Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πως γίνεται ρε φίλε να έχεις 6πακ με ψωμάκια? Αφού πρώτα λίωνεις ακραία εμφανίζονται κοψίματα κλπ και μετά το 6 πακ.
ελα ντε!Πως γίνεται ρε φίλε να έχεις 6πακ με ψωμάκια? Αφού πρώτα λίωνεις ακραία εμφανίζονται κοψίματα κλπ και μετά το 6 πακ.
ελα ντε!
Οι κοιλιακοί φαίνονται και είμαι γενικά αδύνατος.Πως γίνεται ρε φίλε να έχεις 6πακ με ψωμάκια? Αφού πρώτα λίωνεις ακραία εμφανίζονται κοψίματα κλπ και μετά το 6 πακ.
και εγω εχω κανει δυο κυκλους στην μεχρι τωρα μου ενασχοληση με τα βαρηΑπλά ρε μάγκες άπειροι κάνουν γερούς κύκλους στην σημερινή εποχή χωρίς να ασχολούνται επαγγελματικά με μποντυμπίλντινγκ, μόνο και μόνο για να πουλάνε μούρη και έτσι.. Απορώ τόσο άνιωθοι είναι? Δεν νιώθουν παρενέργειες ή μήπως είναι γλυκό το αποτέλεσμα του φαρμακώματος και ανέχονται όλα τα δεινά κατά τη διάρκεια του κύκλου προκειμένου να επιτύχουν το σώμα π θέλουν?
τι δουλεια κανεις...? αν αισθανεσαι αβολα να πεις εδω στειλε πμ ;)και εγω εχω κανει δυο κυκλους στην μεχρι τωρα μου ενασχοληση με τα βαρη
τι σημαινει οτι πουλαω μουρη...
δεν το προτεινω αλλα το απαιτουσε η δουλεια
τί επεξεργασία όμως έχει υποστεί;ωμή την τρως ή θέλει ψήσιμο/τηγάνισμα;Μια πολυ καλη λυση οικονομικη αντι για συμπληρωματα πρωτεινης ειναι η αλμπουμινη ειναι ασπραδια αυγων σε σκονη οπως το γαλα σε σκονη τις βρισκεις σε μαγαζια που πουλανε ειδη ζαχαροπλαστικης...Βρηκα ενα μαγαζι θεσσαλονικη που εχει τα 2κιλα 13,5ευρο.
Ολοι ξερουμε ποσο καλο ειναι το ασπραδι του αυγου και σιγουρα λιγοτερο επεξεργασμενο απο τα διαφορα συμπληρωματα πρωτεινης.
Μεγαλο μειον τις δεν πινετε σκετη με χεμο παραδειγμα πινετε πολυ ανετα.
Στα 100γρ ειναι 83γρ πρωτεινης.
εγώ δεν παίρνω γουέι οπότε από οικονομικής άποψης θα με βόλευε να χτυπάω 100-150 γρ. τη μέρα,γιατί με το φαί γαμιέμαι οικονομικά.Μικρη επεξεργασια εχει.
Δεν θελει ψησιμο ουτε τηγανισμα οπως τι γουει κατευθειαν στο νερο η στο γαλα.
Δεν εχει προφιλ αμινοξεων που εχουν η γουει ειναι μοναχα πρωτεινη τιποτα αλλο.
Σε site που ρωτησα ολοι κολανε στη γευση και στα αμινοξεα που δεν εχει.
Στο bodybuilding.com λιγο που κοιταξα και βρηκα σχετικα φρεντ λενε αρκετα καλα σχολια αλλα αυτοι θελουν περισσοτερο προιοντα που διαφημιζουν.
Και γω περνω γουει απλα τι πηρα να κανω μια δοκιμη.
ναι ειναι ι τελευτεα ταχιτιτα του διαδρομου....τρεχισ πιο γριγορα και απο το βεγγο!χεχε!οπως το περιγραφεις το προγραμμα πιτσι μου ειναι σαν να κανεις σεξ,αρχιζεις σιγα σιγα ανεβαζεις στροφες ,φτανεις στη κορυφωση και κατοπιν κατεβαζεις ταχυτητα,εχεις ριξει πολυ ιδρωτα και στο τελος νοιωθεις ευτυχισμενος
Υ.Γ Το 16 ειναι πολυ υψηλη ταχυτητα,για ογκο με βαρακια τι προγραμμα ακολουθεις και τι για γραμμμωση?
και που να κανο ποδιλατο?στι φιλισ και το μεταξουργιο??θα ειναι πολι ειδιλιακα!!!!οπως το περιγραφεις το προγραμμα πιτσι μου ειναι σαν να κανεις σεξ,αρχιζεις σιγα σιγα ανεβαζεις στροφες ,φτανεις στη κορυφωση και κατοπιν κατεβαζεις ταχυτητα,εχεις ριξει πολυ ιδρωτα και στο τελος νοιωθεις ευτυχισμενος
Υ.Γ Το 16 ειναι πολυ υψηλη ταχυτητα,για ογκο με βαρακια τι προγραμμα ακολουθεις και τι για γραμμμωση?
Πιτσι για απωλεια λιπους παρε ΠΟΔΗΛΑΤΟ,κανει πολυ καλη δουλεια,οχι γυμναστηριου,κανονικο!
καλιμεριζο ολουσ τουσ κτιστουσ!
επιτελουσ εβαλα αεροβια στον διαδρομο ιψιλισ εντασισ στιν πορνοκαθιμερινοτιτα μου.
επειδή μάλλον θα ξέρετε και από βιταμίνες, ποιά μάρκα για "σύμπλεγμα βιταμίνης Β" προτείνετε; γιατί υπάρχουν διάφορες μάρκες με μικρές παραλλαγές ως προς την σύσταση...
ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει να κάνει με γυμναστική, πομπώδες, μυώδες, τερατώδες κτλ, αλλά με τόνωση άτονου εσχάτως οργανισμού/μνήμης
επίσης, πόσο διάστημα θα πρέπει να διαρκέσει η συστηματική λήψη της βιταμίνης; φαντάζομαι κάποιους μήνες, λογικά μετά μπορεί να κάνει και ζημιά ακόμα...
γενικά παίζει πολύ παραφιλολογία ως προς την αναγκαιότητα και τα ωφέλη της λήψης βιταμινών από σκευάσματα, και δυστυχώς διαπιστώνω ότι οι πλέον άσχετοι με το θέμα είναι μάλλον οι γιατροί
Bασιλικός πολτός και καθάρισες
έχει φούλ ολο το συμπλεγμα των βιταμινων Β και οχι μονο