brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πολυ ακριβο,και αρκετα προιοντα δεν ειναι και τοσο "αξιοπιστα"τι γνωμη εχετε;;
πολυ ακριβο,και αρκετα προιοντα δεν ειναι και τοσο "αξιοπιστα"τι γνωμη εχετε;;
θέλω κι εγώ να γίνω μυοδες και πομποδες στα πόδια,ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα;
καποιοι κοινοι μας γνωστοι εχουν πει πραγματικα τα καλυτεραΠου με ξέρεις καλέ?
Μπα, σαν εκείνη δε θα γίνω ποτέ
Κοιλιά να δεις. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Μπορώ να μιλάω ώρες για την κοιλιά της χαχα!
Κι ωραίο βυζί είχε. Και πόδια. Είναι τραγικό το πόσο ζήλεψα.
καποιοι κοινοι μας γνωστοι εχουν πει πραγματικα τα καλυτερα
μην το λαμβανεις με την κακη εννοιαΜιλάει πολύ ο κόσμος τελικά..
Μην πιστεύεις ό,τι ακούς.
Σκουοτ=βασιλιας των ασκησεων,ειναι για ολο το σωμα.αλλα προσοχη δεν καθομαστε εως κατω,γιατι τα γονατα δεν θα αντεξουν για πολυ. ;)για να μπορουμε να κανουμε παντα.παντως ισχυει οτι τα ποδια πολυ δυσκολα φτιαχνουν.βλεπω παιδια στο γυμνασ.να βαζουν του κοσμου τα κιλα στο σκουοτ,να ακουγονται εως εξω οι κραυγες τους,και με κινδυνο να τραυματιστουν.αλλα αποτελεσμα σχεδον σαν να μην κανουν καθολου ποδια,κριμα ετσι.
πολι σοστοσ!Σκουοτ=βασιλιας των ασκησεων,ειναι για ολο το σωμα.αλλα προσοχη δεν καθομαστε εως κατω,γιατι τα γονατα δεν θα αντεξουν για πολυ. ;)για να μπορουμε να κανουμε παντα.παντως ισχυει οτι τα ποδια πολυ δυσκολα φτιαχνουν.βλεπω παιδια στο γυμνασ.να βαζουν του κοσμου τα κιλα στο σκουοτ,να ακουγονται εως εξω οι κραυγες τους,και με κινδυνο να τραυματιστουν.αλλα αποτελεσμα σχεδον σαν να μην κανουν καθολου ποδια,κριμα ετσι.
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινουμε θιριοδεσ μιοδεσ κτινοδεσ και πομποδεσ!!!!
δεν πρέπει να παραμελούμε τα πόδια,γιατί είναι το μισό σώμα και δε λέει να είμαστε θιριοδεσ και πομποδεσ και τα πόδια να είναι καλαμάκια
πρέπει να τα κάνουμε κι αυτά μιοδεσ και κτινοδεσ με πολλά και σκληρά καθίσματα.
σήμερα πήρα κοτατζ από καρφουρ με 99 λεπτά. ελπίζω να μην είναι τίποτα σκόνες βλαβερές γι αυτό να είναι τόσο φτηνό :o
πανακριβο κοτατζακι πουτσαρα μου!και πολλα λιπαρα!Λοιπόν pitsilistis δόσε βάση. Πήγα και πήρα το FINA (10% λιπαρά) που σου έλεγα και η τιμή είναι €14,30 το κιλό. αλλά καταναλώνω καμμιά εκατοστή γραμμάρια την ημέρα και όχι 400 που έγραψες. Σπάω την ημερίσια δόση πρωτεΐνης και σε άλλες πηγές όμως, όπως ψαρικό (κυρίως τόνοι), λευκό (κυρίως στήθος κοτόπουλο) και κόκκινο (μοσχάρι συνήθως και σπανιότερα χοιρινό). Νομίζω πανάκριβο είναι 15 γιόυρια το κιλό περίπου.
Όσο για τις ασκήσεις που λες, είμαι υπέρ του bodyweight και κάνω βαθειά καθίσματα και προβολές μπροστά και πίσω με το βάρος του σώματός μου μόνο.
Dia χιστεσ πιγε κανισ;
εκανα μια μετατροπι στιν πορνοδιετα μου για να γινο επιτελουσ ινεσ.
το εχουμε αναγκι τορα το καλοκερι να γινουμε μια πομποδεσ,κτινοδεσ θιριοδεσ και μιοδεσ ινα!
πρεπει να γινουμε ο ΄΄κιριοσ ινασ΄΄
παμε λιπον διναμικα.το πορνοπρογραμα ειναι ακροσ βγαλμενο απο το πορνομιαλο μου ,οποτε DONT TRY THIS AT HOME!
XAXAXAXAXAXA!
ΠΡΟΙΝΟ ΠΟΡΝΟΓΕΥΜΑ
1 σκουπ καθαρι προτεινι
90 γραμαρια κουακερ
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
200 γραμαρια μακαρονια ολικισ αλεσεοσ
1 κοτατζ τσισ
10 αμιγδαλα
ΜΕΣΙΜΕΡΙΑΝΟ
200 γραμαρια μοσχαρι
250 γραμαρια καστανο ριζι
μπροκολο,κουνουπιδι με μια κουταλια ελεολαδο
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ,πριν τιν προπονισι
1 κοτατζ τσισ
2-3 ριζογκοφρετεσ
ΜΕΤΑΠΡΟΠΟΝΙΤΙΚΟ
1 σκουπ καθαρι προτεινι
κρεατινι
1 μπανανα.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ
250 γραμαρια ασπρο ριζι
5 ασπραδια αυγον
ΒΡΑΔΙΝΟ
200 γραμαρια μοσχαρι
μπροκολο και κουνουπιδι με μια κουταλια σισαμελεο
4 brazilians nuts
ι πορνοδιετα στοχευει στιν αυξισι καθαρισ αλιπισ πορνομιικισ μαζασ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ΠΟΡΝΟΣΙΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΡΟΝ ΧΤΙΣΤΟΝ!
εκανα μια μετατροπι στιν πορνοδιετα μου για να γινο επιτελουσ ινεσ.
το εχουμε αναγκι τορα το καλοκερι να γινουμε μια πομποδεσ,κτινοδεσ θιριοδεσ και μιοδεσ ινα!
πρεπει να γινουμε ο ΄΄κιριοσ ινασ΄΄
παμε λιπον διναμικα.το πορνοπρογραμα ειναι ακροσ βγαλμενο απο το πορνομιαλο μου ,οποτε DONT TRY THIS AT HOME!
XAXAXAXAXAXA!
ΠΡΟΙΝΟ ΠΟΡΝΟΓΕΥΜΑ
1 σκουπ καθαρι προτεινι
90 γραμαρια κουακερ
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
200 γραμαρια μακαρονια ολικισ αλεσεοσ
1 κοτατζ τσισ
10 αμιγδαλα
ΜΕΣΙΜΕΡΙΑΝΟ
200 γραμαρια μοσχαρι
250 γραμαρια καστανο ριζι
μπροκολο,κουνουπιδι με μια κουταλια ελεολαδο
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ,πριν τιν προπονισι
1 κοτατζ τσισ
2-3 ριζογκοφρετεσ
ΜΕΤΑΠΡΟΠΟΝΙΤΙΚΟ
1 σκουπ καθαρι προτεινι
κρεατινι
1 μπανανα.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ
250 γραμαρια ασπρο ριζι
5 ασπραδια αυγον
ΒΡΑΔΙΝΟ
200 γραμαρια μοσχαρι
μπροκολο και κουνουπιδι με μια κουταλια σισαμελεο
4 brazilians nuts
ι πορνοδιετα στοχευει στιν αυξισι καθαρισ αλιπισ πορνομιικισ μαζασ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ΠΟΡΝΟΣΙΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΡΟΝ ΧΤΙΣΤΟΝ!
Σκουοτ=βασιλιας των ασκησεων,ειναι για ολο το σωμα.αλλα προσοχη δεν καθομαστε εως κατω,γιατι τα γονατα δεν θα αντεξουν για πολυ. ;)για να μπορουμε να κανουμε παντα.παντως ισχυει οτι τα ποδια πολυ δυσκολα φτιαχνουν.βλεπω παιδια στο γυμνασ.να βαζουν του κοσμου τα κιλα στο σκουοτ,να ακουγονται εως εξω οι κραυγες τους,και με κινδυνο να τραυματιστουν.αλλα αποτελεσμα σχεδον σαν να μην κανουν καθολου ποδια,κριμα ετσι.
Wolfάκη τις νιφάδες βρώμης τις τρώω κι εγώ σκέτες. Μου αρέσουν. Αλλά 50γρ, όχι 90...