Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
H ερώτησή σου έχει λάθος βάση. Ο υδατάνθρακας της μπανάνας δεν είναι αρκετός για μια προπόνηση με βάρη. Πριν κάνεις βάρη πρέπει να φας τροφές με πλούσιο υδατάνθρακα όπως μακαρόνια ολικής και τροφές με πρωτείνη. Αυτό που παίζει ρόλο στη μπανάνα και το μήλο και το πορτοκάλι είναι αυτό που γράφει ο φίλος pitsilistis με τον δικό του τρόπο πιο πάνω. Η φρουκτόζη η υποία μετατρέπεται σε γλυκόζη. Επίσης ο φίλος έχει δίκιο ότι μπορείς να φας φρούτο και πριν και μετά. Τα παραπάνω ισχύουν για προπόνηση με βάρη γιατί για αερόβια άσκηση για κάυση λίπους τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Γενικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που γυμνάζονται γιατί τους αρέσει και δεν έχουν επαγγελματικές βλέψεις η μεγάλη λεπτομέρεια στη διατροφή όσον αφορά ποσότητες, δοσολογίες, ώρες και λοιπά για μένα είναι υπερβολή. Αν η διατροφή είναι προσεγμένη και δεν περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά το να φας μια μπανάνα παραπάνω ή 40 γραμμάρια ρύζι παραπάνω δεν χάλασε ο κόσμος αντίθετα η υπερβολή καταντά εμμονή.
πσσσσσσσσσσσσσσ!!!σοστοσ ο χιστισ!!!
κανα διορο τριοορο περιπου πριν τιν προπονισ θελι μπολικα μακαρονια ολικισ ι καστανο ριζι!και φισικα κατι σε προτεινι....γαλοπουλα ,κοτοπουλο ,μοσχαρι!

Επισκέπτης
Γενικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που γυμνάζονται γιατί τους αρέσει και δεν έχουν επαγγελματικές βλέψεις η μεγάλη λεπτομέρεια στη διατροφή όσον αφορά ποσότητες, δοσολογίες, ώρες και λοιπά για μένα είναι υπερβολή. Αν η διατροφή είναι προσεγμένη και δεν περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά το να φας μια μπανάνα παραπάνω ή 40 γραμμάρια ρύζι παραπάνω δεν χάλασε ο κόσμος αντίθετα η υπερβολή καταντά εμμονή.
ρεσπεκτ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αυτό το πιστεύεις και για το Bodyweight;

Διότι είμαι προσανατολισμένος εκεί και δεν πάω γυμναστήριο διότι δε γουστάρω κουβεντούλα, χαριεντισμούς, αναμονή για να αδειάσει το μηχάνημα κτλ. Εκείνος ο χρόνος είναι αυστηρά προσωπικός.

Ενδιαφέρον μήνυμα. Για μένα, σε αντίθεση με τους φίλους πιο πάνω, ο μόνος απαραίτητος εξοπλισμός για πλήρη άσκηση στο σπίτι είναι αυτό

http://[URL unfurl="true"]www.sportstore.gr/imagemagic.php?img=images/44273_500_2.jpg&w=465&h=700&page=popup[/img[/URL]]

και ένα ή δύο από αυτά.

[img]http://2.bp.blogspot.com/_pnm2xfhMh38/TI5RKRfIRLI/AAAAAAAAAdc/5PMqBKRT2d0/s400/kettleball_173243t.jpg

και αν νομίζετε ότι είναι εύκολο δε μένει παρά να το δοκιμάσετε.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα. Ο καθένας επιλέγει να γυμναστεί όπως τον ευχαριστεί καλύτερα. Σε όλα τα αθλήματα καλό είναι να υπάρχει και ζευγάρι με τα ίδια ενδιαφέροντα και συνήθειες για παν ενδεχόμενο. Προσωπικά η εικόνα νέων, μεσήλικων, αντρών, γυναικών που τρέχουν μόνοι μέρα μεσημέρι με 35 βαθμούς πάνω από το κεφάλι τους χωρίς ένα μπουκάλι νερό στο χέρι με τρομάζει...

Επισκέπτης
το γιμναστιριο εμενα με κουρασε!
ασχετοι γιμναστεσ,ενα σορο πιτσιρικαδεσ που δεν ξερουν τι εχουν μεσα στο σοβρακο τουσ ,χαζοχιστεσ  πιτσιρικαδεσ διλαδι που το πεζουν σφικτιδεσ και γνοστεσ,ενα καρο χαζοελεινιδεσ που κιτανε δεξια και αριστερα μπασ και τισ πουλισι εροτα και καυλαντα κανασ μαλακοκαυλισ χαζοχιστισ

επισισ το πιο ενοχτιτικο ειναι οτι δε σε αφινουν να κανισ τι καυλα σου,να απαξιοσισ τα βαροι,να τα σειρεισ σα τσουλα κατο στο εδαφοσ,να βγαλουν τα βαροι κραυγεσ ελεουσ....
να τα απαξιοσισ δινατα,να τα κανισ πουτανα σου!να τα πετασ βαρβαρα και βαλδαλα στο εδαφοσ απο τιν μεγαλι πορνοεντασι στο τελοσ καθε βαρβαρισ ασκισισ!
οι πορνομιονεσ να σισπαλονται δινατα ,αυστιρα και να βγαζισ δινατεσ κραυγεσ πονου,οργισ και σιναμα γκαυλασ!
αυτα ολα δε μπορισ να τα κανισ σε κανενα γιμναστιριο....
μονο εγο τα εκανα στο παλιο που πιγενα αλλα τουσ ειχα σπασι ολα τα βαρακια γιατι τα πετουσα δινατα κατο..ιταν και πλαστικα τα βαρακια τουσ κακισ ποιοτιτασ και δεν αντεχαν στιν πλιρι απαξιοσι.

τορα πλεον εχο παρι επαγελματικα χειροποιητα βαρακια στο δικο μου σιδεραδικο ,που και να τα πεταξισ απο τα 5 μετρα δεν καταλαβενουν τιποτα!!!
και απαλακτικα απο ολα αυτα τα παραπανο!μπορο ανενοχλιτοσ τορα να απαξιονο στο γκαραζ μου!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
καμιά άλλη γνώμη στο ερώτημά μου ??? μη με γράφεται στα #^ σας

Επισκέπτης
παιδες τι γνωμη εχετε για την καρνιτινη στη λιποδιαλυση εχει παρει κανεις εχει δει αποτλεσματα????
τι δοσολογια εκανε????
και γενικα αξιζει???
αξιζει μονο αν πρεπει να χασεις πολλα κιλα ή και αν θελεις να γραμμωσεις??
γενικα οποιος ξερει κατι ας το πει

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
παιδες τι γνωμη εχετε για την καρνιτινη στη λιποδιαλυση εχει παρει κανεις εχει δει αποτλεσματα????
τι δοσολογια εκανε????
και γενικα αξιζει???

Για να σου απαντήσει κάποιος σε αυτή την ερώτηση πρέπει να ξέρει πόσα κιλά θέλεις να χάσεις, αν κάνεις αερόβια και σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης είσαι. Επίσης αν είσαι απόλυτα υγειής και πόσο κρέας καταναλώνεις.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι... πρωτεϊνη ανοιγμένη κανα χρόνο...δεν έχει λήξει ακόμα, αλλά επειδή είναι ανοιγμένη έχει χαλάσει ? να την πετάξω ?
οχι ρε δεν εχει χαλασει αν ειχες καλα κλεισμενο το καπακι
απλα θα ειναι αλιωμενη η γευση της
παντως καλο ειναι τα σκευασματα που αγοραζεται να τα καταλανωνετε μεχρι και 3 μηνες...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
το γιμναστιριο εμενα με κουρασε!
ασχετοι γιμναστεσ,ενα σορο πιτσιρικαδεσ που δεν ξερουν τι εχουν μεσα στο σοβρακο τουσ ,χαζοχιστεσ  πιτσιρικαδεσ διλαδι που το πεζουν σφικτιδεσ και γνοστεσ,ενα καρο χαζοελεινιδεσ που κιτανε δεξια και αριστερα μπασ και τισ πουλισι εροτα και καυλαντα κανασ μαλακοκαυλισ χαζοχιστισ

επισισ το πιο ενοχτιτικο ειναι οτι δε σε αφινουν να κανισ τι καυλα σου,να απαξιοσισ τα βαροι,να τα σειρεισ σα τσουλα κατο στο εδαφοσ,να βγαλουν τα βαροι κραυγεσ ελεουσ....
να τα απαξιοσισ δινατα,να τα κανισ πουτανα σου!να τα πετασ βαρβαρα και βαλδαλα στο εδαφοσ απο τιν μεγαλι πορνοεντασι στο τελοσ καθε βαρβαρισ ασκισισ!
οι πορνομιονεσ να σισπαλονται δινατα ,αυστιρα και να βγαζισ δινατεσ κραυγεσ πονου,οργισ και σιναμα γκαυλασ!
αυτα ολα δε μπορισ να τα κανισ σε κανενα γιμναστιριο....
μονο εγο τα εκανα στο παλιο που πιγενα αλλα τουσ ειχα σπασι ολα τα βαρακια γιατι τα πετουσα δινατα κατο..ιταν και πλαστικα τα βαρακια τουσ κακισ ποιοτιτασ και δεν αντεχαν στιν πλιρι απαξιοσι.

τορα πλεον εχο παρι επαγελματικα χειροποιητα βαρακια στο δικο μου σιδεραδικο ,που και να τα πεταξισ απο τα 5 μετρα δεν καταλαβενουν τιποτα!!!
και απαλακτικα απο ολα αυτα τα παραπανο!μπορο ανενοχλιτοσ τορα να απαξιονο στο γκαραζ μου!
στο γυμναστηριο υπαρχουν οργανα που δουλευουν στην λεπτομερια που δεν μπορεις να τα χεις σπιτι λογω του ογκου τους και των οικονομικων απαιτησεων τους
εκτος αν εχεις την δυνατοτητα για δικο σου τζιμ

Επισκέπτης
στο γυμναστηριο υπαρχουν οργανα που δουλευουν στην λεπτομερια που δεν μπορεις να τα χεις σπιτι λογω του ογκου τους και των οικονομικων απαιτησεων τους
εκτος αν εχεις την δυνατοτητα για δικο σου τζιμ
εγο εχο ενα πολιοργανο το οποιο εχι σμιθ, τροχαλια για πλατι,κοπιλατικι και πεκ ντεκ.
πολι καλο!πανακριβο βεβεα αλλα μια φορα τα περνισ αυτα.απο το να πεταο τα πορνοευρο στα γιμναστιρια και στο τελοσ να μι μενι τιποτα  ;) ;) ;)......

Επισκέπτης
τι δοσολογια εκανε????
και γενικα αξιζει???
ειναι οντοσ παρα πολι αποτελεσματικι.εχο δι κοπελα με καλι διατροφι ενοιτε,πολι διαδρομο και καρνιτινι τισ σολγκαρ απο ΧΟΝΤΡΙ με ολι τι σιμασια τισ λεξισ χονδρι να γινετε λεπτι!!!!!
ειχε δουλεψι πολι καλα σε αυτιν!μαλιστα εγο τισ ειχα πι να παρι τιν καρνιτικι τισ σολγκαρ!και εχασε τρομακτικα πολλα κιλα!ιταν σου λεο χοντρι κ μεσα σε λιγουσ μινεσ εγινε λεπτι!!!
αλλα θελι και καλι διατροφι και ασκισι.μονο με καρνιτικι δε κανισ τιποτα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
http://[URL unfurl="true"]www.donoliver.co.nz/images/CT-2075%20Squat%20Rack.jpg[/img[/URL]]
ένα τέτοιο θέλει ,έναν πάγκο
και δεν χρειάζεται να πετάς τα λεφτά σου σε άσχετα γυμναστήρια που τα πιο πολλά δεν το έχουν παρά μόνο άχρηστα όργανα
μακάρι να είχα ένα γκαράζ-αποθήκη :'( :'(
θα γινόμουν μιοδεσ κτινοδεσ τερατοδεσ ινοδεσ και φυσικά πομπόδεσ
[/quote]

Εγω παλι ειμαι της αποψης γυμναστηριο και παλι γυμναστηριο. Για να παρεις ενα καλο επαγγελματικο οργανο θελεις τουλαχιστον 1000ε
Πιστευω οτι το καλυτερο οργανο αν θες να παρεις μονο ενα και να κανεις σχεδον τα παντα εκτος απο εναν παγκο κ μια μπαρα φυσικα, ειναι αυτο εδω: [URL unfurl="true"]http://www.xtr.gr/poliorgana/234/FUNCTIONAL_TRAINING_CENTER_GDCC_200_/BODY_SOLID.htm[/URL]
η ακομα καλυτερα το επαγγελματικο που εχουν στα γυμναστηρια...
[URL unfurl="true"]http://www.xtr.gr/xfit_lux/1229/LUX-15_CABLE_CROSSOVER.htm[/URL]

Αντι να παρεις κατι τετοιο ομως μπορεις με τα ιδια λεφτα να εχεις πανω απο 10 χρονια συνδρομη σε γυμναστηριο!
Οι τιμες πεφτουν και μεγαλες αλυσιδες γυμναστηριων η ετησια συνδρομη ειναι 130ε!
Τα χειροτερα ειναι τα διαφορα συνοικιακα που μπορει να χρεωνουν το χρονο κ 200ε!
Και αν δε θες να παρεις τετοιο οργανο πες οκ με μια μπαρα κ λιγα βαρακια κανεις πολλα πραγματα αλλα και παλι δε θα ειναι καλυτερα να μπορεις να κανεις κ πιεσεις ποδιων σε μηχανημα ή εκτασεις σε τροχαλια για τρικεφαλο?

Παντως πιτσι το παλιο σου γυμναστηριο πρεπει να ηταν πολυ για τον πουτσο και καλο θα ηταν να αποφυγετε τετοιες μαλακιες!!! Ακους εκει να μη σε αφηνουν να ταπεινωνεις κ να απαξιωνεις τα βαρακια!  :banghead:
Με 6 χρονια βαρη πρεπει να εχεις γινει αρκετα πορνωδης  :headbang3:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Βιανκο

οχι τετοιο,
αλλα power squat cage rack (κλουβι), πιο βαρια κατασκευη κ πιο ευχρηστη

κανεις τα παντα, ειναι κ μονοζυγο, γινεται κ τροχαλια για τρικεφαλλα κτλ και καθιστη κωπηλατικη

και δε χρειαζεται να δωσεις 1000ευρω που το πουλανε, πας σε ενα σιδερα και στο φτιαχνει στα μετρα σου
η μπαρα με τα κιλα τα αγοραζεις
μετα χρειαζεσαι ενα παγκο, ενα διζυγο, μερικους αλτηρες

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
με τα λεφτά που έχω δώσει στα γυμν.,3 τέτοια έφτιαχνα!
μωρέ ας είχα το χώρο και θα το έφτιαχνα το πράγμα σιγά-σιγά.
τώρα για τα φτηνά τζυμ που λέει ο φίλος από πάνω αφενός δεν έχουν καν ούτε ορθοστάτες να μπορείς να κάνεις ελεύθερα καθίσματα
αφετέρου μαζεύουν τόσο κόσμο,ό,τι μα ό,τι ώρα και να πας που απλά δεν γίνεται να κάνεις τη γυμναστικούλα σου με τέτοιες συνθήκες

Επισκέπτης
στο γιμναστιριο μου τιν εσπαγε που εκανα ενα σετ και ιθελε ενασ αλοσ αγνοστοσ να κανουμε εναλαξ!αυτο ειναι μαλακια γιατι ειχε κατι μαλακοκαυλιδεσ πιτσιρικαδεσ που μεχρι να κουνισουν το ενα ειχε βρομισι το αλο!χεχε!ζοα τελιοσ!
αυτοι μαλακιζοντουσαν και εγο ιθελα να κανο σοβαρι προπονισι...
να παν στο διαολο!να λεγετε πεδικι χαρα και οχι γιμναστιριο!!!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
μόνο και μόνο που είναι 200 άτομα και περιφέρονται παντού ,δεν ξέρω,εγώ δεν μπορώ,με πιάνουν τα νεύρα μου,κάθε φορά πρέπει να αλλάζω τη σειρά των ασκήσεων μου για να βγει κάπως η προπόνσηση

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενδιαφέρον μήνυμα. Για μένα, σε αντίθεση με τους φίλους πιο πάνω, ο μόνος απαραίτητος εξοπλισμός για πλήρη άσκηση στο σπίτι είναι αυτό

http://[URL unfurl="true"]www.sportstore.gr/imagemagic.php?img=images/44273_500_2.jpg&w=465&h=700&page=popup[/img[/URL]]

και ένα ή δύο από αυτά.

[img]http://2.bp.blogspot.com/_pnm2xfhMh38/TI5RKRfIRLI/AAAAAAAAAdc/5PMqBKRT2d0/s400/kettleball_173243t.jpg

και αν νομίζετε ότι είναι εύκολο δε μένει παρά να το δοκιμάσετε.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα. Ο καθένας επιλέγει να γυμναστεί όπως τον ευχαριστεί καλύτερα. Σε όλα τα αθλήματα καλό είναι να υπάρχει και ζευγάρι με τα ίδια ενδιαφέροντα και συνήθειες για παν ενδεχόμενο. Προσωπικά η εικόνα νέων, μεσήλικων, αντρών, γυναικών που τρέχουν μόνοι μέρα μεσημέρι με 35 βαθμούς πάνω από το κεφάλι τους χωρίς ένα μπουκάλι νερό στο χέρι με τρομάζει...

Καλά μιλάμε ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ έχω. Μαζί με στατικό ποδήλατο φυσικά. Αντί για Κέτλμπελ βέβαια έχω τους αλτήρες μου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειναι οντοσ παρα πολι αποτελεσματικι.εχο δι κοπελα με καλι διατροφι ενοιτε,πολι διαδρομο και καρνιτινι τισ σολγκαρ απο ΧΟΝΤΡΙ με ολι τι σιμασια τισ λεξισ χονδρι να γινετε λεπτι!!!!!
ειχε δουλεψι πολι καλα σε αυτιν!μαλιστα εγο τισ ειχα πι να παρι τιν καρνιτικι τισ σολγκαρ!και εχασε τρομακτικα πολλα κιλα!ιταν σου λεο χοντρι κ μεσα σε λιγουσ μινεσ εγινε λεπτι!!!
αλλα θελι και καλι διατροφι και ασκισι.μονο με καρνιτικι δε κανισ τιποτα

τουλαχιστον σου εκατσε για ανταλλαγμα χιστι μου;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
μόνο και μόνο που είναι 200 άτομα και περιφέρονται παντού ,δεν ξέρω,εγώ δεν μπορώ,με πιάνουν τα νεύρα μου,κάθε φορά πρέπει να αλλάζω τη σειρά των ασκήσεων μου για να βγει κάπως η προπόνσηση

Ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. Εγω που ολη μερα τον παιζω προσπαθω να πηγαινω πρωι που ειναι πιο χαλαρα. Τωρα αν δουλευεις κ αναγκαστικα πας κατα τις 7 τοτε ναι οκ συνηθως γινεται της πουτανας!

Πολυ βολικο το μηχανημα που εδειξε ο φιλος πιο πανω στο βιντεο! Τα κανει ολα κ συμφερει! Και οντως ειναι μεγαλη απατη να σου πουλανε τα μηχανηματα 1000 κ 2000ε για μερικα σιδερα.. σιγα την τεχνολογια δηλαδη  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom