maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
αν ενοισ οτι πρεπει να εχισ κανι καλο γευμα πριν μερικεσ ορεσ....κουμπονο 200 γραμαρια(ομι δοσολογια)μοσχαρι ,70 γραμαρια παλι ομι δοσολογια ριζι καστανο,και ενα πιατο πορνομαρουλι με μπολικο πορνολεμονι!νομιζο οτι ειναι τουμπανο το γευμα και σε κραταει για ορεσ γεματο ενεργια!
εσι τι λεσ μιστι μου?πορνοδιδαξε μασ!!!!
ειμαστε εδο για να μαθενουμε εμισ οι μικροι χιστεσ!
Εγώ δεν είμαι σε θέση να διδάξω κανέναν. Απλά λέω τις απόψεις μου και τις εμπειρίες μου. Ο καθένας ξέρει τον εαυτό του καλύτερα από τον οποιοδήποτε.
Στο θέμα τώρα. Κατ΄αρχάς η ώρα που πρέπει να φας πριν την προπόνηση πρέπει να είναι τόση ώστε να έχεις χωνέψει. Διαφορετικά το αίμα αντί να πηγαίνει στους μυς θα πηγαίνει στο στομάχι. Χρειάζεσαι υδατάνθρακες οπότε μακαρόνια ολικής, καστανό ρύζι ή πατάτες βραστές πρωτεϊνες καλύτερα κοτόπουλο ή ακόμη καλύτερα γαλοπούλα και γλυκόζη οπότε μπανάνα ή μήλο ή πορτοκάλι (ολόκληρο όχι χυμό). Τώρα αν πριν την προπόνηση θέλεις κάποιο συμπλήρωμα πάρε λίγα αμινοξέα.
Αν γυμνάζεσαι το πρωί οι υδατάνθρακες προέρχονται από βρώμη ή δημητριακά ολικής και οι πρωτείνες από ασπράδια ή γιαούρτι ή γάλα αποβουτυρομένο + φρούτο για γλυκόζη. Αν σου αρέσει βάλε και φυστικοβούτυρο.
Γυμνάζεσαι σε γυμναστήριο ή στο σπίτι? Κάπου αναφέρεις ότι ο διάδρομος σου έχει μέγιστο 16 κάτι που ισχύει για οικιακούς διαδρόμους.