Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εγώ έχω γίνει πομποδεσ και ινοδεσ χωρίς κανένα συμπλήρωμα !!!!
έξυπνη προπόνηση,διατροφή και πολλή υπομονή θέλει!!!
μην πετάτε τα λεφτά σας άκριτα σε ό,τι μάρκεντινγκ σας πλασάρουν ;)
ο καθεις εχει την δικη του αποψη για το πως ειναι κανεις πομποδες κτλ...
επειδη εσυ νομιζεις οτι εφτασες σε ικανοποιητικο σημειο
δεν σημαινει οτι υπαρχει και πιο πανω ;) ;)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
σε τι σε βοηθαει ακριβως το animal pack;
να παρεις μυικα κιλα;
:think:

Βασικά το άνιμαλ πακ δεν είναι πολυβιταμίνη π απευθύνεται σε νορμάλ γυμναζόμενο άτομο.. Τα προ'ι'όντα τους γενικά είναι για αυτούς π κάνουν αποθεραπία από κύκλο γι αυτό έχουν και πάρα πολλές διουρητικές ουσίες μέσα.. Δηλαδή μαζί με τα φάρμακα π πρέπει να πάρεις για γυναικομαστία κλπ, τα προ'ι'όντα της άνιμαλ είναι πολύ καλά για να αδειάσεις από νερά, να κατουράς πιο πολλά οιστρογόνα και έτσι..

Βέβαια είναι ακίνδυνο αν δεν το γαμάς, απλά έχει σε υπερβολική ποσότητα τις βιταμίνες και τις άλλες ουσίες.. Πάντως ο κολλητός μ πήρε 2 πακς σε μία μέρα και είχε πιει και 2 φράπες την ίδια μέρα και τον πείραξε στην καρδιά είχε χτυποκάρδια και μλκιες για αρκετές μέρες μέχρι να επανέλθει..
όσο για το άνιμαλ κατς είναι καλό για τα νερά, για περίοδο πριν τις διακοπές.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
ο καθεις εχει την δικη του αποψη για το πως ειναι κανεις πομποδες κτλ...
επειδη εσυ νομιζεις οτι εφτασες σε ικανοποιητικο σημειο
δεν σημαινει οτι υπαρχει και πιο πανω ;) ;)
δεν νομίζω ότι έφτασα,έφτασα. και δεν υπάρχει μόνο η άποψη του καθενός,υπάρχει και το αντικειμενικό Φ Υ Σ Ι Κ Ο δυνατό γυμνασμένο σώμα.
να γίνω μποντιμπιλντεράς ποτέ δε με ενδιέφερε.
ντάξει δεν έγινα σαν και σένα αλλά μικρός είμαι ακόμη
όταν αρχίσω να κουμπώνω κι εγώ φάρμακα θα ξαναενημερώσω.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
δεν νομίζω ότι έφτασα,έφτασα. και δεν υπάρχει μόνο η άποψη του καθενός,υπάρχει και το αντικειμενικό Φ Υ Σ Ι Κ Ο δυνατό γυμνασμένο σώμα.
να γίνω μποντιμπιλντεράς ποτέ δε με ενδιέφερε.
ντάξει δεν έγινα σαν και σένα αλλά μικρός είμαι ακόμη
όταν αρχίσω να κουμπώνω κι εγώ φάρμακα θα ξαναενημερώσω.
η κρεατινη, η πρωτεινη και τα αμινοξεα δεν ειναι ΦΑΡΜΑΚΑ
ανηκουν στην σφαιρα του φυσικου bodybuildng

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
η κρεατινη, η πρωτεινη και τα αμινοξεα δεν ειναι ΦΑΡΜΑΚΑ
ανηκουν στην σφαιρα του φυσικου bodybuildng
δεν εννοώ την πρωτείνη,την κρεατίνη και τα αμινοξέα.
αυτοί που συνήθως επιθυμούν το κατά την κρίση τους "κάτι παραπάνω" δεν νομίζω ότι αρκούνται στο φυσικό bodybuildng
τέλοσπάντων δεν τα ξέρω και καλά τα περαιτέρω διότι δεν ασχολούμαι με  bodybuildng
αυτό που με θλίψη παρατηρώ είναι ότι έχει διαστρεβλωθεί η εικόνα για το νορμάλ δυνατό υγιές και γυμνασμένο σώμα.
οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.
Hercules02-goog.jpg

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
δεν εννοώ την πρωτείνη,την κρεατίνη και τα αμινοξέα.
αυτοί που συνήθως επιθυμούν το κατά την κρίση τους "κάτι παραπάνω" δεν νομίζω ότι αρκούνται στο φυσικό bodybuildng
τέλοσπάντων δεν τα ξέρω και καλά τα περαιτέρω διότι δεν ασχολούμαι με  bodybuildng
αυτό που με θλίψη παρατηρώ είναι ότι έχει διαστρεβλωθεί η εικόνα για το νορμάλ δυνατό υγιές και γυμνασμένο σώμα.
οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.
Hercules02-goog.jpg
δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις φτασει στο επιπεδο του αγαλματος του ηρακλη;
τοτε οντως εισαι μυωδες,πομπωδες κτλ...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις φτασει στο επιπεδο του αγαλματος του ηρακλη;
τοτε οντως εισαι μυωδες,πομπωδες κτλ...
όχι,δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο
απλά θέλω να δείξω ότι κάποτε ήταν έτσι χωρίς συμπληρώματα,φάρμακα κλπ κλπ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αυτο ηταν το ιδεατο
και σε αυτο διακρινεται η ιδιοφυα του αρχαιου ελληνα καλλιτεχνη γλυπτη
δεν νομιζω κανενας αρχαιος να ειχε τετοιο σωμα...

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Κοιτα,κακα τα ψεμματα μονο με διατροφη δεν φτανεις σε επιπεδο ''τουμπανο'',γιατι εχω φιλο που το παλευει χρονια ετσι και εγω που εδω 2 χρονια παιζω μονο πρωτεινη σε συνδυασμο με διατροφη εχω φουσκωσει πιο πολυ...Αρα κατι παιζει...  :think: :think:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Κοιτα,κακα τα ψεμματα μονο με διατροφη δεν φτανεις σε επιπεδο ''τουμπανο'',γιατι εχω φιλο που το παλευει χρονια ετσι και εγω που εδω 2 χρονια παιζω μονο πρωτεινη σε συνδυασμο με διατροφη εχω φουσκωσει πιο πολυ...Αρα κατι παιζει...  :think: :think:
μπορει να εχεις και καλυτερα γονιδια
η κρεατινη ειναι αυτη που σου δινει το κατι παραπανω..

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
αυτο ηταν το ιδεατο
και σε αυτο διακρινεται η ιδιοφυα του αρχαιου ελληνα καλλιτεχνη γλυπτη
δεν νομιζω κανενας αρχαιος να ειχε τετοιο σωμα...
έχω διαφορετική άποψη.
πιστεύω πως όσο ιδιοφυής και καλός είναι ένας γλύπτης,σίγουρα χρειαζόταν κάποιον να ποζάρει για να φτιάξει όλες αυτές τις λεπτομέρειες,φλέβες,μυς κλπ
αν δεν υπήρχε κάποιος έτσι τότε πως ήξερε πως μπορεί να γίνει έτσι κάποιο σώμα;
σίγουρα δεν ήταν οι πολλοί και καθημερινοί άνθρωποι έτσι,αλλά ξέρω πως συνήθως επαγγελματίες αθλητές(ναι υπήρχαν και τότε) πόζαραν στους γλύπτες
δες κι αυτό το σώμα,δεν είναι σαν του Ηρακλή αλλά και πάλι είναι το τέλειο σώμα,πόσοι σήμερα ακόμα και με τόσα "βοηθήματα" έχουν τέτοιο;
URL]]

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Κοιτα,κακα τα ψεμματα μονο με διατροφη δεν φτανεις σε επιπεδο ''τουμπανο'',γιατι εχω φιλο που το παλευει χρονια ετσι και εγω που εδω 2 χρονια παιζω μονο πρωτεινη σε συνδυασμο με διατροφη εχω φουσκωσει πιο πολυ...Αρα κατι παιζει...  :think: :think:
μπορεί να παίζει και το άλλο
να κάνει κάτι λάθος σε διατροφή-προπόνηση
δε δουλεύουν το ίδιο όλα για όλα τα σώματα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μονο αυτα;
ποσα κιλα εισαι;

πρωτείνη θα πάρω σε λίγες μέρες....

55 κιλά κι 1.75 περίπου ύψος!

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές!!!

Πιτσιλιάρη μου.... θα κανονισουμε να τα πούμε από κοντα.. χεχε....

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Παιδια για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας,χωρις τσιμεντο(αναβολικα :cheesy:)δουλεια δεν γινεται.χωρις αυτα απλα φτανεις εως ενα σημειο,μετα αν θες παραπανω τοτε ειναι μονοδρομος.φυσικα παραλληλα με σκληρη γυμναστικη-διατροφη.αλλα και τα αναβολικα μην νομιζετε οτι δουλευουν σε ολους το ιδιο.εχω δει αρκετα ατομα που δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα.παντως για μενα το πιο σημαντικο ειναι το γονιδιο του καθενος,κοινως το κ α λ ο υ π ι.ειναι το παν,χωρις αυτο δεν κανεις σχεδον τιποτα,και ειδικα χωρις χημεια.φαντασου με τα απλα βλ.πρωτεινη-κρεατινη κλπ.ελαφρια σκευσματα  ;).πχ ενα τρανταχτο παραδειγμα που βλεπω στο γυμνασ.που παω.ενας 20χρονος που εχει ενα σωμα που αν δεν τον ξερεις λες σιγουρα κατι  εχει παρει.μιλωντας με τον γυμναστη που ειναι και ο ιδιοκτητης του γυμνασ.μου ειπε οτι ειναι απολυτα καθαρος,και οτι το καλουπι του ειναι σαν να εχει +5-6 χρονια προπονησης πανω του  :o.καταλαβατε πως το λεω.φαντασου αν συνεχισει πως θα ειναι σε μερικα χρονια.και απο διατροφη απο οτι μου ειπε το παιδι οχι τρελα πραγματα.πχ ανα 3 ωρες φαγητο και τετοια.φυσικα υπαρχουν πολλα τετοια παραδειγματα ανθρωπων.

Επισκέπτης
θελο να ξεροχισο μεσα στο πορνοσεικερ σου κτινοδεσ γκαυλεα μου! :cum: :cum: :cum: :cum:ποσ τα λεσ ετσι!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σιμερα ετιμαζομε να ξεκινισο κουμπονο κρεατινισ του πορνογκασπαρι...
οι οδιγιεσ  και ο φιλοσ μου ,που εχι μαγαζι με σιμπλιροματα και τα περνο απο αυτον,μου ειπε ποσ πρεπει να το κουμπονο κατα τιν διαρκια τισ προπονισισ λιγο λιγο!εσι τι λεσ μιστι μου?

παρεπιπτοντοσ οπιοσ θελι σιμπλιροματα να μου πι να τον στιλο στον φιλο μου.κανι και καλεσ τιμεσ μιασ και εινια και αυτοσ μπουρδελιαρισ σα κ εμασ!

Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν υπαρχει εστω και ενας απο εσας που να ασχολειται με το bodybuilding προκειμενου να κερδιζει χρηματα ζωντας ο ιδιος η η οικογενεια του απο αυτην του την ενασχοληση?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν υπαρχει εστω και ενας απο εσας που να ασχολειται με το bodybuilding προκειμενου να κερδιζει χρηματα ζωντας ο ιδιος η η οικογενεια του απο αυτην του την ενασχοληση?
εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom