Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
αν ενοισ οτι πρεπει να εχισ κανι καλο γευμα πριν μερικεσ ορεσ....κουμπονο 200 γραμαρια(ομι δοσολογια)μοσχαρι ,70 γραμαρια παλι ομι δοσολογια ριζι καστανο,και ενα πιατο πορνομαρουλι με μπολικο πορνολεμονι!νομιζο οτι ειναι τουμπανο το γευμα και σε κραταει για ορεσ γεματο ενεργια!
εσι τι λεσ μιστι μου?πορνοδιδαξε μασ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ειμαστε εδο για να μαθενουμε εμισ οι μικροι χιστεσ!

Εγώ δεν είμαι σε θέση να διδάξω κανέναν. Απλά λέω τις απόψεις μου και τις εμπειρίες μου. Ο καθένας ξέρει τον εαυτό του καλύτερα από τον οποιοδήποτε.
Στο θέμα τώρα. Κατ΄αρχάς η ώρα που πρέπει να φας πριν την προπόνηση πρέπει να είναι τόση ώστε να έχεις χωνέψει. Διαφορετικά το αίμα αντί να πηγαίνει στους μυς θα πηγαίνει στο στομάχι. Χρειάζεσαι υδατάνθρακες οπότε μακαρόνια ολικής, καστανό ρύζι ή πατάτες βραστές πρωτεϊνες καλύτερα κοτόπουλο ή ακόμη καλύτερα γαλοπούλα και γλυκόζη οπότε μπανάνα ή μήλο ή πορτοκάλι (ολόκληρο όχι χυμό). Τώρα αν πριν την προπόνηση θέλεις κάποιο συμπλήρωμα πάρε λίγα αμινοξέα.
Αν γυμνάζεσαι το πρωί οι υδατάνθρακες προέρχονται από βρώμη ή δημητριακά ολικής και οι πρωτείνες από ασπράδια ή γιαούρτι ή γάλα αποβουτυρομένο + φρούτο για γλυκόζη. Αν σου αρέσει βάλε και φυστικοβούτυρο.

Γυμνάζεσαι σε γυμναστήριο ή στο σπίτι? Κάπου αναφέρεις ότι ο διάδρομος σου έχει μέγιστο 16 κάτι που ισχύει για οικιακούς διαδρόμους.

Επισκέπτης
Εγώ δεν είμαι σε θέση να διδάξω κανέναν. Απλά λέω τις απόψεις μου και τις εμπειρίες μου. Ο καθένας ξέρει τον εαυτό του καλύτερα από τον οποιοδήποτε.
Στο θέμα τώρα. Κατ΄αρχάς η ώρα που πρέπει να φας πριν την προπόνηση πρέπει να είναι τόση ώστε να έχεις χωνέψει. Διαφορετικά το αίμα αντί να πηγαίνει στους μυς θα πηγαίνει στο στομάχι. Χρειάζεσαι υδατάνθρακες οπότε μακαρόνια ολικής, καστανό ρύζι ή πατάτες βραστές πρωτεϊνες καλύτερα κοτόπουλο ή ακόμη καλύτερα γαλοπούλα και γλυκόζη οπότε μπανάνα ή μήλο ή πορτοκάλι (ολόκληρο όχι χυμό). Τώρα αν πριν την προπόνηση θέλεις κάποιο συμπλήρωμα πάρε λίγα αμινοξέα.
Αν γυμνάζεσαι το πρωί οι υδατάνθρακες προέρχονται από βρώμη ή δημητριακά ολικής και οι πρωτείνες από ασπράδια ή γιαούρτι ή γάλα αποβουτυρομένο + φρούτο για γλυκόζη. Αν σου αρέσει βάλε και φυστικοβούτυρο.

Γυμνάζεσαι σε γυμναστήριο ή στο σπίτι? Κάπου αναφέρεις ότι ο διάδρομος σου έχει μέγιστο 16 κάτι που ισχύει για οικιακούς διαδρόμους.
νε χιστι μου πρεπει να ανταλαζουμε πορνοαποψισ οστε να επιτιχουμε τουσ πορνοστοχουσ μασ!!!!!

εχο φτιαξι ενα μικρο σιδεραδικο σπιτι.νε ο διαδροσ εχι μεχρι 16.αλλα ειναι αρκετα πιστευο!
οσο για το θεμα χονεψισ εχισ απολιτο δικιο!
εγο το γευμα που κανο περιπου διομισι ορες πριν τιν προπονισι ειναι μοσχαρι με καστανο ριζι και ενα πιατο μαρουλι!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
νε χιστι μου πρεπει να ανταλαζουμε πορνοαποψισ οστε να επιτιχουμε τουσ πορνοστοχουσ μασ!!!!!

εχο φτιαξι ενα μικρο σιδεραδικο σπιτι.νε ο διαδροσ εχι μεχρι 16.αλλα ειναι αρκετα πιστευο!
οσο για το θεμα χονεψισ εχισ απολιτο δικιο!
εγο το γευμα που κανο περιπου διομισι ορες πριν τιν προπονισι ειναι μοσχαρι με καστανο ριζι και ενα πιατο μαρουλι!

Θα πρότεινα να βγάλεις το μαρούλι και το μοσχάρι και να βάλεις κοτόπουλο ή γαλοπούλα και φρούτο. Το μαρούλι χωνεύεται πολύ δύσκολα και το μοσχάρι επίσης. Αν επιμείνεις να κάνεις αερόβια πριν τα βάρη πάρε αμινοξέα πριν τη προπόνηση ή whey τουλάχιστον 70% (1/2 - 3/4 scoop) με νερό για να πάρεις τα αμινοξέα από κεί.

Έχεις πάει ποτέ γυμναστήριο ή ξεκίνησες από το σπίτι?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Θα πρότεινα να βγάλεις το μαρούλι και το μοσχάρι και να βάλεις κοτόπουλο ή γαλοπούλα και φρούτο. Το μαρούλι χωνεύεται πολύ δύσκολα και το μοσχάρι επίσης. Αν επιμείνεις να κάνεις αερόβια πριν τα βάρη πάρε αμινοξέα πριν τη προπόνηση ή whey τουλάχιστον 70% (1/2 - 3/4 scoop) με νερό για να πάρεις τα αμινοξέα από κεί.

σωπα ρε που θα βγαλει το μοσχαρι...
πλακα μας κανεις... :headbang:
θελει να ανεβει κιλα το παιδι...

Επισκέπτης

το ξερο οτι τα φαγιτα με φιτικεσ ινεσ οποσ μαρουλι αργι ο πορνοοργανισμοσ να τα χονεψι..
αλλα το μοσχαρι αποκλιεετε να το βγαλο γιατι δε θα γινο ποτε κτινοδεσ ογκοδεσ μιοδεσ και πομποδεσ!!!!!
εξαλου εξαρτατε και απο τον πορνοοργανισμο.ο δικοσ μου τα χονευει γριγορα και μετα απο 3 ορεσ ειναι ετιμοσ παλι για φαι!
κανο βαροι σε γιμναστιριο εδο και εξι χρονια...και τορα τελευτεα εφτιαξα σπιτι ενα καλο κολπο και κανο μονοσ.!
βαρεθικα να τα δινο στουσ γαμιμενουσ, ασχετουσ ,θλιβερουσ,απαξιομενουσ και σεσιμασμενουσ γιμναστεσ!!!!
ειανι σχεδον ολοι ασχετοι!!!!εκτοσ και αν εχισ μουνι!εκι γινονται γνοστικι!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.donoliver.co.nz/images/CT-2075%20Squat%20Rack.jpg[/img[/URL]]
ένα τέτοιο θέλει ,έναν πάγκο
και δεν χρειάζεται να πετάς τα λεφτά σου σε άσχετα γυμναστήρια που τα πιο πολλά δεν το έχουν παρά μόνο άχρηστα όργανα
μακάρι να είχα ένα γκαράζ-αποθήκη :'( :'(
θα γινόμουν μιοδεσ κτινοδεσ τερατοδεσ ινοδεσ και φυσικά πομπόδεσ

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βασικά θες έναν πάγκο, μία εικοσάκιλη μπάρα με αρκετές φέτες, ένα μονόζυγο πόρτας, 2 βαράκια και κάποιες φέτες γι αυτά ανάλογα με τις δυνάμεις σου, και ένα ποδήλατο ή διάδρομο ,γιατί κακά τα ψέματα το τρέξιμο έξω είναι αρκετά πιο βαρετό και πιο δύσκολο τουλάχιστον για μένα  π όποτε πάω να τρέξω έξω σκυλοβαριέμαι στα 20 λεπτά..

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
προσωπικά εγώ χρειάζομαι το από πάνω γιατί θέλω να κάνω και καθίσματα,στρατιωτικές πιέσεις,κωπηλατικές

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Η γνώμη η δική μου είναι ότι δεν πρέπει να γυμνάζεται κανείς μόνος ειδικά με βάρη. Πρέπει στο σπίτι να κάνεις παρέα με κάποιον άλλον που θα επιβλέπει αν οι ασκήσεις γίνονται σωστά και θα βοηθήσει σε κάποια άσκηση αν υπάρχει πρόβλημα.
Κατά τα άλλα σε πολλά γυμνστήρια ισχύουν αυτά που γράφει ο φίλος πιο πάνω. Όπως υπάρχουν και αρκετοί πελάτες που πάνε σε γυμναστήρια και απλά είναι απαράδεκτοι αφού κάνουνε του κεφαλιού τους αδιαφορόντας για την ασφάλεια τη δική τους αλλά και των συναθλητών τους.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Η γνώμη η δική μου είναι ότι δεν πρέπει να γυμνάζεται κανείς μόνος ειδικά με βάρη. Πρέπει στο σπίτι να κάνεις παρέα με κάποιον άλλον που θα επιβλέπει αν οι ασκήσεις γίνονται σωστά και θα βοηθήσει σε κάποια άσκηση αν υπάρχει πρόβλημα.
Κατά τα άλλα σε πολλά γυμνστήρια ισχύουν αυτά που γράφει ο φίλος πιο πάνω. Όπως υπάρχουν και αρκετοί πελάτες που πάνε σε γυμναστήρια και απλά είναι απαράδεκτοι αφού κάνουνε του κεφαλιού τους αδιαφορόντας για την ασφάλεια τη δική τους αλλά και των συναθλητών τους.
+10000000000000000000000000000000

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

οι μπανανες εφοσον εχουν υδατανθρακα και θα δωσουν πολυ ενέργεια καλο ειναι να της τρώμε μια ωρα πριν την προπόνηση η μετα την προπόνηση για αναπλήρωση ενεργειας?  :think:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
οι μπανανες εφοσον εχουν υδατανθρακα και θα δωσουν πολυ ενέργεια καλο ειναι να της τρώμε μια ωρα πριν την προπόνηση η μετα την προπόνηση για αναπλήρωση ενεργειας?  :think:
τις μπανανες παντα μεταπροπονητικα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Αυτό το πιστεύεις και για το Bodyweight;

Διότι είμαι προσανατολισμένος εκεί και δεν πάω γυμναστήριο διότι δε γουστάρω κουβεντούλα, χαριεντισμούς, αναμονή για να αδειάσει το μηχάνημα κτλ. Εκείνος ο χρόνος είναι αυστηρά προσωπικός.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Πολιτη η δικη μου γνωμη ειναι οτι σαφως οταν θες να φτασεις στα ορια τις αντοχες σου καλο ειναι καποιος να ειναι διπλα σου γιατι μια κραμπα ή ενα λαθος μπορει να αποβουν μοιραια..Απο την αλλη αν θες απλα να κανεις μονος σου γυμναστικη χωρις να πιεζεσαι πολυ οι κινδυνοι ειναι περιορισμενοι...Ομως γενικα το θεμα βαρη ειναι αρκετα σοβαρο και χρειαζεται επιμονη...

Επισκέπτης
μπορισ να κουμποσεισ και πριν τιν προπονισι καπακι οστε να κρατισεισ τισ αποθικεσ γλικογονου σε ιψιλα επιπεδα!
μιασ και ι μπανανα σαν απλοσ ιδατανθρακασ δινι αμεσι ενεργια!ενο αν ιταν σινθετοσ θα επρεπε προτα να διασπαστι σε απλο και μετα να σου δοσι ενεργια....σε δεκα χρονια διλαδι!χεχε!
οποτε τα φρουτα σου δινουν αμεσι ενεργια ετιμι να τιν χρισιμοποιησουν οι μιονεσ!
αλλα και μεταπροπονιτικα μπορισ φισικα να τιν κουμπονισ για αναπλιροσι χαμενου γλικογονου!

Επισκέπτης
επισισ οι περισοτεροι χτιστι γουστερνουν να κουμπονουν μπανανα μεταπροπονιτικα γιατι εχι ιψιλο γλικεμικο δικτι,και αυτο σινεπαγετε με τιν γριγορο σινθεσι του μιικου πορνογλικογονου))))βεβεα ι δεξτροζι και ι γλικοζι ειναι πιο αποτελεσματικεσ για αναπλιροσι αλλα και ι μπανανα μια χαρα τιν κανι τι δουλια τισ! ;) ;) ;)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι... πρωτεϊνη ανοιγμένη κανα χρόνο...δεν έχει λήξει ακόμα, αλλά επειδή είναι ανοιγμένη έχει χαλάσει ? να την πετάξω ?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

H ερώτησή σου έχει λάθος βάση. Ο υδατάνθρακας της μπανάνας δεν είναι αρκετός για μια προπόνηση με βάρη. Πριν κάνεις βάρη πρέπει να φας τροφές με πλούσιο υδατάνθρακα όπως μακαρόνια ολικής και τροφές με πρωτείνη. Αυτό που παίζει ρόλο στη μπανάνα και το μήλο και το πορτοκάλι είναι αυτό που γράφει ο φίλος pitsilistis με τον δικό του τρόπο πιο πάνω. Η φρουκτόζη η υποία μετατρέπεται σε γλυκόζη. Επίσης ο φίλος έχει δίκιο ότι μπορείς να φας φρούτο και πριν και μετά. Τα παραπάνω ισχύουν για προπόνηση με βάρη γιατί για αερόβια άσκηση για κάυση λίπους τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Γενικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που γυμνάζονται γιατί τους αρέσει και δεν έχουν επαγγελματικές βλέψεις η μεγάλη λεπτομέρεια στη διατροφή όσον αφορά ποσότητες, δοσολογίες, ώρες και λοιπά για μένα είναι υπερβολή. Αν η διατροφή είναι προσεγμένη και δεν περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά το να φας μια μπανάνα παραπάνω ή 40 γραμμάρια ρύζι παραπάνω δεν χάλασε ο κόσμος αντίθετα η υπερβολή καταντά εμμονή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom