Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οπως ειχα ξαναπει και σε αλλο μου ποστ στην ουσια η διαφορα ογκου και γραμμωσης ειναι οι αλλαγες στο διατροφικο προγραμμα και οχι στις ασκησεις η στις επαναληψεις.
Απλα κατα την περιοδο της γραμμωσης λογω του οτι παιρνεις λιγοτερες θερμιδες αυτοματα χανεις και σε δυναμη οποτε ριχνεις λιγο τα κιλα και αυξανεις τις επαναληψεις σε καθε σετ κατα 3-4 :P
Και γω στο χα πει και τοτε και στο ξαναλεω...σωστοςςς

Επισκέπτης
Αυτα τωρα ειναι υποκειμενικα,εγω παντως θεωρω οτι 20 επαναληψεις ειναι παρα πολλες..
Τη γραμμωση την πετυχαινεις με την αεροβια και τη διατροφη,οχι με τις πολλες επαναληψεις,αυτο ειναι μυθος..

γι' αυτό σε είχα ρωτήσει πόσα κιλά είχες φτάσει κ έπεσες στα 70..; γιατι πολύ απλα όταν είσαι σε πρόγραμμα όγκου "φορτωνεις" κ όταν είσαι σε πρόγραμμα γραμμωσεις κάνεις αερόβια κ αλλάζεις το διατροφικό plan....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
γι' αυτό σε είχα ρωτήσει πόσα κιλά είχες φτάσει κ έπεσες στα 70..; γιατι πολύ απλα όταν είσαι σε πρόγραμμα όγκου "φορτωνεις" κ όταν είσαι σε πρόγραμμα γραμμωσεις κάνεις αερόβια κ αλλάζεις το διατροφικό plan....

Βασικα ποτε μου δεν εχω κανει σοβαρο προγραμμα γραμωσης,και γενικα δεν ακολουθω πολυ αυστηρο προγραμμα ογκου ή γραμμωσης..κανω κατι ενδιαμεσο..

Βασικα ειναι στον οργανισμο μου να μη παιρνω ευκολα λιποςγι αυτο δε χρειαστηκα αυστηρο προγραμμα γραμμωσης

Επισκέπτης
Βασικα ποτε μου δεν εχω κανει σοβαρο προγραμμα γραμωσης,και γενικα δεν ακολουθω πολυ αυστηρο προγραμμα ογκου ή γραμμωσης..κανω κατι ενδιαμεσο..

Βασικα ειναι στον οργανισμο μου να μη παιρνω ευκολα λιποςγι αυτο δε χρειαστηκα αυστηρο προγραμμα γραμμωσης

Σε κάθε αλλη περιπτωση θα σου χρειαζόταν ενα καλό προγραμμα γραμμωσης κ ένα καλό προγραμμα όγκου

Επισκέπτης
Αν μπορεις εξηγησε το λιγο αυτο..

το να κάνεις σωστή διατροφή και πολύ αερόβια σημαίνει ότι καις θερμίδες πολλές, άρα, χάνεις περιτό λίπος και σε συνδυασμό με λίγα βάρη, χτίζεις ένα καλό σωματάκι κ έχεις κ μια καλή γράμμωση  ;)

Επισκέπτης
το να κάνεις σωστή διατροφή και πολύ αερόβια σημαίνει ότι καις θερμίδες πολλές, άρα, χάνεις περιτό λίπος και σε συνδυασμό με λίγα βάρη, χτίζεις ένα καλό σωματάκι κ έχεις κ μια καλή γράμμωση  ;)
καυλιαρι μου θελο τα φοτα σου!
πιρα καρνιτινι τισ solgar  ...σιγκεκριμενα το σιμπλιρομα λεγετε      (maxi l-carnitine tablets 500mg )για τιν αδερφι μου που ειναι χονρουλα....!
επισισ εχο πρασινο τσαι σε φιλλαρακια,και εκχιλισμα εχο!

επισισ απο μεθαυριο θα αρχισει διαδρομο....καλα για διατροφι δεν το σιζιταο ...αυστιροτατι..!
πος το βλεπεισ ?θα γινι δουλια?

Επισκέπτης
καυλιαρι μου θελο τα φοτα σου!
πιρα καρνιτινι τισ solgar  ...σιγκεκριμενα το σιμπλιρομα λεγετε      (maxi l-carnitine tablets 500mg )για τιν αδερφι μου που ειναι χονρουλα....!
επισισ εχο πρασινο τσαι σε φιλλαρακια,και εκχιλισμα εχο!

επισισ απο μεθαυριο θα αρχισει διαδρομο....καλα για διατροφι δεν το σιζιταο ...αυστιροτατι..!
πος το βλεπεισ ?θα γινι δουλια?

θα γίνει αν τρέχει σωστα στο διάδρομο....
έχεις πμ  ;)

Επισκέπτης

Α  μαλιστα γιατι ειχα την εντυπωση οτι λιπος  χανεις με την αναεροβια.....

Επισκέπτης
Α  μαλιστα γιατι ειχα την εντυπωση οτι λιπος  χανεις με την αναεροβια.....

Για να αρχίσεις να καις λίπος πρέπει να κάνεις 35-40' αερόβιας προπόνησης προκείμενου να ανεβάσει παλμούς η καρδία σου και να στείλει αιμα στους μυς, από εκει κ πέρα συνεχίζεις με λίγα βάρη κάνεις κ σωστή διατροφή και είσαι έτοιμος....
Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τι εινε η αεροβια και τι η αναρεοβια προπονηση???
κρατατε τη ανασα σας!!

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κρατατε τη ανασα σας!!

η αερόβια είναι όταν ρουφάς το καλαμάκι απο τον φραπέ και η αναερόβια όταν κρατάς την αναπνοή σου πρίν χύσεις.Για να μαθαίνεις. ;)

Επισκέπτης
Για να αρχίσεις να καις λίπος πρέπει να κάνεις 35-40' αερόβιας προπόνησης προκείμενου να ανεβάσει παλμούς η καρδία σου και να στείλει αιμα στους μυς, από εκει κ πέρα συνεχίζεις με λίγα βάρη κάνεις κ σωστή διατροφή και είσαι έτοιμος....
Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει ;)
σοστος...εχοακουσει οτι μετα τα 30 λεπτα αρχιζεισ και καισ λιποσ...αλλα αν καπιοσ καπια που δεν μπορει να τρεξει τι γινετε???ποσα λεπτα περπατιμα χριαζετε για να καψει λιπος?εστο μεχρι να αρχισει να ψιλοτρεχει....δεν ειναι για ολουσ ευκολο το τρεξιμο..ειδικα αν εισαι παχισαρχοσ και δεν εχεισ κανι ποτε γιμναστικι στι ζοι σου!

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σοστος...εχοακουσει οτι μετα τα 30 λεπτα αρχιζεισ και καισ λιποσ...αλλα αν καπιοσ καπια που δεν μπορει να τρεξει τι γινετε???ποσα λεπτα περπατιμα χριαζετε για να καψει λιπος?εστο μεχρι να αρχισει να ψιλοτρεχει....δεν ειναι για ολουσ ευκολο το τρεξιμο..ειδικα αν εισαι παχισαρχοσ και δεν εχεισ κανι ποτε γιμναστικι στι ζοι σου!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κρατατε τη ανασα σας!!

αεροβια=τρέξιμο,διαδρομος, ποδήλατο και γενικά οποιαδήποτε μορφή άσκησης σε κάνει να ανεβάζεις ευκολα παλμους
αναεροβια= βάρη και αλλα είδη γυμναστικής κατα τα οποία οι παλμοι αυξάνονται ανάλογα με την ένταση

η αερόβια είναι όταν ρουφάς το καλαμάκι απο τον φραπέ και η αναερόβια όταν κρατάς την αναπνοή σου πρίν χύσεις.Για να μαθαίνεις. ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
φραπε πινο σκετο με γαλατακι νουνου καθε μερα τρις φορες και ,αναρεοβια θα προσπαθισο κατι σα τον μΠαοκ διλαδι

Επισκέπτης

το πρόγραμμα λέγεται κατεβασματα
τι ακριβώς κάνεις;

περπατάς γρήγορα (χαλαρά όμως) 5-7 λεπτά στο διάδρομο
έπειτα αρχίζεις τους λεγόμενους 6 κύκλους 20-10....
δηλαδή;

αφου περάσουν τα 7' ξεκινάς για 20'' να τρέχεις στο όριο σου... αφού περάσουν τα 20'' κατεβάζεις ταχύτητα στο πολύ χαλαρό για 10''.... αφού τελειώσουν και τα 10'' ανεβαίνεις στα 20'' και κατεβαίνεις στα 10''.... αυτό το κάνεις 6 φορές και μόλις τελειώσεις κάνεις αποθεραπεία 10' περίπου χαλαρά....

δεν ξεκινάς ποτέ κατευθείαν τους 6 κυκλους.... ξεκινάς με 2 και κάθε φορά ανεβαίνεις έναν έναν μεχρι να το πετύχεις σωστα....

το έχω δώσει κ σε έναν άλλο συναγωνιστή κ περιμένω να μου πει πως του φάνηκε ;)

αν δεν έχεις τρέξει ποτέ στη ζωή σου, κάνεις κανα 20' διάδρομο και κανα 20' ποδήλατο κ ανεβαίνεις σιγά σιγα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom