Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
δημητριακών.

το απόγευμα πάω γυμναστήριο όπου παίρνω την παρακάτω κρεατίνη   ...τυπε μου η μασκλτεκ ειναι η χειροτερη εταιρια συμπληρωματων. προσοχη !  
οταν ειχα προτοξεκινισει το χτισιμο στα 16-17 μου πορνοχρονια ιταν ι προτι κρεατινι που ειχα κουμποσι.
ειχα βρι κοντα στο σπιτι μου ενα bodybuilding club.οι τιποι κανουν ειδικα σεμιναρια μαρκετιν για να προοθουν τα βρομερα τουσ απαξιομενα και θλιβερα προιοντα.ιμουν και εγο μικροσ χιστισ και μου αρχιζε και τισ θεοριεσ εκι ο μαλακοιπαλιλοσ και μου περνουσε το μινιμα στον πορνοεγκεφαλο οτι θα γινο μια τιτανια μιοδεσ και κτινοδεσ ινα. κουμπονοντασ λιπον το ''πολιποθιτο'' σελ τεκ,μετα οταν το τελιοσα εκανα εξετασεισ αιματοσ και οι τρανσαμινατεσ ιταν στα ιψι!
απο τοτε δεν ξαναπλισιασα το γαμιμενο,θλιβερο,αποξιοτικο καταστιμα που λεγετε bodybuilding club.
οι τιποι ειναι παραμιθαδεσ.με το που μπενισ μεσα σου αρχιζουν ενα τρελο μαρκετιν και ενα τρελο μπλα μπλα για να αγορασεισ πραμα!
ειανι ελεοινοι και τρισαθλιοι!οι χιροτεροι!!!

Επισκέπτης
η κρεατινη θελει και πρωτεινη μαζι και λιγο υδατανθρακα,σκετη απο μονη της δεν απορροφάται.
θελο να ξεροχισο μεσα στο πορνοσεικερ σου κτινοδεσ γκαυλεα μου! :cum: :cum: :cum: :cum:ποσ τα λεσ ετσι!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σιμερα ετιμαζομε να ξεκινισο κουμπονο κρεατινισ του πορνογκασπαρι...
οι οδιγιεσ  και ο φιλοσ μου ,που εχι μαγαζι με σιμπλιροματα και τα περνο απο αυτον,μου ειπε ποσ πρεπει να το κουμπονο κατα τιν διαρκια τισ προπονισισ λιγο λιγο!εσι τι λεσ μιστι μου?

παρεπιπτοντοσ οπιοσ θελι σιμπλιροματα να μου πι να τον στιλο στον φιλο μου.κανι και καλεσ τιμεσ μιασ και εινια και αυτοσ μπουρδελιαρισ σα κ εμασ!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
πολι σοστοσ!
οι προβολεσ με βαρακια ποσ σου φενοντε επισισ?
εγο γενικα κανο μονο σκουοτ γιατι δεν εχο οργανα για ποδια στο πορνοσιδεραδικο μου.κανο σκουοτ στο σμιθ.
λεο να κανο και προβολεσ!

+1 για προβολες.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
θελο να ξεροχισο μεσα στο πορνοσεικερ σου κτινοδεσ γκαυλεα μου! :cum: :cum: :cum: :cum:ποσ τα λεσ ετσι!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σιμερα ετιμαζομε να ξεκινισο κουμπονο κρεατινισ του πορνογκασπαρι...
οι οδιγιεσ  και ο φιλοσ μου ,που εχι μαγαζι με σιμπλιροματα και τα περνο απο αυτον,μου ειπε ποσ πρεπει να το κουμπονο κατα τιν διαρκια τισ προπονισισ λιγο λιγο!εσι τι λεσ μιστι μου?

παρεπιπτοντοσ οπιοσ θελι σιμπλιροματα να μου πι να τον στιλο στον φιλο μου.κανι και καλεσ τιμεσ μιασ και εινια και αυτοσ μπουρδελιαρισ σα κ εμασ!
extreme εχει ο φιλος σου μιστι μου?

Επισκέπτης
Μου αρέσει η λογική σου κύριε Ίνα.. Μήπως κούμπωσες κάνα θερμογεννετικό για πιο δυνατό αποτέλεσμα? Και εγώ τελευταία έχω μειώσει δραστικά τον υδατάνθρακα γιατί όπως είπες πρέπει να μαστε το "τυρί το ίδιο", η "φέτα η παρόμοια".. Μάλιστα σκέφτομαι για τελευταία βδομάδα πριν την πρώτη εξόρμηση στις παραλίες τησ Χαλκιδικής να κάνω διατροφή αποκλειστικά με ψάρια και λίγο υδατάνθρακα από καστανό ρύζι και βρώμη κυρίως.. Λογικά θα κουμπώσω και κάνα λιποδιαλύτη για αφαίρεση νερών για την επίτευξη του απόλυτου στεγνώματος! "Be dry or die"  :2funny:
πολι δινατο μου ειπαν ειναι το animal pack....σε κανι ινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!για ψαχτο!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
εγώ έχω γίνει πομποδεσ και ινοδεσ χωρίς κανένα συμπλήρωμα !!!!
έξυπνη προπόνηση,διατροφή και πολλή υπομονή θέλει!!!
μην πετάτε τα λεφτά σας άκριτα σε ό,τι μάρκεντινγκ σας πλασάρουν ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697

+10000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:
αυτα τα φωνάζω χρόνια τωρα σε αυτο το θρεντ με τα κωλοσυμπληρώματα..... :tickedoff:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
+10000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:
αυτα τα φωνάζω χρόνια τωρα σε αυτο το θρεντ με τα κωλοσυμπληρώματα..... :tickedoff:
το κακό είναι όταν κάποιος τα θέτει ως βάση και ψάχνει τα περαιτέρω με αφετηρία τα συμπληρώματα.
εγώ προσωπικά και σ αυτούς τους καιρούς δεν διαθέτω τα χρήματα που απαιτούνται.
προτιμώ να τα δίνω για φαγάκι :rockon:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μια πρωτεινη πολυβιταμινη και κανα αμινοξεο ειναι πολυ καλη λυση ειδικα για αυτους που δεν μπορουν καθε μερα να εχουν 3 δυνατα γευματα με κοτοπουλα μοσχαρια ψαρια.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Τα συμπληρώματα από μόνα τους δεν κάνουν τπτ το έχουμε πει πολλές φορές αυτό..Απλά με την κατάλληλη διατροφή και προπόνηση η χρήση τους μπορεί να σ ανεβάσει ακόμα παραπάνω.. Εγώ γουστάρω κάνα νιτρικάκι κάπου κάπου γιατί τα τρελά πρηξίματα π δίνουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης με παθιάζουν τρελά, είναι σαν ένα έναυσμα να χτυπηθείς με τα σιδερικά μέχρι τελικής πτώσεως.. Μετά από μια παθιασμένη προπόνηση και ακολουθώντας μία μελετημένη υπερθερμιδική πορνοδιατροφή γίνεσαι πομποδεσ και κτηνοδεσ με το πέρασμα του χρόνου..

Μετά για να γίνεις ινοδεσ, κόβεις υδατάνθρακα δραστικά και αρχίζεις και συστιματική αερόβια με αγαπημένο είδος πάντα το γαμήσι..

Αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς ποτέ γαμήσι με θερμογεννετικό?  :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Τα συμπληρώματα από μόνα τους δεν κάνουν τπτ το έχουμε πει πολλές φορές αυτό..Απλά με την κατάλληλη διατροφή και προπόνηση η χρήση τους μπορεί να σ ανεβάσει ακόμα παραπάνω.. Εγώ γουστάρω κάνα νιτρικάκι κάπου κάπου γιατί τα τρελά πρηξίματα π δίνουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης με παθιάζουν τρελά, είναι σαν ένα έναυσμα να χτυπηθείς με τα σιδερικά μέχρι τελικής πτώσεως.. Μετά από μια παθιασμένη προπόνηση και ακολουθώντας μία μελετημένη υπερθερμιδική πορνοδιατροφή γίνεσαι πομποδεσ και κτηνοδεσ με το πέρασμα του χρόνου..

Μετά για να γίνεις ινοδεσ, κόβεις υδατάνθρακα δραστικά και αρχίζεις και συστιματική αερόβια με αγαπημένο είδος πάντα το γαμήσι..
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

πορνόδεσ και θηριώδεσ ομως πως θα γινεις??????? :s&m_2:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16

Αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς ποτέ γαμήσι με θερμογεννετικό?  :grin:
υπάρχει και η επιλογή να διατηρείσαι όλο το χρόνο χαμηλά σε λίπος και να βάζεις σιγά-σιγά μάζα
παρά να γεμίζεις λίπος κάθε χειμώνα και να τρέχεις όλο το καλοκαίρι και να "μπαίνεις" από την αφαγία και το τρέξιμο.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

πορνόδεσ και θηριώδεσ ομως πως θα γινεις??????? :s&m_2:

Στην προσπάθεια να γίνεις ινοδεσ, αν η αερόβια στην οποία επιδίδεσαι συστηματικά είναι γαμήσι με πόρνες τότε γίνεσαι και πορνοδεσ..
Τότε έχεις καταφέρει να σαι ινοδεσ και πορνοδεσ 2 σε 1.

όσο για το θηριοδεσ δεν ξέρω... μόνο ο ειδήμων στο θέμα πιτσιλιστής μπορεί να μας δώσει τα φώτα του..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
υπάρχει και η επιλογή να διατηρείσαι όλο το χρόνο χαμηλά σε λίπος και να βάζεις σιγά-σιγά μάζα
παρά να γεμίζεις λίπος κάθε χειμώνα και να τρέχεις όλο το καλοκαίρι και να "μπαίνεις" από την αφαγία και το τρέξιμο.

Εννοείται ότι δεν κάνεις μονοκοπανιά όλο το φθινόπωρο-χειμώνα για όγκο... Είναι αυτονόητο ότι αν κάνεις κάτι τέτοιο θα λιπώσεις για τα καλά..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:offtopic:

Εχθές πήγα με μια φίλη να πάρει δώρο γάμου. Εκεί που περιδιαβαίναμε, κοντοστεκόμαστε κάπου να κοιτάξει. Και τί ήταν αυτό που πήρε;

πορνομάγιρασ (ατμομάγειρας)  :2funny::2funny::2funny::2funny:

Με το που τους κοιτάει και αρχίζει και ρωτάει τιμές την έκανα από εκεί να πάω να γελάσω μονος μου.

Pitsi rules our lives!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Εννοείται ότι δεν κάνεις μονοκοπανιά όλο το φθινόπωρο-χειμώνα για όγκο... Είναι αυτονόητο ότι αν κάνεις κάτι τέτοιο θα λιπώσεις για τα καλά..
έτσι.δεν πρέπει να είμαστε λιποδεσ χύστες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Στην προσπάθεια να γίνεις ινοδεσ, αν η αερόβια στην οποία επιδίδεσαι συστηματικά είναι γαμήσι με πόρνες τότε γίνεσαι και πορνοδεσ..
Τότε έχεις καταφέρει να σαι ινοδεσ και πορνοδεσ 2 σε 1.

όσο για το θηριοδεσ δεν ξέρω... μόνο ο ειδήμων στο θέμα πιτσιλιστής μπορεί να μας δώσει τα φώτα του..

:offtopic:

Εχθές πήγα με μια φίλη να πάρει δώρο γάμου. Εκεί που περιδιαβαίναμε, κοντοστεκόμαστε κάπου να κοιτάξει. Και τί ήταν αυτό που πήρε;

πορνομάγιρασ (ατμομάγειρας)  :2funny::2funny::2funny::2funny:

Με το που τους κοιτάει και αρχίζει και ρωτάει τιμές την έκανα από εκεί να πάω να γελάσω μονος μου.

Pitsi rules our lives!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

[size=30pt]T E Λ Ο Σ[/size] !!!!!!!![move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Δοκιμάστε αυτό το συμπλήρωμα να κάνετε μπράτσα! :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

Διατροφική Αξία Σπέρματος :sperm: :happy:
Semen already contains 150 mg of protein, 11 mg
carbohydrates, 6 mg of fat, 3 mg cholesterol, 7 percent of U.S. RDA
potassium, copper and zinc.
The content of the nutrition found in semen:
Sugar
1. Fructose: Sugar is very sweet which is also contained in
in fruits and honey
2. Sorbitol: a sweetener that is often used as a sugar substitute
in diabetics
3. Inositol: This sweet substance can increase hair growth
A healthy and often considered as brain food