Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πως γίνεται ρε φίλε να έχεις 6πακ με ψωμάκια? Αφού πρώτα λίωνεις ακραία εμφανίζονται κοψίματα κλπ και μετά το 6 πακ.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πως γίνεται ρε φίλε να έχεις 6πακ με ψωμάκια? Αφού πρώτα λίωνεις ακραία εμφανίζονται κοψίματα κλπ και μετά το 6 πακ.
Οι κοιλιακοί φαίνονται και είμαι γενικά αδύνατος.

Πάω γυμναστήριο καθημερινά και προσέχω τη διατροφή μου.

Και δεν έχω κοιλιά.

Αυτό όμως που έχει μείνει είναι κάτι πιασίματα στη μέση , ότι απέμεινε από το σωσίβιο.

Και δεν λένε να φύγουν με τίποτα.  >:(

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Απλά ρε μάγκες άπειροι κάνουν γερούς κύκλους στην σημερινή εποχή χωρίς να ασχολούνται επαγγελματικά με μποντυμπίλντινγκ, μόνο και μόνο για να πουλάνε μούρη και έτσι.. Απορώ τόσο άνιωθοι είναι? Δεν νιώθουν παρενέργειες ή μήπως είναι γλυκό το αποτέλεσμα του φαρμακώματος και ανέχονται όλα τα δεινά κατά τη διάρκεια του κύκλου προκειμένου να επιτύχουν το σώμα π θέλουν?
και εγω εχω κανει δυο κυκλους στην μεχρι τωρα μου ενασχοληση με τα βαρη
τι σημαινει οτι πουλαω μουρη...
δεν το προτεινω αλλα το απαιτουσε η δουλεια

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
και εγω εχω κανει δυο κυκλους στην μεχρι τωρα μου ενασχοληση με τα βαρη
τι σημαινει οτι πουλαω μουρη...
δεν το προτεινω αλλα το απαιτουσε η δουλεια
τι δουλεια κανεις...? αν αισθανεσαι αβολα να πεις εδω στειλε πμ  ;)

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μια πολυ καλη λυση οικονομικη αντι για συμπληρωματα πρωτεινης ειναι η αλμπουμινη ειναι ασπραδια αυγων σε σκονη οπως το γαλα σε σκονη τις βρισκεις σε μαγαζια που πουλανε ειδη ζαχαροπλαστικης...Βρηκα ενα μαγαζι θεσσαλονικη που εχει τα 2κιλα 13,5ευρο.
Ολοι ξερουμε ποσο καλο ειναι το ασπραδι του αυγου και σιγουρα λιγοτερο επεξεργασμενο απο τα διαφορα συμπληρωματα πρωτεινης.
Μεγαλο μειον τις δεν πινετε σκετη με χεμο παραδειγμα πινετε πολυ ανετα.
Στα 100γρ ειναι 83γρ πρωτεινης. :sunglasses:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Μια πολυ καλη λυση οικονομικη αντι για συμπληρωματα πρωτεινης ειναι η αλμπουμινη ειναι ασπραδια αυγων σε σκονη οπως το γαλα σε σκονη τις βρισκεις σε μαγαζια που πουλανε ειδη ζαχαροπλαστικης...Βρηκα ενα μαγαζι θεσσαλονικη που εχει τα 2κιλα 13,5ευρο.
Ολοι ξερουμε ποσο καλο ειναι το ασπραδι του αυγου και σιγουρα λιγοτερο επεξεργασμενο απο τα διαφορα συμπληρωματα πρωτεινης.
Μεγαλο μειον τις δεν πινετε σκετη με χεμο παραδειγμα πινετε πολυ ανετα.
Στα 100γρ ειναι 83γρ πρωτεινης. :sunglasses:
τί επεξεργασία όμως έχει υποστεί;ωμή την τρως ή θέλει ψήσιμο/τηγάνισμα;
με την περιεκτικότητα που έχει αντί για γουει όλοι αυτή θα έπιναν.
πως και δεν είναι διαδεδομένη; :huh:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μικρη επεξεργασια εχει.
Δεν θελει ψησιμο ουτε τηγανισμα οπως τι γουει κατευθειαν στο νερο η στο γαλα.
Δεν εχει προφιλ αμινοξεων που εχουν η γουει ειναι μοναχα πρωτεινη τιποτα αλλο.
Σε site που ρωτησα ολοι κολανε στη γευση και στα αμινοξεα που δεν εχει.
Στο bodybuilding.com λιγο που κοιταξα και βρηκα σχετικα φρεντ λενε αρκετα καλα σχολια αλλα αυτοι θελουν περισσοτερο προιοντα που διαφημιζουν.
Και γω περνω γουει απλα τι πηρα να κανω μια δοκιμη.
Στο γυμν. που παω ενας γνωστος που ειναι σε αρκετα προχωρημενο σταδιο ειναι αρκετα ευχαριστημενος.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Μικρη επεξεργασια εχει.
Δεν θελει ψησιμο ουτε τηγανισμα οπως τι γουει κατευθειαν στο νερο η στο γαλα.
Δεν εχει προφιλ αμινοξεων που εχουν η γουει ειναι μοναχα πρωτεινη τιποτα αλλο.
Σε site που ρωτησα ολοι κολανε στη γευση και στα αμινοξεα που δεν εχει.
Στο bodybuilding.com λιγο που κοιταξα και βρηκα σχετικα φρεντ λενε αρκετα καλα σχολια αλλα αυτοι θελουν περισσοτερο προιοντα που διαφημιζουν.
Και γω περνω γουει απλα τι πηρα να κανω μια δοκιμη.
εγώ δεν παίρνω γουέι οπότε από οικονομικής άποψης θα με βόλευε να χτυπάω 100-150 γρ. τη μέρα,γιατί με το φαί γαμιέμαι οικονομικά.
το ότι δεν έχει αμινοξέα δεν λύνεται απλά προσθέτοντας αμινοξέα;
δηλαδή σκέτη δεν απορροφάται;

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μια χαρα αποροφαται.
Μην κολας στα αμινοξεα απο το φαγητο περνεις αμινοξεα.
Δεν χανεις να δοκιμασεις εφοσον δεν περνεις καθολου γουει να την εχεις σαν συμπληρωμα.
Παρε σκετα αμινοξεα που ειναι σχετικα φτηνα και κρατανε αρκετα σε χαπια π.χ γκασπαρι.

Επισκέπτης
καλιμεριζο ολουσ τουσ κτιστουσ!
επιτελουσ εβαλα αεροβια στον διαδρομο ιψιλισ εντασισ στιν πορνοκαθιμερινοτιτα μου.
γιατι πριν πιγενα στο πορνοδασοσ και ετρεχα στο πολι χαλαρο σα παιδακι.δεν εκεγα λιποσ ποτε!χαχα!
τορα ευελπιστο να γινο ινεσ με το τρεξιμο ιψιλισ εντασισ.
αυτο που κανο ειναι το εξισ
το προγραμα εινια 45 λεπτα
ξεκιναο με γριγορο βαδιν για τα προτα 15 λεπτα.....
μετα του δινο και καταλαβενι...το ανεβαζο στο 9,μετα απο λιγο στο 12 ,μετα απο λιγο στο 16.....το ακνο για μερικα λεπτα αυτο και σταζο απο ιδροτα...πολι αποτελεσμετικο...
μετα απο εκι ποθ τρεχο τσιτα στο 16 το ρικχο για λιγο στο 12 ,μετα στο 9....
μετα ξεκουρασι για κανα πενταλεπτο παλι γριγορο βαδισ...
μετα παλι το ιδιο γαμισι...

οπιοσ ξερισ καπιο προγραμα στο διαδρομο για απολια λιπουσ ασ μασ δοσι τα φοτα του!
εγο το κανο αυτο που κανο απο το μιαλο μου!αλλα βλεπο ποσ εχι αποτελεσμα στιν λιποδεσ και οχι ινοδεσ κιλια μου :'( :'( :'( :'(

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
οπως το περιγραφεις το προγραμμα πιτσι μου ειναι σαν να κανεις σεξ,αρχιζεις σιγα σιγα ανεβαζεις στροφες ,φτανεις στη κορυφωση και κατοπιν κατεβαζεις ταχυτητα,εχεις ριξει πολυ ιδρωτα και στο τελος νοιωθεις ευτυχισμενος
Υ.Γ Το 16 ειναι πολυ υψηλη ταχυτητα,για ογκο με βαρακια τι προγραμμα ακολουθεις και τι για γραμμμωση?
Πιτσι για απωλεια λιπους παρε ΠΟΔΗΛΑΤΟ,κανει πολυ καλη δουλεια,οχι γυμναστηριου,κανονικο!

Επισκέπτης
οπως το περιγραφεις το προγραμμα πιτσι μου ειναι σαν να κανεις σεξ,αρχιζεις σιγα σιγα ανεβαζεις στροφες ,φτανεις στη κορυφωση και κατοπιν κατεβαζεις ταχυτητα,εχεις ριξει πολυ ιδρωτα και στο τελος νοιωθεις ευτυχισμενος
Υ.Γ Το 16 ειναι πολυ υψηλη ταχυτητα,για ογκο με βαρακια τι προγραμμα ακολουθεις και τι για γραμμμωση?
ναι ειναι ι τελευτεα ταχιτιτα του διαδρομου....τρεχισ πιο γριγορα και απο το βεγγο!χεχε!
προγραμα με βαροι ενοισ ετσι?
εγο κανο λιγεσ επαναλιψισ με πολλα κιλα...
πεζο πιραμιδα βασικα.κανο καταρχιν 3 σετακια σε καθε ασκισι.
ι πιραμιδα ειναι ι εξισ....για παραγιγμα κουμπονο 8 επαναλιψισ με 50 κιλα
μετα 7 επαναλιψισ με 60 κιλα
μετα 6 επαναλιψισ με 70 κιλα

αμα θεσ γραμοσι ανεαζισ τισ επαναλιψισ....12 ασ πουμε!4 σετ τον 12 επαναλιψεον ειναι οτι πρεπει για γραμοσι πορνομιονον!

Επισκέπτης
Πιτσι για απωλεια λιπους παρε ΠΟΔΗΛΑΤΟ,κανει πολυ καλη δουλεια,οχι γυμναστηριου,κανονικο!
και που να κανο ποδιλατο?στι φιλισ και το μεταξουργιο??θα ειναι πολι ειδιλιακα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ναι καταλαβα,σε γενικες γραμμες αυτο ειναι το νοημα,αυξηση επαναληψεων γραμμμωση,αυξηση κιλων ογκος
Για λιπος σου εγραψα για ποδηλατο ,κανει φοβερη δουλεια,αυξανει την αντοχη,τη φυσικη κατασταση και σπαει πολυ την κλεισουρα του γυμναστηριου η' του σπιτιου
πρεπει ομως να σκεφτεις εκει που μενεις οτι μπορεις να κανεις καποιες διαδρομες που σε βολευουν ειτε το σαβατοκυριακο η' ακομη μες στη καθημερινοτητα σου
ναι αν ας πουμε πηγαινεις φυλης η' μεταξουργειο δεν υπαρχει καλυτερο,πηδας κιολας μετα και η αεροβια γυμναστικη ειναι ολοκληρωμενη!!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
καλιμεριζο ολουσ τουσ κτιστουσ!
επιτελουσ εβαλα αεροβια στον διαδρομο ιψιλισ εντασισ στιν πορνοκαθιμερινοτιτα μου.

Πότε κάνεις αερόβια? Πριν, μετά τα βάρη ή κάνεις μόνο αερόβια το πρωί και το βράδυ βάρη?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

επειδή μάλλον θα ξέρετε και από βιταμίνες, ποιά μάρκα για "σύμπλεγμα βιταμίνης Β" προτείνετε; γιατί υπάρχουν διάφορες μάρκες με μικρές παραλλαγές ως προς την σύσταση...

ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει να κάνει με γυμναστική, πομπώδες, μυώδες, τερατώδες κτλ, αλλά με τόνωση άτονου εσχάτως οργανισμού/μνήμης :P

επίσης, πόσο διάστημα θα πρέπει να διαρκέσει η συστηματική λήψη της βιταμίνης; φαντάζομαι κάποιους μήνες, λογικά μετά μπορεί να κάνει και ζημιά ακόμα...

γενικά παίζει πολύ παραφιλολογία ως προς την αναγκαιότητα και τα ωφέλη της λήψης βιταμινών από σκευάσματα, και δυστυχώς διαπιστώνω ότι οι πλέον άσχετοι με το θέμα  είναι μάλλον οι γιατροί :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
επειδή μάλλον θα ξέρετε και από βιταμίνες, ποιά μάρκα για "σύμπλεγμα βιταμίνης Β" προτείνετε; γιατί υπάρχουν διάφορες μάρκες με μικρές παραλλαγές ως προς την σύσταση...

ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει να κάνει με γυμναστική, πομπώδες, μυώδες, τερατώδες κτλ, αλλά με τόνωση άτονου εσχάτως οργανισμού/μνήμης :P

επίσης, πόσο διάστημα θα πρέπει να διαρκέσει η συστηματική λήψη της βιταμίνης; φαντάζομαι κάποιους μήνες, λογικά μετά μπορεί να κάνει και ζημιά ακόμα...

γενικά παίζει πολύ παραφιλολογία ως προς την αναγκαιότητα και τα ωφέλη της λήψης βιταμινών από σκευάσματα, και δυστυχώς διαπιστώνω ότι οι πλέον άσχετοι με το θέμα  είναι μάλλον οι γιατροί :headbang:

Bασιλικός πολτός και καθάρισες
έχει φούλ ολο το συμπλεγμα των βιταμινων Β και οχι μονο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Bασιλικός πολτός και καθάρισες
έχει φούλ ολο το συμπλεγμα των βιταμινων Β και οχι μονο

έτυχε πριν κανά μήνα και διάβασα σχετικό θρεντ που υπάρχει στο σάιτ για τον βασιλικό πολτό, αλλά δεν έβγαλα ιδιαίτερη άκρη...
εκείνο μάλιστα που κατάλαβα από τα γραφόμενα είναι ότι δύσκολα θα βρεις στην αγορά γνήσιο βασιλικό πολτό, καθώς τα περισσότερα που κυκλοφορούν ως τέτοια είναι ψιλομούφες και συνεπώς δεν κάνουν δουλειά :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom