Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
οποτε αν σικονισ στο μονοζιγο αθ σικονισ 65 κιλα,σε ελξισ τροχαλια ποσα σικονισ ;
αυτο ειναι ιποκιμενικο... αναλογοσ το μιχανιμα βασικα......πεζι μεγαλο ρολο το μιχανιμα...σε ενα μιχανιμα μπορισ να κανισ 50 σε αλο 70 σε αλο 100!μιλαο για τιν ιδια ασκισι ενοιτε.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αυτο ειναι ιποκιμενικο... αναλογοσ το μιχανιμα βασικα......πεζι μεγαλο ρολο το μιχανιμα...σε ενα μιχανιμα μπορισ να κανισ 50 σε αλο 70 σε αλο 100!μιλαο για τιν ιδια ασκισι ενοιτε.
ιποκιμενικο δε ιεν απλα σε καθε μιχανιμα εχι μια αντικιμενικι διαφορετικι αντιστασι λογο κατασκεβισ κε γονιασ

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ξεχασες το πιο βασικο,ΜΟΝΟΖΥΓΟ  :)ειναι βασικη ασκηση για την αναπτυξη της πλατης.αν μπορουμε να βαζουμε και βαρος ακομα καλυτερα.αλλιως χωρις.βασικα εγω την εχω πρωτη ασκηση στο προγραμμα πλατης.αλλα παντα ζεσταμα αυστηρα.το βαρος μας σηκωνουμε.α και οπισθολαιμιες και μπροστα.

[size=20pt]Μην κανετε οπισθολαιμιες ελξεις και μην "φορτωνετε" τον αυχενα σας με πιεση.[/size]
Φιλικα Σφερδεκλος :grin:

Επισκέπτης
ιποκιμενικο δε ιεν απλα σε καθε μιχανιμα εχι μια αντικιμενικι διαφορετικι αντιστασι λογο κατασκεβισ κε γονιασ
ε νε...αμα εχι πολεσ απο εκινεσ τισ στρογιλεσ ροδεσ μιονετε ι αντιστασι.οσο πιο λιγεσ ροδεσ αυξανετε!

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
[size=20pt]Μην κανετε οπισθολαιμιες ελξεις και μην "φορτωνετε" τον αυχενα σας με πιεση.[/size]
Φιλικα Σφερδεκλος :grin:
εγω επειδη εχω και λιγο κυφωση στην ανω μοιρα της πλατης ΙΜΟ πρεπει να αποφευγονται οι οπισθολαιμιες ελξεις...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
εγω επειδη εχω και λιγο κυφωση στην ανω μοιρα της πλατης ΙΜΟ πρεπει να αποφευγονται οι οπισθολαιμιες ελξεις...

Και να μην ειχες προβλημα στην πλατη. Να ειχες την τελεια πλατη, δε χρειαζεται να κανεις οπισθολαιμιες.

Καλο θα ειναι να ρωτησεις εμπειρους ορθοπαιδικους και φυσιοθεραπευτες για οποια ασκηση θεωρεις επικινδυνη (ή σου διμιουργει προβλημα).

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαγκες ασ γραψει καποιος ενα προγραμματακι για πλατη.Προσωπικα θελω να δυναμωσω την πλατη,να την ανοιξω και να φτιαξω το V(τα φτερα)
ποσο χρονων εισαι ? ποσα χρονια πας γυμναστηριο?  ποσα κιλα εισαι?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ποσο χρονων εισαι ? ποσα χρονια πας γυμναστηριο?  ποσα κιλα εισαι?
μπατσος εισαι? :2funny: :2funny: :2funny:
22 ειμαι,με τα γυμναστηρια ασχολουμαι 5 χρονια αλλα εντατικα καθε μερα απο σεπτεμβρη.ειμαι στα 76 κιλα(εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 2 μηνες και τρωω τον κωλο μ-πειναω συνεχεια!)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Και να μην ειχες προβλημα στην πλατη. Να ειχες την τελεια πλατη, δε χρειαζεται να κανεις οπισθολαιμιες.

Καλο θα ειναι να ρωτησεις εμπειρους ορθοπαιδικους και φυσιοθεραπευτες για οποια ασκηση θεωρεις επικινδυνη (ή σου διμιουργει προβλημα).
τα ψαχνω στο ιντερνετ...απεκτησα κυφωση στα 19-20 αλλα εχω διορθωθει σε πολυ μεγαλο βαθμο...μονο στην ανω μοιρα της πλατης,εκει στον αυχενα φαντασου εχω μονο λιγη κλιση...αλλα σε σχεση με το πως ημουν περυσι τετοιο καιρο η μερα με την νυχτα..!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Εγω κανω οπισθολαιμιες και στους ωμους και το φερνω εως το κοκκαλακι πισω στο κεφαλι αυστηρα,πιο κατω απαγορευεται.

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
να σας πω ρε μαγκες οποιος βεβαια ξερει και ασχολειτε εχει δομικασει κανεις το vitrix της nutrex λεει τιποτα η ειναι μουφα?

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μπατσος εισαι? :2funny: :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy:
22 ειμαι,με τα γυμναστηρια ασχολουμαι 5 χρονια αλλα εντατικα καθε μερα απο σεπτεμβρη.ειμαι στα 76 κιλα(εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 2 μηνες και τρωω τον κωλο μ-πειναω συνεχεια!)
πολυ δυνατο προγραμμα, δοκιμασε το

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
πολυ δυνατο προγραμμα, δοκιμασε το

Ωραιο to βιντεακι με τον Dorian Yates. Τις ελξεις με κλειστη λαβη στην τροχαλια το μοσχαρι τις εκανε εντελως λαθος, ακομα κι οταν τον διορθωσε ο Dorian.

gg13 ελπιζω να συμφωνεις οτι ακομα κι με αυτο το προγραμμα, πομπωδης, μυωδης, και ινωδης δε γινεσαι.
Πρεπει να κουμπωσεις και να τρυπηθεις. Σωστα;

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66

Πρεπει να κουμπωσεις και να τρυπηθεις. Σωστα;
[/quote]

ΣΩΣΤΑ  :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
το θεμα βεβαια ειναι πως να τρυπηθεις χωρις να εχεις συνεπειες  :rolleyes:αυτο ακομα το ψαχνω εχεις καμια γνωμη πανω σε αυτο?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
το θεμα βεβαια ειναι πως να τρυπηθεις χωρις να εχεις συνεπειες  :rolleyes:αυτο ακομα το ψαχνω εχεις καμια γνωμη πανω σε αυτο?

Εγω τι να σε πω ρε τυπε;
Φασολακια τρωω με φετα και γυμναζομαι 10-12 ωρες την εβδομαδα (70% αεροβια ασκηση).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom