως bodybuilding για τα δικα σου στανταρ ή fitness για τα δικα μου.
Παρεπιμπτοντως, ο αδελφος του στο βιντεο που ποστρες πεθανε μετα απο μερικους μηνες απο την κυκλοφορια του.
Φιλικα προσπαθω να κοψω τις μπυρες ας πουμε κερασμενος ενας ''γυρος '' με καποιον απο αυτους τους διαβολους που βλεπω αριστερα κ δεξια στην οθονη.Να καψουμε κ κανα κιλο γιατι με την αεροβικη δεν τα παμε καλα
αυτο πολλη καλο μου εδωσες ιδεα για τους κοιλιακους.
Πηγα γυμανστηριο και δοκιμασα  και μερικα απο αυτα πολλη καλα ειναι αλλα πολλη πονος

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
χαιρομαι που σε βοηθησε αλλα να ξερεις οσους κυλιακους κ να κανεις 6pack χωρις διατροφη δεν γινεται.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
χαιρομαι που σε βοηθησε αλλα να ξερεις οσους κυλιακους κ να κανεις 6pack χωρις διατροφη δεν γινεται.
ναι δυστηχως αυτο το ξερω .Για να κανεις fit σωμα θελει και εκει διατροφη ?

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Αμα σκατοτρως,δεν γινεται ποτε τιποτα!!!Και να ξεσκιζεσαι τα περισσοτερα πανε στραφι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom