Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Προφανώς και έχετε μείνει πίσω οταν ακούω για πολυβιταμίνε centrum και βασιλικούς πολτούς.

O Βασιλικός πόλτος είναι καλός-υποτίθετε- μια κουταλιά την ημέρα αρκεί και οχι δεν γίνεσαι ντουλάπα, δεν γραμμώνεις αν τρώς μόνο βασιλικό πολτό.

Όσον αφορά πολυβιταμίνες κλπ οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να κοιτάξουν Ελληνικά προιοντα όπως σπυρουλίνα και ιπποφαές. Φυτικά χωρίς παρενέργειες και διάφορες παπαριές που παρασκευάζονται στην Ελλάδα.

Κάντε ένα google search και μάθετε παραπάνω πράγματα ...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Προφανώς και έχετε μείνει πίσω οταν ακούω για πολυβιταμίνε centrum και βασιλικούς πολτούς.

O Βασιλικός πόλτος είναι καλός-υποτίθετε- μια κουταλιά την ημέρα αρκεί και οχι δεν γίνεσαι ντουλάπα, δεν γραμμώνεις αν τρώς μόνο βασιλικό πολτό.

Όσον αφορά πολυβιταμίνες κλπ οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να κοιτάξουν Ελληνικά προιοντα όπως σπυρουλίνα και ιπποφαές. Φυτικά χωρίς παρενέργειες και διάφορες παπαριές που παρασκευάζονται στην Ελλάδα.

μαλλον λαθος καταλαβες...τη σπυρουλινα την παιρνει και το κουτσο μαρακι...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον λαθος καταλαβες...τη σπυρουλινα την παιρνει και το κουτσο μαρακι...

140 θρεπτικά συστατικά η σπυρουλίνα, 190 το ιπποφαές με πανω απο 15 αντιοξειδωτικές ουσίες.

Τι ακριβώς κατάλαβα λάθος ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Μεγαλε,καταρχας χαμηλωσε ταχυτητα γιατι εισαι πολυ μπροστα και δε σε προλαβαινουμε..

Ειπε κανεις οτι ο βασιλικος πολτος γραμμωνει ή σε κανει ντουλαπα?
Ενας φιλος ρωτησε το παραπανω απλα..
Αυτο το "φυτικα χωρις παρενεργειες" ηταν το ανεκδοτο της ημερας μαλλον..

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Μεγαλε,καταρχας χαμηλωσε ταχυτητα γιατι εισαι πολυ μπροστα και δε σε προλαβαινουμε..

Ειπε κανεις οτι ο βασιλικος πολτος γραμμωνει ή σε κανει ντουλαπα?
Ενας φιλος ρωτησε το παραπανω απλα..
Αυτο το "φυτικα χωρις παρενεργειες" ηταν το ανεκδοτο της ημερας μαλλον..

Στον φίλο απάντησα και εγώ μεγάλε.

Δεν το είπα με κακή έννοια το έχετε μείνει πίσω και ελπίζω να μην είσαι και εσύ απο αυτούς που πέρνουν ακόμα tonotil και νομίζουν οτι κάτι κάνουν.

Για το συγκεκριμένο φυτικό προιον βλεπε σπυρουλίνα δεν υπάρχει η παραμικρή παρενέργεια.

Το ιπποφαές είναι σε άλλη κλάση απο μόνο του.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι αποτελούν βασική τροφή των κοσμοναυτών τόσο των ΗΠΑ,σπυρουλίνα όσο και της Ρωσίας, ιπποφαές.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

η σπυρουλινα και ο βασιλικος ειναι περισσοτερο marketing hype παρα κατι για το οποιο αξιζει να δωσεις τα λεφτα σου .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Λοιπον παιδες,οποιος γουσταρει βαζει photo για να πουμε αποψεις ως προς που πρεπει να βελτιωθουμε και τετοια..
Κανω την αρχη..

Συνημμένα

• DSC00006.JPG
    DSC00006.JPG
    247,6 KB · Εμφανίσεις: 24

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
LION7 τι διαστασεις εχεις? Εννοω υψος-κιλα.Κατα τα αλλα προφανως και δεν χρειαζεσαι καμια βελτιωση.Μονο συντηρηση.
Εγω δεν βαζω φωτο γιατι εκτος του οτι εχω σωμα νταβατζη εχω και μια κοιλια που δεν χωραει σε φωτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
1,73 και 70 κιλα.
Εχω αποχη 1 μηνα και κατι απο γυμναστηριο..

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
1,73 και 70 κιλα.
Εχω αποχη 1 μηνα και κατι απο γυμναστηριο..
Ωραιος αλλα αν θελεις μπορεις ανετα να πρηστεις περισσοτερο.
Blast βαλε φωτο την κοιλια να δουμε την γραμμωση.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: H γραμμωση στην κοιλια μου βρισκεται στα βαθη.Κατω απο 4 στρωματα λιπους.Το κακο ειναι πως οταν γαμαω απο μπροστα πεφτει λιγο η κοιλια και δε μ' αρεσει  :S :S :S Ιδιως το κατω τμημα :o :o

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ναι το ξερω,εχω χασει παντως επειδη εκτος του 1 μηνα αποχης,τον παραπροηγουμενο μηνα εκανα πολυ χαλαρη προπονηση λογω καλοκαιριου και ζεστης..

Αντε ρε μαλακες βαλτε και σεις photo! :tickedoff:

Επισκέπτης
Λοιπον παιδες,οποιος γουσταρει βαζει photo για να πουμε αποψεις ως προς που πρεπει να βελτιωθουμε και τετοια..
Κανω την αρχη..

είσαι 70 κιλά τώρα, αυτό σημαίνει ότι για να γραμμώσεις έτσι πήγες στα 77 ?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
είσαι 70 κιλά τώρα, αυτό σημαίνει ότι για να γραμμώσεις έτσι πήγες στα 77 ?
Τι λες; Αμα ηταν στα 77 θα ηταν γουρουνιασμενος , περαν του οτι δεν θα ηταν δυνατο να χασει 'μαζα' τοσο γρηγορα.
Εγω λιγο δυσκολο να βαλω φωτο γιατι θα με ταυτοποιησουν οι γκομενες

Επισκέπτης
Τι λες; Αμα ηταν στα 77 θα ηταν γουρουνιασμενος , περαν του οτι δεν θα ηταν δυνατο να χασει 'μαζα' τοσο γρηγορα.
Εγω λιγο δυσκολο να βαλω φωτο γιατι θα με ταυτοποιησουν οι γκομενες

για να γραμμωσει σε αυτα τα κιλά θα πρέπει να είχε φτάσει τουλαχιστον 7-8 κιλά παραπάνω για να μην πω 10

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Eγω παντως μολις γυρισα απο gym και καποια μαλακια εκανα παλι και ποναει η μιση πλατη.Παω να νοτπαριστω μηπως και γινει κατι

Επισκέπτης
Eγω παντως μολις γυρισα απο gym και καποια μαλακια εκανα παλι και ποναει η μιση πλατη.Παω να νοτπαριστω μηπως και γινει κατι

3 πιθανές μαλακιες μπορεί να έχεις κάνει για να έχεις αυτον τον πόνο:

1. Να μην έκανες ζέσταμα
2. Να έκανες με λάθος τρόπο την άσκηση
3. Να συμβαινουν όλα τα παραπάνω

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Με την κρεατίνη θα δείς [[size=14pt]b]αύξηση δύναμης[/b][/size] και [size=14pt]ταχύτερη μυική αννάρωση [/size] ΑΛΛΑ πρέπει να [size=14pt]πίνεις αρκετό νερό.[/size]

Η αυξηση δυναμης που αναφερεις με την χρηση κρεατινης ειναι κατι το σχετικο..
  Κυριως η ταχυτερη μυικη αναρρωση θα ελεγα,παντα με πολυ νερο παιδια...πολυ νερο..
  Πειραζει και τα νεφρα,να ξερετε..

Αργότερα θα δείς και πρηξίματα

Και κλανιδι....Μιλαμε για πολλα αερια μαγκες  :2funny: :2funny:
  Ακουτε και τον παλιο
:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
   Η αυξηση δυναμης που αναφερεις με την χρηση κρεατινης ειναι κατι το σχετικο..
   Κυριως η ταχυτερη μυικη αναρρωση θα ελεγα,παντα με πολυ νερο παιδια...πολυ νερο..
   Πειραζει και τα νεφρα,να ξερετε..

Σωστός.
Λόγω κατακράτησης νερού που υπάρχει στους μυς και προκαλεί η κρεατινη , πρεπει όσοι κάνετε χρηση της να πινετε πολυ νερό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom