μιας και δεν έχω τι να κάνω ας γράψω εγώ ένα πρόγραμμα που έχω για το καλοκαίρι.
η μέρα ξεκινάει στις 07:00
ποδήλατο 1 ώρα νυστικός, ανώμαλο έδαφος, βουνά και λαγκάδια, με ζώνη εφύδρωσης
στις 08:00 πρωινό κουάκερ με γάλα φρεσκοαρμεγμένο από τα χεράκια μου και μέλι δική μας παραγωγής
(ποσότητα δεν ξέρω)
στις 11:00 1 τοστ με καυλοπούλα και 1-2 ασπράδια
το μεσημέρι ότι φτιάξει η μάνα
κατά τις 17:30 κάτι ελαφρί
μια μικρή προπόνηση με μονόζυγο, κοιλιακούς, ραχιαίους και ότι άλλο μου έρθει (ουσιαστικά κυκλικό πρόγραμμα κάθε μερα) κατά τις 18:30-19:00 το απόγευμα
για το βράδυ δεν έχω κάτι, αλλά σκέφτομαι ένα γιαούρτι με μέλι, ή ένα τοστ, ή μισή μερίδα από αυτό που έχει μείνει το μεσημέρι.
το σκεπτικό όλο είναι το εξής, επειδή ήταν πολύ πιεστική χρονιά φέτος και δεν προπονήθηκα καθόλου μέσα στο χειμώνα, λέω να μαζέψω κανένα νεοεμφανιζόμενο ξύγκι, να δέσω λίγο τους μυς, να κάνω κάτι για τους καρπούς και τους πύχεις, να τους δυναμώσω δηλαδή και να μπω σε φουλ πρόγραμμα από οκτώβρη.
οι αμφιβολίες που έχω είναι οι εξής:
αερόβια πρωί;
παντα ;)
αερόβια νυστικός;
ναι, η αν θελεις φαε 2-3 κουταλιες μελι και πιες και λιγο νερο(οχι γαλα)
αερόβια κάθε μέρα;
αν δεν εχεις προβλημα μπορεις να κανεις καθε μερα
φουλ υδατάνθρακας το πρωί και ειδικά βρώμη, δεν έχει πρόβλημα το στομάχι;
οχι φιλε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
αα και έχω και ένα ζευγάρι αλτήρες 5κιλους αλλά δεν με πιάνουν αυτοί και λέω να πάρω ένα ζευγάρι αλτήρες με δισκάκια να φτάνουν μέχρι 20 κιλά το κάθε ένα.
εντιτ: αν πάρω αλτήρες και μια μπάρα που θέλω, θα μπορέσω να γυμνάζω συγκεκριμένες ομάδες και δεν θα κάνω κάθε μέρα κυκλικό πρόγραμμα.
αν παρεις μια μπαρα με καποια κιλα θα μπορεις να κανεις απειρες ασκησεις ;)
τωρα αν μεινεις μεινεις με τα 5κιλα κανε σουπερ σετ για να σε πιασουν ;) π.χ. κανε μονοζυγο οσο αντεχεις και μολις κατεβεις κανε κατευθειαν με τα 5κιλα ;)
κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη