Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εκανα μια μετατροπι στιν πορνοδιετα μου για να γινο επιτελουσ ινεσ.
το εχουμε αναγκι τορα το καλοκερι να γινουμε μια πομποδεσ,κτινοδεσ θιριοδεσ και μιοδεσ ινα!

πρεπει να γινουμε ο ΄΄κιριοσ ινασ΄΄
παμε λιπον διναμικα.το πορνοπρογραμα ειναι ακροσ βγαλμενο απο το πορνομιαλο μου ,οποτε DONT TRY THIS AT HOME!
XAXAXAXAXAXA!

ΠΡΟΙΝΟ ΠΟΡΝΟΓΕΥΜΑ
1 σκουπ καθαρι προτεινι
90 γραμαρια κουακερ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
200 γραμαρια μακαρονια ολικισ αλεσεοσ
1 κοτατζ τσισ
10 αμιγδαλα

ΜΕΣΙΜΕΡΙΑΝΟ
200 γραμαρια μοσχαρι
250 γραμαρια καστανο ριζι
μπροκολο,κουνουπιδι με μια κουταλια ελεολαδο

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ,πριν τιν προπονισι
1 κοτατζ τσισ
2-3 ριζογκοφρετεσ βαλε κι αλλο υδατανθρακα, απλο ομως

ΜΕΤΑΠΡΟΠΟΝΙΤΙΚΟ
1 σκουπ καθαρι προτεινι
κρεατινι
1 μπανανα.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ μην τρως παλι μετα απο εικοσι λεπτα... ασε να περασει μια ωριτσα τουλαχιστον
250 γραμαρια ασπρο ριζι
5 ασπραδια αυγον

ΒΡΑΔΙΝΟ
200 γραμαρια μοσχαρι
μπροκολο και κουνουπιδι με μια κουταλια σισαμελεο
4 brazilians nuts

ι πορνοδιετα στοχευει στιν αυξισι καθαρισ αλιπισ πορνομιικισ μαζασ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ΠΟΡΝΟΣΙΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΡΟΝ ΧΤΙΣΤΟΝ! :rockon: :rockon: :rockon:
κατα τα αλλα πολυ καλο προγραμμα διατροφης  :thumbsup:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μιας και δεν έχω τι να κάνω ας γράψω εγώ ένα πρόγραμμα που έχω για το καλοκαίρι.

η μέρα ξεκινάει στις 07:00
ποδήλατο 1 ώρα νυστικός, ανώμαλο έδαφος, βουνά και λαγκάδια, με ζώνη εφύδρωσης
στις 08:00 πρωινό κουάκερ με γάλα φρεσκοαρμεγμένο από τα χεράκια μου και μέλι δική μας παραγωγής  :grin: (ποσότητα δεν ξέρω)

στις 11:00 1 τοστ με καυλοπούλα και 1-2 ασπράδια
το μεσημέρι ότι φτιάξει η μάνα
κατά τις 17:30 κάτι ελαφρί
μια μικρή προπόνηση με μονόζυγο, κοιλιακούς, ραχιαίους και ότι άλλο μου έρθει (ουσιαστικά κυκλικό πρόγραμμα κάθε μερα) κατά τις 18:30-19:00 το απόγευμα

για το βράδυ δεν έχω κάτι, αλλά σκέφτομαι ένα γιαούρτι με μέλι, ή ένα τοστ, ή μισή μερίδα από αυτό που έχει μείνει το μεσημέρι.

το σκεπτικό όλο είναι το εξής, επειδή ήταν πολύ πιεστική χρονιά φέτος και δεν προπονήθηκα καθόλου μέσα στο χειμώνα, λέω να μαζέψω κανένα νεοεμφανιζόμενο ξύγκι, να δέσω λίγο τους μυς, να κάνω κάτι για τους καρπούς και τους πύχεις, να τους δυναμώσω δηλαδή και να μπω σε φουλ πρόγραμμα από οκτώβρη.

οι αμφιβολίες που έχω είναι οι εξής:
αερόβια πρωί;
αερόβια νυστικός;
αερόβια κάθε μέρα;
φουλ υδατάνθρακας το πρωί και ειδικά βρώμη, δεν έχει πρόβλημα το στομάχι;

αα και έχω και ένα ζευγάρι αλτήρες 5κιλους αλλά δεν με πιάνουν αυτοί και λέω να πάρω ένα ζευγάρι αλτήρες με δισκάκια να φτάνουν μέχρι 20 κιλά το κάθε ένα.

εντιτ: αν πάρω αλτήρες και μια μπάρα που θέλω, θα μπορέσω να γυμνάζω συγκεκριμένες ομάδες και δεν θα κάνω κάθε μέρα κυκλικό πρόγραμμα.

κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
μιας και δεν έχω τι να κάνω ας γράψω εγώ ένα πρόγραμμα που έχω για το καλοκαίρι.

η μέρα ξεκινάει στις 07:00
ποδήλατο 1 ώρα νυστικός, ανώμαλο έδαφος, βουνά και λαγκάδια, με ζώνη εφύδρωσης
στις 08:00 πρωινό κουάκερ με γάλα φρεσκοαρμεγμένο από τα χεράκια μου και μέλι δική μας παραγωγής  :grin: (ποσότητα δεν ξέρω)

στις 11:00 1 τοστ με καυλοπούλα και 1-2 ασπράδια
το μεσημέρι ότι φτιάξει η μάνα
κατά τις 17:30 κάτι ελαφρί
μια μικρή προπόνηση με μονόζυγο, κοιλιακούς, ραχιαίους και ότι άλλο μου έρθει (ουσιαστικά κυκλικό πρόγραμμα κάθε μερα) κατά τις 18:30-19:00 το απόγευμα

για το βράδυ δεν έχω κάτι, αλλά σκέφτομαι ένα γιαούρτι με μέλι, ή ένα τοστ, ή μισή μερίδα από αυτό που έχει μείνει το μεσημέρι.

το σκεπτικό όλο είναι το εξής, επειδή ήταν πολύ πιεστική χρονιά φέτος και δεν προπονήθηκα καθόλου μέσα στο χειμώνα, λέω να μαζέψω κανένα νεοεμφανιζόμενο ξύγκι, να δέσω λίγο τους μυς, να κάνω κάτι για τους καρπούς και τους πύχεις, να τους δυναμώσω δηλαδή και να μπω σε φουλ πρόγραμμα από οκτώβρη.

οι αμφιβολίες που έχω είναι οι εξής:
αερόβια πρωί;παντα  ;)
αερόβια νυστικός;ναι, η αν θελεις φαε 2-3 κουταλιες μελι και πιες και λιγο νερο(οχι γαλα)
αερόβια κάθε μέρα;αν δεν εχεις προβλημα μπορεις να κανεις καθε μερα
φουλ υδατάνθρακας το πρωί και ειδικά βρώμη, δεν έχει πρόβλημα το στομάχι;οχι φιλε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

αα και έχω και ένα ζευγάρι αλτήρες 5κιλους αλλά δεν με πιάνουν αυτοί και λέω να πάρω ένα ζευγάρι αλτήρες με δισκάκια να φτάνουν μέχρι 20 κιλά το κάθε ένα.

εντιτ: αν πάρω αλτήρες και μια μπάρα που θέλω, θα μπορέσω να γυμνάζω συγκεκριμένες ομάδες και δεν θα κάνω κάθε μέρα κυκλικό πρόγραμμα. αν παρεις μια μπαρα με καποια κιλα θα μπορεις να κανεις απειρες ασκησεις  ;)
τωρα αν μεινεις μεινεις με τα 5κιλα κανε σουπερ σετ για να σε πιασουν ;) π.χ. κανε μονοζυγο οσο αντεχεις και μολις κατεβεις κανε κατευθειαν με τα 5κιλα ;)

κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη
η διατροφη σου δεν ειναι κατι το τρελο,για να εχεις ενα καλο σωμα σφιχτο σχετικα καλη ειναι. αλλα δεν ειναι για να παρεις μυικο ογκο.

Επισκέπτης
κατα τα αλλα πολυ καλο προγραμμα διατροφης  :thumbsup:
μα μετα τιν προπονισι ο πορνοοργανισμοσ ρουφαει σα σφουγγαρι για καμια ορα το πολι αυτα που θα του δοσεισ....
και πρεπει να του δοσεισ πολι πραμα.οποτε εινια αχριστο να αφισο μια ορα περιθοριο.
πρεπει να κανο πομποδεσ αναπλιροσι του χαμενου πορνογλικογονου μιστι μου.

πριν τιν προπονισι τι επιπλεον προτινισ μιστι μου?κανα φρουτο για απλο ιδατανθρακα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
ναι ολι μερα τροο!
θελο να πριστουν παρα πολι οι πορνομιονεσ μου,να γινουν πομποδεσ!!!!!

Tιτανοπορνέα μου δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλά εαν δεν βαλεις στην καθημερινότητα σου ασκησεις με βαράκια kettlebell  ΔΕΝ θα γινεις ποτέ πομπόδες!!!

δείτε εδώ μερικά πράγματα, και ψαξτε και στο youtube να δειτε ασκησεις με αυτα τα βαράκια,με τα οποια γυμναζονταν οι Ρωσοι αρσιβαριστες.
Γυμναζουν τελεια ολο το σωμα.

Επισκέπτης
Pitsi,

1. αν βαζεις την μια μερα το μεσημερι κρεατικο/τονο να βαζεις και το βραδυ ;)

2. 12 cottage την βδομαδα θες...πολλα δεν ειναι?

3. στο πρωινο..το κουακερ τι το κανεις σκετο? μυτιες? :tooth:
ε με γαλα ενοιτε.απλα ξεχασα να το γραψο!
το κοτατζ ειναι γαματο!!!ξεροχινο με τι παρτι του!
2 κοτατζακια τιν ιμερα!κουμπονο πολι πραμα.ελπιζο να γινουμε θιριοδεσ καπια μερα! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Tιτανοπορνέα μου δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλά εαν δεν βαλεις στην καθημερινότητα σου ασκησεις με βαράκια kettlebell  ΔΕΝ θα γινεις ποτέ πομπόδες!!!

δείτε εδώ μερικά πράγματα, και ψαξτε και στο youtube να δειτε ασκησεις με αυτα τα βαράκια,με τα οποια γυμναζονταν οι Ρωσοι αρσιβαριστες.
Γυμναζουν τελεια ολο το σωμα.

ε να βαλο τοτε !αμα ειναι να γινο πομποδεσ και κτινοδεσ!!!! :P :P :P :P :P :P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η διατροφη σου δεν ειναι κατι το τρελο,για να εχεις ενα καλο σωμα σφιχτο σχετικα καλη ειναι. αλλα δεν ειναι για να παρεις μυικο ογκο.
το έχω υπόψιν μου αυτό, δεν είναι ο στόχος μου ο όγκος απλά το βλέπω σαν ένα στάδιο προετοιμασίας για το χειμώνα όπου θα γίνει πιο αυστηρό το πρόγραμμα διατροφής, θα μπει και πρωτεΐνη και θα έχω και όλα τα όργανα για να γυμναστώ.

ευχαριστώ ;)

Επισκέπτης
αυτο ειναι το μονο σιγουρο,
αν δεν δινισ 10 ευρο τιν ιμερα για το φαγιτο σου δε θα γινισ ποτε μιοδεσ και πομποδεσ.
διστιχοσ φευγουν πολα πορνοευρο :'( :'( :'( :'(

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
μα μετα τιν προπονισι ο πορνοοργανισμοσ ρουφαει σα σφουγγαρι για καμια ορα το πολι αυτα που θα του δοσεισ....
και πρεπει να του δοσεισ πολι πραμα.οποτε εινια αχριστο να αφισο μια ορα περιθοριο.
πρεπει να κανο πομποδεσ αναπλιροσι του χαμενου πορνογλικογονου μιστι μου.

πριν τιν προπονισι τι επιπλεον προτινισ μιστι μου?κανα φρουτο για απλο ιδατανθρακα?
:thumbsup: 1-2 φρουτακια ειναι οτι πρεπει(αν θες και λιγο μελι προαιρετικα)
μιστι μου μετα την προπονηση ο οργανισμος οντως ρουφαει σαν σφουγγαρι για 45 λεπτα,και γι αυτο ειναι το πιο σημαντικο γευμα το μεταπροπονητικο,και θελουμε πρωτεινη.ομως πρεπει να ξερεις οτι ο οργανισμος σε καθε γευμα αφομειωνει 30-40 το πολυ γρ. πρωτεινης που σημαινει τοσα μπορουμε να αποροφησουμε αν 2ωρο περιπου. οποτε αν καταναλωσεις παραπανω απλα θα πανε χαμενα  ;) γιαυτο εφοσον εχεις παρει το σκουπ πρωτεινης με κρεατ. και την μπανανα ασε καμια ωριτσα να την "τραβηξει"το σωμα και μετα φαι  ;)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
το έχω υπόψιν μου αυτό, δεν είναι ο στόχος μου ο όγκος απλά το βλέπω σαν ένα στάδιο προετοιμασίας για το χειμώνα όπου θα γίνει πιο αυστηρό το πρόγραμμα διατροφής, θα μπει και πρωτεΐνη και θα έχω και όλα τα όργανα για να γυμναστώ.

ευχαριστώ ;)
τις κοκκινες επισημανσεις τις ειδες ε? υ.γ. να'σαι καλα  ;)

Επισκέπτης
:thumbsup: 1-2 φρουτακια ειναι οτι πρεπει(αν θες και λιγο μελι προαιρετικα)
μιστι μου μετα την προπονηση ο οργανισμος οντως ρουφαει σαν σφουγγαρι για 45 λεπτα,και γι αυτο ειναι το πιο σημαντικο γευμα το μεταπροπονητικο,και θελουμε πρωτεινη.ομως πρεπει να ξερεις οτι ο οργανισμος σε καθε γευμα αφομειωνει 30-40 το πολυ γρ. πρωτεινης που σημαινει τοσα μπορουμε να αποροφησουμε αν 2ωρο περιπου. οποτε αν καταναλωσεις παραπανω απλα θα πανε χαμενα  ;) γιαυτο εφοσον εχεις παρει το σκουπ πρωτεινης με κρεατ. και την μπανανα ασε καμια ωριτσα να την "τραβηξει"το σωμα και μετα φαι  ;)
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
Pitsi,

1. αν βαζεις την μια μερα το μεσημερι κρεατικο/τονο να βαζεις και το βραδυ ;)

2. 12 cottage την βδομαδα θες...πολλα δεν ειναι?

3. στο πρωινο..το κουακερ τι το κανεις σκετο? μυτιες? :tooth:
δεν αντεχο να τροο τονο ψολαρα μου.αντε να τον αντεξο μια βδομαδα,μετα αιδιαζο!μονο μοσχαρι τροο!
αλοστε το μοσχαρι χτιζει περισοτερο λεμεεεεεεεεεεεεεεεε! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom