Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχι δοκιμασι κανισ κλεμπουτερολ?

ισως το καλυτερο φαρμακο για καψιμο λιπους .

καει το λιπος σαν βουτηρο .

ΑΛΛΑ αν εισαι ευσαισθητος στα διεγερτικα θα πρεπει να το ξανασκεφτεις . εγω πχ με πανω απο μισο χαπακι εχω δυσκολια να κοιμηθω το βραδυ . επισης επειδη το συνηθιζει ο οργανισμος την πρωτη φορα που θα το παρεις φροντισε να τα κανεις ολα σωστα , γιατι σαν την πρωτη φορα δεν θα ξαναεχει .

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ισως το καλυτερο φαρμακο για καψιμο λιπους .

καει το λιπος σαν βουτηρο .

ΑΛΛΑ αν εισαι ευσαισθητος στα διεγερτικα θα πρεπει να το ξανασκεφτεις . εγω πχ με πανω απο μισο χαπακι εχω δυσκολια να κοιμηθω το βραδυ . επισης επειδη το συνηθιζει ο οργανισμος την πρωτη φορα που θα το παρεις φροντισε να τα κανεις ολα σωστα , γιατι σαν την πρωτη φορα δεν θα ξαναεχει .
καφεινεσ κε αγιοσ ο θεος.... ρε δε παμε καλα

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πρεπι να γινισ μιοδισ, πομποδισ, ινοδισ κε πουστοδισ

επισισ κε ιροδισ
Glutamine_1000G.jpg

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
για αφτα τι γνομι εχισ γιγαντα  ,L-ΑΡΓΙΝΙΝΗ & L-ΟΡΝΙΘΙΝΗ

κε πεσ μου ποσα κιλα παγκο σικονισ;

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
για; λιποδιαλιτεσ τι εχισ να πισ νανε ;

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Οι λιποδιαλυτές είναι συμπληρώματα που περιέχουν διάφορες φυτικές ουσίες και βότανα, τα οποία υποτίθεται ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την ενέργειά σου (αν αυξήσεις το μεταβολισμό) και να σου κόψουν την όρεξη. Τα συμπληρώματα αυτά περιέχουν ουσίες που διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα - άλλωστε, αυτός είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο λειτουργούν. Είναι γνωστά και ως θερμογενετικά.

www.menshealth.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%AD%CE%BD]http://www.menshealth.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%AD%CE%BD[/url]

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οι λιποδιαλυτές είναι συμπληρώματα που περιέχουν διάφορες φυτικές ουσίες και βότανα, τα οποία υποτίθεται ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την ενέργειά σου (αν αυξήσεις το μεταβολισμό) και να σου κόψουν την όρεξη. Τα συμπληρώματα αυτά περιέχουν ουσίες που διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα - άλλωστε, αυτός είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο λειτουργούν. Είναι γνωστά και ως θερμογενετικά.

www.menshealth.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%AD%CE%BD]http://www.menshealth.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%AD%CE%BD[/url]
τι τουσ λεσ τορα ?

κουραψαν ταβγο

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τι τουσ λεσ τορα ?

κουραψαν ταβγο
κιτα κιριε γιγαντα νανε,αφτα ινε επιστιμονικα πραματα πρεπι να μπισ σε προγραμα πολι καλο κε πολι ορεο για αν γινι πομποδεσ πορνοδε κε τιτανογυφτοτερατιος οπος εγο

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κιτα κιριε γιγαντα νανε,αφτα ινε επιστιμονικα πραματα πρεπι να μπισ σε προγραμα πολι καλο κε πολι ορεο για αν γινι πομποδεσ πορνοδε κε τιτανογυφτοτερατιος οπος εγο
εγο ιεμ σε αλο προγραμα. απεξαρτισι μο ιπαν το φοναζουν

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εγο περνο βαρβιτουρικα κε λιποδιαλιτικα ασπρο πνευμα
βαρβατοδιουριτικα θες να πισ,μι κανις λαθι γραφε οπος εγο

Γλουταμίνη (συντομογραφία Gln ή Q) είναι ένα από τα 20 αμινοξέα που κωδικοποιούνται από τον πρότυπο γενετικό κώδικα.

Πλευρικής αλυσίδας του είναι ένα αμιδίου που σχηματίζεται από την αντικατάσταση της πλευρικής αλυσίδας υδροξυλίου του γλουταμινικού οξέος με αμίνη λειτουργική ομάδα. Ως εκ τούτου, μπορεί να θεωρηθεί το αμιδίου του γλουταμινικού οξέος. Κωδικόνια του είναι ΥΠΑ και ΠΟΔ.

Στο ανθρώπινο αίμα, η γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο ελεύθερο αμινοξύ, με συγκέντρωση περίπου 500-900 μmol / l.

Η γλουταμίνη είναι το αφθονότερο φυσικά, μη απαραίτητο αμινοξύ στο ανθρώπινο σώμα και ένα από τα λίγα αμινοξέα που διασχίζουν άμεσα το φραγμό αίματος-εγκεφάλου.

Στο σώμα, βρίσκεται κυκλοφορεί στο αίμα καθώς και αποθηκεύεται στους σκελετικούς μυς.

Γίνεται υπό όρους απαραίτητο (που απαιτεί την πρόσληψη από τα τρόφιμα ή τα συμπληρώματα) στα κράτη της ασθένειας ή τραυματισμού.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
πια μαλλια χιστι μου?
τι κικλο χιστι μου?
θεσ να γινισ παλι ινεσ?

Ναι πουτσαρά μου επιθυμώ να γίνω πολύ ίνες, έτσι γιατί γουστάρω την φάση χεχε! Σκεφτόμαστε με το κολλητάρι μου σοβαρά για κάνα κυκλάκο, απλά δεν είναι αστεία πράγματα γιατί η κάθε μαλακία θέλει και από ένα προστατευτικό μέσα.. Τα ξέρω σχεδόν όλα όσα χρειάζονται, αλλά για μαλλιά δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο, γι αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κάνας χτυστός να μ διευκολύνει από το ψάξιμο!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ναι πουτσαρά μου επιθυμώ να γίνω πολύ ίνες, έτσι γιατί γουστάρω την φάση χεχε! Σκεφτόμαστε με το κολλητάρι μου σοβαρά για κάνα κυκλάκο, απλά δεν είναι αστεία πράγματα γιατί η κάθε μαλακία θέλει και από ένα προστατευτικό μέσα.. Τα ξέρω σχεδόν όλα όσα χρειάζονται, αλλά για μαλλιά δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο, γι αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κάνας χτυστός να μ διευκολύνει από το ψάξιμο!
ισε μποντιμπιλτερ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom