Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μα το γραψε φιλε μου ο pitsi,ειχε κιλακια η κοπελα στην αρχη,τοτε δεν ηταν στα γουστα του
τωρα βεβαια αν εφτιαξε ισως υπαρχει μια πιθανοτητα να γευτει τo καλιγραμμο κορμι του pitsi

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Περα απο αυτα εχει κανει κανεις παιχνιδι (ερψτικο εννοω) σε γυμναστηριο??? Εγω πηγαινω joe weider στην Αγια Παρασκευη απο τοτε που γυρισα απο αγγλια και δεν βλεπω να κινειται κατι (ενω στην Αγγλια επευτε ψωνιστηρι)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Περα απο αυτα εχει κανει κανεις παιχνιδι (ερψτικο εννοω) σε γυμναστηριο??? Εγω πηγαινω joe weider στην Αγια Παρασκευη απο τοτε που γυρισα απο αγγλια και δεν βλεπω να κινειται κατι (ενω στην Αγγλια επευτε ψωνιστηρι)

Πηγαινε ΠαλαιστραΧ. Εκει γινεται χοντρο παιχνιδι.
Τοσο που δε κλεινει η πορτα της σαουνας απο την ουρα... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά συγγνώμη, μια χαρά είναι αυτά τα πολυόργανα, αλλά αν θέλεις να κάνεις peck deck ή πόδια με εκτάσεις τετρακέφαλων ή βαθύ κάθισμα κλπ πως θα τα κάνεις με τα μηχανήματα αυτά?Για να έχεις μια πλήρη προπόνηση χρειάζεσαι εξοπλισμό γυμναστηρίου, που σημαίνει ότι πρέπει να σκάσεις τουλάχιστον γύρω στα 3.500-4.500 Ευρώπουλα. Για να μην πώ και για διάδρομο ή ποδήλατο για όσους κάνουν πολύ αερόβια, όπως εγώ

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
προσωπικά πηγαίνω στο γυμναστήριο κατά τις 07:30... άδειο σχεδόν είναι...
μια χαρά... όλα τα όργανα για πάρτη μου.... μετά πάω στη δουλειά, κατά τις 12:00 με πιάνουν κάτι ντάγλες αλλά μετά όλα μια χαρά....
3 φορές την εβδομάδα πηγαίνω...

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Εγω παντα βραδυ αφου εχω ριξει ενα δυωρακι υπνο μετα την δουλεια!!!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
προσωπικά πηγαίνω στο γυμναστήριο κατά τις 07:30... άδειο σχεδόν είναι...
μια χαρά... όλα τα όργανα για πάρτη μου.... μετά πάω στη δουλειά, κατά τις 12:00 με πιάνουν κάτι ντάγλες αλλά μετά όλα μια χαρά....
3 φορές την εβδομάδα πηγαίνω...

Χωρις καν γευμα πρωι πρωι gym?

Ειναι και αναλογα το προγραμμα που κανεις.. Αν εχεις απαιτητικο το καλυτερο κατε με ειναι να πας αφου εχεις φαει μεσημεριανο..

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287

Τι να κινειται ρε παιχτη? Εχεις δει και πολλες αξιολογες?  :huh:

Μονο το καυλακι στην υποδοχη ειναι ολα τα λεφτα  :fuck2: :knockinb: :fuck1:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Κακά τα ψέματα. Η άσκηση σε γυμναστήριο είναι σαφώς ανώτερη και πιο ποιοτική σε σχέση με την άσκηση στο σπίτι. Ένα οικιακό πολυόργανο δεν αρκεί αν θέλεις να κάνεις σοβαρή εξάσκηση με βάρη. Κατά τη γνώμη μου αν το παρακάνεις μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Εκτός αν έχεις οικιακό γυμναστήριο που αξίζει πολλά χιλιάρικα. Από την άλλη μεριά ένα οικιακό πολυόργανο ίσως είναι προτιμότερο αν θέλεις απλά να γυμναστείς με – ελαφρά - βάρη χωρίς να ψάχνεις το κάτι παραπάνω.
Για ιδιοκατασκευές με βάρη είμαι κατά γιατί οι δυνάμεις αν τα βάρη είναι πολλά είναι μεγάλες και οι προδιαγραφές ανύπαρκτες. 
Τώρα αν το γυμναστήριο έχει πολύ κόσμο ή είναι βρώμικο ή δεν έχει σωστούς γυμναστές είναι καθαρά θέμα επιλογής γυμναστηρίου και βέβαια εξαρτάται και από πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει κανείς το μήνα για συνδρομή.
Συμπερασματικά η δική  μου γνώμη είναι η εξής: Για κάποιον που θέλει να δείχνει και να είναι fit το όργανο για bodyweight που δείχνω πιο πάνω είναι ιδανικό σε συνδυασμό με τα kettlebells. Ούτε καν όργανο για αερόβια δεν χρειάζεται αφού με ένα κιβώτιο με ύψος 40-60 cm ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός, άντε και με ένα σχοινάκι, κάνεις εκπληκτική αερόβια και αποκτάς φοβερή αντοχή.
Για κάποιον που προτιμά να γυμναστεί με – ελαφρά – βάρη χωρίς να έχει μεγάλες βλέψεις ένα οικιακό πολυόργανο σε συνδυασμό με ένα όργανο για αερόβια είναι αρκετά. 
Για πραγματικό bodybuilding όμως ένα (σωστό) γυμναστήριο με (σωστούς) γυμναστές είναι μονόδρομος.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
^^ αυτη ειναι η γνωμη σου ή διαφημιση  για αλυσιδα γυμναστηριων?  :2funny: :2funny:

"Ένα οικιακό πολυόργανο δεν αρκεί αν θέλεις να κάνεις σοβαρή εξάσκηση με βάρη." τα μονα πολυοργανα που χρειαζεσαι ειναι μια μπαρα με δισκους.

"Κατά τη γνώμη μου αν το παρακάνεις μπορεί να είναι και επικίνδυνο." stop the madness think of the children, θα τραυματιστουν. Με αυτη την λογικη, δεν ειναι τυχαιο, που δε βλεπεις κανεναν να κανεις αρσεις και σκουοτ στα φιτνεσσ κλαμπς πια, καλα για επολε-ζετε και αρασε, αστο μακρυα. Ακομα και στα περσοναλ του βαζουν να κανουν παουερ πλειτ, και συνδυασμους ασκησεων με μικρα διαλειμματα που νε μεν ιδρωνει ο πελατης και γραμμωνει, αλλα μολις πιασει πλατο, επεσε σε σημειο ολικου ελαχιστου, στον πατο του απειροβαθου, αντε να βγει. Το να διδαχτει καποιος τεχνικη για πολυαρθρικες ασκησεις εχει καταντησει επιστημη.
Αν ειχα ενα Ε για οσες φορες μου ειπαν, Α. βαλε ζωνη Β. φιλε καλα τα καθισματα αλλα προσεχε μην τραυματιστεις, βαλε πολλα κιλα στην πρεσα καλυτερα. Ναι ναι ευχαριστω, αλλα οχι.

"Για ιδιοκατασκευές με βάρη είμαι κατά γιατί οι δυνάμεις αν τα βάρη είναι πολλά είναι μεγάλες και οι προδιαγραφές ανύπαρκτες"
Δλδ ο σιδερας δε ξερει να φτιαξει ενα κλουβακι ή ενα ρακ ή ενα διζυγο. Τι θελει γνωσεις στατικης μηχανικης και αντοχης υλικων?
ΝΑ παει να περασει μηχανικη 3 και μπετο 2 που λενε και οι πολιτικοι μχνκ/.

Τα παρακατω που γραφεις δε μπορω να πω οτι διαφωνω καλά τα λες!!!! Αν θες ενα φιτ σωματακι αυτα που γραφεις ειναι τζι τζι, αν θες ομως ενα δυνατο σωμα και μη λεμε υπερβολες να σηκωνεις 1.5χ το σωματικο σου βαρος σε βασικες ασκησεις μονο οχι τιποτα τρελο, θες μια μπαρα και δισκους.

Μεχρι το σημειο "για πραγματικό bodybuilding όμως ένα (σωστό) γυμναστήριο με (σωστούς) γυμναστές είναι μονόδρομος."
ξεχασες για πραγματικο ββινγ με (σωστους) χημικους, παραδειγμα 7.5 μυικα κιλα σε ενα μηνα, για να κατεβει ο φιλος σε αγωνες, οπου και πηρε την πρωτη θεση βεβαιως βεβαιως.

Δεν εχω κατι μαζι σου, με τις ιδεες που πρεσβευεις και ειμαι σιγουρος πως εχεις ταιστει απο διαφημισεις κτλ εχω πολλα θεματα

Με ολη την καλη διαθεση, Σταυρος

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
^^ αυτη ειναι η γνωμη σου ή διαφημιση  για αλυσιδα γυμναστηριων?  :2funny: :2funny:

Με ολη την καλη διαθεση, Σταυρος

Φίλε Σταύρο,
Πουθενά και ποτέ δεν έχω αναφέρει καμία αλυσίδα ούτε γυμναστήριο ούτε έχω σκοπό.
Άλωστε αυτή τη περίοδο και γω σπίτι γυμνάζομαι.
Για ιδιοκατασκευές φυσικά και δεν μιλάω για δίζυγο αλλά για αυτές που χρησιμοποιούν - πολλα - βάρη και φυσικά δεν θα εμπιστευόμουν ένα σιδερά για τέτοια κατασκευή.
Ξέρεις πολλούς σε fitness club να είναι σε θέση να κάνουν τις ασκήσεις που γράφεις?
Εγώ μπαινόβγαινα σε γυμναστήρια 30 χρόνια και είδα ελάχιστους.
Όσο για τα χημικά που γράφεις δηλώνω κατηγορηματικά κατά αλλά η συντριπτική πλειοψηφία ερασιτεχνών παίρνει ότι τους πλασάρουν χωρίς να ξέρουν τι, πως και γιατί.
Επίσης επαγγελματικό bb χωρίς χημικά δυστυχώς απλά δεν υφίσταται.
Φιλικά
Κωνσταντίνος

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Χωρις καν γευμα πρωι πρωι gym?

Ειναι και αναλογα το προγραμμα που κανεις.. Αν εχεις απαιτητικο το καλυτερο κατε με ειναι να πας αφου εχεις φαει μεσημεριανο..

χυμό και φρυγανιές με βιτάμ και μαρμελάδα!!

Αλλιώς κατα τις 19:30-20:00 που γυρνάω απο δουλειά.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
οχι ιδιαιτερα, αλλά θα στρώσω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι ιδιαιτερα, αλλά θα στρώσω.

Πάντως υπάρχει φίλε μια μέγιστη και απαράβατη αρχή.

YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIET...

Που πάει να πει πως τα πάντα ξεκινούν από τη διατροφή. Άμα αυτή δεν είναι σωστή, ό, τι και να κάνεις από πλευράς άσκησης, θα χάνεις τη μάχη που θέλεις να κερδίσεις.

Η άσκηση είναι μεν σύμμαχος στην απώλεια λίπους. Μπορεί να σε πάει μακριά, να σου δόσει το extra mile, αλλά μόνο εάν βασίζεται σε σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Αυτά και καλημέρες

Επισκέπτης
Πάντως υπάρχει φίλε μια μέγιστη και απαράβατη αρχή.

YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIET...

Που πάει να πει πως τα πάντα ξεκινούν από τη διατροφή. Άμα αυτή δεν είναι σωστή, ό, τι και να κάνεις από πλευράς άσκησης, θα χάνεις τη μάχη που θέλεις να κερδίσεις.

Η άσκηση είναι μεν σύμμαχος στην απώλεια λίπους. Μπορεί να σε πάει μακριά, να σου δόσει το extra mile, αλλά μόνο εάν βασίζεται σε σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Αυτά και καλημέρες
καλα τα λεσ.
θιμιθικα τορα ενα πιτσιρικα που με ροταγε στο γιμναστιριο που πιγενα καποτε ποσ θα γινι μιοδεσ και θιριοδεσ!
μου ελεγε οτι τροι τοστ !και του ελεγα δεν θα γινισ ποτε θιριοδεσ με τα τοστ!χαχαχαα!!!

μερικοι νομιζουν ποσ με τα τοστ και ενα καρο αλεσ σαβουρεσ θα γινουν αρνολντ!χεχεχε!!!
για να φταξεισ μιονεσ πρεπει να τροσ πιγεσ προτεινισ ιψιλεσ σε χιμικο σκορ.
χιμικο σκορ ειναι ι ποιοτιτα σινθεσισ μιασ προτεινισ...οσο πιο πολα αμινοξεα εχι ι προτεινι αυτι τοσο πιο μεγαλο χιμικο σκορ!αρα μεγαλιτερα αποτελεσματα στο χτισιμο!

εμενα μου φενετε απλο.αλλα ιπαρχουν πολοι που ακομα και αυτο το απλο πραμα δε μπορον να το κατανοισουν.
πολοι πιτσιρικαδεσ με ροταγαν  στο γιμναστιριο τι σιμπλιροματα να παρουν.
και τουσ απανταγα οτι ετσι και δεν κανουν καλι διατροφι δε θα γινουν ποτε θιριοδεσ οτι και να παρουν.

ολοι νομιζουν οτι με τα σιμπλιροματα θα γινουν θιριοδεσ μιοδεσ και πομποδεσ!
ε αυτο ειανι αδινατον.τα σιμπλιροματα δε θα δουλεψουν ποτε αμα δεν ιπαρχι ι βασι(ι καλι διατροφι διλαδι)

εχι πλακα ομοσ να βλεπισ τουσ μικρουσ χιστεσ να πολεμανε με τα σιδερα και μια ζοι να παραμενουν ιδιοι!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom