Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρωτησα σημερα ενα γυμναστη στο γυμναστηριο σχετικα με την μυικη αναπτυξη και την χρονικη διαρκεια που χρειάζεται,

οταν ομως του ανέφερα οτι γυμνάζω πολυ τα ποδια γενικα, που ειναι απο τα ποιο δυνατα σημεια μου ,μου ειπε πως εφοσον εγω γυμναζω και ποδια η μυικη αναπτυξη δραστηριοποιειται σε ολο το σωμα γιαυτο και γινεται και πολυ αργα, δηλαδη βλεπω πολους εκει περα που γυμναζουν μονο το πανω σωμα τους και εχουν φουσκωσει πολυ αυτο γιατι πολυ απλα η μυικη ανάπτυξη και αναρωση του μυικου ιστου γινεται μονο πανω και οχι κατω .

Υσχιει κατι τετοιο? Δλδ αν γυμναζα μονο το πανω μερος θα ειχα παρει γρηγορότερα? Εγω προσωπικα αυτο παρατηρω  :-

Οσοι δεν εχουν κανει ποτε τους ποδια ειναι φοβερα γυμνασμενοι απο πανω, βασικα στηθος-δικεφαλοι-πλατη κυριως ,κοιλιακους πολυ σπανια..

Αυτα τα ρωταω επειδη παιρνω πολυ αργα κιλα,και ειναι φυσιολογικο αυτο βεβαια αλλα η απορια μου ειναι εαν δεν εκανα ποδια θα επερνα γρηγοροτερα πανω η οχι?

Εμενα τα ποδια ειναι σαν ποδοσφαιριστη ,σιχανομαι να τα γυμναζω διοτη ειναι απιστευτα κουραστικο και ποναει αφανταστα αν πιαστεις καλα, αλλα η προπονηση η δυνατη των ποδιων ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ  ;)

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
μη ξαναμηλισεις με αυτον το γυμναστη, αν στο ειπε ακριβως ετσι οπως το γραφεις ειναι εντελως ασχετος.

οχι αυτο δεν ισχυει

παιρνεις περισσοτερο εκει που εχεις προδιαθεση να παρεις.

το να κανεις καθισματα μπροστινα-πισω-μπαρα ψηλα, αρσεις, στριψιματα, θελει αρχιδια φιλε μου, θελει να αφιερωσεις χρονο για να μαθεις την τεχνικη και να εχεις εξελιξει τη δυναμη του κορμου σου (κοιλιακους-ραχιαιους) να τα κανεις. το να κανεις παγκο αρχικα τουλαχιστον, δεν προυποθετει τιποτα. Βεβαια αν ο παγκος γινει σωστα ειναι ασκηση για ολο το σωμα και πιανει και ποδια, τι?! ναι οι πιεσεις παγκου πιανουν και ποδια.

Για να καταλαβεις παλιοτερα υπηρχε η αποψη οτι οι παραπανω ασκησεις εκκρινουν μεγιστα αυξητικη ορμονη  και δινουν και στις αλλες ομαδες εκτος απτα ποδια, υπηρχαν συζητησεις 1000ποστς στο ββ.κομ σε θεματα αναπτυξη χεριων μονο απο καθισματα και αρσεις.

Και για να ξεκαθαρισουμε και κατι αλλο

το φουσκωμα κατα τη διαρκεια της προπονησης με το εν γενει φουσκωμα ή την αυξηση της δυναμης ειναι διαφορετικα πραγματα.

σταυρο, στρατιωτικες, btn push press, pull ups-chins κανεις? και ποδια κανεις μπροστινα καθισματα και δεν εχεις τραπεζια και πανω πλατη ?

τι να σου ρε σταματη μου κανει μεγαλη εντυπωση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μη ξαναμηλισεις με αυτον το γυμναστη, αν στο ειπε ακριβως ετσι οπως το γραφεις ειναι εντελως ασχετος.

οχι αυτο δεν ισχυει

παιρνεις περισσοτερο εκει που εχεις προδιαθεση να παρεις.

το να κανεις καθισματα μπροστινα-πισω-μπαρα ψηλα, αρσεις, στριψιματα, θελει αρχιδια φιλε μου, θελει να αφιερωσεις χρονο για να μαθεις την τεχνικη και να εχεις εξελιξει τη δυναμη του κορμου σου (κοιλιακους-ραχιαιους) να τα κανεις. το να κανεις παγκο αρχικα τουλαχιστον, δεν προυποθετει τιποτα. Βεβαια αν ο παγκος γινει σωστα ειναι ασκηση για ολο το σωμα και πιανει και ποδια, τι?! ναι οι πιεσεις παγκου πιανουν και ποδια.

Για να καταλαβεις παλιοτερα υπηρχε η αποψη οτι οι παραπανω ασκησεις εκκρινουν μεγιστα αυξητικη ορμονη  και δινουν και στις αλλες ομαδες εκτος απτα ποδια, υπηρχαν συζητησεις 1000ποστς στο ββ.κομ σε θεματα αναπτυξη χεριων μονο απο καθισματα και αρσεις.

Και για να ξεκαθαρισουμε και κατι αλλο

το φουσκωμα κατα τη διαρκεια της προπονησης με το εν γενει φουσκωμα ή την αυξηση της δυναμης ειναι διαφορετικα πραγματα.

σταυρο, στρατιωτικες, btn push press, pull ups-chins κανεις? και ποδια κανεις μπροστινα καθισματα και δεν εχεις τραπεζια και πανω πλατη ?

τι να σου ρε σταματη μου κανει μεγαλη εντυπωση.
Δεν αναφέρθηκα σε πλατη ρε φιλε , και φυσικα τα κανω αυτα που λες . Οχι αυτη την  περιοδο που ειναι καλοκαιρι παντως  ;)
Απλα εγω σε σχεση με αλλους που παιζουν μονο πανω εχω ομοιομορφια αν καταλαβαινεις καλα.
Ποδια θα αναλυσω καποια αλλη στιγμη την προπονηση μου, αλλα dont try this at home :2funny: :2funny:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
ψιτ κλαιν μαιν τυπε

τι καλοκαιρι τι χειμωνας

bber εισαι μου φαινεται  :2funny: :2funny:

"δεν αναφέρθηκα σε πλατη ρε φιλε" τυπε δεν ειπα πλατη, ειπα πανω πλατη-τραπεζιους

πανω πλατη-τραπεζιοι + φουσκωτοι ωμοι + κατι απο ολιγο στηθος + χαμηλα ποσοστα λιπους (για να φιανονται ο,τι απο κοιλιακους)= jacked look κατα τα τρεχοντα ηθη

τι σε νοιαζει τι κανουν και πως φαινονται οι αλλοι, εσυ εισαι ευχαριστημενος ετσι οπως δειχνεις?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πολύ καβλωτικό fitness γκομενάκι Χριστίνα Χαλκιόπουλος (Ελληνοαυστραλίδα). Νομίζω δούλεψε για λίγο και για τον Gaspari. Γενικά το βιντεάκι σε ηρεμεί χεχε.

Που τέτοια γκομενάκια στην Ελλάδα, είδος υπό εξαφάνιση!

ωραίο αμάξι... χαχα...

νταξει.... ωραια γυναικα.... αλλα τοσο μεγαλα βυζια με αδυνατο σωμα λίγο ασχημο δειχνει..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
να ρωτήσω.... στο γυμναστήριο που πάω, όπως και σε όλα, στον αυτόματο πωλητή έχει κάτι μπάρες σνακ πρωτεϊνης καθώς και σέικ πρωτεϊνης!

Μέχρι να πάρω δικιά μου πρωτεϊνη, δοκιμάζω μετά την προπόνηση το σέικ... ρώτησα παλληκάρι εκεί, όχι γυμναστή, και μου είπε πως το καλύτερ ε ίναι να πάρω σπίτι αλλά απο τον αυτόματο καλύτερο είναι το σέικ
γιατί έχει μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεϊνης!!!
Τι λέτε παίδες???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ψιτ κλαιν μαιν τυπε

τι καλοκαιρι τι χειμωνας

bber εισαι μου φαινεται  :2funny: :2funny:

"δεν αναφέρθηκα σε πλατη ρε φιλε" τυπε δεν ειπα πλατη, ειπα πανω πλατη-τραπεζιους

πανω πλατη-τραπεζιοι + φουσκωτοι ωμοι + κατι απο ολιγο στηθος + χαμηλα ποσοστα λιπους (για να φιανονται ο,τι απο κοιλιακους)= jacked look κατα τα τρεχοντα ηθη

τι σε νοιαζει τι κανουν και πως φαινονται οι αλλοι, εσυ εισαι ευχαριστημενος ετσι οπως δειχνεις?
Οχι δεν ειμαι, και λογο χαρακτηρα θελω να φτανω στο μεγιστο οριο.
Προσοχη ειπα και οριο διοτη μετα αρχηζει η υπερβολη ξερεις.

Αλλα και παλι αμα μου αρεσε η υπερβολη θα το εκανα, στα τετοια μου τι λεει ο κοσμος  ;)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ρωτησα σημερα ενα γυμναστη στο γυμναστηριο σχετικα με την μυικη αναπτυξη και την χρονικη διαρκεια που χρειάζεται,

οταν ομως του ανέφερα οτι γυμνάζω πολυ τα ποδια γενικα, που ειναι απο τα ποιο δυνατα σημεια μου ,μου ειπε πως εφοσον εγω γυμναζω και ποδια η μυικη αναπτυξη δραστηριοποιειται σε ολο το σωμα γιαυτο και γινεται και πολυ αργα, δηλαδη βλεπω πολους εκει περα που γυμναζουν μονο το πανω σωμα τους και εχουν φουσκωσει πολυ αυτο γιατι πολυ απλα η μυικη ανάπτυξη και αναρωση του μυικου ιστου γινεται μονο πανω και οχι κατω .

Υσχιει κατι τετοιο? Δλδ αν γυμναζα μονο το πανω μερος θα ειχα παρει γρηγορότερα? Εγω προσωπικα αυτο παρατηρω  :-

Οσοι δεν εχουν κανει ποτε τους ποδια ειναι φοβερα γυμνασμενοι απο πανω, βασικα στηθος-δικεφαλοι-πλατη κυριως ,κοιλιακους πολυ σπανια..

Αυτα τα ρωταω επειδη παιρνω πολυ αργα κιλα,και ειναι φυσιολογικο αυτο βεβαια αλλα η απορια μου ειναι εαν δεν εκανα ποδια θα επερνα γρηγοροτερα πανω η οχι?

Εμενα τα ποδια ειναι σαν ποδοσφαιριστη ,σιχανομαι να τα γυμναζω διοτη ειναι απιστευτα κουραστικο και ποναει αφανταστα αν πιαστεις καλα, αλλα η προπονηση η δυνατη των ποδιων ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ  ;)
κοιτα εχει μια βαση αυτο που σου ειπε..εχω δει και εγω στο γυμναστηριο κατι ντουκια που το πανω μερος του σωματος τους ειναι τουμπανο και τα ποδια 12 χρονου παιδιου...τεσπα ΙΜΟ αυτο ειναι και λιγο αντιαισθητικο να εισαι στο πανω μερος πολυ γυμνασμενος και στο κατω αγυμναστος!

Επισκέπτης
κοιτα εχει μια βαση αυτο που σου ειπε..εχω δει και εγω στο γυμναστηριο κατι ντουκια που το πανω μερος του σωματος τους ειναι τουμπανο και τα ποδια 12 χρονου παιδιου...τεσπα ΙΜΟ αυτο ειναι και λιγο αντιαισθητικο να εισαι στο πανω μερος πολυ γυμνασμενος και στο κατω αγυμναστος!
αυτο γινεται γιατι οι περισσοτεροι γυμναζονται για ποζερια και παρασυρονται και γυμναζουν μονο αυτα που φαινονται δηλαδη δικεφαλα στηθος λιγο πλατη λιγο τρικεφαλους...

αυτο εκτος απο αντιαισθητικο ειναι και απιστευτα κακο για την υγεια.
γιατι αν για παραδειγμα ειναι τρομερα γυμνασμενος ενας μυς και ο ανταγωνιστης του (πχ. στα ποδια τετρακεφαλος-δικεφαλος) ειναι αγυμναστος καταλαβαινεται οτι επιβαρυνει αρθρωσεις κοκκαλα και τον ιδιο τον αγυμναστο μυ...

για αυτο τα βαρη δεν πρεπει να τα κανουμε για ποζεριλικι και πρεπει να προσεχουμε τι και πως γυμναζομαστε και να γυμναζουμε τα παντα απο δικεφαλα μεχρι παπιες ακομα και αυχαινα(!!!)
βεβαια αν δεν ξερεις ή δεν εχεις εναν φιλο γυμναστη-γνωστη ειναι πολυ δυσκολο να αποφυγεις αυτα τα λαθη καθως στο 99% των γυμναστηριων εκτος απο το οτι ειναι ασχετοι σε εχουν γραμμενο και στα @@ τους...

αλλα για να μην τα ριχνουμε και ολα στους γυμναστες και ο μεσος ελληνας παει γυμναστηριο για να πριστει λιγο το στηθος και τα χερακια του με το που πριστει λιγο αρχιζει προτεινες μετα πλακωνεται σε κανα winstrol ή sustanon κτλ πριζεται εντελος και τα ποδια του ειναι καλαμακια, ο κορμος του αστειος και το σωμα του αν και φαινεται γυμνασμενο ειναι γελοιο στα ματια ενος που ξερει!! μετα παει και αγοραζει οτι πιο κολλητο και καγκουριστικο μπλουζακι και βγαινει στην πλατεια της κωλο περιοχης που μενει για να τον δει καμια σαπια γκομενα (που και αυτη κανει τα αντιστιχα στον τομεα της).. αλλα μετα απο λιγα χρονακια που μεγαλωνει λιγο και πονανε ολα και οι εξετασεις αιματος ειναι χειροτερες απο τις μανας του και του πατερα του μαζι, τοτε λεει "ημουν πιτσιρικας και δεν ηξερα"!!!

εγω επειδη κανω αρκετα βαρη αλλα ενω ξεκινησα για ποζερια (με προτιπο τον παραπανω τυπα) ειχα και κολλητο γυμναστη αλλα και φιλο μποντιμπιλντερα πλεον το εχω αγαπησει και κανω βαρη για παρτη μου (οσο δυσκολο και να φαινεται) γυμναζω τα ΠΑΝΤΑ κανω την διατροφη μου και παιρνω τα συμπληροματακια μου (τα νορμαλ) φαρμακο δεν ακουμπαω παρολο που μπορω να βρω ευκολα και εχω ατομα να μου πουν πως θα το παρω ΣΩΣΤΑ...

οσο για εξω πραγματικα γελαω με το 90% των τουμπανιασμενων στις καφετεριες γιατι τα σωματα τους ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.. και επειδη μου αρεσει να βλεπω σωματα (το ξερω ακουγεται γκει αλλα τι να κανω!!!!!) πρωτα βλεπω ποδια και μεση και αν δω κατι που με ικανοποιει ,αναλογα το level του καθενος τοτε κοιταω χερια και στηθος πλατη κτλ.

οσο για την απορια του παραπανω φιλου, το σωμα και το bodybuilding ειναι τεραστιο κεφαλαιο με πολλες πτυχες που δεν εχουν διαλευκανθει ακομα ουτε απο την επιστημη* οποτε παροτι μου φαινεται εντελως παπαρια αυτο που σου ειπε ο γυμναστης (μην τους εχεις και πολυ εμπιστοσινη) μπορει και να ισχυει.. αλλα και να ισχυει καλυτερα να εισαι γυμνασμενος παντου παρα να ειναι καλος πανω και κατω χαλια για τους λογους που προανεφερα

*ας πουμε τι ειναι καλυτερο για λυποδιαλυση η διαλυματικη υψηλης εντασης ή η συνεχεις μειωμενης εντασης αεροβια-τρεξιμο????
μην το ψαξετε ακομα το ερευνα η επιστημη!! βεβαια χωραει αναλυση το θεμα και ξερω 2-3 πραγματα να γραψω αλλα δεν ειναι του παροντος αν τον καιει καποιον ας ρωτησει ή ας μπει στο bb.com να ψαξει

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μη την ψαχνετε τη δουλεια. Τα περισσοτερα ανδρικα σωματα στα γυμναστηρια ειναι απλα τραυματισμενα...
Ο Ελλην στο γυμναστηριο πηγαινει πρωτιστως για να γυμνασει το Εγω του και μετα το σωμα.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
να ρωτήσω.... στο γυμναστήριο που πάω, όπως και σε όλα, στον αυτόματο πωλητή έχει κάτι μπάρες σνακ πρωτεϊνης καθώς και σέικ πρωτεϊνης!

Μέχρι να πάρω δικιά μου πρωτεϊνη, δοκιμάζω μετά την προπόνηση το σέικ... ρώτησα παλληκάρι εκεί, όχι γυμναστή, και μου είπε πως το καλύτερ ε ίναι να πάρω σπίτι αλλά απο τον αυτόματο καλύτερο είναι το σέικ
γιατί έχει μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεϊνης!!!
Τι λέτε παίδες???

οι μπαρες εχουν την περισσοτερη απο την πρωτεινη τους απο σογια.
soy is the devil and not in a fun way (google it)

δεν εχω ιδεα τι συστατικα εχει το σεικ, μη κοιτας μονο τις ποσοτητες πρωτεινης, αλλα και τα αλλα συστατικα και βεβαιως τις πηγες της πρωτεινης.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
γιατι αν για παραδειγμα ειναι τρομερα γυμνασμενος ενας μυς και ο ανταγωνιστης του (πχ. στα ποδια τετρακεφαλος-δικεφαλος) ειναι αγυμναστος καταλαβαινεται οτι επιβαρυνει αρθρωσεις κοκκαλα και τον ιδιο τον αγυμναστο μυ...

μια και το πε
o δικεφαλος και οι γαμπες ειναι δυναμικοι σταθεροποιητες του γονατου στα ελευθερα καθισματα.

βεβαια τα περισσοτερα παιδια κανουν το λαθος να κανουν καθισματα στη σμιθ πιστευοντας για ασφαλεια.

λογω της μπαρας που κινειται πανω κατω καταληγει να μη μπορει να παιξει η μεση οπως πρεπει=δημιουργηθει το οσφυικο τοξο=τουρλωσει ο κωλαρακος
αυτο συνεπαγεται να μη συμμετεχει ο γλουτος τοσο οσο και ακολουθει ο δικεφαλος, και αφηνει τις γαμπες να κανουν τη μιση δουλεια και τα γονατα στον αερα.

Επισκέπτης
μια και το πε
o δικεφαλος και οι γαμπες ειναι δυναμικοι σταθεροποιητες του γονατου στα ελευθερα καθισματα.

βεβαια τα περισσοτερα παιδια κανουν το λαθος να κανουν καθισματα στη σμιθ πιστευοντας για ασφαλεια.

λογω της μπαρας που κινειται πανω κατω καταληγει να μη μπορει να παιξει η μεση οπως πρεπει=δημιουργηθει το οσφυικο τοξο=τουρλωσει ο κωλαρακος
αυτο συνεπαγεται να μη συμμετεχει ο γλουτος τοσο οσο και ακολουθει ο δικεφαλος, και αφηνει τις γαμπες να κανουν τη μιση δουλεια και τα γονατα στον αερα.

εδω ερχεται αυτο που ειπα οτι το bodybuilding ειναι απειρο και πραγματικα πιστευω πως λιγοι ξερουν πραγματικα και κανεις 100%

εγω κανω σκουοτ στο σμιθ αλλα μερικες φορες κανω και με αρλτιρες ελευθερα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
*ας πουμε τι ειναι καλυτερο για λυποδιαλυση η διαλυματικη υψηλης εντασης ή η συνεχεις μειωμενης εντασης αεροβια-τρεξιμο????
μην το ψαξετε ακομα το ερευνα η επιστημη!! βεβαια χωραει αναλυση το θεμα και ξερω 2-3 πραγματα να γραψω αλλα δεν ειναι του παροντος αν τον καιει καποιον ας ρωτησει ή ας μπει στο bb.com να ψαξει

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Πάντως έρευνες υπάρχουν για αυτό που λες. Και τα αποτελέσματα κλίνουν προς τη διαλειμματική υψηλής έντασης (την οποία και ακολουθώ).

Εν ολίγοις, μερικά δευτερόλεπτα κάνεις σαν να σε κυνηγούν να σε σφάξουν και λίγα περισσότερα κάνεις σαν να βαριέσαι να πας από εδώ μέχρι εκεί. Δεν είναι ακριβώς έτσι και η περιγραφή που κάνω μπορεί να πλήττει το κύρος της έρευνας αλλά έτσι είναι πια αποδεδειγμένα.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
εδω ερχεται αυτο που ειπα οτι το bodybuilding ειναι απειρο και πραγματικα πιστευω πως λιγοι ξερουν πραγματικα και κανεις 100%

εγω κανω σκουοτ στο σμιθ αλλα μερικες φορες κανω και με αρλτιρες ελευθερα...

και γιατι δεν κανεις ελευθερα σκουοτ? και με αλτηρες προχωρητικες προβολες (walking lunges) ή ο,τι αλλο θες ?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Σχετικά με τις πρωτείνες, για κάποιον που προσέχει να μήν κάνει ζάχαρο λόγω κληρονομικότητας, υπάρχει καμιά ΚΑΘΑΡΗ πρωτείνη χώρις γλυκαντικές ουσίες και ειδικότερα σουκραλόζη ;

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
ναι αδερφουλη εχεις δυο επιλογες

ή παιρνεις natural πχ on natural, healthy n fit whey pro amino εχουν stevia για γλυκαντικο

ή παιρνεις natural unflavored now, allmax, nature's best, syntrax (h nectar εχει αγευστη) , ultimate nutrition
kai οι bulk αγγλικες εταιριες βγαζουν αγευστες και bulksupplements kai h myprotein εχουν

εγω επιλεγω τις δευτερες και βαζω κακαο ή τις βαζω σε γιαουρτι, αλλα και σκετες με νερο μια χαρα πινονται ειναι αγευστες, ειναι οπως ειναι το νερο που βγαινει στο γιαουρτι λιγο πιο κιτρινουλη (οπως πρεπει να ειναι η ορογαλακτικη πρωτεινη δλδ)
αν ριξεις λιγη κανελα ειναι γκουρμε

επισης μαζι με την προσεγμενη διατροφη νομιζω ειναι καλη ιδεα να χρησιμοποιεις κανελα, μαυρη σοκολατα, r-ala

μια και το φερε η συζητηση κοιτα ορογαλακτικη πρωτεινη στν πρωταρχικη της μορφη πριν επεξεργαστει

Συνημμένα

• 2642318581_0e96b51742.jpg
    2642318581_0e96b51742.jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 2643146198_6ac0d1b5e0.jpg
    2643146198_6ac0d1b5e0.jpg
    110,8 KB · Εμφανίσεις: 41

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
kai βγαινει

Συνημμένα

• 2642321881_2c64bc7492.jpg
    2642321881_2c64bc7492.jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 2643147172_35b8cd6cd7.jpg
    2643147172_35b8cd6cd7.jpg
    125,6 KB · Εμφανίσεις: 21

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Αδερφούλη φαντάσου μέχρι τώρα έπεζα myofusion, platinum hydrowhey και on casein για πρωί-μετά την προπόνηση και βράδυ.

Θα βρώ αντίστοιχα προφίλ σε πρωτείνες που δεν διαθέτουν κάθολου γλυκαντικές ουσίες όπως είπαμε πιο πάνω ; Έχεις κάτι πιό συγκεκριμένο ; Μονο την Isopure απο Nature's Best είδα ως την ιδανική.

Το r-ala ομολογώ δεν το ήξερα, αρκετά ενδιαφέρον.

Επίσης, σκέφτομαι για χειμώνα τα εξής pre-workout και intra :

- , psu, intrabolic & intraxcell

-
-Άντε και κανα jack3d

Εννοείται θα τα δοκιμάσω με την σειρά του το καθένα.

Τί λες ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom