Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρεεε μη σας πιανουν κοροιδα και χαλατε απειρα λεφτα σε συμπληρωματα!!!
Να τρωτε καλα και να δινετε το 110% στην προπονηση!
Οπως κανουμε κ εγω με τον [size=18pt]πιτσιλιστη[/size] που πιανουμε τα βαρη και τους αλλαζουμε τα φωτα!!!   :rockon: :rockon: :rockon:
Απο κει και περα το μονο που πρεπει να εχετε ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Το σωμα κανει θαυματα απο μονο του.. απλα μην περιμενετε να γινετε πομπωδεις και πορνωδεις μεσα σε 3 μηνες ετσι?
Και φυσικα μην το κανετε μονο για 2 μηνες το καλοκαιρι! Η σκληρη προπονηση πρεπει να συνεχιζεται ολο το χρονο ετσι ωστε του χρονου το καλοκαιρι να ειμαστε ακομα πιο θηριωδεις και πορνοεξολοθρευτικοι χυστες!!!  :rockon: :dancing: :pipa3:
:thumbsup:

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες.....έχει κανείς από εσάς χρησιμοποιήσει την TRIMENCIL PROFESSIONAL; Για το τοπικό λίπος; Βοηθάει καθόλου; Ή είναι για τον πούτσο;  :grin:

Επισκέπτης
:thumbsup:

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες.....έχει κανείς από εσάς χρησιμοποιήσει την TRIMENCIL PROFESSIONAL; Για το τοπικό λίπος; Βοηθάει καθόλου; Ή είναι για τον πούτσο;  :grin:
ενα πρασινο ιγρο λεσ?απο το bodybuilding club το πιρεσ?
αν ειναι αυτο τσαμπα τα λεφτα!μια μαλακια κ μισι ειναι!

Επισκέπτης
Ρεεε μη σας πιανουν κοροιδα και χαλατε απειρα λεφτα σε συμπληρωματα!!!
Να τρωτε καλα και να δινετε το 110% στην προπονηση!
Οπως κανουμε κ εγω με τον [size=18pt]πιτσιλιστη[/size] που πιανουμε τα βαρη και τους αλλαζουμε τα φωτα!!!   :rockon: :rockon: :rockon:
Απο κει και περα το μονο που πρεπει να εχετε ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Το σωμα κανει θαυματα απο μονο του.. απλα μην περιμενετε να γινετε πομπωδεις και πορνωδεις μεσα σε 3 μηνες ετσι?
Και φυσικα μην το κανετε μονο για 2 μηνες το καλοκαιρι! Η σκληρη προπονηση πρεπει να συνεχιζεται ολο το χρονο ετσι ωστε του χρονου το καλοκαιρι να ειμαστε ακομα πιο θηριωδεις και πορνοεξολοθρευτικοι χυστες!!!  :rockon: :dancing: :pipa3:
πουσταλεκο καραμπουζουκλι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Aυτό το πράσινο υγρό το trimincil το είχα δοκιμάσει και εγώ πέρσι και όντως είναι πεταμένα λεφτά.Βασικά μάυρο στα bodybuilding clubs διότι γενικά τα συμπληρώματα π πουλάνε είναι για την πούτσα..

Επισκέπτης
Aυτό το πράσινο υγρό το trimincil το είχα δοκιμάσει και εγώ πέρσι και όντως είναι πεταμένα λεφτά.Βασικά μάυρο στα bodybuilding clubs διότι γενικά τα συμπληρώματα π πουλάνε είναι για την πούτσα..
εχο ριξι μαυρο στο bodybuilding club εδο και πολα χρονια.ειναι μεγαλεσ μαλακιεσ τα προιοντα τουσ,πεταμενα λεφτα! :rockon: :rockon:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και οι τύποι π δουλεύουν εκεί μεγάλοι πριξαρχίδες.. Πήγαινα το χειμώνα από εκεί να πάρω καμιά γκοφρετιά και τα μουνόπανα με έπρηζαν να κάνω στακιά (δηλαδή 3-4 συμπληρώματα π συνδυάζονται) από το μαγαζί τους.. Μάλιστα ένας τρόμπας έβγαλε και κομπιουτεράκι και άρχισε να υπολογίζει πόσα δίνω μηνιαίως αν παίρνω 5-6 γκοφρέτες τη βδομάδα και πόσα θα δινα αν έπαιρνα κανονικές συσκευασίες πρωτείνη-κρεατίνη-νιτρικό κλπ  :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σημερα μπηκες να γραψεις με το κανονικο σου ονομα κουφαλα?
δεν πιανουν αυτα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΛΙΟΝ7 = ΜΠιφτεκης

Α, ο mou_fagan_to_mpifteki_mou είναι;

Εγώ νόμισα ότι έγινε βάζελος και πόσταρε πια ως LEON13...

:2funny:

Επισκέπτης
Και οι τύποι π δουλεύουν εκεί μεγάλοι πριξαρχίδες.. Πήγαινα το χειμώνα από εκεί να πάρω καμιά γκοφρετιά και τα μουνόπανα με έπρηζαν να κάνω στακιά (δηλαδή 3-4 συμπληρώματα π συνδυάζονται) από το μαγαζί τους.. Μάλιστα ένας τρόμπας έβγαλε και κομπιουτεράκι και άρχισε να υπολογίζει πόσα δίνω μηνιαίως αν παίρνω 5-6 γκοφρέτες τη βδομάδα και πόσα θα δινα αν έπαιρνα κανονικές συσκευασίες πρωτείνη-κρεατίνη-νιτρικό κλπ  :2funny:
ειναι μεγαλοι πριξαρχιδεσ!βασικα πριν κανουν αυτοι τι δουλια περνανε απο τετια σεμιναρια !ειδικα σεμιναρια ποσ θα πριξεισ τα αρχιδια του πελατι να παρι ολο και περισοτερα πραματα για να ανεβι ο τζιροσ!
επισισ ειναι ασχετοι.εμενα ενασ παλια μου ελεγε χορισ αμινοξεα οτι δε θα καταφερο τιποτα...
μαλον ο τιποσ δεν ιξερε οτι αμινοξεσ και προτεινι εινια το ιδιο πραμα!!!!
σονι και καλα μαζι με μια προτεινι που ειχα παρι ιθελε να μου πλασαρι και αμινοξεα!ειανι μεγαλοι απατεονεσ!

υ/γ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΦΟΤΟ ΤΟΥ LION7 ΝΑ ΞΕΡΟΧΙΣΟΥΜΕ!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Πιτσι πορνοεξωμορφικε, σου βρηκα αποχυμωτη γαμάτο.
Το στραγγιζει το φρουτο και δε χανεις ουτε μιλιγκραμ βιταμινης.

Συνημμένα

• vlcsnap-2011-06-29-16h24m29s222a.jpg
    vlcsnap-2011-06-29-16h24m29s222a.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 26

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ενα πρασινο ιγρο λεσ?απο το bodybuilding club το πιρεσ?
αν ειναι αυτο τσαμπα τα λεφτα!μια μαλακια κ μισι ειναι!

Ευχαριστώ ρε παίδες.  :grin:

Απλά έχουν μου μείνει κάτι φωμάκια στο πίσω μέρος της μέσης και δεν λένε να φύγουν όσο και αν χάνω κιλά.  :P

Και έλεγα μήπως βοηθά αυτή η παπαριά.  :rolleyes: 

Υπομονή και αερόβια θέλει ε;  :cheesy:

Θα φύγουν που θα πάει τα γαμημένα!  :2funny:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
εχο ριξι μαυρο στο bodybuilding club εδο και πολα χρονια.ειναι μεγαλεσ μαλακιεσ τα προιοντα τουσ,πεταμενα λεφτα! :rockon: :rockon:
Ριξε επισης μαυρο και στο bodybuilding.gr γιατι γραφει μαλακιες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom