Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Επισκέπτης
χαρετο ολουσ τουσ χτιστουσ!τελικα ι προτεινι του πορνογκασπαρι μαι οφισιον εχι πολι καλι πορνογευσι!οφιγο να ομολογισο οτι ξεροχισα!και διαλιετε σχετικα ευκολα,δεν θελει πολι χτιπιμα στο πορνοσεικερ!αυτο ειναι καλο!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
χαρετο ολουσ τουσ χτιστουσ!τελικα ι προτεινι του πορνογκασπαρι μαι οφισιον εχι πολι καλι πορνογευσι!οφιγο να ομολογισο οτι ξεροχισα!και διαλιετε σχετικα ευκολα,δεν θελει πολι χτιπιμα στο πορνοσεικερ!αυτο ειναι καλο!
Πιτσι,απο που την αγοραζεις?νετ η σε καποιο μαγαζι?

Επισκέπτης
βρικα cottage cheese στο lidl μαρκασ pic frisch!ενα ευρο το κεσεδακι!!!απιθανι γευσι !γαμαι!!!το γραφο για οσουσ τρονε πορνοcottage!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
βρικα cottage cheese στο lidl μαρκασ pic frisch!ενα ευρο το κεσεδακι!!!απιθανι γευσι !γαμαι!!!το γραφο για οσουσ τρονε πορνοcottage!!!

ρε πορνε, γαμιεσαι στα πορνοφαγητα και στα αλλα τα ξεκωλα, ποσα κιλα θες να πας?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
cottage cheese σε κουτακι τα 200 γραμαρια μονο 1,00 στα καρφουρ.ειναι μαρκα καρφυρ αυτο το cottage cheese.
εχι και στα lidl cottage με τιν ιδια τιμι αλλα ειναι απεσιο σε γευσι.πολι ξινο.δε τρογετε.
αρχιζεις και ξεχνας μου φαινεται...  :)

Επισκέπτης
αρχιζεις και ξεχνας μου φαινεται...  :)
στα lidl εχι διο μαρκεσ.ι μια ειναι ι linessa,καποσ ετσι τελοσπαντον.πολι ξινο απεσιο.δε τρογετε.
επισισ εχι και τιν αλι μαρκα που ειπα σε cottage  τιν pic frisch ι οποια ειναι απιθανι σε γευσι!
στα καρφουρ οποτε παο τελευτεα δεν εχι καθολου το cottage μαρκασ carfur.εχουν ελιψι οι μαλακες!και δε φερνουν εδο και μια βδομαδα ειναι αδιο το ραφι με το cottage τισ carfyr.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.129
Πόντοι
42.697
θελο να πριστουν οι πορνομιονεσ μου να γινο πολι κτινοδεσ ογκοδεσ και ποπμοδεσ!!!

:rockon: :rockon: :rockon:
extreme_muscle_man.jpg
post-muscle-guy.jpg

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ομοίως και γι᾽αυτό : h t t p://c4-extreme.com/  απο ονόματα σκίζουν πάντως :)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
πορνοδεσ φενονται,αλλα στο γκρετσικισταν απο οτι ειδα δεν εχι καπιον να τα πουλαει.ποσ τα περνισ?

αχαχαχαχαχαχαχα, δεν έχω πάρει, έχω διαβάσει στα αντίστοιχα Ελληνικά φόρουμς τα καλύτερα σχόλια για τα συγκεκριμένα προιόντα, ψάχνωντας λίγο μπορείς να τα φέρεις απο uk π.χ predator nutrition. Pre-workout είναι και όπως αναφέρουν μακράν καλύτερα απο jack3d, superpump κλπ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στα lidl εχι διο μαρκεσ.ι μια ειναι ι linessa,καποσ ετσι τελοσπαντον.πολι ξινο απεσιο.δε τρογετε.
επισισ εχι και τιν αλι μαρκα που ειπα σε cottage  τιν pic frisch ι οποια ειναι απιθανι σε γευσι!
στα καρφουρ οποτε παο τελευτεα δεν εχι καθολου το cottage μαρκασ carfur.εχουν ελιψι οι μαλακες!και δε φερνουν εδο και μια βδομαδα ειναι αδιο το ραφι με το cottage τισ carfyr.

ο βασιλοπουλος εχει χυμα κοτατζ βαζεις οσο θελεις και καλη τιμη σε σχεση με τα συσκευασμενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom