Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
υστερα απο ενα 4μηνο απροπονησιάς , λογω τραυματισμου, επιστρεφω δειλα δειλα απο αυριο στο γυμναστηριο.
ο Πιτσι με εχει ντοπαρει και με εχει φτιαξει ψυχολογικα μεσα απο αυτο το θρεντ οσο κανεις αλος.
θα μπω σαν ταυρος εν υαλοπωλειο!
και στη συνεχεια θα κουμπόσω:
μαρουλια, βιταμινες, ιχνοστοιχεία, μοσχαρίσιες, αυγά, συκώτια, μελι, βασιλικο πολτο, πορνο-μαντζουνια,

...και θα γινω τερατωδεσ, κτηνώδεσ , ινωδεσ  και ΠΟΜΠΟΔΕσ μέχρι το καλοκαίρι!

Έτσι παιδιά, να παρακινεί ο ένας τον άλλο!  :thumbsup:

Έχω να πάω τζυμ 40 μέρες και έχω πάρει 5 κιλά .....  :-

Καιρός να ξεκινήσω και εγώ ε;  :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Έτσι παιδιά, να παρακινεί ο ένας τον άλλο!  :thumbsup:

Έχω να πάω τζυμ 40 μέρες και έχω πάρει 5 κιλά .....  :-

Καιρός να ξεκινήσω και εγώ ε;  :grin:
εγω ρεφιλε παω καθε μερα αλλα δεν εχω να φαω τπτ και χανω κιλα ...μια -δυο μερες αν φας λιγοτερο απο συντηρησης δεν τραβας μετα ...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εγω ρεφιλε παω καθε μερα αλλα δεν εχω να φαω τπτ και χανω κιλα ...μια -δυο μερες αν φας λιγοτερο απο συντηρησης δεν τραβας μετα ...

Στην εστία δεν είναι καλό το φαγητό;  :P

Χωρίς φαι δεν βγαίνει η προπόνηση φίλε .....  :-

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Στην εστία δεν είναι καλό το φαγητό;  :P

Χωρίς φαι δεν βγαίνει η προπόνηση φίλε .....  :-
πια εστια φιλε ,ειναι κλειστο το πανεπιστημιο(εκτος οτι ειναι γτπ το φαι)...το εχω ριξει στα πιτογυρα για να φτασω θερμιδες συντηρησης :- :-

εχω πεσει 1-1,5 κιλο και προχθες εκανα στηθος...τραβουσα 5-7 κιλα λιγοτερα...δεν εχεις ακουσει το εντατικο προγραμμα γραμμωσης  γιωργακης?θες δεν θες γινεσαι φετες :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πια εστια φιλε ,ειναι κλειστο το πανεπιστημιο(εκτος οτι ειναι γτπ το φαι)...το εχω ριξει στα πιτογυρα για να φτασω θερμιδες συντηρησης :- :-

εχω πεσει 1-1,5 κιλο και προχθες εκανα στηθος...τραβουσα 5-7 κιλα λιγοτερα...δεν εχεις ακουσει το εντατικο προγραμμα γραμμωσης  γιωργακης?θες δεν θες γινεσαι φετες :2funny: :2funny:
σιντομα θα ακολουθισουμε ολοι αυτο το προγραμα και θα μινουμε μισοι!!!!!
θα χασουμε και μισ και ογκουσ και τα παντα!χχααχαχαχα!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
γαμησε τα τυε,μια σωστη απασχοληση ειχαμε και μας την γαμανε και αυτη...εδω προχθες εφαγα 2 'μυρωδατα' αυγα...δεν μου πηγαινε η ψυχη να τα πεταξω :- :-

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
πια εστια φιλε ,ειναι κλειστο το πανεπιστημιο(εκτος οτι ειναι γτπ το φαι) :- :-

:2funny:

Ακόμα δεν έχει στρώσει η κατάσταση;   :cheesy:

το εχω ριξει στα πιτογυρα για να φτασω θερμιδες συντηρησης

Πολύ λίπος τα πιτόγυρα .....  :(

εχω πεσει 1-1,5 κιλο και προχθες εκανα στηθος...τραβουσα 5-7 κιλα λιγοτερα...δεν εχεις ακουσει το εντατικο προγραμμα γραμμωσης  γιωργακης?θες δεν θες γινεσαι φετες :2funny: :2funny:

Χαχα, ναι όλοι μοντέλα θα γίνουμε .....  :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:P

Πάντως σε μάγκες η καλή διατροφή κοστίζει πολύ (πρωτείνες , κρέας, ψάρι, αυγά, γαλακτοκομικά κτλ)  :-

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
:P

Πάντως σε μάγκες η καλή διατροφή κοστίζει πολύ (πρωτείνες , κρέας, ψάρι, αυγά, γαλακτοκομικά κτλ)  :-

οντως αλλα μπορεις να ελαχιστοποιησεις το κοστος με εξυπνες κινησεις κ εννοειτε δεν εισαι θυμα μαρκετινγκ στα συμπληρωματα.αν το κανεις αυτο χαλας τα ιδια με τον μεσο μαλακοκεφτε Ελληνα κ εισαι κ γκαυλας

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ειμαι ετιμοσ να κουμποσο μια κουπα ελινικο καφε ΧΟΡΙΣ ΖΑΧΑΡΙ και μετα να απαξιοσο τον διαδρομο με πομποδεσ ανεξελεκτεσ και ιπερδιαστιμικεσ ιλιγγιοδεσ πορνικεσ ταχιτιτεσ!

Ασε ρε πορνοδιαστημικε χυστη το διαδρομο! Χοντρος εισαι για να κανεις διαδρομο? Τωρα ερχεται χειμωνας! Ειναι ωρα να τρως σαν ζωο και να γινεις ενα ογκωδες κτηνος!
Ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ παντως διαδρομο απο μαρτιο παλι!  :s&m_2:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
οντως αλλα μπορεις να ελαχιστοποιησεις το κοστος με εξυπνες κινησεις κ εννοειτε δεν εισαι θυμα μαρκετινγκ στα συμπληρωματα.αν το κανεις αυτο χαλας τα ιδια με τον μεσο μαλακοκεφτε Ελληνα κ εισαι κ γκαυλας

Δεν παίρνω συμπληρώματα φίλε, κοιτάω ο,τι χρειάζομαι να το παίρνω από τροφές.  :)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ασε ρε πορνοδιαστημικε χυστη το διαδρομο! Χοντρος εισαι για να κανεις διαδρομο? Τωρα ερχεται χειμωνας! Ειναι ωρα να τρως σαν ζωο και να γινεις ενα ογκωδες κτηνος!

Ο Πίτσι μάλλον θέλει και γράμμωση παράλληλα και αυτό χωρίς αερόβια δεν γίνεται.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom