Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φραπε πινο σκετο με γαλατακι νουνου καθε μερα τρις φορες και ,αναρεοβια θα προσπαθισο κατι σα τον μΠαοκ διλαδι

άσε κάτου τουν ΜΠΑΟΚ μήν σε διατάξω να κάνεις μόνο αερόβια και γυρνάν τα φλόκια μέσα πάλι. :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αεροβια=τρέξιμο,διαδρομος, ποδήλατο και γενικά οποιαδήποτε μορφή άσκησης σε κάνει να ανεβάζεις ευκολα παλμους
αναεροβια= βάρη και αλλα είδη γυμναστικής κατα τα οποία οι παλμοι αυξάνονται ανάλογα με την ένταση

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
διλαδι αυτοι που κουβαλανε εινε αναρεοβιοι αθλιτες,ενο οι ποδοσφεριστες αεροβιοι

Επισκέπτης
Για να αρχίσεις να καις λίπος πρέπει να κάνεις 35-40' αερόβιας προπόνησης προκείμενου να ανεβάσει παλμούς η καρδία σου και να στείλει αιμα στους μυς, από εκει κ πέρα συνεχίζεις με λίγα βάρη κάνεις κ σωστή διατροφή και είσαι έτοιμος....
Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει ;)

Γεια σου ρε παθιαρη εμπειρε.. :grin: (τα ξερω ρε,απλα καλο ειναι να τα αναλυουμε λιγο για να γινονται πιο αντιληπτα)

Δεκαπεντε χρονια  προπονηση τι εκανα ρε πουστη μου? :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
άσε κάτου τουν ΜΠΑΟΚ μήν σε διατάξω να κάνεις μόνο αερόβια και γυρνάν τα φλόκια μέσα πάλι. :2funny:
αυτα τα καμετε με τους Κομοτινιοτες που σας επερνει γι αυτους γιμναζεσε αναρεοβια και με το Θριλο αεροβια...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σοστος...εχοακουσει οτι μετα τα 30 λεπτα αρχιζεισ και καισ λιποσ...αλλα αν καπιοσ καπια που δεν μπορει να τρεξει τι γινετε???ποσα λεπτα περπατιμα χριαζετε για να καψει λιπος?εστο μεχρι να αρχισει να ψιλοτρεχει....δεν ειναι για ολουσ ευκολο το τρεξιμο..ειδικα αν εισαι παχισαρχοσ και δεν εχεισ κανι ποτε γιμναστικι στι ζοι σου!
ποδηλατάκι τότε ... τα ποδήλατα στα γυμναστήρια έχουν προγράμματα για κάψιμο λίπους... νομίζω ότι θα είναι καλύτερα στον διάδρομο και δεν θα κουράζει και τα πόδια της τόσο πολύ με το βάρος της

Επισκέπτης
Γεια σου ρε παθιαρη εμπειρε.. :grin: (τα ξερω ρε,απλα καλο ειναι να τα αναλυουμε λιγο για να γινονται πιο αντιληπτα)

Δεκαπεντε χρονια  προπονηση τι εκανα ρε πουστη μου? :2funny: :2funny: :2funny:

Το ξέρω ότι το ξέρεις βρε Lalak  :rockon: :rockon: :rockon:

Παίδες, σήμερα αγόρασα μια καινουργια πρωτείνη κ μόλις την είδε η μάνα μου στο τραπέζι με ρωτάει τι είναι αυτό;  και της λέω απορρηπαντικό για το  πλυντήριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες, σήμερα αγόρασα μια καινουργια πρωτείνη κ μόλις την είδε η μάνα μου στο τραπέζι με ρωτάει τι είναι αυτό;  και της λέω απορρηπαντικό για το  πλυντήριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατσε να το βαλει σε τιποτα ασπρορουχα θα την κλαις την πρωτεινα .

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ή μπορεις να κανεις διαδρομο μετα την προπονηση με βαρη οπου ο οργανισμος σου θα καψει λιπος πιο γρηγορα απο τα 35 λεπτα μιας και οι υδατανθρακες θα εχου χρησιμοποιηθει για τη γυμναστικη με τα βαρη..απλα ειναι πιο κουραστικο αυτο..

Το ιδιο ισχυει και για το πρωι,αμεσως μολις ξυπνησεις πριν φας τιποτα..αλλα αυτο ειναι ακομα πιο κουραστικο..

To ξαναποσταρω ως εναλλακτικο για αεροβια,αν και λιγο εξαντλητικο..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Σημερα ειδα τη μεγιστη διαφορα σε αποδοση μετα απο 20 μερες κρεατινης.Μπορω να πω πως χαρηκα ιδιαιτερα.Τροματικη αντοχη,κοντα 5 ασκησεις και πολλα κιλα.  :rockon: :rockon:

Ξεκιναω να βαζω τα προγραμματα που κανω.Bαλτε και εσεις τα δικα σας για να τα συζητησυομε.Εχουν μονταριστει λιγο μετα απο συμβουλες του τιτανοτεραστιου χιστι pitsi. :cheesy: :cheesy:

ΠΛΑΤΗ.

Lat machine(με την κλειστη λαβη της καθιστης κωπηλατιης) - 1χ8 - 65kg, 2χ6 - (70-75) κg

One arm dumbbell row - 25 kg βαρακι 4χ8 στο καθε χερι.(Σ'αυτη θα μπορουσα να παρω μεγαλυτερο βαρακι και να κανω 3χ8
                                                      αλλα ειναι πολυ μεγαλο το ζορισμα στη μεση οποτε καλυτερα 4χ8
                                                      οπου και παλι ειναι πολυ δυσκολη.)
Lat machine(ανοιχτη λαβη) - 1χ8 - 65 kg, 2x6 - 70 κg.

Σταυρος aka Τ-bar.  3x8 - 45-50 kg. Παρα πολυ δυσκολη σ'αυτα τα κιλα.Οι επαναληψεις εβγαιναν 7αρες σημερα.

Εκλεισα με 3χ6 στα 50 kg στο μηχανημα πλατης με οριζοντια λαβη(για το πανω μερος της πλατης).Αυτη δεν εβγαινε με τπτ και κοντεψαν να μου σπασουν τα χερια.Δηλαδη η κινηση ηταν μιση κατα καποιον τροπο,απλα δεν ηθελα να ριξω αλλο τα κιλα.

Μετα επειδη ημουν στο 50λεπτο περιπου εκανα 2χ20 ραχιαιους με 10kg βαρος στο στηθος.(Σ'αυτο το οργανο που κλειδωνεις τα ποδια κατω απο τις γαμπες και κρεμεσαι μπροστα.) και καπακι βυθισεις τρικεφαλων σε μηχανημα ομως στα 110 kg 2x8 και 2χ6.

Στο τελος κοντευε να σκασει το σωμα μου.Ετρεχα για πρωτεινη.Εχω γαμηθει στο φαγητο μεχρι στιγμης αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι πως ο τραυματισμος απο το Σαββατο βγαινει και ποναει πολυ.Επισης το ΠΣΚ εχει εντονη δραση :knockinb: :knockinb: :knockinb: και δεν ξερω αν θα τα καταφερω. :S

Τεσπα επαναλαμβανω αυτα ολα δεν θα ηταν δυνατα αν η κρεατινη δεν ειχε αντιαταστισει το αιμα μου :2funny: :2funny:

ΥΓ.1 Βαλτε τα δικα σας προγραμματα και να συνεχισουμε και με τα αλλα μερη του σωματος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Πανω κατω για πλατη αυτες τις ασκησεις κανω,αν εξαιρεσεις το οτι αντι για τροχαλια ανοικτη κανω στο μονοζυγο και αντι για σταυρο κανω με κανονικη μπαρα κλειστη κωπηλατικη.

Εχω την εντυπωση οτι κανεις πολλα σετ στις κωπηλατικες,ας πουμε τα 4 σετ με το ενα χερι ειναι νομιζω πολλα αφου κανεις και σταυρο και στο τελος εκανες για την πανω πλατη(το οτι πιανουν λιγο διαφορετικα την πλατη δε σημαινει οτι δεν υπαρχει κινδυνος να υπερποπονηθει η πλατη..)

Θα μπορουσες επισης να αφαιρεσεις ενα σετ κι απο το σταυρο κι απο την αλλη αν θες.

Γενικα νομιζω σημασια εχει η ποιοτητα κι οχι η ποσοτητα της ασκησης.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Ναι οτι την γαμησα την πλατη ειναι αληθεια.Την γονατισα χθες μιλαμε.Αφου σημερα δεν μπορουσα να κανω ομους σωστα.Ποναγαν ολα :headbang:
Κανω 4 σετ στο καθε χερι γιατι βγαινουν 4 καλα.Θα μπορουσα οπως ειπα και πιο πανω να παρω ενα πολυ μεγαλυτερο βαρος και να κανω 3χ8 αλλα με ζοριζει πολυ στη μεση.Ε  δεν ειναι και οτι καλυτερο να κρεμεται ενα 30κιλο βαρος καθετα προς τον κορμο και το μονο στηριγμα να ειναι το ενα χερι. :S :S
Τωρα για την τελευταια ασκηση που ειναι για το πανω μερος της πλατης πιο πολυ το εκανα για να τεσταρω την αντοχη μου.4 ασκησεις κανω γενικα.Παντως απο βδομαδα θα αντικαταστησω το σταυρο με αυτη και επιστρεφει το μονοζυγο αντι της κλειστης λαβης στη Lat.
Μακαρι γμτ να μπορουσα να επαιρνα καθε μερα κρεατινη. :headbang: :headbang:

ΥΓ.Σε λιγο αλλο προγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom