Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
είσαι 70 κιλά τώρα, αυτό σημαίνει ότι για να γραμμώσεις έτσι πήγες στα 77 ?

Oχι,παντα τοσα ημουν,δεν εχω περασει ποτε τα 70..

Εγω λιγο δυσκολο να βαλω φωτο γιατι θα με ταυτοποιησουν οι γκομενες

Στ αρχιδια σου,μιση ντροπη δικη σου μιση δικια τους που ειναι σε τετοιο σαιτ..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
3 πιθανές μαλακιες μπορεί να έχεις κάνει για να έχεις αυτον τον πόνο:

1. Να μην έκανες ζέσταμα
2. Να έκανες με λάθος τρόπο την άσκηση
3. Να συμβαινουν όλα τα παραπάνω

Βασικα αυτο που εκανα ηταν αφου τελειωσα εξασκηση δικεφαλο-τρικεφαλο και ενιωθα πολυ ζεστος εβαλα στο μηχανημα για πλατη -με ελευθερα βαρη- μια 80αρα και εκανα 2 12αρια.
Η μαλακια ειναι ομως πως η πλατη δεν ηταν ζεστη λογικο ειναι και τωρα με εχει γαμησει.Οσο περναει η ωρα χειροτερευει :S :S :S :S

Επισκέπτης
Βασικα αυτο που εκανα ηταν αφου τελειωσα εξασκηση δικεφαλο-τρικεφαλο και ενιωθα πολυ ζεστος εβαλα στο μηχανημα για πλατη -με ελευθερα βαρη- μια 80αρα και εκανα 2 12αρια.
Η μαλακια ειναι ομως πως η πλατη δεν ηταν ζεστη λογικο ειναι και τωρα με εχει γαμησει.Οσο περναει η ωρα χειροτερευει :S :S :S :S

βάλε βολταρέν

Επισκέπτης
Εγω εχω σταματισει το γυμναστηριο εδω και 3 μηνες και απο αυριο λεω να ξεκινησω παλι..
εχετε να μου προτείνετε  καποια καλα αμινοξεα(απο φαρμακειο ) κατα προτιμηση σε χαπια και οχι σε υγρο

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065

Επισκέπτης
Oχι,παντα τοσα ημουν,δεν εχω περασει ποτε τα 70..

Μου κάνει εντύπωση επειδή για να γραμμώσεις σε αυτά τα κιλά πρέπει να ανεβεις τουλάχιστον 5-6 κ να κατέβεις στα 70...

Eβαλα λιγο bio freeze πριν φυγω και για λιγο κατι εκανε.Τωρα εχω πιει τοσο πολυ μπυρα που δεν νιωθω πονο αλλα ουτα καιτ α πληκτρα απο το pc. :2funny: :rockon: :rockon:

είδες τελικά που κάνει καλό το ποτό  :2funny:

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε σεις πάτε καλά ?
κόψατε όλα και αρχίστε υγιεινή διατροφή και πολύ νερό και αρκετή γυμναστική και με βάρη (πολλές επαναλήψεις κανονικά κιλά για γράμμωση ) και αερόβια ... τρεξίματα κτλ  κτλ
μονό έτσι φτιάχνεις ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ και έχεις και φοβερή υγειά

υπάρχουν αυτοί που κάθονται όλοι μέρα και δεν ασκούνται πίνουνε καφέ και καπνίζουνε και υπάρχουνε και αυτοί που περνούνε ένα σωρό φάρμακα και πλακώνονται στα βάρη χωρίς πρόγραμμα και διατροφή μονό και μονό για να γίνουνε τούμπανο .
ΚΑΙ οι δυο θα πάνε αδιάβαστη κάποια μέρα τουλάχιστον άμα είναι πιγενεται στην πρώτη κατηγορία να μην κουράζεστε κιόλας.
Πάντως για να φτιάξεις σωστός σώμα με αρκετούς μυς ΘΕΣ πολλή δουλειά και κύριος να αλλάξεις όλο τον τρόπο ζωή σου αλλιώς κανείς κακό στο σώμα σου , πρέπει οπωσδήποτε μαζί με γυμναστήριο και σωστή διατροφή και μπόλικο νερό και μπόλικη ξεκούραση να αποκτήσεις και ένα δυο σπορ που να σε συνοδεύουνε για όλη σου την ζωή .

Επισκέπτης
ρε σεις πάτε καλά ?
κόψατε όλα και αρχίστε υγιεινή διατροφή και πολύ νερό και αρκετή γυμναστική και με βάρη (πολλές επαναλήψεις κανονικά κιλά για γράμμωση ) και αερόβια ... τρεξίματα κτλ  κτλ

υπάρχουν αυτοί που κάθονται όλοι μέρα και δεν ασκούνται πίνουνε καφέ και καπνίζουνε και υπάρχουνε και αυτοί που περνούνε ένα σωρό φάρμακα και πλακώνονται στα βάρη χωρίς πρόγραμμα και διατροφή μονό και μονό για να γίνουνε τούμπανο .
ΚΑΙ οι δυο θα πάνε αδιάβαστη κάποια μέρα τουλάχιστον άμα είναι πιγενεται στην πρώτη κατηγορία να μην κουράζεστε κιόλας.
Πάντως για να φτιάξεις σωστός σώμα με αρκετούς μυς ΘΕΣ πολλή δουλειά και κύριος να αλλάξεις όλο τον τρόπο ζωή σου αλλιώς κανείς κακό στο σώμα σου , πρέπει οπωσδήποτε μαζί με γυμναστήριο και σωστή διατροφή και μπόλικο νερό και μπόλικη ξεκούραση να αποκτήσεις και ένα δυο σπορ που να σε συνοδεύουνε για όλη σου την ζωή .

θέλει πολύ απλά μια χρυσή ισορροπία σε όλα τα πράγματα...

Επισκέπτης

Συνημμένα

• gold1.jpg
    gold1.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 23

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε σεις πάτε καλά ?

Αντε να δουμε για ποσο θα συνεχιστει ακομα..

Ειπε κανεις οτι δε κανουμε καλη διατροφη?
Ειπε κανεις οτι να μη πινουμε πολυ νερο?
Ειπε κανεις να μην κανουμε αεροβια?

με βάρη (πολλές επαναλήψεις κανονικά κιλά για γράμμωση )

Εξηγησε το καλυτερα αυτο αν μπορεις

Επισκέπτης

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

ξέχασες όμως τα σπορ παράλληλα με το γυμναστήριο ( και όχι περιστασιακά)
και τι μη χρισιμοπιοισει συμπληρωμάτων φαρμάκων ναρκωτικών βιταμινών κτλ κτλ κτλ
ααα και ειπαμε πολλα κιλα σε ξεκουραση και υπνο

όσο για το πολλά κιλά αυτά τα βρίσκει ο καθένας μόνος του ...
όσα κιλά μπορείς ώστε να βγάζεις 20 επαναλήψεις σε 6 τετ στην κάθε μυείκη ομαδα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Οχι!
Απο τα bodylines οτι εχει αποκτησει τα τελευταια 2 χρονια ο ιδιοκτητης απο τις ελεινιδες με κυταριτιδα που προσπαθουν να μαζεψουν τα αμαζευτα :2funny: :2funny: :2funny: (για να μην ξεχνομιαστε :2funny:)

:2funny: :2funny: :2funny: XAXAXAXA FUCKING LOL  :2funny: :2funny: :2funny: Ετσι ειναι!!!

Σωστος lion.Γιατι ορισμενοι νομιζετε πως δεν κανουμε καλη διατροφη κλπ?Επειδη παιρνουμε και καποια συμπληρωματα και μπορει να ζοριζομαστε λιγο παραπανω στο gym με πολλα κιλα?
Δε σημαινει πως κανουμε κατι λαθος?Επισης δεν μπορει να κανουμε και προπονηση λες και θα γινουμε Κομμαντο.Δηλαδη καμια μπυρα θα την πιουμε το Σαββατοβραδο...αντε 2...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
και τι μη χρισιμοπιοισει συμπληρωμάτων φαρμάκων ναρκωτικών βιταμινών κτλ κτλ κτλ

20 επαναλήψεις ? 6 σετ ? Ποιος τα λέει αυτά ρε παίδες ? Και αυτό υποτίθετε σε γραμμώνει ? Ημαρτον ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Συμφωνω
Εχουμε πει πολλακις στο θρεντ οτι σιγουρα ειναι προτιμιτεο να τρωμε φαγητο απο το να παιρνουμε συμπληρωματα,μονο που στο συχρονο τροπο ζωης
ειναι λιγο δυσκολο λογω ελειψης χρονου και τετοια..
Τι εννοεις?Να κοιμομαστε με μια μπαρα στο στηθος?

Αν εννοεις καλο υπνο και ξεκουραση,σωστος
Αυτα τωρα ειναι υποκειμενικα,εγω παντως θεωρω οτι 20 επαναληψεις ειναι παρα πολλες..
Τη γραμμωση την πετυχαινεις με την αεροβια και τη διατροφη,οχι με τις πολλες επαναληψεις,αυτο ειναι μυθος..

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Αν εννοεις καλο υπνο και ξεκουραση,σωστοςΑυτα τωρα ειναι υποκειμενικα,εγω παντως θεωρω οτι 20 επαναληψεις ειναι παρα πολλες..
Τη γραμμωση την πετυχαινεις με την αεροβια και τη διατροφη,οχι με τις πολλες επαναληψεις,αυτο ειναι μυθος..

Συμφωνώ. H γράμμωση είναι καθαρά θέμα διατροφής σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση.

Επισκέπτης
Αυτα τωρα ειναι υποκειμενικα,εγω παντως θεωρω οτι 20 επαναληψεις ειναι παρα πολλες..

Οπως ειχα ξαναπει και σε αλλο μου ποστ στην ουσια η διαφορα ογκου και γραμμωσης ειναι οι αλλαγες στο διατροφικο προγραμμα και οχι στις ασκησεις η στις επαναληψεις.
Απλα κατα την περιοδο της γραμμωσης λογω του οτι παιρνεις λιγοτερες θερμιδες αυτοματα χανεις και σε δυναμη οποτε ριχνεις λιγο τα κιλα και αυξανεις τις επαναληψεις σε καθε σετ κατα 3-4 :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom