Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
βλεπω αφησες να περασει μια ωριτσα μετα το επομενο απο το μεταπροπονητικο γευμα. ;) σωστος!επισης δεν εχει νοημα να αυξησεις τοσο πολυ την πρωτεινη γιατι δεν ξερω αν απορροφάται απο τον οργανισμο σε καθε γευμα σου τοση πρωτεινη,κοιτα τα μπλε,και βαλε τα φρουτα πριν την προπο  ;)
οπως ειπε και ο Γαμ. ειναι πολυ καλα φιλτραρισμενη πρωτεινη καθαρη χωρις υδατανθρακα. πανακριβη ομως...
:thumbsup: σωστα τα λες  ;)
οτι πεισ χιστι μου!
θα βγαλο το επιπλεον κοτατζ.μονο μετα τιν προπονισι θα το αφισο.
για περισοτερο ριζι δε τι παλευο και πολι.....το ζιγισα εχθεσ και βγενι τελικα γιρο στα 200 γραμαρια και οχι 150.
αβραστο ειναι 50 γραμαρια.....
διλαδι για ποσο αβραστο λεσ να αυξισο?
σε περιπτοσι που δεν μπορο να το φαο με τι αλο ιδατανθρακα να σιμπλιροσο?να βαλο κανα φρουτο?
το κοτατζ μετα τιν πρποπονισι δε μπορο να το κοψο γιατι μονο με τα 5 ασπραδια φτανο τα 20 γραμαρια προτεινισ.
4 γραμαρια εχι το καθε ενα.οποτε αναγκαστικα και αλλα 12,5 γραμαρια προτεινι που περνο απο τα 100 γραμαρια κοτατζ.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
που ειανι οι κτιστοι σιμερα? :rockon: :rockon: :rockon:
προσπαθούμε να γίνουμε μιοδεσ,κτινοδεσ,τιτανοδεσ,θιριοδεσ,πορνοδεσ,ινοδεσ και φυσικά πομποδεσ χύστες!!!!! :rockon: :rockon:
είναι πολύ ακριβό χόμπυ,φεύγουν πολλά πορνοευρώ για τη διατροφή μας! :(

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
οτι πεισ χιστι μου!
θα βγαλο το επιπλεον κοτατζ.μονο μετα τιν προπονισι θα το αφισο.
για περισοτερο ριζι δε τι παλευο και πολι.....το ζιγισα εχθεσ και βγενι τελικα γιρο στα 200 γραμαρια και οχι 150.
αβραστο ειναι 50 γραμαρια.....
διλαδι για ποσο αβραστο λεσ να αυξισο? να το κανεις 200γρ
σε περιπτοσι που δεν μπορο να το φαο με τι αλο ιδατανθρακα να σιμπλιροσο?να βαλο κανα φρουτο?οχι φρουτο,λαχανικο πρασινο βαλε. οτι θελεις.
το κοτατζ μετα τιν πρποπονισι δε μπορο να το κοψο γιατι μονο με τα 5 ασπραδια φτανο τα 20 γραμαρια προτεινισ.
4 γραμαρια εχι το καθε ενα.οποτε αναγκαστικα και αλλα 12,5 γραμαρια προτεινι που περνο απο τα 100 γραμαρια κοτατζ.ναι αλλα ηδη η πρωτεινη που εχεις πιει πριν μια ωρα δεν εχει προλαβει ακομα να απορροφηθεί απο τον οργανισμο σου,απλα την εχεις χωνεψει,οποτε δεν χρειαζεται τοσο το κοτατζ. με τα αυγα και το ρυζι εισαι κομπλε(περνεις πρωτεινη και απο το ρυζι ;))
και με αυτα θα γινεις σιγουρα πομποδης και θηριωδης δηλαδη  beastιωδης  :rockon: :rockon: :rockon:  :)

Επισκέπτης
και με αυτα θα γινεις σιγουρα πομποδης και θηριωδης δηλαδη  beastιωδης  :rockon: :rockon: :rockon:  :)
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!θελο να γινο παρα πολι πομποδεσ!το εχο αναγκι!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ιδι το ριζι ειναι βρασμενο 200 γραμαρια.αβραστο το βαζο 50 γραμαρια και βρασμενο βγενι στα 200!ενταξι ειμαι?

το καστανο ριζι του θειου μπεν ειναι παρα πολι πορνοδεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Pitsi δοκιμασε αντι για κοτατζ, προβειο γιαουρτι απο ελληνικες πορνοπροβατινες.
Ενα μια ωρα πριν την προπονηση, και ενα το πρωι.

Αυτο ΕΒΟΛ των ~ 300 γρ. ειναι πολυ δυνατο...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697

με την πετσα ή χωρίς??? :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
και κάνα πορνοτόνο που και που......28γρ πρωτ/100γρ.... :headbang2: :headbang2: :headbang2:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
με την πετσα ή χωρίς??? :2funny:
Με τυπε, με. Βλαχικο. Του τσελιγκα.

Θελω να το δοκιμασετε (οποιοδηποτε πορνοπροβειο γιαουρτι) και να μου πειτε εντυπωσεις.
Και μην ακουσω μαλακιες για πολλα λιπαρα...

Επισκέπτης

εχι πολι πορνολιποσ τσιρτσιναμπα μου αυτο που λεσ!δεν θα γινο ινες αμα κουμπονο το εργαλιο που λεσ!

Επισκέπτης
και κάνα πορνοτόνο που και που......28γρ πρωτ/100γρ.... :headbang2: :headbang2: :headbang2:
νε οντοσ ειναι πολι πορνοδεσ ο τονοσ!εχι καλι προνοσινθεσι αμινοξεον.εχι ιψιλο χιμικο πορνοσκορ αμινοξεον.
αλλα προσοπικα δε μου αρεσει ο τονοσ σα γευσι οποτε δε τον κουμπονο.
προτιμο μοσχαρι!

Επισκέπτης
εχι πολι πορνολιποσ τσιρτσιναμπα μου αυτο που λεσ!δεν θα γινο ινες αμα κουμπονο το εργαλιο που λεσ!
το κοτατζ ειναι πιο ποιοτικο ενοιτε!και χαμιλοτερα λιπαρα,και λιγοτερο πορνονατριο,και περισοτερι προτεινι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Θα βάλω πορνοφώτο σε λίγο, μείνετε συντονισμένοι να πείτε πορνογνώμες.  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα βάλω πορνοφώτο σε λίγο, μείνετε συντονισμένοι να πείτε πορνογνώμες.  :rockon:

σημερα μπηκες να γραψεις με το κανονικο σου ονομα κουφαλα?
δεν πιανουν αυτα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΛΙΟΝ7 = ΜΠιφτεκης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
μάγκες πως με κόβετε?...έχω πέσει λίγο σε όγκο αλλά δε βαριέσαι..

Συνημμένα

• pipakolos.jpg
    pipakolos.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 19

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
προσπαθούμε να γίνουμε μιοδεσ,κτινοδεσ,τιτανοδεσ,θιριοδεσ,πορνοδεσ,ινοδεσ και φυσικά πομποδεσ χύστες!!!!! :rockon: :rockon:
είναι πολύ ακριβό χόμπυ,φεύγουν πολλά πορνοευρώ για τη διατροφή μας! :(

Ρεεε μη σας πιανουν κοροιδα και χαλατε απειρα λεφτα σε συμπληρωματα!!!
Να τρωτε καλα και να δινετε το 110% στην προπονηση!
Οπως κανουμε κ εγω με τον [size=18pt]πιτσιλιστη[/size] που πιανουμε τα βαρη και τους αλλαζουμε τα φωτα!!!   :rockon: :rockon: :rockon:
Απο κει και περα το μονο που πρεπει να εχετε ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Το σωμα κανει θαυματα απο μονο του.. απλα μην περιμενετε να γινετε πομπωδεις και πορνωδεις μεσα σε 3 μηνες ετσι?
Και φυσικα μην το κανετε μονο για 2 μηνες το καλοκαιρι! Η σκληρη προπονηση πρεπει να συνεχιζεται ολο το χρονο ετσι ωστε του χρονου το καλοκαιρι να ειμαστε ακομα πιο θηριωδεις και πορνοεξολοθρευτικοι χυστες!!!  :rockon: :dancing: :pipa3:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
το κοτατζ ειναι πιο ποιοτικο ενοιτε!και χαμιλοτερα λιπαρα,και λιγοτερο πορνονατριο,και περισοτερι προτεινι!

Στα χαρτια φαινεται καλυτερο το κοτατζ.
Πιστεψε με Πιτσι τα οφελη του προβειου γιαουρτιου "εξαφανιζουν" τα λιπαρα του.
Τωρα καταβροχθισα ενα και φευγω για 3ωρη προπονηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom