^^ αυτη ειναι η γνωμη σου ή διαφημιση για αλυσιδα γυμναστηριων?
"Ένα οικιακό πολυόργανο δεν αρκεί αν θέλεις να κάνεις σοβαρή εξάσκηση με βάρη." τα μονα πολυοργανα που χρειαζεσαι ειναι μια μπαρα με δισκους.
"Κατά τη γνώμη μου αν το παρακάνεις μπορεί να είναι και επικίνδυνο." stop the madness think of the children, θα τραυματιστουν. Με αυτη την λογικη, δεν ειναι τυχαιο, που δε βλεπεις κανεναν να κανεις αρσεις και σκουοτ στα φιτνεσσ κλαμπς πια, καλα για επολε-ζετε και αρασε, αστο μακρυα. Ακομα και στα περσοναλ του βαζουν να κανουν παουερ πλειτ, και συνδυασμους ασκησεων με μικρα διαλειμματα που νε μεν ιδρωνει ο πελατης και γραμμωνει, αλλα μολις πιασει πλατο, επεσε σε σημειο ολικου ελαχιστου, στον πατο του απειροβαθου, αντε να βγει. Το να διδαχτει καποιος τεχνικη για πολυαρθρικες ασκησεις εχει καταντησει επιστημη.
Αν ειχα ενα Ε για οσες φορες μου ειπαν, Α. βαλε ζωνη Β. φιλε καλα τα καθισματα αλλα προσεχε μην τραυματιστεις, βαλε πολλα κιλα στην πρεσα καλυτερα. Ναι ναι ευχαριστω, αλλα οχι.
"Για ιδιοκατασκευές με βάρη είμαι κατά γιατί οι δυνάμεις αν τα βάρη είναι πολλά είναι μεγάλες και οι προδιαγραφές ανύπαρκτες"
Δλδ ο σιδερας δε ξερει να φτιαξει ενα κλουβακι ή ενα ρακ ή ενα διζυγο. Τι θελει γνωσεις στατικης μηχανικης και αντοχης υλικων?
ΝΑ παει να περασει μηχανικη 3 και μπετο 2 που λενε και οι πολιτικοι μχνκ/.
Τα παρακατω που γραφεις δε μπορω να πω οτι διαφωνω καλά τα λες!!!! Αν θες ενα φιτ σωματακι αυτα που γραφεις ειναι τζι τζι, αν θες ομως ενα δυνατο σωμα και μη λεμε υπερβολες να σηκωνεις 1.5χ το σωματικο σου βαρος σε βασικες ασκησεις μονο οχι τιποτα τρελο, θες μια μπαρα και δισκους.
Μεχρι το σημειο "για πραγματικό bodybuilding όμως ένα (σωστό) γυμναστήριο με (σωστούς) γυμναστές είναι μονόδρομος."
ξεχασες για πραγματικο ββινγ με (σωστους) χημικους, παραδειγμα 7.5 μυικα κιλα σε ενα μηνα, για να κατεβει ο φιλος σε αγωνες, οπου και πηρε την πρωτη θεση βεβαιως βεβαιως.
Δεν εχω κατι μαζι σου, με τις ιδεες που πρεσβευεις και ειμαι σιγουρος πως εχεις ταιστει απο διαφημισεις κτλ εχω πολλα θεματα
Με ολη την καλη διαθεση, Σταυρος