Επισκέπτης
χαρετο ολουσ τουσ χτιστουσ!τελικα ι προτεινι του πορνογκασπαρι μαι οφισιον εχι πολι καλι πορνογευσι!οφιγο να ομολογισο οτι ξεροχισα!και διαλιετε σχετικα ευκολα,δεν θελει πολι χτιπιμα στο πορνοσεικερ!αυτο ειναι καλο!
Πιτσι,απο που την αγοραζεις?νετ η σε καποιο μαγαζι?χαρετο ολουσ τουσ χτιστουσ!τελικα ι προτεινι του πορνογκασπαρι μαι οφισιον εχι πολι καλι πορνογευσι!οφιγο να ομολογισο οτι ξεροχισα!και διαλιετε σχετικα ευκολα,δεν θελει πολι χτιπιμα στο πορνοσεικερ!αυτο ειναι καλο!
εχο πορνοφιλο που εχι μαγαζι και μου κανι και καλες πορνοτιμες!Πιτσι,απο που την αγοραζεις?νετ η σε καποιο μαγαζι?
βρικα cottage cheese στο lidl μαρκασ pic frisch!ενα ευρο το κεσεδακι!!!απιθανι γευσι !γαμαι!!!το γραφο για οσουσ τρονε πορνοcottage!!!
βρικα cottage cheese στο lidl μαρκασ pic frisch!ενα ευρο το κεσεδακι!!!απιθανι γευσι !γαμαι!!!το γραφο για οσουσ τρονε πορνοcottage!!!
αρχιζεις και ξεχνας μου φαινεται...cottage cheese σε κουτακι τα 200 γραμαρια μονο 1,00 στα καρφουρ.ειναι μαρκα καρφυρ αυτο το cottage cheese.
εχι και στα lidl cottage με τιν ιδια τιμι αλλα ειναι απεσιο σε γευσι.πολι ξινο.δε τρογετε.
ριξ'το ;)πμ σε 1'
στα lidl εχι διο μαρκεσ.ι μια ειναι ι linessa,καποσ ετσι τελοσπαντον.πολι ξινο απεσιο.δε τρογετε.αρχιζεις και ξεχνας μου φαινεται...![]()
θελο να πριστουν οι πορνομιονεσ μου να γινο πολι κτρινοδεσ ογκοδεσ και ποπμοδεσ!!!ρε πορνε, γαμιεσαι στα πορνοφαγητα και στα αλλα τα ξεκωλα, ποσα κιλα θες να πας?
θελο να πριστουν οι πορνομιονεσ μου να γινο πολι κτινοδεσ ογκοδεσ και ποπμοδεσ!!!
πορνοδεσ φενονται,αλλα στο γκρετσικισταν απο οτι ειδα δεν εχι καπιον να τα πουλαει.ποσ τα περνισ?h t t p:// έχει κανείς εμπειρία, έχω διαβάσει τα καλύτερα.
πορνοδεσ φενονται,αλλα στο γκρετσικισταν απο οτι ειδα δεν εχι καπιον να τα πουλαει.ποσ τα περνισ?
στα lidl εχι διο μαρκεσ.ι μια ειναι ι linessa,καποσ ετσι τελοσπαντον.πολι ξινο απεσιο.δε τρογετε.
επισισ εχι και τιν αλι μαρκα που ειπα σε cottage τιν pic frisch ι οποια ειναι απιθανι σε γευσι!
στα καρφουρ οποτε παο τελευτεα δεν εχι καθολου το cottage μαρκασ carfur.εχουν ελιψι οι μαλακες!και δε φερνουν εδο και μια βδομαδα ειναι αδιο το ραφι με το cottage τισ carfyr.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ο βασιλοπουλος εχει χυμα κοτατζ βαζεις οσο θελεις και καλη τιμη σε σχεση με τα συσκευασμενα