Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
τα ποδια ειναι και θεμα γονιδιωνθέλω κι εγώ να γίνω μυοδες και πομποδες στα πόδια,ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα;
αν εχεις καλαμακια καληνυχτα μας...
τα ποδια ειναι και θεμα γονιδιωνθέλω κι εγώ να γίνω μυοδες και πομποδες στα πόδια,ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα;
θέλω κι εγώ να γίνω μυοδες και πομποδες στα πόδια,ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα;
πιστεύω ένας σωστός συνδυασμός κατάλληλων ασκήσεων-σετ-επαναλήψεων βοηθάει ακόμα και το γονιδιακό θέμα να προσπεραστεί σε μεγάλο βαθμό.τα ποδια ειναι και θεμα γονιδιων
αν εχεις καλαμακια καληνυχτα μας...
τί αριθμό ασκήσεων -σετ-επαναλήψεων προτείνεις; πόσες φορές τη βδομάδα;οπως λεει και απο πάνω ειναι οντως πολλα θεματα..
προσπάθησε παντως..
το μυστικο για ογκο ειναι τα καθιστματα...
ααν θεωρήσουμε ως πόδια τετρακέφαλους - γλουτιαίους - οπίσθιους μηριαίους - γάμπες τότε μιλάμε για σχεδόν το μισό σώμα άρα εάν είναι να γυμνάσεις μια μυϊκή ομάδα 2 φορές την εβδομάδα τότε θα ξεκινήσεις σίγουρα από τα πόδια.τί αριθμό ασκήσεων -σετ-επαναλήψεων προτείνεις; πόσες φορές τη βδομάδα;
ευχαριστώ.
ευχαριστώ.ααν θεωρήσουμε ως πόδια τετρακέφαλους - γλουτιαίους - οπίσθιους μηριαίους - γάμπες τότε μιλάμε για σχεδόν το μισό σώμα άρα εάν είναι να γυμνάσεις μια μυϊκή ομάδα 2 φορές την εβδομάδα τότε θα ξεκινήσεις σίγουρα από τα πόδια.
Αλλιώς μια μέρα μονά τους.
τετρακέφαλοι - γλουτιαίοι είναι πιο μεγάλη μυϊκή ομάδα κ θέλει μεγάλο αριθμό σετ περίπου 6 λειτουργικά κ 12-15 επαναλήψεις
βασικές ασκήσεις : καθίσματα (σκουότ),πιέσεις ποδιών (πρέσα) , προβολές
οπίσθιοι μηριαίοι είναι ανταγωνιστική ομάδα με τους τετρακέφαλους κ γενικά έρχεται σε δεύτερη μοίρα κακώς γιατί μπορεί να δημιουργήσει μυϊκή ανισορροπία γεγονός που οφείλεται σε πολλούς τραυματισμούς.
Βασική άσκηση κάμψεις ποδιών 6 λειτουργικά σετ από 12- 15 επαναλήψεις.
γάμπες πολύ δυνατή μυϊκή ομάδα που αναρρώνει γρήγορα μαζί με πήχεις κ κοιλιακούς αντέχουν άνετα 2 σκληρές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.
Βασική άσκηση ακροστασίες με επιβάρυνση 5 σετ από 15-20 επαναλήψεις.
ααν θεωρήσουμε ως πόδια τετρακέφαλους - γλουτιαίους - οπίσθιους μηριαίους - γάμπες τότε μιλάμε για σχεδόν το μισό σώμα άρα εάν είναι να γυμνάσεις μια μυϊκή ομάδα 2 φορές την εβδομάδα τότε θα ξεκινήσεις σίγουρα από τα πόδια.
Αλλιώς μια μέρα μονά τους.
τετρακέφαλοι - γλουτιαίοι είναι πιο μεγάλη μυϊκή ομάδα κ θέλει μεγάλο αριθμό σετ περίπου 6 λειτουργικά κ 12-15 επαναλήψεις
βασικές ασκήσεις : καθίσματα (σκουότ),πιέσεις ποδιών (πρέσα) , προβολές, leg extension
οπίσθιοι μηριαίοι είναι ανταγωνιστική ομάδα με τους τετρακέφαλους κ γενικά έρχεται σε δεύτερη μοίρα κακώς γιατί μπορεί να δημιουργήσει μυϊκή ανισορροπία γεγονός που οφείλεται σε πολλούς τραυματισμούς.
Βασική άσκηση κάμψεις ποδιών 6 λειτουργικά σετ από 12- 15 επαναλήψεις.leg curl
γάμπες πολύ δυνατή μυϊκή ομάδα που αναρρώνει γρήγορα μαζί με πήχεις κ κοιλιακούς αντέχουν άνετα 2 σκληρές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.
Βασική άσκηση ακροστασίες με επιβάρυνση 5 σετ από 15-20 επαναλήψεις.
μπανακι;Γυμνάστηκα σήμερα!!
Του χρόνου πάλι.
Γυμνάστηκα σήμερα!!
Του χρόνου πάλι.
εσυ δεν πεθανες ακομα;τι γνωμη εχετε;;
μπανακι;
πω πω θα εγινες φετονι...1 ώρα aqua aerobic, 1 ώρα ασκησούλες μόνη μου στην πισίνα, και 15km περίπου ποδήλατο.
Πόσες θερμιδες καιει αυτο το προγραμμα οπως το ειπες?1 ώρα aqua aerobic, 1 ώρα ασκησούλες μόνη μου στην πισίνα, και 15km περίπου ποδήλατο.
πω πω θα εγινες φετονι...
ω..ρε τι καρδιες εχεις να καψεις...
Πόσες θερμιδες καιει αυτο το προγραμμα οπως το ειπες?
παντως το σκαριφιμα το χειςΡε με δουλεύει κι ο Γάμα.
Πλάκα πλάκα ήταν μια κοπέλα εκεί, γύρω στα 16-17, ανήκε σε ομάδα απ'ότι άκουσα, δεεεεν φαντάαζεσαι σώμα. Ήταν ΓΑΜΑΤΗ. Την κοίταζα πόση ώρα
Θα σκότωνα για το σώμα της.
Πού να ξέρω καλέ? Δεν έχω υπολογίσει ποτέ θερμίδες, ιδέα δεν έχω.
παντως το σκαριφιμα το χεις
με λιγη προσπαθεια δεν ειναι ακατορθωτο να το πετυχεις αυτο που ειναι ουποπικο για αλλες κοπελες