κοιτα εχει μια βαση αυτο που σου ειπε..εχω δει και εγω στο γυμναστηριο κατι ντουκια που το πανω μερος του σωματος τους ειναι τουμπανο και τα ποδια 12 χρονου παιδιου...τεσπα ΙΜΟ αυτο ειναι και λιγο αντιαισθητικο να εισαι στο πανω μερος πολυ γυμνασμενος και στο κατω αγυμναστος!
αυτο γινεται γιατι οι περισσοτεροι γυμναζονται για ποζερια και παρασυρονται και γυμναζουν μονο αυτα που φαινονται δηλαδη δικεφαλα στηθος λιγο πλατη λιγο τρικεφαλους...
αυτο εκτος απο αντιαισθητικο ειναι και απιστευτα κακο για την υγεια.
γιατι αν για παραδειγμα ειναι τρομερα γυμνασμενος ενας μυς και ο ανταγωνιστης του (πχ. στα ποδια τετρακεφαλος-δικεφαλος) ειναι αγυμναστος καταλαβαινεται οτι επιβαρυνει αρθρωσεις κοκκαλα και τον ιδιο τον αγυμναστο μυ...
για αυτο τα βαρη δεν πρεπει να τα κανουμε για ποζεριλικι και πρεπει να προσεχουμε τι και πως γυμναζομαστε και να γυμναζουμε τα παντα απο δικεφαλα μεχρι παπιες ακομα και αυχαινα(!!!)
βεβαια αν δεν ξερεις ή δεν εχεις εναν φιλο γυμναστη-γνωστη ειναι πολυ δυσκολο να αποφυγεις αυτα τα λαθη καθως στο 99% των γυμναστηριων εκτος απο το οτι ειναι ασχετοι σε εχουν γραμμενο και στα @@ τους...
αλλα για να μην τα ριχνουμε και ολα στους γυμναστες και ο μεσος ελληνας παει γυμναστηριο για να πριστει λιγο το στηθος και τα χερακια του με το που πριστει λιγο αρχιζει προτεινες μετα πλακωνεται σε κανα winstrol ή sustanon κτλ πριζεται εντελος και τα ποδια του ειναι καλαμακια, ο κορμος του αστειος και το σωμα του αν και φαινεται γυμνασμενο ειναι γελοιο στα ματια ενος που ξερει!! μετα παει και αγοραζει οτι πιο κολλητο και καγκουριστικο μπλουζακι και βγαινει στην πλατεια της κωλο περιοχης που μενει για να τον δει καμια σαπια γκομενα (που και αυτη κανει τα αντιστιχα στον τομεα της).. αλλα μετα απο λιγα χρονακια που μεγαλωνει λιγο και πονανε ολα και οι εξετασεις αιματος ειναι χειροτερες απο τις μανας του και του πατερα του μαζι, τοτε λεει "ημουν πιτσιρικας και δεν ηξερα"!!!
εγω επειδη κανω αρκετα βαρη αλλα ενω ξεκινησα για ποζερια (με προτιπο τον παραπανω τυπα) ειχα και κολλητο γυμναστη αλλα και φιλο μποντιμπιλντερα πλεον το εχω αγαπησει και κανω βαρη για παρτη μου (οσο δυσκολο και να φαινεται) γυμναζω τα ΠΑΝΤΑ κανω την διατροφη μου και παιρνω τα συμπληροματακια μου (τα νορμαλ) φαρμακο δεν ακουμπαω παρολο που μπορω να βρω ευκολα και εχω ατομα να μου πουν πως θα το παρω ΣΩΣΤΑ...
οσο για εξω πραγματικα γελαω με το 90% των τουμπανιασμενων στις καφετεριες γιατι τα σωματα τους ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.. και επειδη μου αρεσει να βλεπω σωματα (το ξερω ακουγεται γκει αλλα τι να κανω!!!!!) πρωτα βλεπω ποδια και μεση και αν δω κατι που με ικανοποιει ,αναλογα το level του καθενος τοτε κοιταω χερια και στηθος πλατη κτλ.
οσο για την απορια του παραπανω φιλου, το σωμα και το bodybuilding ειναι τεραστιο κεφαλαιο με πολλες πτυχες που δεν εχουν διαλευκανθει ακομα ουτε απο την επιστημη* οποτε παροτι μου φαινεται εντελως παπαρια αυτο που σου ειπε ο γυμναστης (μην τους εχεις και πολυ εμπιστοσινη) μπορει και να ισχυει.. αλλα και να ισχυει καλυτερα να εισαι γυμνασμενος παντου παρα να ειναι καλος πανω και κατω χαλια για τους λογους που προανεφερα
*ας πουμε τι ειναι καλυτερο για λυποδιαλυση η διαλυματικη υψηλης εντασης ή η συνεχεις μειωμενης εντασης αεροβια-τρεξιμο????
μην το ψαξετε ακομα το ερευνα η επιστημη!! βεβαια χωραει αναλυση το θεμα και ξερω 2-3 πραγματα να γραψω αλλα δεν ειναι του παροντος αν τον καιει καποιον ας ρωτησει ή ας μπει στο bb.com να ψαξει