Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

τα γαμιδια τα ψωμακια κατω απ τον αφαλο και στην μεση δεν φευγουν με τιποτα..

σαν να λενε δε γουσταρω....

συγκεκριμένες τροφες που αποφευγω εκτος απο γλυκα και τα γνωστα?

η αεροβια με γρηγορο βαδιν που κανω εγω βοηθαει η πρεπει να κανω τρέξιμο?

κανω 30-40 λεπτα στα 5-6 χιλ.... ενω το τρεξιμο ξεκιναει μετα τα 8.5..

μου την σπάει  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τα γαμιδια τα ψωμακια κατω απ τον αφαλο και στην μεση δεν φευγουν με τιποτα..

σαν να λενε δε γουσταρω....

συγκεκριμένες τροφες που αποφευγω εκτος απο γλυκα και τα γνωστα?

η αεροβια με γρηγορο βαδιν που κανω εγω βοηθαει η πρεπει να κανω τρέξιμο?

κανω 30-40 λεπτα στα 5-6 χιλ.... ενω το τρεξιμο ξεκιναει μετα τα 8.5..

μου την σπάει  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
κοψε με την μια χοιρινο,τηγανιτα,τυρια
καλα για junge food δεν το συζητω
βαλε τον διαδρομο σε ανηφορα,
κανε πλαγιους κοιλιακους,σχοινακι 20' την μερα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κοψε με την μια χοιρινο,τηγανιτα,τυρια
καλα για junge food δεν το συζητω
βαλε τον διαδρομο σε ανηφορα,
κανε πλαγιους κοιλιακους,σχοινακι 20' την μερα
καλο...

μου εχουν πει επεισης οτι για καυση λιπους στην περιοχη βοηθανε καποιες δραστηριοτητες οπως κολυμβηση, ποδηλατο,πολλες ωρες περπατημα απλο ομως..

με βλεπω να παω για dancing

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καλο...

μου εχουν πει επεισης οτι για καυση λιπους στην περιοχη βοηθανε καποιες δραστηριοτητες οπως κολυμβηση, ποδηλατο,πολλες ωρες περπατημα απλο ομως..

με βλεπω να παω για dancing

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά το μεσημεριανό τρώγε μόνο 1 τόνο στις 6 και 1 τοτάλ 2% στις 9, στο διάδρομο κάνε ενναλαγές γρήγορο περπάτημα- τρέξιμο μέχρι να γράψει 500-600 θερμίδες και θα είσαι κομπλέ σε 2 βδομάδες.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
σωστα σορρυ..

αλλα δεν ειναι υπερβολικο να τρως συνέχεια κρεας ομως, δεν λεω για 2-3 φορες τι βδομαδα..

αλλα καθε μερα?  :-
το κοκκινο κρεας θελει προσοχη στο ποσο τρως,ασπρο κρεας(ψαρι,κοτοπουλο) μπορεις να τρως καθε μερα χωρις προβλημα  ;)
Ασε φιλε...
τα ξερω...
στον ενα ωμο εχω περιαρθριτιδα (η νοσος που ταλαιπωρει πολυ τους κολυμβητες συνηθως νομιζω) και στον αλλο εχω μερική ρίξη τένοντα (εδω και 2 χρόνια) και με συντηριτική αγωγη και προσοχη εχω αποφυγει την αρθροσκοπιση...
κοινως και οι 2 ωμοι εχουν βγει off...
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ομως! :rockon: το παλευω οσο μπορω με γυμναστικη ποδηλατο και μονοζυγο
με τσιγκλαει εδω μεσα και ο πιτσι και μπριζωνομαι!!! :dancing:
δεν κανω αυτα που εκανα παλια ,ουτε θα τα ξανακανω(κιλα,επαναληψεις, ενταση ασκησεων), αλλα δεν με πειράζει.

:s&m_3:
Zero... δηλαδη τωρα δεν κανεις καθολου ασκησεις για ωμους με βαρη? εγω θα ελεγα να κανεις εστω και με 2κιλα. η μονοκιλα αν δεν μπορεις. θα δεις οτι θα δυναμοσουν σιγα-σιγα. μια ασκηση που θα σου προτεινα γιατι ειχα και εγω θεμα με τους ωμους(αχ αυτοι οι ωμοι) ειναι να εισαι καπου ξαπλωμενος και να εχεις τα χερια σου τεντομενα στα πλαγια και οι αγωνες λυγισμενοι προς τα επανω. σαν να σφιγγεις δικεφαλους δηλαδη. και θα πιανεις το βαρακι και θα κανεις κινηση προς τα επανω(οπως κανουμε μπαντεφερ) δεν ξερω αν εχεις καταλαβει... (αν δεν καταλαβες κατι πες μου να στο εξηγησω καλυτερα) αυτη η ασκηση πιανει σε ενα συγκεκριμενο σημειο του ωμου και το δυναμωνει για να αποφευγονται οι τραυματισμοι(η αν εχουμε τραυματιστει ηδη) ;)

Επισκέπτης
το κοκκινο κρεας θελει προσοχη στο ποσο τρως,ασπρο κρεας(ψαρι,κοτοπουλο) μπορεις να τρως καθε μερα χωρις προβλημα  ;)Zero... δηλαδη τωρα δεν κανεις καθολου ασκησεις για ωμους με βαρη? εγω θα ελεγα να κανεις εστω και με 2κιλα. η μονοκιλα αν δεν μπορεις. θα δεις οτι θα δυναμοσουν σιγα-σιγα. μια ασκηση που θα σου προτεινα γιατι ειχα και εγω θεμα με τους ωμους(αχ αυτοι οι ωμοι) ειναι να εισαι καπου ξαπλωμενος και να εχεις τα χερια σου τεντομενα στα πλαγια και οι αγωνες λυγισμενοι προς τα επανω. σαν να σφιγγεις δικεφαλους δηλαδη. και θα πιανεις το βαρακι και θα κανεις κινηση προς τα επανω(οπως κανουμε μπαντεφερ) δεν ξερω αν εχεις καταλαβει... (αν δεν καταλαβες κατι πες μου να στο εξηγησω καλυτερα) αυτη η ασκηση πιανει σε ενα συγκεκριμενο σημειο του ωμου και το δυναμωνει για να αποφευγονται οι τραυματισμοι(η αν εχουμε τραυματιστει ηδη) ;)
εισαι μεγασ πορνοσ!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
οσο για το κοκινο κρεασ το εχο βαλι ιδι σε διο γευματα τιν ιμερα!αλλα αισθανομε πιο θιριοδεσ πιο μιοδεσ πιο ογκοδεσ πιο κτινοδεσ αλλα και πιο πομποδεσ!λεσ να αρχισε να δουλευι το κοκινο πορνοκρεασ?

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
;)Zero... δηλαδη τωρα δεν κανεις καθολου ασκησεις για ωμους με βαρη? εγω θα ελεγα να κανεις εστω και με 2κιλα. η μονοκιλα αν δεν μπορεις. θα δεις οτι θα δυναμοσουν σιγα-σιγα. μια ασκηση που θα σου προτεινα γιατι ειχα και εγω θεμα με τους ωμους(αχ αυτοι οι ωμοι) ειναι να εισαι καπου ξαπλωμενος και να εχεις τα χερια σου τεντομενα στα πλαγια και οι αγωνες λυγισμενοι προς τα επανω. σαν να σφιγγεις δικεφαλους δηλαδη. και θα πιανεις το βαρακι και θα κανεις κινηση προς τα επανω(οπως κανουμε μπαντεφερ) δεν ξερω αν εχεις καταλαβει... (αν δεν καταλαβες κατι πες μου να στο εξηγησω καλυτερα) αυτη η ασκηση πιανει σε ενα συγκεκριμενο σημειο του ωμου και το δυναμωνει για να αποφευγονται οι τραυματισμοι(η αν εχουμε τραυματιστει ηδη) ;)
μαλλον αυτην εννοεις

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
φενετε πορνοδεσ.για πιο σιμιο του ομου ειναι?μπροστα ,πισο ι μεσι?

Ναι αυτη την ασκηση εννοει! Η ασκηση αυτη πιτσι μου δεν ειναι για να γινεις κτηνωδης και πορνωδης! Ειναι για να δυναμωσουν οι στροφεις κυριως και οχι οι δελτοειδεις! Ειναι καλο να την κανεις με πολυ λιγα κιλα κ πολλες επαναληψεις πριν την προπονηση για να αποφυγεις τραυματισμους στους ωμους!
Παμε γυμναστηριο να τα γαμησουμε ολα!!!  :rockon:

Επισκέπτης
Ναι αυτη την ασκηση εννοει! Η ασκηση αυτη πιτσι μου δεν ειναι για να γινεις κτηνωδης και πορνωδης! Ειναι για να δυναμωσουν οι στροφεις κυριως και οχι οι δελτοειδεις! Ειναι καλο να την κανεις με πολυ λιγα κιλα κ πολλες επαναληψεις πριν την προπονηση για να αποφυγεις τραυματισμους στους ωμους!
Παμε γυμναστηριο να τα γαμησουμε ολα!!!  :rockon:
παμε γκαυλιαρι μου!θελο να τα απαξιοσο ολα τα παλιοσιδερα!!!!!!!!!!να τα κανιβαλισο!!!!!!
εμενα μια ζοι μου κανουν παρατιρισεισ στα γιμναστιρια επιδι τα απαξιονο παρα πολι αγρια,τα κανιβαλιζο.μαλιστα στο τελευτεο γιμναστιριο ιταν του διμου και ειχαν κατι σκατοβαρακια πλαστικα και απο τιν πολι απαξιοσι τουσ τα ειχα σπασει ολα!!!!φισικα κ οταν ο γιμναστισ με ροτισε γιατι τα εσπασα του ειπα οτι τα βαροι πρεπει να τα απαξιονουμε και οχι να τα χαιδευουμε! :rockon: :rockon: :rockon:

τορα πλεον απαλαχτικα απο ολουσ τουσ μαλακοκαυλιδεσ γιμναστες μιασ και εχο φτιαξι το δικο μου σιδεραδικο και μπορο να απαξιονο και να κανιβαλιζο  ανενοχλιτοσ.
παμε δινατα και απαξιοτικα χιστι μου!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
το κοκκινο κρεας θελει προσοχη στο ποσο τρως,ασπρο κρεας(ψαρι,κοτοπουλο) μπορεις να τρως καθε μερα χωρις προβλημα  ;)Zero... δηλαδη τωρα δεν κανεις καθολου ασκησεις για ωμους με βαρη? εγω θα ελεγα να κανεις εστω και με 2κιλα. η μονοκιλα αν δεν μπορεις. θα δεις οτι θα δυναμοσουν σιγα-σιγα. μια ασκηση που θα σου προτεινα γιατι ειχα και εγω θεμα με τους ωμους(αχ αυτοι οι ωμοι) ειναι να εισαι καπου ξαπλωμενος και να εχεις τα χερια σου τεντομενα στα πλαγια και οι αγωνες λυγισμενοι προς τα επανω. σαν να σφιγγεις δικεφαλους δηλαδη. και θα πιανεις το βαρακι και θα κανεις κινηση προς τα επανω(οπως κανουμε μπαντεφερ) δεν ξερω αν εχεις καταλαβει... (αν δεν καταλαβες κατι πες μου να στο εξηγησω καλυτερα) αυτη η ασκηση πιανει σε ενα συγκεκριμενο σημειο του ωμου και το δυναμωνει για να αποφευγονται οι τραυματισμοι(η αν εχουμε τραυματιστει ηδη) ;)

φιλε σε ευχαριστώ
κανω 2 ασκησεις ολες και όλες για ωμους πια
και τις 2 ορθιος με αλτηρες, μια πιεσεις ωμων και μια ανηψωσεις...
10 επαναληψεις (4 σετ)
κιλα 16 και 14 αντιστοιχα...
στραβομπαρα, πους απς, ελευθερη μπαρα εχω να κανω 2 χρονια...τελος αυτα

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εισαι μεγασ πορνοσ!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ετσι,ετσι!παμε γερα :rockon:
και αυτη,αλλα εγω αυτη που ελεγα ειναι για πιο "ψαγμενους" και ειναι η ιδια κινηση αλλα απο εξω προς τα μεσα(οπως κανουμε μπραντεφερ)
φενετε πορνοδεσ.για πιο σιμιο του ομου ειναι?μπροστα ,πισο ι μεσι?
δυναμωνει ενα σημειο στο κεντρο του δελτοειδη.ενα πολυ μικρο κομματι,αλλα σημαντικο  ;)
φιλε σε ευχαριστώ
κανω 2 ασκησεις ολες και όλες για ωμους πια
και τις 2 ορθιος με αλτηρες, μια πιεσεις ωμων και μια ανηψωσεις...
10 επαναληψεις (4 σετ)
κιλα 16 και 14 αντιστοιχα...
στραβομπαρα, πους απς, ελευθερη μπαρα εχω να κανω 2 χρονια...τελος αυτα
ωραιος  :thumbsup: καλα κανεις και δεν τους αφηνεις τελειως. παντως δοκιμασε την και αυτην,θα δεις διαφορα  ;) με πιο λιγα κιλα ομως. το πολυ 5αρια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
URL]]

Stories