φραπε πινο σκετο με γαλατακι νουνου καθε μερα τρις φορες και ,αναρεοβια θα προσπαθισο κατι σα τον μΠαοκ διλαδι
άσε κάτου τουν ΜΠΑΟΚ μήν σε διατάξω να κάνεις μόνο αερόβια και γυρνάν τα φλόκια μέσα πάλι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
φραπε πινο σκετο με γαλατακι νουνου καθε μερα τρις φορες και ,αναρεοβια θα προσπαθισο κατι σα τον μΠαοκ διλαδι
διλαδι αυτοι που κουβαλανε εινε αναρεοβιοι αθλιτες,ενο οι ποδοσφεριστες αεροβιοιαεροβια=τρέξιμο,διαδρομος, ποδήλατο και γενικά οποιαδήποτε μορφή άσκησης σε κάνει να ανεβάζεις ευκολα παλμους
αναεροβια= βάρη και αλλα είδη γυμναστικής κατα τα οποία οι παλμοι αυξάνονται ανάλογα με την ένταση
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να αρχίσεις να καις λίπος πρέπει να κάνεις 35-40' αερόβιας προπόνησης προκείμενου να ανεβάσει παλμούς η καρδία σου και να στείλει αιμα στους μυς, από εκει κ πέρα συνεχίζεις με λίγα βάρη κάνεις κ σωστή διατροφή και είσαι έτοιμος....
Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει ;)
αυτα τα καμετε με τους Κομοτινιοτες που σας επερνει γι αυτους γιμναζεσε αναρεοβια και με το Θριλο αεροβια...άσε κάτου τουν ΜΠΑΟΚ μήν σε διατάξω να κάνεις μόνο αερόβια και γυρνάν τα φλόκια μέσα πάλι.![]()
ποδηλατάκι τότε ... τα ποδήλατα στα γυμναστήρια έχουν προγράμματα για κάψιμο λίπους... νομίζω ότι θα είναι καλύτερα στον διάδρομο και δεν θα κουράζει και τα πόδια της τόσο πολύ με το βάρος τηςσοστος...εχοακουσει οτι μετα τα 30 λεπτα αρχιζεισ και καισ λιποσ...αλλα αν καπιοσ καπια που δεν μπορει να τρεξει τι γινετε???ποσα λεπτα περπατιμα χριαζετε για να καψει λιπος?εστο μεχρι να αρχισει να ψιλοτρεχει....δεν ειναι για ολουσ ευκολο το τρεξιμο..ειδικα αν εισαι παχισαρχοσ και δεν εχεισ κανι ποτε γιμναστικι στι ζοι σου!
Γεια σου ρε παθιαρη εμπειρε..(τα ξερω ρε,απλα καλο ειναι να τα αναλυουμε λιγο για να γινονται πιο αντιληπτα)
Δεκαπεντε χρονια προπονηση τι εκανα ρε πουστη μου?![]()
![]()
![]()
Παίδες, σήμερα αγόρασα μια καινουργια πρωτείνη κ μόλις την είδε η μάνα μου στο τραπέζι με ρωτάει τι είναι αυτό; και της λέω απορρηπαντικό για το πλυντήριο![]()
![]()
![]()
![]()
κατσε να το βαλει σε τιποτα ασπρορουχα θα την κλαις την πρωτεινα .
για να γινης φουσκοτος απο μπιρομπακοιλιας ποσο καιρο θελειμπα, πήγε να την ανοίξει κ μόλις είδε το scoop μου λέει λάθος μεζούρα σου δώσανε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για να γινης φουσκοτος απο μπιρομπακοιλιας ποσο καιρο θελει
για να γινης φουσκοτος απο μπιρομπακοιλιας ποσο καιρο θελει
θα ψιλοσο κιολας!!!!!!!!!!!!!ένα καλό πρόγραμμα, μερικες βιταμίνες + συμπληρώματα και σε 6 μήνες θα είσαι περκέτι
Ή μπορεις να κανεις διαδρομο μετα την προπονηση με βαρη οπου ο οργανισμος σου θα καψει λιπος πιο γρηγορα απο τα 35 λεπτα μιας και οι υδατανθρακες θα εχου χρησιμοποιηθει για τη γυμναστικη με τα βαρη..απλα ειναι πιο κουραστικο αυτο..
Το ιδιο ισχυει και για το πρωι,αμεσως μολις ξυπνησεις πριν φας τιποτα..αλλα αυτο ειναι ακομα πιο κουραστικο..
και αμα δεν ιπαρχουν ιδατανθρακες θα καψει λιποσ σοστα?To ξαναποσταρω ως εναλλακτικο για αεροβια,αν και λιγο εξαντλητικο..
και αμα δεν ιπαρχουν ιδατανθρακες θα καψει λιποσ σοστα?
σε περιπτωσεις παχυσαρκιας απαγορευοντε τα βαρηκαι αμα δεν ιπαρχουν ιδατανθρακες θα καψει λιποσ σοστα?