Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Αδερφούλη φαντάσου μέχρι τώρα έπεζα myofusion, platinum hydrowhey και on casein για πρωί-μετά την προπόνηση και βράδυ.

Θα βρώ αντίστοιχα προφίλ σε πρωτείνες που δεν διαθέτουν κάθολου γλυκαντικές ουσίες όπως είπαμε πιο πάνω ; Έχεις κάτι πιό συγκεκριμένο ; Μονο την Isopure απο Nature's Best είδα ως την ιδανική.

Το r-ala ομολογώ δεν το ήξερα, αρκετά ενδιαφέρον.

Επίσης, σκέφτομαι για χειμώνα τα εξής pre-workout και intra :

- , psu, intrabolic & intraxcell

-

-Άντε και κανα jack3d

Εννοείται θα τα δοκιμάσω με την σειρά του το καθένα.

Τί λες ;
πεταμενα λεφτα τα νιτρικα

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο Γάμα;

Τι ακριβώς σε χαλάει απο τα matrix των παραπάνω προιόντων ;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο Γάμα;

Τι ακριβώς σε χαλάει απο τα matrix των παραπάνω προιόντων ;
δινουν ενα παροδικο πριξιμο για καλυτερη ψυχολογια στο τζιμ
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα
οντως στο τζιμ ειχα αλλου επιπεδου πριξιματα μεχρι και 2 ωρες μετα το περας της προπονησης αλλα απο μυικη κατακτηση και ενδυναμωση παπαρια
παιξε με λιγο κρεατινη πριν και μετα την προπονηση αν θες κατι το παραπανο στην προπονηση

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σχετικά με τις πρωτείνες, για κάποιον που προσέχει να μήν κάνει ζάχαρο λόγω κληρονομικότητας, υπάρχει καμιά ΚΑΘΑΡΗ πρωτείνη χώρις γλυκαντικές ουσίες και ειδικότερα σουκραλόζη ;
ασπραδια αυγων

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πόσα ασπράδια να φάω ρε αδερφέ για να πάρω 30γρ πρωτείνης στο γεύμα ; Ασύμφορο.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
δινουν ενα παροδικο πριξιμο για καλυτερη ψυχολογια στο τζιμ
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα
οντως στο τζιμ ειχα αλλου επιπεδου πριξιματα μεχρι και 2 ωρες μετα το περας της προπονησης αλλα απο μυικη κατακτηση και ενδυναμωση παπαρια
παιξε με λιγο κρεατινη πριν και μετα την προπονηση αν θες κατι το παραπανο στην προπονηση
Ασύ πάρε Αρειανίνη!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε γαμώτο... 8-22/8 το γυμναστηριο είναι κλειστό... ανακαίνηση κάνουν αλλά και διακοπές!!!

γυμνάζομαι με blasts και δίκασα μόνο τώρα... χεχε....

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πόσα ασπράδια να φάω ρε αδερφέ για να πάρω 30γρ πρωτείνης στο γεύμα ; Ασύμφορο.
5 ασπραδια μετα απο καθε προπονηση
5 ευρο τα 30 μεγαλου μεγεθοους
δηλαδη με μια καρτελα βγαζεις 6 προπονησεις .
2,5 καρτελες το μηνα κοντα 12 ευρο το μηνα κ εχεις την καλυτερης ποιοτητας πρωτεινη .
κ καθαρη 100%

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
5 ασπραδια μετα απο καθε προπονηση
5 ευρο τα 30 μεγαλου μεγεθοους
δηλαδη με μια καρτελα βγαζεις 6 προπονησεις .
2,5 καρτελες το μηνα κοντα 12 ευρο το μηνα κ εχεις την καλυτερης ποιοτητας πρωτεινη .
κ καθαρη 100%

αρχικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πετατε τους κροκους  :huh: :huh: :huh:

και γιατι ασπραδια και οχι κοτα, μοσχαρι, ψαρι, γιαουρτι, μοσχαρισιο συκωτι, κοτα συκωτι και αυγα ολοκληρα.

προφανως δεν τρως μονο ασπραδια ολη μερα ετσι. επισης στα πλαισια της μεταπροπονητικης διατροφολογικης τα αυγα δεν ειναι και τοσο καλη επιλογη, εχουν εξαιρετικα αργη απορροφηση 2.4 γρ πρωτεινης/ωρα τα ολοκληρα. τα ασπραδια εχουν μικροτερη βιολογικη αξια και πιο αργη απορροφηση (απορροφηση, οχι χωνευση, μη μπερδευτει κανεις με την παρουσια του λιπους).

τεσπα τι με νοιαζει εμενα.

ποσα μου πουλατε τους κροκους? :cheesy: :grin:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν ειμαι ειδικος αλλα το ασπραδι , λενε, πως ειναι η καλυτερη μορφη πρωτεινης που μπορεις να παρεις μεταπροπονητικα .
Διαφωνεις? Τι επαγγελεσαι εαν επιτρεπεται

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Εγω παιδια τρωω 5 ασπραδια καθε πρωι,τα συνοδευω με βρωμη σε γαλα και μελι. :grin: και αν εχω πολυ ορεξη μια φετα του τοστ και μια φετα τρικαλινο λαιτ.κροκους τρωω 2 περιπου στην εβδομαδα.το ασπραδι ειναι το πιο αφομοιωσιμο απο τον οργανισμο.μετα το γυμνασ.προτιμω στερεα τροφη βλ.ρυζι-πατατα με γαλοπ-κοτοπ-κρεας η ψαρι.gg13 εχεις πμ.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
δες στον ειδικο

Cooked Egg Protein * 2.9

θυμονουν λαθος 0.5 μη με βαρεσει κανενας οκ?

Διαφωνω στο να τρως ασπραδια, ειναι σαν να αγοραζεις μια σκονη πρωτεινης που εχει μεσα λιπαρα, βιταμινες, μεταλλα, ειναι τουμπανο στο σιδηρο και να λες ααα δε βαριεσαι ειναι φτηνη ασε να τα πεταξω ολα αυτα.

ειναι σαν να πηγαινεις με ct και στο βασικο πακετο να εχει 2ωρες με A level, CIM, φερε και το φιλο σου αν θες και να λες μπα εγω θα πληρωσω τα ιδια αλλα θελω μονο μια φραπεδια στα γρηγορα να μου βαρεσει

Θες να τρως ασπραδια φατα και εγω τα ετρωγα πριν μια 5ετια, ετρωγα 10ασπραδια και βραστες πατατες, αν βλεπεις αναπτυξη ο,τι κανεις δουλευει, εφοσον δουλευει και εισαι ευχαριστημενος το κρατας, αν οχι ξαχνεις να βρεις γιατι δε δουλευει. Απλο εεε?
Απλο ειναι, ευκολο οχι.

ο ασπραδι ειναι το πιο αφομοιωσιμο απο τον οργανισμο

ρε CIM πως ειναι πιο αφομοιωσιμο, αφου 1. εχει μικροτερη βιολογικη αξια αποτι το ολοκληρο 2.αφαιρεις τις βιταμινες συμπλεγματος Β που δρουν ως καταλυτες και αυξανουν την απορροφηση

ασπραδια-ολοκληρα=0-2

και χωρις σιδηρο μυικη αναπτυξη δεν παιζει
οπως χωρις χοληστερινη δεν παιζει τεστοστερονη, αυξητικη κτλ κτλ κτλ

παιδες σταματηστε να μλκζεστε στα ββινγ φορουμς οπου επικρατει η λογικη του αδερφου και κατεβαστε κανα σοβαρο βιβλιαρακι γιατι δε το βλεπω να τραβαει το πραμα

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κανω τουμπεκι μεχρι να διαβασω αυτα που λες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
δες στον ειδικο

Cooked Egg Protein * 2.9

θυμονουν λαθος 0.5 μη με βαρεσει κανενας οκ?

Διαφωνω στο να τρως ασπραδια, ειναι σαν να αγοραζεις μια σκονη πρωτεινης που εχει μεσα λιπαρα, βιταμινες, μεταλλα, ειναι τουμπανο στο σιδηρο και να λες ααα δε βαριεσαι ειναι φτηνη ασε να τα πεταξω ολα αυτα.

ειναι σαν να πηγαινεις με ct και στο βασικο πακετο να εχει 2ωρες με A level, CIM, φερε και το φιλο σου αν θες και να λες μπα εγω θα πληρωσω τα ιδια αλλα θελω μονο μια φραπεδια στα γρηγορα να μου βαρεσει

Θες να τρως ασπραδια φατα και εγω τα ετρωγα πριν μια 5ετια, ετρωγα 10ασπραδια και βραστες πατατες, αν βλεπεις αναπτυξη ο,τι κανεις δουλευει, εφοσον δουλευει και εισαι ευχαριστημενος το κρατας, αν οχι ξαχνεις να βρεις γιατι δε δουλευει. Απλο εεε?
Απλο ειναι, ευκολο οχι.

ο ασπραδι ειναι το πιο αφομοιωσιμο απο τον οργανισμο

ρε CIM πως ειναι πιο αφομοιωσιμο, αφου 1. εχει μικροτερη βιολογικη αξια αποτι το ολοκληρο 2.αφαιρεις τις βιταμινες συμπλεγματος Β που δρουν ως καταλυτες και αυξανουν την απορροφηση

ασπραδια-ολοκληρα=0-2

και χωρις σιδηρο μυικη αναπτυξη δεν παιζει
οπως χωρις χοληστερινη δεν παιζει τεστοστερονη, αυξητικη κτλ κτλ κτλ

παιδες σταματηστε να μλκζεστε στα ββινγ φορουμς οπου επικρατει η λογικη του αδερφου και κατεβαστε κανα σοβαρο βιβλιαρακι γιατι δε το βλεπω να τραβαει το πραμα
μπριζολα γαλακτος
η μαγικη λεξη
αμα εχεις τα γκαφρα διαβαινε

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Καλύτερη και απο ψαρονέφρι ;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
νομιζω οτι μεταπροπονιτικα ο ορος γαλακτος ειναι η καλυτερη επιλογη...ειναι ξερω η πιο γρηγορη στη αφομιωση ακομα και απο τα ασπραδια...εγω τρωω μετα την προπονηση δυο ολοκληρα ,δυο ασπραδια και μετα απο καμια ορα ενα περιπου λιτρο γαλα και φαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom