aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έχω πήξει στον τόνο ρε πίτσι, σε ενυδρείο θα μπω στο τέλος.....και καλι καθαρι διατροφι)))
Έχω πήξει στον τόνο ρε πίτσι, σε ενυδρείο θα μπω στο τέλος.....και καλι καθαρι διατροφι)))
Δεν κανει τονο συνεχεια,το πολυ 2 φορες την εβδομαδα... :- :-Έχω πήξει στον τόνο ρε πίτσι, σε ενυδρείο θα μπω στο τέλος.....
γενικα δεν πολιπιστευο ολουσ εκινουσ τουσ χαζοχιστες κτιστουσ που γραφουν στα φορουμ για κτισιμο οποσ αυτο που ανεφερεσ.πιο πολι διαβαζο βιβλια του αθλοτυπου...ειναι πιο εγκιρα σε σχεσι με τουσ ανιδεουσ χαζοκτισουσ που γραφουν στα χτιστα σαιτ!Ριξε επισης μαυρο και στο bodybuilding.gr γιατι γραφει μαλακιες...
αμα θεσ να αδινατισεισ να πινισ και πρασινο τσαι σε ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΙΤΕΣ.ειχα διαβασει σε ιατριι ερευνα οτι το πρασινο τσαι δουλευι καλα και εχι αποτελεσματα μονο αμα πινισ μεγαλεσ ποσοτιτεσ!και μιλαμε για 2 λιτρα και πανο!Έχω πήξει στον τόνο ρε πίτσι, σε ενυδρείο θα μπω στο τέλος.....
Πιες εσυ 2 λιτρα τσαι και θα σου παρω εγω δωρο τα babylino...να πινισ και πρασινο τσαι σε ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΙΤΕΣ.ειχα διαβασει σε ιατριι ερευνα οτι το πρασινο τσαι δουλευι καλα και εχι αποτελεσματα μονο αμα πινισ μεγαλεσ ποσοτιτεσ!και μιλαμε για 2 λιτρα και πανο!
μπορο να πιο και παραπανο!τορα πινο 3 λιτρα νερο τιν ιμερα!τσαι δε χριαζετε γιατι δε θελο να αδινατισο!θελο να γινο θιριοδε σμιοδεσ κτινοδεσ αλλα και πομποδεσ!οποτε αποκλιο το πρασινο τσαι απο τιν πορνοδιατροφι μου!Πιες εσυ 2 λιτρα τσαι και θα σου παρω εγω δωρο τα babylino...
Νερο πινω 5 λιτρα για να καθαριζει ο οργανισμος απο τις μαλακιες που πινω....μπορο να πιο και παραπανο!τορα πινο 3 λιτρα νερο τιν ιμερα!τσαι δε χριαζετε γιατι δε θελο να αδινατισο!θελο να γινο θιριοδε σμιοδεσ κτινοδεσ αλλα και πομποδεσ!οποτε αποκλιο το πρασινο τσαι απο τιν πορνοδιατροφι μου!
ααα πολύ ωραίοςΘα βάλω πορνοφώτο σε λίγο, μείνετε συντονισμένοι να πείτε πορνογνώμες.
Δεν κανει τονο συνεχεια,το πολυ 2 φορες την εβδομαδα... :- :-
Νερο πινω 5 λιτρα για να καθαριζει ο οργανισμος απο τις μαλακιες που πινω....
οπαδος του Δεδουκου?γενικα δεν πολιπιστευο ολουσ εκινουσ τουσ χαζοχιστες κτιστουσ που γραφουν στα φορουμ για κτισιμο οποσ αυτο που ανεφερεσ.πιο πολι διαβαζο βιβλια του αθλοτυπου...ειναι πιο εγκιρα σε σχεσι με τουσ ανιδεουσ χαζοκτισουσ που γραφουν στα χτιστα σαιτ!
στο BodybuildingClub πήγαν να μου πασάρουν την Αμέρικαν Μάς (σαβούρα υδατάνθρακας-όλος ζάχαρα, και μάλιστα την μικρή-αντιοικονομική συσκευασία). Φυσικά πήρα μία αξιόπιστη Νίτροτεκ και τίποτα άλλο από κει μέσα. Protein Market έχει καλύτερες τιμές. Τώρα όσον αφορά την γράμμωση στυλ Σταλόνε τι πρέπει να κάνει κανείς? Άπειρη αερόβια, χιλιάδες ασκήσεις εδάφους, ατμομάγειρας επί μήνες, λιποδιαλύτες (Hydroxycut, Stack II, ή κάτι με πράσινο τσάι, καρνιτίνη, χρώμιο κτλ) κ;ι 6 προπονήσεις την εβδομάδα (το έκανε επακριβώς ο Σταλόνε όταν γυμναζόταν με τον Franko).
Επίσης μην ξεχνάτε την αφυδατανθράκωση, τα διουρητικά και τις βαφές σώματος (πχ σε σώματα φωτογράφησης).
Από ότι θυμάμαι διάβασα για Σταλόνε ότι έκανε αρκετούς κύκλους με αυξητική ορμόνη (HGH) και άλλα πολλά. Γενικά από τους γερούς ντόπες του Hollywood.
Απλά ρε μάγκες άπειροι κάνουν γερούς κύκλους στην σημερινή εποχή χωρίς να ασχολούνται επαγγελματικά με μποντυμπίλντινγκ, μόνο και μόνο για να πουλάνε μούρη και έτσι.. Απορώ τόσο άνιωθοι είναι? Δεν νιώθουν παρενέργειες ή μήπως είναι γλυκό το αποτέλεσμα του φαρμακώματος και ανέχονται όλα τα δεινά κατά τη διάρκεια του κύκλου προκειμένου να επιτύχουν το σώμα π θέλουν?
ε ο ανθροποσ ειναι respect!τι να λεμε τορα!οπαδος του Δεδουκου?
Πράσινο τσαι πίνω! ;)αμα θεσ να αδινατισεισ να πινισ και πρασινο τσαι σε ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΙΤΕΣ.ειχα διαβασει σε ιατριι ερευνα οτι το πρασινο τσαι δουλευι καλα και εχι αποτελεσματα μονο αμα πινισ μεγαλεσ ποσοτιτεσ!και μιλαμε για 2 λιτρα και πανο!