Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Εμεις ειμαστε λαιτ παιζουμε με βασικα συμπληρωματα μπαλα  :rockon:
Δεν αξιζει για παραπανω αν δεν εισαι εππαγελματιας.
Παντως που πηγε ενας γνωστος μου στο βελλιδιο που ειχε αγωνες bodybuilding το 99% τον αθλητων ηταν σε κιλα κατω απο το υψος δηλαδη 1,80 77 κιλα 1,75 ο αλλος 70 κιλα ελαχιστοι ηταν αυτη που ηταν 1,80 και κιλα πανω απο το υψος μετρημενη στα δαχτυλα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Δεν γινεται να εχεις πανω απο 10% και να φενονται και οι φλεβες στη κοιλια.
Τι μετρησει που την εκανε δεν ξερω. :rolleyes:
Υποψιν ο λιποδιαλυτης δεν καιει λιπος μονο απο τι κοιλια καιει απο ολο το σωμα.

Με καμία μέθοδο δεν έχουμε τοπική μείωση λίπους εκτός από χειρουργική.
Η τονισμένη φλεβικότητα εκτός από το λίπος είναι και θέμα οργανικό.
Πολλοί body builders αυξάνουν την φλεβικότητα παίρνοντας διουρητικά.
Εν πάσει περιπτώσει αυτές είναι απόψεις και τις σέβομαι.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ρε γαμαικανε απαντησε στο πμ :grin: :headbang:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Εμεις ειμαστε λαιτ παιζουμε με βασικα συμπληρωματα μπαλα  :rockon:
Δεν αξιζει για παραπανω αν δεν εισαι εππαγελματιας.
Παντως που πηγε ενας γνωστος μου στο βελλιδιο που ειχε αγωνες bodybuilding το 99% τον αθλητων ηταν σε κιλα κατω απο το υψος δηλαδη 1,80 77 κιλα 1,75 ο αλλος 70 κιλα ελαχιστοι ηταν αυτη που ηταν 1,80 και κιλα πανω απο το υψος μετρημενη στα δαχτυλα.
μαλλον πετυχες την λαιτ κατηγορια
υπαρχει και πιο φορτω

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
1,82 77 κιλα.
Δεν φενεται τουμπανο γιατι μονο τα ποδια του ειναι πρισμενα πολυ και γραμμωμενα ειναι λιγο ασυμετρια με το πανω σωμα αλλα δεν το νοιαζει και δεν αδυνατος κανονικος ειναι.

Αδύνατος είναι, λογικό να βγάζει κοιλιακούς εφόσον είναι και αθλητής.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εσυ εισαι κατηγορια κουνουπιου  :2funny: :2funny: :2funny:
κανε με αντ στο facebook να δεις τι κατηγορια ειμαι...
που μου γραφεις και ποστ για τον ερωτα
μπουλη ε μπουλη
αγαπουλη ε αγαπουλη
γοργονουλη ε γοργονουλη

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Εμεις οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ παιζουμε δυνατη μπαλα. :rockon:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μάγκες εγώ προσωπικά είμαι 1.78 και 76 κιλά με ποσοστό όπως είπα 13% άντε λίγο πιο κάτω και παρόλα αυτά φαίνομαι αρκετά πιο γεμάτος από πολλούς π είναι στο ίδιο ύψος και λένε ότι έχουν και 5-10 κιλά παραπάνω απο εμένα αν τους ρωτήσεις ΛΟΛ!! Παίζει πολύ ψέμα στο θέμα βάρους όσο και στο θέμα ύψους..Κανείς δεν λέει ποτέ την αλήθεια... Ακόμα και σ φόρουμς π βάζουν φωτογραφίες ελάχιστοι λένε την αλήθεια για τα κιλά τους..

Και για να δεις πως είσαι πχ στα 1.80 80 κιλά 6% λίπος ορίστε παράδειγμα...

Επισκέπτης
κανε με αντ στο facebook να δεις τι κατηγορια ειμαι...
που μου γραφεις και ποστ για τον ερωτα
μπουλη ε μπουλη
αγαπουλη ε αγαπουλη
γοργονουλη ε γοργονουλη
στιλε μου κ εμενα το φεισμπουκ σου να δο τουσ πομποδεσ πορνομιονεσ σου ψολαρα μου!!!!!

Επισκέπτης
Με καμία μέθοδο δεν έχουμε τοπική μείωση λίπους εκτός από χειρουργική.
Η τονισμένη φλεβικότητα εκτός από το λίπος είναι και θέμα οργανικό.
Πολλοί body builders αυξάνουν την φλεβικότητα παίρνοντας διουρητικά.
Εν πάσει περιπτώσει αυτές είναι απόψεις και τις σέβομαι.
οντοσ ι φβεβικοτιτα ειναι πορνοοργανικο...
εχο ενα φιλο κτιστο ο οπιοσ ειναι ογοδεσ κτινοδεσ θιριοδεσ και πομποδεσ αλλα οι φλεβεσ του δεν φενοντε το παραμικρο.αντιθετοσ εμενα χορισ να κναο τιποτα πεταγοντε ολεσ οξο!!!

Επισκέπτης
Κατ' αρχάς ο καθένας ακολουθεί το πρόγραμμα που δουλεύει καλύτερα σε αυτόν.
Όμως με 45 λεπτά αερόβια που όπως την παρουσιάζεις είναι υψηλής έντασης απορώ πως έχεις δυνάμεις για βάρη τρόγωντας μόνο 2 μπανάνες. Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι καις μόνο λίπος σε αυτή την ένταση και όχι μυικό ή ηπατικό γλυκογόνο ιδιαίτερα αν το περιβάλον είναι ζεστό. Αν εσύ βέβαια αισθάνεσαι καλά τότε όλα καλά.
Σίγουρα καλύτερη λύση για καύση λίπους είναι αερόβια μετά τα βάρη. Αν κάνεις υψηλής έντασης δοκίμασε 2 λεπτά περπάτημα - 1 λεπτό σπριντ (ταχύτητα όσο αντέχεις) με εναλαγές για 15 - 20 λεπτά και μετά 5 λεπτά περπάτημα για αποθεραπεία. Διαφορετικά 30 - 40 λεπτά αερόβια μέσης έντασης στο 70-75% της ΜΚΣ. Το αποτέλεσμα στη κάυση λίπους θα είναι το ίδιο και στις 2 περιπτώσεις. Βέβαια 2 ώρες πριν τα βάρη πρέπει να έχεις φάει καλό πρωϊνό. Γενικά η διατροφή στη κάυση λίπους είναι το 70%

Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
θα επρεπε να κανο οποσ λεσ και εσι προτα βαροι κ μετα αεροβια...αλλα μετα τα βαροι δεν εχο σινιθοσ ορεξι.
ενο ετσι δε ξερο ποσ γινετε αλλα εχο ενεργια!τι να πο....ειμαι πορνοπεριεργοσ χιστισ!χεχε!
για διευκρινισε αυτο που λεσ γιατι δε το καταλαβα ''Βέβαια 2 ώρες πριν τα βάρη πρέπει να έχεις φάει καλό πρωϊνό. ''

αν ενοισ οτι πρεπει να εχισ κανι καλο γευμα πριν μερικεσ ορεσ....κουμπονο 200 γραμαρια(ομι δοσολογια)μοσχαρι ,70 γραμαρια παλι ομι δοσολογια ριζι καστανο,και ενα πιατο πορνομαρουλι με μπολικο πορνολεμονι!νομιζο οτι ειναι τουμπανο το γευμα και σε κραταει για ορεσ γεματο ενεργια!
εσι τι λεσ μιστι μου?πορνοδιδαξε μασ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ειμαστε εδο για να μαθενουμε εμισ οι μικροι χιστεσ!

Επισκέπτης
Μια πολυ καλη λυση οικονομικη αντι για συμπληρωματα πρωτεινης ειναι η αλμπουμινη ειναι ασπραδια αυγων σε σκονη οπως το γαλα σε σκονη τις βρισκεις σε μαγαζια που πουλανε ειδη ζαχαροπλαστικης...Βρηκα ενα μαγαζι θεσσαλονικη που εχει τα 2κιλα 13,5ευρο.
Ολοι ξερουμε ποσο καλο ειναι το ασπραδι του αυγου και σιγουρα λιγοτερο επεξεργασμενο απο τα διαφορα συμπληρωματα πρωτεινης.
Μεγαλο μειον τις δεν πινετε σκετη με χεμο παραδειγμα πινετε πολυ ανετα.
Στα 100γρ ειναι 83γρ πρωτεινης. :sunglasses:
χιστι μου αυτα τα ασπραδια αυγον σε σκονι που λεσ περιεχουν πολλα ''κριμενα'' κορεσμενα λιπαρα !!!!!
σε αρκετεσ περιπτοσισ αυτα τα τροφιμα παρασκευαζονται  με ιλικα ιποβαθμισμενισ ποιοτιτασ και σε πολι ιψιλεσ θερμοκρασιες με αποτελεσμα να καταστρεφονται πολα απο τα θρεπτικα τουσ σιστατικα,να οξιδονοντε τα λιπαρα τουσ  και να διμιουργουντε περισοτερα ΤΡΑΝΣ και αλεσ επικινδινεσ ουσιεσ!

και αυτα δε τα λεο εγο!
τα γραφι ο σταυροσ δεδουκοσ στο βιβλιο του ''διατροφι αγονιστικου αθλιτι'' εκδοσεισ αθλοτιποσ!!!
μολισ τορα το διαβαζα και θιμιθικα εσενα που ειχεσ ποσταρι για τα αβγα σε σκονι!
οποτε μακρια απο τετιεσ παπαριες!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
χιστι μου αυτα τα ασπραδια αυγον σε σκονι που λεσ περιεχουν πολλα ''κριμενα'' κορεσμενα λιπαρα !!!!!

πιτσαι φάε ασπράδι αυγου στρουθοκάμηλου!
δεν υπαρχει πιο πορνόδες αυγο.
μονο με αυτο θα γινεις πομποδεσ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πιτσαι φάε ασπράδι αυγου στρουθοκάμηλου!
δεν υπαρχει πιο πορνόδες αυγο.
μονο με αυτο θα γινεις πομποδεσ
ρε τους μαλακες τι γραφουν χαχααααααααααααααααα,πορνωδες αυγο!! :2funny: :2funny: :2funny:
ζερο το αυγο να ναι απο mlf στρουθοκαμηλο!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
ρε τους μαλακες τι γραφουν χαχααααααααααααααααα,πορνωδες αυγο!! :2funny: :2funny: :2funny:
ζερο το αυγο να ναι απο mlf στρουθοκαμηλο!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:
ετσι φιλε xilnik! η γρια κότα στρουθοκάμηλοςέχει παντα το ζουμί!!! :rockon:

ΥΓ. κανουμε και την πλάκα μας να γελάσουμε λίγο με τόση μαλακια που βλεπουμε καθημερινα.... :uglystupid:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αγαπημενε μου ζερο αν και ειναι οφ τοπικ εχεις απολυτο δικιο,υστερα απο την <<ενημερωση>> που εχουμε και απο το ιντερνετ συνεχεια για τη κατασταση στην ελλαδα ειναι πολυ πιο ευχαριστα και ευεργετικα για την ψυχολογια μας μερικα ωραια που γραφονται εδω!!!
Υ.Γ Για να ειμαι και μεσα στο θεμα δεν παιρνω καθολου τα διαφορα σκευασματα που κυκλοφορουν,προτιμω λιγα βαρακια,ποδηλατο,περπατημα(στη φυλης,ανεβα κατεβα σκαλακια  :)) , και κολυμβηση οποτε αυτο ειναι δυνατο

Επισκέπτης
αγαπημενε μου ζερο αν και ειναι οφ τοπικ εχεις απολυτο δικιο,υστερα απο την <<ενημερωση>> που εχουμε και απο το ιντερνετ συνεχεια για τη κατασταση στην ελλαδα ειναι πολυ πιο ευχαριστα και ευεργετικα για την ψυχολογια μας μερικα ωραια που γραφονται εδω!!!
Υ.Γ Για να ειμαι και μεσα στο θεμα δεν παιρνω καθολου τα διαφορα σκευασματα που κυκλοφορουν,προτιμω λιγα βαρακια,ποδηλατο,περπατημα(στη φυλης,ανεβα κατεβα σκαλακια  :)) , και κολυμβηση οποτε αυτο ειναι δυνατο
πσσσσσσσσσσσσσσ!!
ετσι λιπον διατιρισ αυτο το καλιγρομο πορνοδεσ κορμι που το θελουν ολεσ οι ιεριεσ τισ γκαυλασ!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom