Επισκέπτης
Και κλανιδι....Μιλαμε για πολλα αερια μαγκες
Ακουτε και τον παλιο
απαπαπα
Και κλανιδι....Μιλαμε για πολλα αερια μαγκες
Ακουτε και τον παλιο
είσαι 70 κιλά τώρα, αυτό σημαίνει ότι για να γραμμώσεις έτσι πήγες στα 77 ?
Εγω λιγο δυσκολο να βαλω φωτο γιατι θα με ταυτοποιησουν οι γκομενες
3 πιθανές μαλακιες μπορεί να έχεις κάνει για να έχεις αυτον τον πόνο:
1. Να μην έκανες ζέσταμα
2. Να έκανες με λάθος τρόπο την άσκηση
3. Να συμβαινουν όλα τα παραπάνω
Βασικα αυτο που εκανα ηταν αφου τελειωσα εξασκηση δικεφαλο-τρικεφαλο και ενιωθα πολυ ζεστος εβαλα στο μηχανημα για πλατη -με ελευθερα βαρη- μια 80αρα και εκανα 2 12αρια.
Η μαλακια ειναι ομως πως η πλατη δεν ηταν ζεστη λογικο ειναι και τωρα με εχει γαμησει.Οσο περναει η ωρα χειροτερευει :S :S :S :S
βάλε βολταρέν
Oχι,παντα τοσα ημουν,δεν εχω περασει ποτε τα 70..
Eβαλα λιγο bio freeze πριν φυγω και για λιγο κατι εκανε.Τωρα εχω πιει τοσο πολυ μπυρα που δεν νιωθω πονο αλλα ουτα καιτ α πληκτρα απο το pc.
ρε σεις πάτε καλά ?
κόψατε όλα και αρχίστε υγιεινή διατροφή και πολύ νερό και αρκετή γυμναστική και με βάρη (πολλές επαναλήψεις κανονικά κιλά για γράμμωση ) και αερόβια ... τρεξίματα κτλ κτλ
μονό έτσι φτιάχνεις ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ και έχεις και φοβερή υγειά
υπάρχουν αυτοί που κάθονται όλοι μέρα και δεν ασκούνται πίνουνε καφέ και καπνίζουνε και υπάρχουνε και αυτοί που περνούνε ένα σωρό φάρμακα και πλακώνονται στα βάρη χωρίς πρόγραμμα και διατροφή μονό και μονό για να γίνουνε τούμπανο .
ΚΑΙ οι δυο θα πάνε αδιάβαστη κάποια μέρα τουλάχιστον άμα είναι πιγενεται στην πρώτη κατηγορία να μην κουράζεστε κιόλας.
Πάντως για να φτιάξεις σωστός σώμα με αρκετούς μυς ΘΕΣ πολλή δουλειά και κύριος να αλλάξεις όλο τον τρόπο ζωή σου αλλιώς κανείς κακό στο σώμα σου , πρέπει οπωσδήποτε μαζί με γυμναστήριο και σωστή διατροφή και μπόλικο νερό και μπόλικη ξεκούραση να αποκτήσεις και ένα δυο σπορ που να σε συνοδεύουνε για όλη σου την ζωή .
θέλει πολύ απλά μια χρυσή ισορροπία σε όλα τα πράγματα...
ρε σεις πάτε καλά ?
κόψατε όλα και αρχίστε υγιεινή διατροφή και πολύ νερό και αρκετή γυμναστική και με βάρη (πολλές επαναλήψεις κανονικά κιλά για γράμμωση ) και αερόβια ... τρεξίματα κτλ κτλ
μονό έτσι φτιάχνεις ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ και έχεις και φοβερή υγειά
με βάρη (πολλές επαναλήψεις κανονικά κιλά για γράμμωση )
στο Φορτ Νοξ την τράβηξες;;
Οχι!
Απο τα bodylines οτι εχει αποκτησει τα τελευταια 2 χρονια ο ιδιοκτητης απο τις ελεινιδες με κυταριτιδα που προσπαθουν να μαζεψουν τα αμαζευτα (για να μην ξεχνομιαστε )
Αντε να δουμε για ποσο θα συνεχιστει ακομα..
Ειπε κανεις οτι δε κανουμε καλη διατροφη?
Ειπε κανεις οτι να μη πινουμε πολυ νερο?
Ειπε κανεις να μην κανουμε αεροβια?
Εξηγησε το καλυτερα αυτο αν μπορεις
Οχι!
Απο τα bodylines οτι εχει αποκτησει τα τελευταια 2 χρονια ο ιδιοκτητης απο τις ελεινιδες με κυταριτιδα που προσπαθουν να μαζεψουν τα αμαζευτα (για να μην ξεχνομιαστε )
Αντε να δουμε για ποσο θα συνεχιστει ακομα..
Ειπε κανεις οτι δε κανουμε καλη διατροφη?
Ειπε κανεις οτι να μη πινουμε πολυ νερο?
Ειπε κανεις να μην κανουμε αεροβια?
Εξηγησε το καλυτερα αυτο αν μπορεις
ξέχασες όμως τα σπορ παράλληλα με το γυμναστήριο ( και όχι περιστασιακά)
και τι μη χρισιμοπιοισει συμπληρωμάτων φαρμάκων ναρκωτικών βιταμινών κτλ κτλ κτλ
ααα και ειπαμε πολλα κιλα σε ξεκουραση και υπνο
όσο για το πολλά κιλά αυτά τα βρίσκει ο καθένας μόνος του ...
όσα κιλά μπορείς ώστε να βγάζεις 20 επαναλήψεις σε 6 τετ στην κάθε μυείκη ομαδα
Συμφωνωξέχασες όμως τα σπορ παράλληλα με το γυμναστήριο ( και όχι περιστασιακά)
Εχουμε πει πολλακις στο θρεντ οτι σιγουρα ειναι προτιμιτεο να τρωμε φαγητο απο το να παιρνουμε συμπληρωματα,μονο που στο συχρονο τροπο ζωηςκαι τι μη χρισιμοπιοισει συμπληρωμάτων φαρμάκων ναρκωτικών βιταμινών κτλ κτλ κτλ
Τι εννοεις?Να κοιμομαστε με μια μπαρα στο στηθος?ααα και ειπαμε πολλα κιλα σε ξεκουραση και υπνο
Αυτα τωρα ειναι υποκειμενικα,εγω παντως θεωρω οτι 20 επαναληψεις ειναι παρα πολλες..όσο για το πολλά κιλά αυτά τα βρίσκει ο καθένας μόνος του ...
όσα κιλά μπορείς ώστε να βγάζεις 20 επαναλήψεις σε 6 τετ στην κάθε μυείκη ομαδα
Αν εννοεις καλο υπνο και ξεκουραση,σωστοςΑυτα τωρα ειναι υποκειμενικα,εγω παντως θεωρω οτι 20 επαναληψεις ειναι παρα πολλες..
Τη γραμμωση την πετυχαινεις με την αεροβια και τη διατροφη,οχι με τις πολλες επαναληψεις,αυτο ειναι μυθος..
Αυτα τωρα ειναι υποκειμενικα,εγω παντως θεωρω οτι 20 επαναληψεις ειναι παρα πολλες..
Τη γραμμωση την πετυχαινεις με την αεροβια και τη διατροφη,οχι με τις πολλες επαναληψεις,αυτο ειναι μυθος..