Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καλιμεριζο ολουσ τουσ κτιστουσ!
επιτελουσ εβαλα αεροβια στον διαδρομο ιψιλισ εντασισ στιν πορνοκαθιμερινοτιτα μου.
γιατι πριν πιγενα στο πορνοδασοσ και ετρεχα στο πολι χαλαρο σα παιδακι.δεν εκεγα λιποσ ποτε!χαχα!
τορα ευελπιστο να γινο ινεσ με το τρεξιμο ιψιλισ εντασισ.
αυτο που κανο ειναι το εξισ
το προγραμα εινια 45 λεπτα
ξεκιναο με γριγορο βαδιν για τα προτα 15 λεπτα.....
μετα του δινο και καταλαβενι...το ανεβαζο στο 9,μετα απο λιγο στο 12 ,μετα απο λιγο στο 16.....το ακνο για μερικα λεπτα αυτο και σταζο απο ιδροτα...πολι αποτελεσμετικο...
μετα απο εκι ποθ τρεχο τσιτα στο 16 το ρικχο για λιγο στο 12 ,μετα στο 9....
μετα ξεκουρασι για κανα πενταλεπτο παλι γριγορο βαδισ...
μετα παλι το ιδιο γαμισι...

οπιοσ ξερισ καπιο προγραμα στο διαδρομο για απολια λιπουσ ασ μασ δοσι τα φοτα του!
εγο το κανο αυτο που κανο απο το μιαλο μου!αλλα βλεπο ποσ εχι αποτελεσμα στιν λιποδεσ και οχι ινοδεσ κιλια μου :'( :'( :'( :'(

Άρχοντας χύστη μου και εγώ ακολουθώ παρόμοιο πορνοπρόγραμμα αερόβιας..Είναι πολύ αποτελεσματικό όπως λες.. Κάνω 40-45 λεπτά μετά τα βάρυ (πλεον στα βάρυ έχω ελλατώσει κιλά και κάνω παραπάνω επεναλήψεις για να καίω παραπάνω θερμίδες). Και απο διατροφή ότι φάω μέχρι τις 7 (εγώ τρώω ένα τόνο και 3 βερίκοκα τελευταίο γέυμα). Είναι πορνοπρόγραμμα απόλυτου στεγνώματος..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ναι καταλαβα,σε γενικες γραμμες αυτο ειναι το νοημα,αυξηση επαναληψεων γραμμμωση,αυξηση κιλων ογκος
Για λιπος σου εγραψα για ποδηλατο ,κανει φοβερη δουλεια,αυξανει την αντοχη,τη φυσικη κατασταση και σπαει πολυ την κλεισουρα του γυμναστηριου η' του σπιτιου
πρεπει ομως να σκεφτεις εκει που μενεις οτι μπορεις να κανεις καποιες διαδρομες που σε βολευουν ειτε το σαβατοκυριακο η' ακομη μες στη καθημερινοτητα σου
ναι αν ας πουμε πηγαινεις φυλης η' μεταξουργειο δεν υπαρχει καλυτερο,πηδας κιολας μετα και η αεροβια γυμναστικη ειναι ολοκληρωμενη!!!

Και όταν βγει από το ρδέλο θα ψάχνει το ποδήλατο, και μάντεψε ποιον θα σιχτιρίζει! :P

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδή συγκεκριμένα κάνω για

Πρωινό 500 θερμίδες στις 8
11.00  300 θερμίδες
14.00  400 θερμίδες
17.00 πριν την προπόνηση κάνω ένα γευματάκι γύρω στις 200 θερμίδες για να μπορώ να προπονηθώ έντονα
και μετά την προπόνηση το τελευταίο μ γεύμα π είναι τώρα τελευταία 1 τόνος και 3 βερύκοκα δηλαδή 25 γρ πρωτείνη και 160 θερμίδες.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Δηλαδή συγκεκριμένα κάνω για

Πρωινό 500 θερμίδες στις 8
11.00  300 θερμίδες
14.00  400 θερμίδες
17.00 πριν την προπόνηση κάνω ένα γευματάκι γύρω στις 200 θερμίδες για να μπορώ να προπονηθώ έντονα
και μετά την προπόνηση το τελευταίο μ γεύμα π είναι τώρα τελευταία 1 τόνος και 3 βερύκοκα δηλαδή 25 γρ πρωτείνη και 160 θερμίδες.

Έχεις κάνει λιπομέτρηση? Πόσες είναι οι θερμίδες συντήρησής σου?
Αν προσθέτω σωστά καταναλώνεις 1560 kcal ημερησίως?

Επισκέπτης
Πότε κάνεις αερόβια? Πριν, μετά τα βάρη ή κάνεις μόνο αερόβια το πρωί και το βράδυ βάρη?
κανονικα πιο αποτελεσματικο ειανι μετα τα βαροι.
αλλα εγο κανο το ακριβοσ αντιθετο.χεχε!
κανο το τρεξιματακι ,μετα κουμπονο διο μπανανεσ για να γεμισο τιν πορνοαποθικι γλικογονου και να εχο ενεργια για τα βαροι...
και καπακι ξεκιναο προγραμα στα βαροι με κουμπονο παραλιλα κρεατινισ του πορνογκασπαρι!
ε και μετα τιν προπονισι με βαροι καθαρι προτεινι με μια μπανανα παλι!!!

ετσι οποσ το κανο δουλευι καλιτερα σε μενα ,στουσ δικουσ μου πορνομιονεσ...ετσι το αισθανομε διλαδι.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
κανονικα πιο αποτελεσματικο ειανι μετα τα βαροι.
αλλα εγο κανο το ακριβοσ αντιθετο.χεχε!
κανο το τρεξιματακι ,μετα κουμπονο διο μπανανεσ για να γεμισο τιν πορνοαποθικι γλικογονου και να εχο ενεργια για τα βαροι...
και καπακι ξεκιναο προγραμα στα βαροι με κουμπονο παραλιλα κρεατινισ του πορνογκασπαρι!
ε και μετα τιν προπονισι με βαροι καθαρι προτεινι με μια μπανανα παλι!!!

ετσι οποσ το κανο δουλευι καλιτερα σε μενα ,στουσ δικουσ μου πορνομιονεσ...ετσι το αισθανομε διλαδι.

Κατ' αρχάς ο καθένας ακολουθεί το πρόγραμμα που δουλεύει καλύτερα σε αυτόν.
Όμως με 45 λεπτά αερόβια που όπως την παρουσιάζεις είναι υψηλής έντασης απορώ πως έχεις δυνάμεις για βάρη τρόγωντας μόνο 2 μπανάνες. Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι καις μόνο λίπος σε αυτή την ένταση και όχι μυικό ή ηπατικό γλυκογόνο ιδιαίτερα αν το περιβάλον είναι ζεστό. Αν εσύ βέβαια αισθάνεσαι καλά τότε όλα καλά.
Σίγουρα καλύτερη λύση για καύση λίπους είναι αερόβια μετά τα βάρη. Αν κάνεις υψηλής έντασης δοκίμασε 2 λεπτά περπάτημα - 1 λεπτό σπριντ (ταχύτητα όσο αντέχεις) με εναλαγές για 15 - 20 λεπτά και μετά 5 λεπτά περπάτημα για αποθεραπεία. Διαφορετικά 30 - 40 λεπτά αερόβια μέσης έντασης στο 70-75% της ΜΚΣ. Το αποτέλεσμα στη κάυση λίπους θα είναι το ίδιο και στις 2 περιπτώσεις. Βέβαια 2 ώρες πριν τα βάρη πρέπει να έχεις φάει καλό πρωϊνό. Γενικά η διατροφή στη κάυση λίπους είναι το 70%

Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Maximilian δεν ξέρω ακριβές ποσοστό λίπους πάντως πρέπει να μαι 13% ίσως λίγο πιο κάτω γιατί έχω θολό τέτρα (θολό εννοώ όχι τέρμα χαραγμένο με χαράδρες και έτσι). Και για τις θερμίδες τόσες καταναλώνω αυτήν την περίοδο.. Γενικά στα βάρυ έχω ελλατώσει κιλά γιατί ο σκοπός μου τώρα δεν είναι ν χτύσω μυς, αλλά να χάσω κιάλο λίπος..

Επισκέπτης
Κατ' αρχάς ο καθένας ακολουθεί το πρόγραμμα που δουλεύει καλύτερα σε αυτόν.
Όμως με 45 λεπτά αερόβια που όπως την παρουσιάζεις είναι υψηλής έντασης απορώ πως έχεις δυνάμεις για βάρη τρόγωντας μόνο 2 μπανάνες. Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι καις μόνο λίπος σε αυτή την ένταση και όχι μυικό ή ηπατικό γλυκογόνο ιδιαίτερα αν το περιβάλον είναι ζεστό. Αν εσύ βέβαια αισθάνεσαι καλά τότε όλα καλά.
Σίγουρα καλύτερη λύση για καύση λίπους είναι αερόβια μετά τα βάρη. Αν κάνεις υψηλής έντασης δοκίμασε 2 λεπτά περπάτημα - 1 λεπτό σπριντ (ταχύτητα όσο αντέχεις) με εναλαγές για 15 - 20 λεπτά και μετά 5 λεπτά περπάτημα για αποθεραπεία. Διαφορετικά 30 - 40 λεπτά αερόβια μέσης έντασης στο 70-75% της ΜΚΣ. Το αποτέλεσμα στη κάυση λίπους θα είναι το ίδιο και στις 2 περιπτώσεις. Βέβαια 2 ώρες πριν τα βάρη πρέπει να έχεις φάει καλό πρωϊνό. Γενικά η διατροφή στη κάυση λίπους είναι το 70%

Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!
ξεροχινοοοοοοοοοοοο!εισαι μεγασ μιστισ!!!!!!!!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Maximilian δεν ξέρω ακριβές ποσοστό λίπους πάντως πρέπει να μαι 13% ίσως λίγο πιο κάτω γιατί έχω θολό τέτρα (θολό εννοώ όχι τέρμα χαραγμένο με χαράδρες και έτσι). Και για τις θερμίδες τόσες καταναλώνω αυτήν την περίοδο.. Γενικά στα βάρυ έχω ελλατώσει κιλά γιατί ο σκοπός μου τώρα δεν είναι ν χτύσω μυς, αλλά να χάσω κιάλο λίπος..

Για να πέσεις σε λίπος πρέπει να τρως λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεσαι για τη συντήρησή σου.
Δηλαδή καταναλώνεις 300-350 kcal λιγότερες από αυτές που χρειάζεσαι για να μέινεις σταθερός. Εγώ θα ξεκινούσα βρίσκοντας τις θερμίδες συντηρησής μου και μετά θα προσάρμοζα τη διατροφή μου. Διαφορετικά αν καταναλώνεις υπερβολικά λίγες θερμίδες, υπάρχει κίνδυνος να χάνεις εκτός από λίπος και μυικό ιστό που σίγουρα δεν το θέλεις εκτός του ότι θα αισθάνεσαι αδύναμος και κακοδιάθετος. Πάντως οι θερμίδες που αναφέρεις για μένα είναι ελάχιστες υπολογίζοντας ότι καις θερμίδες από βάρη, αερόβια και καθημερινή δραστηριότητα. Βέβαια εσύ ξέρεις το σώμα σου και τις ενεργειακές σου ανάγκες καλύτερα από τον καθένα. Πάντως το 13% είναι πολύ καλό ποσοστό γιατί θέλεις να κατέβεις και άλλο? Αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για να πέσεις σε λίπος πρέπει να τρως λιγότερες θερμίδες από αυτές που χρειάζεσαι για τη συντήρησή σου.
Δηλαδή καταναλώνεις 300-350 kcal λιγότερες από αυτές που χρειάζεσαι για να μέινεις σταθερός. Εγώ θα ξεκινούσα βρίσκοντας τις θερμίδες συντηρησής μου και μετά θα προσάρμοζα τη διατροφή μου. Διαφορετικά αν καταναλώνεις υπερβολικά λίγες θερμίδες, υπάρχει κίνδυνος να χάνεις εκτός από λίπος και μυικό ιστό που σίγουρα δεν το θέλεις εκτός του ότι θα αισθάνεσαι αδύναμος και κακοδιάθετος. Πάντως οι θερμίδες που αναφέρεις για μένα είναι ελάχιστες υπολογίζοντας ότι καις θερμίδες από βάρη, αερόβια και καθημερινή δραστηριότητα. Βέβαια εσύ ξέρεις το σώμα σου και τις ενεργειακές σου ανάγκες καλύτερα από τον καθένα. Πάντως το 13% είναι πολύ καλό ποσοστό γιατί θέλεις να κατέβεις και άλλο? Αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια?

Λοιπόν φίλε επειδή δεν μπήκα σε λεπτομέρειες αυτή τη διατροφή την κάνω εδώ και μία βδομάδα και θα την συνεχίσω για ακόμα μία ή 2 βδομάδες.. Δεν πρόκειται να κατέβω πιο κάτω σε θερμίδες, απλά είναι για το τελικό λιώσιμο π λέμε ,δηλαδή για να κατέβω όσο ακόμα μπορώ.. Μετά θα κάνω πάλι διατροφή διατήρησης... Τόσο υποθερμιδικές διατροφές είναι να τις κάνεις μόνο προσωρινά, ειδικά αν κάνεις και το πρόγραμμα αερόβιας π ακολουθώ.. Το κάνω για 2 λόγους. Πρώτον γιατί γουστάρω το εξαπάκετο και θέλω να το εμφανίσω επιτέλους και 2ον για να είμαι πιο άνετος το χειμώνα όταν θα κάνω για όγκο.. Σωστό όγκο πάντα και όχι βρώμικο λιπαρό όγκο... Σκοπός πάντα να μπαίνει όσο δυνατόν λιγότερο λίπος.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Λοιπόν φίλε επειδή δεν μπήκα σε λεπτομέρειες αυτή τη διατροφή την κάνω εδώ και μία βδομάδα και θα την συνεχίσω για ακόμα μία ή 2 βδομάδες.. Δεν πρόκειται να κατέβω πιο κάτω σε θερμίδες, απλά είναι για το τελικό λιώσιμο π λέμε ,δηλαδή για να κατέβω όσο ακόμα μπορώ.. Μετά θα κάνω πάλι διατροφή διατήρησης... Τόσο υποθερμιδικές διατροφές είναι να τις κάνεις μόνο προσωρινά, ειδικά αν κάνεις και το πρόγραμμα αερόβιας π ακολουθώ.. Το κάνω για 2 λόγους. Πρώτον γιατί γουστάρω το εξαπάκετο και θέλω να το εμφανίσω επιτέλους και 2ον για να είμαι πιο άνετος το χειμώνα όταν θα κάνω για όγκο.. Σωστό όγκο πάντα και όχι βρώμικο λιπαρό όγκο... Σκοπός πάντα να μπαίνει όσο δυνατόν λιγότερο λίπος.

Κατ' αρχάς σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου.
Επειδή αυτή η συζήτηση - πιστεύω ότι - έχει σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και όχι οποιαδήποτε μορφή αντιπαράθεσης επέτρεψέ μου να κάνω μια παρατήρηση. Μια τόσο υποθερμική δίαιτα και μάλιστα για 3 εβδομάδες δεν θα σου κατεβάσει τον μεταβολισμό?
Επίσης ο μέσος όρος ποσοστού λίπους σε άντρες αθλητές διαφόρων αθλημάτων είναι γύρω στο 10-12% με εξαίρεση τους αγωνιστικούς body builder που είναι 5-6%. Αυτό δεν λέει κάτι? Για μένα λέει ότι μόνο με δίαιτα και αερόβια και χωρίς "εξωτερική βοήθεια"  αυτά τα ποσοστά είναι εξωπραγματικά.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Κατ' αρχάς σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου.
Επειδή αυτή η συζήτηση - πιστεύω ότι - έχει σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και όχι οποιαδήποτε μορφή αντιπαράθεσης επέτρεψέ μου να κάνω μια παρατήρηση. Μια τόσο υποθερμική δίαιτα και μάλιστα για 3 εβδομάδες δεν θα σου κατεβάσει τον μεταβολισμό?
Επίσης ο μέσος όρος ποσοστού λίπους σε άντρες αθλητές διαφόρων αθλημάτων είναι γύρω στο 10-12% με εξαίρεση τους αγωνιστικούς body builder που είναι 5-6%. Αυτό δεν λέει κάτι? Για μένα λέει ότι μόνο με δίαιτα και αερόβια και χωρίς "εξωτερική βοήθεια"  αυτά τα ποσοστά είναι εξωπραγματικά.
πεστα μεγαλε
πολυ ωραια τα λες
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τι μαλακιες λετε?
Δηλαδη ολοι οι ποδοσφαιριστες που εχουν κοιλιακους ολοι περνουν λιποδιαλυτες?
Με καθαρη διατροφη βαρη αεροβια χωρις μεγαλες στερησεις κατεβενεις κατω απο το 10%.
Ο ξαδερφος μου που παιζει Δ'Εθνικη βαρη κανε ελαχιστα μονο σε προετοιμασια διατροφη κανει αρκετα καλη τρωει σχεδον τα παντα εκτος απο ελαχιστα γλυκα και δεν πινει καθολου αλκοολ το ποσοστο του στο λιπος ειναι κατω απο 10% το χειμωνα που μετρηθηκε ηταν 8% και ειναι κομματια οι κοιλιακοι του μεχρι και φλεβες φενονται.
Edit: Κανει βαρη λιγο 2 με 3 φορες την εβδομαδα κατι σαν κυκλικο προγραμμα για ενδυναμωσει οχι πολλα κιλα και οχι δυνατες ασκησεις οπως αρσης θανατου,σκουωτ ουτε καν ελξεις και βυθισεις.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τι μαλακιες λετε?
Με καθαρη διατροφη βαρη αεροβια χωρις μεγαλες στερησεις κατεβενεις κατω απο το 10%.
Ο ξαδερφος μου που παιζει Δ'Εθνικη βαρη κανε ελαχιστα μονο σε προετοιμασια διατροφη κανει αρκετα καλη τρωει σχεδον τα παντα εκτος απο ελαχιστα γλυκα και δεν πινει καθολου αλκοολ το ποσοστο του στο λιπος ειναι κατω απο 10% το χειμωνα που μετρηθηκε ηταν 8% και ειναι κομματια οι κοιλιακοι του μεχρι και φλεβες φενονται.
αν ειναι καμια 15ρια κιλα κατω απο το υψος του χαιρω πολυ ρε...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Τι μαλακιες λετε?

Ο μέσος όρος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών είναι 10-12% και φυσικά οι κοιλιακοί τους φαίνονται. Αυτό λέω και στον φίλο πιο πάνω που λέει ότι έχει ποσοστό λίπους 13% ή και λιγότερο. Ότι έχει ποσοστό λίπους επαγγελματία αθλητή. Προσωπική μου άποψη ότι κάτω από 10% λίπος με φυσικούς τρόπους δεν... Και κάτι ακόμη. Η ακριβής μέτρηση λίπους  είναι δύσκολη και δεν γίνεται από τον καθένα. 

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
1,82 77 κιλα.
Δεν φενεται τουμπανο γιατι μονο τα ποδια του ειναι πρισμενα πολυ και γραμμωμενα ειναι λιγο ασυμετρια με το πανω σωμα αλλα δεν το νοιαζει και δεν αδυνατος κανονικος ειναι.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
1,82 77 κιλα.
Δεν φενεται τουμπανο γιατι μονο τα ποδια του ειναι πρισμενα πολυ και γραμμωμενα ειναι λιγο ασυμετρια με το πανω σωμα αλλα δεν το νοιαζει και δεν αδυνατος κανονικος ειναι.
οχι ρε αδελφε εμεις μιλαμε για αλλα κυβικα
για ποδοσφαιριστης ειναι μια χαρα
αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ λεπτος
77 κιλα....
με τοσα κιλα δεν πας πουθενα αν θες να χτισεις μυωνες...

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δεν γινεται να εχεις πανω απο 10% και να φενονται και οι φλεβες στη κοιλια.
Τι μετρησει που την εκανε δεν ξερω. :rolleyes:
Υποψιν ο λιποδιαλυτης δεν καιει λιπος μονο απο τι κοιλια καιει απο ολο το σωμα.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
οχι ρε αδελφε εμεις μιλαμε για αλλα κυβικα
για ποδοσφαιριστης ειναι μια χαρα
αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ λεπτος
77 κιλα....
με τοσα κιλα δεν πας πουθενα αν θες να χτισεις μυωνες...

ΑΑΑΑα εσυ θελεις να γινεις κολεμαν  :grin:
Δεν ειδα ολοι τι κουβεντα...Κακος :grin:
Ε τοτε πρεπει να παιξεις αλλιως μπαλιτσα εσυ θελεις να εισαι καμια 15 κιλα πανω απο το υψος σου και κομματια ε?
Πανε να σε φτιαξει ο τζεκος :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ΑΑΑΑα εσυ θελεις να γινεις κολεμαν  :grin:
Δεν ειδα ολοι τι κουβεντα...Κακος :grin:
Ε τοτε πρεπει να παιξεις αλλιως μπαλιτσα εσυ θελεις να εισαι καμια 15 κιλα πανω απο το υψος σου και κομματια ε?
Πανε να σε φτιαξει ο τζεκος :grin:
οχι κολεμαν αλλα στο παρελθον το χα ψηλοπετυχει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom