Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
σιχαριτιρια να μασ δινισ κε σιμβουλεσ για τι προοδο σου!

Θα σας τροφοδοτώ με φωτογραφίες και βίντεος με την προοδό μου..άραγε πόσο σκληρός, ινόδεσ και θηριόδεσ μπορώ να γίνω?

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Η αληθεια ειναι οπως εχω ξαναγραψει, οτι χωρις τσιμεντο(βλ.αναβολικα)δουλεια δεν γινεται.αλλα δυστυχως τα αναβολικα ειναι ενα γραμματιο που το πληρωνεις πιο μετα  ;).(βλ.υγεια).

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Η αληθεια ειναι οπως εχω ξαναγραψει, οτι χωρις τσιμεντο(βλ.αναβολικα)δουλεια δεν γινεται.αλλα δυστυχως τα αναβολικα ειναι ενα γραμματιο που το πληρωνεις πιο μετα  ;).(βλ.υγεια).
εχεις δικιο
αλλα απο το να σου μικραινουν τα αρχιδια,να γεμιζει η πλατη σου κοκκινιλες,να σου πεφτουν τα μαλλια κτλ
θα μεινω στην κρεατινη και οτι κατσει...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Φίλε πίστεψε με το χρόνιο κάπνισμα και το ποτό είναι χειρότερος συνδυασμός από να κάνεις πχ κάνα 2 κύκλους (πάντα με σωστή και πλήρη αποθεραπεία). Όλοι οι μποντυμπίλντερς θα ταν νεκροί αν τα πράγματα ήταν όπως μας τα παρουσιάζουν..

Εγώ θα χα κάνει ήδη αν δεν φοβόμουν ακμή και τριχόπτωση.. Για την υγεία ξέρω ότι δεν θ παιχτεί τπτ..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
να ρωτήσω.... έχετε να προτείνετε κάτι για την απώλεια βάρους;;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
κοψε το πολυ φαι,αρχισε σωστη διατροφη και πλακωσου στο τρεξιμο...

αυτό το ξέρω.... δεν αφορά εμένα όμως.

για κάποιο φάρμακο λέω... έχω ακούσει για το Λίποτοξ στα φαρμακεία!!
Αρκετός κοσμος το χρησιμοποιεί μου έχουν πει.
Οι λιποδιαλύτες κάνουν δουλειά;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

αρχιδια κανουν...αφηστε τα φαρμακα ρε και καντε κατι ουσιαστικο...θες φαρμακο?παρε διουρητικα και whinstrol και σου εγγυωμαι οτι θα ρεψεις...αλλα θα εχεις και αλλα προβληματακια μετα...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
αρχιδια κανουν...αφηστε τα φαρμακα ρε και καντε κατι ουσιαστικο...θες φαρμακο?παρε διουρητικα και whinstrol και σου εγγυωμαι οτι θα ρεψεις...αλλα θα εχεις και αλλα προβληματακια μετα...

Καλά...OxyElitePro φίλε και 3 φορές την εβδομάδα αερόβια...εγγυημένο αποτέλεσμα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά...OxyElitePro φίλε και 3 φορές την εβδομάδα αερόβια...εγγυημένο αποτέλεσμα.
εγγυημενο αποτελεσμα βλεπω σε μενα που χωρις ΚΑΝΕΝΑ φαρμακο με 4 φορες την εβδομαδα απο 30λεπτα τρεξιμο δεν εχω κανενα προβλημα...τωρα γιατι θελουν να παιρνουν φαρμακα δε το καταλαβαινω...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
το γουινστρολ ειναι για γραμμωση και το dianabol σου δινει εξτρα τεσοστερονη για πριξιμο;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ΛΟΛ το ντιαναμπόλ είναι η χειρότερη μαλακία. Θηριώδη ακμή και σ κάνει νερουλό... Εγώ αρχικά ψήνω κάνα πριμομπολάν π είναι το φάρμακο των φλώρων  :boobies: (λόγω του ότι δεν έχει πολλές παρενέργειες γι αυτό το λένε έτσι), αλλά είναι πανάκριβο το γαμημένο. Από ότι έχω ακούσει τ καλύτερο φαρμακάκι για να πάρεις μερικά καθαρά κιλά και ταυτόχρονα να πέσεις τρελά σ λίπος είναι το τρενμπολόν. Βέβεια εννοείται ότι συνδυάζεις δεν παίρνεις μόνο ένα. Χωρίς κοκτέιλ καλή δουλειά δεν γίνεται..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

τι είδους προβληματάκια;;

τι είναι αυτό;;

εγγυημενο αποτελεσμα βλεπω σε μενα που χωρις ΚΑΝΕΝΑ φαρμακο με 4 φορες την εβδομαδα απο 30λεπτα τρεξιμο δεν εχω κανενα προβλημα...τωρα γιατι θελουν να παιρνουν φαρμακα δε το καταλαβαινω...

φίλε μου, δεν είναι ολοι ίδιοι... σε κάποιους είτε δεν αρέσει η γυμναστική είτε δε μπορούν...
γι αυτό λέμε για εναλλακτικές λυσεις!

όπως οι πρωτεϊνες-κρεατίνες βοηθάνε να γίνουμε πομπώδες, μυώδες, ινώδες κλπ, έτσι και κάποια ανάλογα προϊόντα
βοηθάνε στο να χάσουμε βάρος. Βέβαια όλα αυτά, είτε έλλειψη είτε μούσκουλα, θέλουν και την ανάλογη διατροφή!

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165

2 φορες χρησιμοποιησα λιποδιαλυτες,με το αναλογο προγραμμα και διατροφη για γραμμωση και τα αποτελεσματα που ειχα ηταν τα εξης...Εμφανισα κοιλιακους και εκανα καποια κοψιματα αλλα εχασα πολυ ογκο,δλδ εμεινα μισος...Για οποιον ενδιαφερεται χρησιμοποιησα το diet boost της ΟΝ...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
προς heellover...το εναλλακτικο που λες ειναι τα φαρμακα...συγκεκριμμενα το κοκτειλ φαρμακων γιατι για καθε ενα που παιρνεις χρειαζεται και το αντιθετο του για να μην εχεις προβληματα τυπου ανεβασμενη χοληστερολη,αρχιδια που σταφιδιαζουν,προβληματα στο συκωτι,νεφρα κτλ...αυτα βεβαια μετα απο οχι και τοσο μακροχρονια χρηση οπως πολλοι υποστηριζουν...(κλασσικο επιχειρημα:τα αναβολικα δεν κανουν κακο παρα μονο σε μεγαλες ποσοτητες και μετα απο πολυ καιρο...μεγαλη μαλακια...)

μπορει να μη θες να κανεις γυμναστικη οπως λες αλλα η αλλη λυση εχει και κινδυνους...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
η γυμναστική κάνει καλό... είτε γυμναστήριο, είτε ποδήλατο, είτε περπάτημα είτε ο,τιδήποτε!
Αυτό πιστεύω. Αλλά και τα διάφορα φάρμακα ίσως κάτι κάνουν σε συνδιασμό με διατροφή και γυμναστική όμως!

Τώρα κάτι καφέδες κλπ που βλέπω σε τελεμάρκετινγκ δεν τα πολυπιστεύω....

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ενα καλο βιντεακι για στεροιδη

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλό το βιντεάκι....μακρυά από στειροειδή κλπ...

γίνεσαι τούμπανο αλλά μετά????

κι όσον αφορά τα WWE.... σόου είναι, στημενα ;) αλλά έχει πλάκα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom