Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
τι κοματι μοσχαρι περνετε?
εγο περνο ελια μοσχαρι απο τα lidl επιδι ειναι φτινο!
γενικα πια κοματια του μοσχαριου εχουν το λιγοτερο λιποσ?Ξερι καπιοσ?
εγο βλεπο οτι ι ελια μοσχαριου ειναι μια χαρα!σχεδον αλιπι!

Επισκέπτης
Πόσα ασπράδια να φάω ρε αδερφέ για να πάρω 30γρ πρωτείνης στο γεύμα ; Ασύμφορο.
ε φαε κοτατζ τσιζ!ερχετε πιο οικονομικο αμα παρισ απο τα lidl εκινο με το ενα ευρο!
εγο αυγα τελοσ!δε ξανατροο ποτε!βαρεθικα να καθαριζο!δεν εχο και χρονο!
τιν εχο καταβρι με το κοτατζ!μου αρεσει τοσο πολι που σε ενα λεπτο το εχο φαι!!!!!!

Επισκέπτης
καλιμερα σε ολουσ τουσ χτιστουσ πορνουσ!!!!!
ειμαστε ετοιμοι να γινουμε ινοδεσ τσιρτσιναμπεσ?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Χύστη μου το cottage της φάγε σ'αρέσει? Προσωπικά μαρέσει στη γεύση , αλλά είναι ακριβό το γαμημένο!

Επισκέπτης
Χύστη μου το cottage της φάγε σ'αρέσει? Προσωπικά μαρέσει στη γεύση , αλλά είναι ακριβό το γαμημένο!
πολι ορεο τισ φαγε αλλα πανακριβο!δεν με σιμφερι εμενα για παραδιγμα που κουμπονο 3 κοτατζ τιν ιμερα!
αυτο που περνο απο το λιδλ γαμαι παντοσ!και φτινο και καλο σε γευσι!ενα ευρο κανι και λεγετε pic frish.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ωραίος! Έχει και το πορνοκαρφούρ πάντως με 0.99 λεπτά :P

Επισκέπτης
Ωραίος! Έχει και το πορνοκαρφούρ πάντως με 0.99 λεπτά :P
ναι ναι!το ξερο αλλα εχι λιγο περισοτερο αλατι σε σχεσι με του λιδλ! ;) ;) ;) ;) ;)
καλα μαλακιεσ...μι φανταστισ θιριοδεσ διαφορεσ αλλα ετσι να εχουμε να λεμε κατι!χεχε!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
3-4 την ημέρα κουμπώνω χύστη μου.. χεχε. Αρκετά, αλλά συμφέρει και είναι και νόστιμο το γαμημένο!

Επισκέπτης
*ας πουμε τι ειναι καλυτερο για λυποδιαλυση η διαλυματικη υψηλης εντασης ή η συνεχεις μειωμενης εντασης αεροβια-τρεξιμο????
μην το ψαξετε ακομα το ερευνα η επιστημη!! βεβαια χωραει αναλυση το θεμα και ξερω 2-3 πραγματα να γραψω αλλα δεν ειναι του παροντος αν τον καιει καποιον ας ρωτησει ή ας μπει στο bb.com να ψαξει
γραψε πορνε μου οτι ξερισ!!!!θελο να γινο ινεσσσσσσσσσσσσσσ!

Επισκέπτης
Τυπε δε προλαβαινουμε τωρα. Απο Μαρτιο του 2012 παλι...
ινεσ γινομαστε για τι παρτι μασ!οχι μονο οταν καλοκεριαζι για να βγουμε στιν παραλια μπασ και πιτσιλισουμε καμια ανεραστι ξεπεσμενι τρισαθλια απαξιομενι και θλιβερι ελεινιδα! :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι κοματι μοσχαρι περνετε?
εγο περνο ελια μοσχαρι απο τα lidl επιδι ειναι φτινο!
γενικα πια κοματια του μοσχαριου εχουν το λιγοτερο λιποσ?Ξερι καπιοσ?
εγο βλεπο οτι ι ελια μοσχαριου ειναι μια χαρα!σχεδον αλιπι!

το κιλοτο εχει το χαμηλοτερο λιπος σε συνδιασμο με την υψηλοτερη πρωτεινη τσιτσιναρα μου  :thumbsup:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ινεσ γινομαστε για τι παρτι μασ!οχι μονο οταν καλοκεριαζι για να βγουμε στιν παραλια μπασ και πιτσιλισουμε καμια ανεραστι ξεπεσμενι τρισαθλια απαξιομενι και θλιβερι ελεινιδα! :rockon: :rockon: :rockon:

...ναρκισσοπουλος ο δικος σου.
http://[URL unfurl="true"]www.getmeridof.com/wp-content/uploads/2011/08/How_to_Get_Rid_of_Narcissism.jpg[/img[/URL]]

Εγω τυπε ειμαι πουλ μουρ  :headbang3: :headbang3: :headbang3:  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης
το κιλοτο εχει το χαμηλοτερο λιπος σε συνδιασμο με την υψηλοτερη πρωτεινη τσιτσιναρα μου  :thumbsup:
χιστι μου σε αυτο το σαιτ λεει το αντιθετο απο οτι λεσ εσι.

διαβασε να δισ τι λεει για το κιλοτο
7. Κιλότο:
Περιλαμβάνει τον τελευταίο σπόνδυλο της ράχης και το οστό της λεκάνης. Από τα πιο λιπαρά κομμάτια του μοσχαριού. Κάνει για πολλές παρασκευές, όλα τα μαγειρευτά κατσαρόλας αλλά και για φούρνο. Σε φέτες μπορεί να γίνει στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι.

Επισκέπτης
...ναρκισσοπουλος ο δικος σου.
http://[URL unfurl="true"]www.getmeridof.com/wp-content/uploads/2011/08/How_to_Get_Rid_of_Narcissism.jpg[/img[/URL]]

Εγω τυπε ειμαι πουλ μουρ  :headbang3: :headbang3: :headbang3:  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
[/quote]
πορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλιμερα σε ολουσ τουσ χτιστουσ πορνουσ!!!!!
ειμαστε ετοιμοι να γινουμε ινοδεσ τσιρτσιναμπεσ?

γεια σου καυλέουρα πορνομουσκουλισμένο αγόρι!!!!!!!!

είμαστε έτοιμοι... αλλά δε φουσκώνω... χαχα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom