Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Mην ψαρώνετε και μην ακούτε τις βλακείες που λένε στα γυμναστήρια. Τα χημικά συμπληρώματα διατροφής είναι άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ρωτείστε οποιονδήποτε γιατρό. Και όλοι ξέρουμε πως όποιος σταματήσει τη γυμναστική, αυτόματα οι μύες γίνονται λίπος.
Ναι,αυτοματα μετατρεπονται σαν τα transformers.. :uglystupid:

Και φερε χαρτι γιατρου για αυτα που λες,θελουμε αποδειξεις οχι λογια του αερα..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
στο γυμναστηριο που παω προτεινουν κρεατινη και πρωτεινη σκονη λενε η μπα; αν και ειμαι κατα αυτων προτιμω διατροφη κανονικη και οχι τετοιες μαλακιες δεν θελω να γινω ντουλαπα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντως κρεατινη ειδικα με τιποτα δεν θα παιρνα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
στο γυμναστηριο που παω προτεινουν κρεατινη και πρωτεινη σκονη λενε η μπα; αν και ειμαι κατα αυτων προτιμω διατροφη κανονικη και οχι τετοιες μαλακιες δεν θελω να γινω ντουλαπα
Εχει αναφερθει το θεμα στις προηγουμενες σελιδες

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
για ρεντ μπουλ powerade gatorade & isostar  μετα τη γυμναστικη τι γνωμη εχετε?παντως εγω παιζοντας μπασκετ πολλα χρονια εχω πιει τοννους ισοσταρ μιας και πιο παλια δεν υπηρχαν τ αλλα...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Με την κρεατίνη θα δείς αύξηση δύναμης και ταχύτερη μυική αννάρωση ΑΛΛΑ πρέπει να πίνεις αρκετό νερό.

Αργότερα θα δείς και πρηξίματα που δεν είναι τπτ αλλο παρά νερό απο την κατακράτηση που κάνει η κρεατίνη σε νερό στον οργανισμό, μόλις την σταματήσεις θα ξεπρηστείς.

Θα σε έχει βοηθήσει όμως να ανεβεις σε κιλά και σε δύναμη. Πράγμα που είναι και ο σκόπος σου οταν λές ότι πάς γυμναστήριο.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
για ρεντ μπουλ powerade gatorade & isostar  μετα τη γυμναστικη τι γνωμη εχετε?παντως εγω παιζοντας μπασκετ πολλα χρονια εχω πιει τοννους ισοσταρ μιας και πιο παλια δεν υπηρχαν τ αλλα...

Οτιδήποτε έχει ζαχάρη απο τα ισοτονικά ποτά που αναφέρεις το κόβεις. To powerade είναι σχετικά το πιό καλό απ όλα, red bull έχει ζάχαρη.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
φαι φαι φαι και παλι φαι! ανεβαζοντας καυσεις ο οργανισμος κραταει αυτα που θελει,τι συμπληρωματα και μαλακιες, πρωταθλητισμο θα κανετε..?

Επισκέπτης
Kαλημερα και σε σενα και σε ολους!
Μια χαρα σε βρισκω,keep walkin(ελλατωσε το johnie μια που το φερε η κουβεντα :grin:..)

Εχει δοκιμασει βασιλικο πολτο κανεις να πει καμια αποψη?

θα παίρνεις πάρα πολύ λίγο και μόνο το πρωί, νηστικός

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης

αν δεν κάνεις σωστή γυμναστική και δεν ξεκουράζεσαι ότι και να παίρνεις μη νομίζεις ότι θα γίνεις ντουλάπα. Όσο γι αυτό που λες προτιμάς κανονική διατροφή, με το να πάρεις πρωτείνη καλό θα σου κάνει... ισα ισα που είναι καλύτερης ποιότητας πρωτείνη από τις υπόλοιπες που υπάρχουν στις τροφές...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για τον βασιλικο πολτο ηθελα να ρωτησω κι εγω ,βοηθαει στην αναπτυξη μυικου ογκου η στη γραμμωση που δεν τη χρειαζομαι ..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και για τις βιταμινες centrum ? σορρυ για τα απανωτα ερωτηματα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Παντως αυτο που ειπε ο φιλος πριν για την κρεατινη ισχυει.Πολυ γρηγορη αναρωση.
Επισης οσο περναει ο καιρος και κανεις χρηση τοσο πιο πολυ μπορεις να δυναμωσεις το προγραμμα στο γυμναστηριο.Αποδοση που θα ηταν αδυνατη μονο με φαγητο ας πουμε και θα οδηγουσε σε τραυματισμους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom