Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν υπαρχει εστω και ενας απο εσας που να ασχολειται με το bodybuilding προκειμενου να κερδιζει χρηματα ζωντας ο ιδιος η η οικογενεια του απο αυτην του την ενασχοληση?

Κι εγω. Ζιγκολικι  :cool2:

Επισκέπτης
Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν υπαρχει εστω και ενας απο εσας που να ασχολειται με το bodybuilding προκειμενου να κερδιζει χρηματα ζωντας ο ιδιος η η οικογενεια του απο αυτην του την ενασχοληση?
εγο θελο να γινο κτινοδεσ θιριοδεσ μιοδεσ τιτανοδεσ ινοδεσ αλλα και πορνοδεσ οστε οταν πιγενο στισ δροσερεσ σαουνες να καυλαντιζουν τα δροσερα αγορια με τα πορνομουσκουλα μου  :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

υ/γ και πομποδεσ επισισ! :P :P :P :P :P

Επισκέπτης
που ειναι οι χτιστοι?ακομα δεν ξιπνισαν?ξεκουραζετε τουσ πορνομιονεσ σασ χτιστοι μου?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε συ να σου πω.

Είχες βάλει ένα πρόγραμμα διατροφής και σε είχε να τρως αμέσως πριν την προπόνηση. Δε σου βγαίνουν από τη μύτη όταν προπονείσαι; Ένα αυτό.

Και δεύτερον όταν λες "να γινο ινεσ" εννοείς να στεγνώσεις από λίπος; Διότι εγώ είμαι σε τέτοια φάση. Να γραμμώσω το σώμα μου. Σε φάση απώλειας λίπους.

Επισκέπτης
Ρε συ να σου πω.

Είχες βάλει ένα πρόγραμμα διατροφής και σε είχε να τρως αμέσως πριν την προπόνηση. Δε σου βγαίνουν από τη μύτη όταν προπονείσαι; Ένα αυτό.

Και δεύτερον όταν λες "να γινο ινεσ" εννοείς να στεγνώσεις από λίπος; Διότι εγώ είμαι σε τέτοια φάση. Να γραμμώσω το σώμα μου. Σε φάση απώλειας λίπους.
τροο καμια ορα πριν τιν προπονισι!ισοσ και λιγο παραπανο...και κουμπονο ελαφρια πορνοτροφι!ενα κοτατζ και 3 ριζογκοφρετεσ!
μετα κατα τιν διαρκια τισ προπονισισ ολα κομπλε.δεν αισθανομε να θελο να ξερασο.
ινοδεσ ενοο τιν πλιρεσ γραμοσι τον πορνομιονον... νε τσιρτσιναμπα!!!!εχισ μπι ιδι στον πορνοριθμο τισ ινασ!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξέρει κανένας τα πλεονεκτήματα του πορνομαγιρα (ατμομαγειρα);

Προχθές που είχα πάει σε αυτό το κατάστημα για το δώρο γάμου πρόλαβα να λέει η πωλήτρια στη φίλη μου που τον αγόραζε για δώρο γάμου ότι δεν φεύγουν λέει οι ουσίες στο νερό όπως γίνεται όταν το βράζεις. Χρησιμοποιεί κανένας πορνομαγιρα; Ποιά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Προχθές που είχα πάει σε αυτό το κατάστημα για το δώρο γάμου πρόλαβα να λέει η πωλήτρια στη φίλη μου που τον αγόραζε για δώρο γάμου ότι δεν φεύγουν λέει οι ουσίες στο νερό όπως γίνεται όταν το βράζεις. Χρησιμοποιεί κανένας πορνομαγιρα; Ποιά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του;

Και να μη σ'αρεσει το φαγητο του ατμομαγειρα, πολυ ευκολα μετατρεπεται σε ενα φορητο χαμαμ... παλι κερδισμενος και στεγνος βγαινεις  :dancing:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και να μη σ'αρεσει το φαγητο του ατμομαγειρα, πολυ ευκολα μετατρεπεται σε ενα φορητο χαμαμ... παλι κερδισμενος και στεγνος βγαινεις  :dancing:

Καλά, ξαναζήτα εσύ excelιά και θα δεις  :birdman:

Επισκέπτης

ο πορνοατμομαγιρασ ειναι μια σπουδεα πορνομιχανι που σε βοιθαει να γινισ ινοδεσ χιστισ!!!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
δεν εννοώ την πρωτείνη,την κρεατίνη και τα αμινοξέα.
αυτοί που συνήθως επιθυμούν το κατά την κρίση τους "κάτι παραπάνω" δεν νομίζω ότι αρκούνται στο φυσικό bodybuildng
τέλοσπάντων δεν τα ξέρω και καλά τα περαιτέρω διότι δεν ασχολούμαι με  bodybuildng
αυτό που με θλίψη παρατηρώ είναι ότι έχει διαστρεβλωθεί η εικόνα για το νορμάλ δυνατό υγιές και γυμνασμένο σώμα.
οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.
Hercules02-goog.jpg
έχω διαφορετική άποψη.
πιστεύω πως όσο ιδιοφυής και καλός είναι ένας γλύπτης,σίγουρα χρειαζόταν κάποιον να ποζάρει για να φτιάξει όλες αυτές τις λεπτομέρειες,φλέβες,μυς κλπ
αν δεν υπήρχε κάποιος έτσι τότε πως ήξερε πως μπορεί να γίνει έτσι κάποιο σώμα;
σίγουρα δεν ήταν οι πολλοί και καθημερινοί άνθρωποι έτσι,αλλά ξέρω πως συνήθως επαγγελματίες αθλητές(ναι υπήρχαν και τότε) πόζαραν στους γλύπτες
δες κι αυτό το σώμα,δεν είναι σαν του Ηρακλή αλλά και πάλι είναι το τέλειο σώμα,πόσοι σήμερα ακόμα και με τόσα "βοηθήματα" έχουν τέτοιο;
http://[URL unfurl="true"]www.reiseinfoweb.com/wp-content/uploads/2009/04/italien-rom-sehenswuerdigkeiten-il-laocoonte-laokoon-gruppe-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δεν θελω να σου παω κοντρα και συμφωνω μαζι σου οτι η ιδεα για το αντρικο γυμνασμενο σωμα οσο περναει ο καιρος διαστρεβλωνετε,και οσοι γυμναζονται πρπει να μοιαζουν με builderια αλλιως σου λενε δεν γυμναζεσαι... οσο για τις φωτος ε ενταξει ο ηρακλης οπως και να το κανουμε ηταν ημιθεος, ε επρεπε να "δειχνει" ;) οσο για τον λαοκοων δεν ειναι το σωμα του ιδιο με του ηρακλη,αλλα ειναι η γραμμωση που τον κανει να φαινετε.αλλα μιλαμε για εναν πολεμηστη παλι,οχι καποιον την σημερινη εποχη που ειναι γραφειο-σπιτι σπιτι-γραφειο... αν με "πιανεις"  ;)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
δεν θελω να σου παω κοντρα και συμφωνω μαζι σου οτι η ιδεα για το αντρικο γυμνασμενο σωμα οσο περναει ο καιρος διαστρεβλωνετε,και οσοι γυμναζονται πρπει να μοιαζουν με builderια αλλιως σου λενε δεν γυμναζεσαι... οσο για τις φωτος ε ενταξει ο ηρακλης οπως και να το κανουμε ηταν ημιθεος, ε επρεπε να "δειχνει" ;) οσο για τον λαοκοων δεν ειναι το σωμα του ιδιο με του ηρακλη,αλλα ειναι η γραμμωση που τον κανει να φαινετε.αλλα μιλαμε για εναν πολεμηστη παλι,οχι καποιον την σημερινη εποχη που ειναι γραφειο-σπιτι σπιτι-γραφειο... αν με "πιανεις"  ;)

ούτε εγώ διαφωνώ ότι με τον σημερινό τρόπο ζωής ένα τέτοιο σώμα,με φυσικά μέσα, είναι αδύνατο,για την πλειοψηφία τουλάχιστον.
ούτε τότε ήταν πολλοί έτσι,πόσο μάλλον σήμερα με την καθημερινότητα και την καθιστική ζωή όπως λες.
απλά λέω ότι γνώριζαν τεχνικές και μεθόδους που έστω κάποιοι γίνονταν έτσι με απλό φαί,τι να κάνουμε δεν είχαν τίποτα άλλο τότε,αν είχαν μπορεί και να το χρησιμοποιούσαν,δεν κατηγορώ τίποτα και κανέναν απλά λέω ότι ΜΠΟΡΕΙ να γίνει και χωρίς. :)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ούτε εγώ διαφωνώ ότι με τον σημερινό τρόπο ζωής ένα τέτοιο σώμα,με φυσικά μέσα, είναι αδύνατο,για την πλειοψηφία τουλάχιστον.
ούτε τότε ήταν πολλοί έτσι,πόσο μάλλον σήμερα με την καθημερινότητα και την καθιστική ζωή όπως λες.
απλά λέω ότι γνώριζαν τεχνικές και μεθόδους που έστω κάποιοι γίνονταν έτσι με απλό φαί,τι να κάνουμε δεν είχαν τίποτα άλλο τότε,αν είχαν μπορεί και να το χρησιμοποιούσαν,δεν κατηγορώ τίποτα και κανέναν απλά λέω ότι ΜΠΟΡΕΙ να γίνει και χωρίς. :)
σαν τον ηρακλη(στην φωτο) μονο με διατροφη δυσκολα να γινει καποιος... σαν τον λαοκοων μπορεις να γινεις και μονο με διατροφη και γυμναστικη τουλαχιστον 6 φορες την εβδομαδα. γιατι μην ξεχανμε εκτος απο την γυμναστικη που κανανε τοτε αυτοι γυμναζοντουσαν και με ολα τα υπολοιπα(κυνηγι,μαχες,περπατημα συνεχεια,κτλ.) ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γίνεται αυτό το σώμα άνετα ρε χωρίς ντόπα..Βασικά ποιος ντοπάρεται στην σημερινή εποχή? Και ο Κάτλερ μπορεί να παίρνει κάνα άνιμαλ κατσ βαριά βαριά πριν τον αγώνα..

Βασικά μάλλον Hydroxyxut με Hydrazide στακάρει πριν τον αγώνα.Και στον όγκο Gakic,krakic,celltech kai nitrotech..

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
σαν τον ηρακλη(στην φωτο) μονο με διατροφη δυσκολα να γινει καποιος... σαν τον λαοκοων μπορεις να γινεις και μονο με διατροφη και γυμναστικη τουλαχιστον 6 φορες την εβδομαδα. γιατι μην ξεχανμε εκτος απο την γυμναστικη που κανανε τοτε αυτοι γυμναζοντουσαν και με ολα τα υπολοιπα(κυνηγι,μαχες,περπατημα συνεχεια,κτλ.) ;)
έτσι είναι.ήταν αλλιώς η ζωή τότε και η γυμναστική κάθε είδους αποτελούσε μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας.

Επισκέπτης
θελο να γινο και εγο θιριοδεσ μιοδεσ κτινοδεσ και πομποδεσ σαν τον πορνοιρακλι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

easy riders

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι ναι καυλέα πιτσι. τιτανοτεράστιος θα γίνεις
τα πορνομούσκουλα σου σύντομα θα διογκοθούν και θα μιάζεις στον υπερμέγιστο ηρακλή (έ εντάξει σε μικρογραφεία τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom