Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Πάντως η στάμπα "bdtk" των Body Talk που φοράνε πολλοί, μου θυμίζει όποτε τη βλέπω το bourdela. Tι σου κάνει ένα "b" μαζί με ένα "d"  :dancing:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλησπέρα στην παρέα.

για πειτε ρε μαγκες έχει κανεις απο εσας εμπειρια με τενοντίτιδα στον αγκώνα?
την τσίμπισα στο γυμναστήριο πριν κάτι μήνες, το αμέλησα σαν μαλάκας, και πλέον αφου έφτασα στο σημείο να κουλαθώ και να μην μπορώ να εξασκησω την παραμικρή πίεση στο χέρι μου πηγα στον ντοκτορα (αθλιατρος)
Μου είπε 2 μηνες να κάνω συνέχεια εκτασεις (για γυμναστηριο ουτε λόγος), κάθε 2 ωρες να βάζω παγοκύστη, να κάνω 25 φυσιοθεραπείες και αν δεν περάσει θα με πλακωσει λέι στις ενεσεις κορτιζόνης.... :S
Η μαλακια που με ανησυχει είανι οτι αυτη η παθηση ειναι πολύ υπουλη και φοβάμαι οτι θα την κουβαλάω μια ζωή....
ειμαι κι εγω παθων οπως και πολλοι αλλοι που ασχολουνται με γυμναστικη αθλητισμο κλπ,θελει ξεκουραση για 2-3 μηνες περιπου και μετα σιγα σιγα, να ξερεις οτι θα σε πιανει που και που, η τενοντιτις ειναι καιη γνωστη "νοσος" του τεννιστα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες εγω γυμναζομουν πιο παλια αλλα κλασσικα εκλειναν τα γυμναστηρια το ενα πισω απ ατ αλλο.πινω η μαλλον επινα πολυ μπυρα και jack daniels.παλια εκανα λιγα βαρη κυριως για καυσεις (λιγα κιλα πολλες επαναληψεις) και αεροβια πανω απο ωρα ως και 1,5 με 2 ωρες.πολυ διαδρομο(ωρα) και ποδηλατα κλπ και φυσικα κοιλικους ραχιαιους ροκανισματα κλπ...καθε φορα.τωρα κανα μηνα προσεχω διατροφη και κανω στον διαδρομο(εχω σπιτι) 4 με 5 φορες την βδομαδα απο 5 ως 7 χιλιομετρα.και αναλογα με διαθεση αλλοτε τρεχω αλλοτε γρηγορο περπατημα και εχω αποτελεσμα ηδη...να ρωτησω κατι .παλια επαιρνα guaranna και για ενεργεια και για καυσεις μια και επιταχυνει ουσιαστικα τους χτυπους της καρδιας.εχω κοψει το τσιγαρο και αν ξαναπαρω γκουαρανα θα κοψω εννοειται και τον καφε...τι λετε ?μηπως να παρω σε συνδυασμο με λεκιθινη και καρνιτινη ?υπ οψην σας οτι οταν επαιρνα γκουαρανα επαιρνα πχ 2 μηνες η τρεις και εναν εκοβα...και μαξιμουμ 7-8 μηνες το χρονο.επισης με γκουρανα ο λακης στο σεξ δεν επεφτε με τιποτα ...μιλαμε για τρελλες αντοχες...για πειτε τη γνωμη σας.
to ξαναανεβαζω μηπως πειτε καμμια γνωμη...ο σκοπος μου ειναι να χασω κανα 15αρι κιλα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
to ξαναανεβαζω μηπως πειτε καμμια γνωμη...ο σκοπος μου ειναι να χασω κανα 15αρι κιλα...
Φιλε καταρχην δε καταλαβα τι ακριβως ρωτας..
Αυτο που θα κοιτας κυριως ειναι η διατροφη,η γυμναστικη κι η ξεκουραση κι οχι το γκουαρανα και το ιγκουανα και δε ξερω γω τι..
Πες λιγο τα κιλα κι υψος σου.
Εχεις καθολου μυικο ιστο ή αμα χασεις 15 κιλα που λες θα εισαι σαν το Ψαλτη?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε καταρχην δε καταλαβα τι ακριβως ρωτας..
Αυτο που θα κοιτας κυριως ειναι η διατροφη,η γυμναστικη κι η ξεκουραση κι οχι το γκουαρανα και το ιγκουανα και δε ξερω γω τι..
Πες λιγο τα κιλα κι υψος σου.
Εχεις καθολου μυικο ιστο ή αμα χασεις 15 κιλα που λες θα εισαι σαν το Ψαλτη?
ειμαι στο 1 90 120 κιλα.σωμα γενικα πολυ αναπτυγμενο σε πλατες ωμους χερια...αλλα και κοιλια.σε λιπομετρηση με διαιτολογο που πηγαινα μου πε οτι τα νορμαλ κιλα μου συμφωνα με μετρησεις που εκανε σε πλατες χερια κλπ ειναι 102.παλια εκανα φουλ γυμναστικη.body building αρχικα και μετα αεροβια και βαρη για καυσεις μετα απο χρονια.απο 18 χρονων στα γυμναστηρια.μαλιστα στα 19 μου επαιζα παγκο 180-200 κιλα.πραγμα λογικο αν γυμναζεσαι με συνεπεια και κανεις καλη ζωη και διατροφηπανω απο 1,5 -2 χρονια.μετα φοιτητης κλπ....τ αφησα και παχυνα.αν με δεις ειμαι ουσιαστικα τετραγωνος με πολυ μεγαλη πλατη και τεραστιο ανοιγμα θωρακα.ουσιαστικα περιττα κιλα ,η μαλλον τα πολλα περιττα ειναι κοιλιτσα και σωσιβια...κανω διατροφη και πολυ αεροβια εδω και 20 μερες και ηδη εχω χασει και ειναι ορατο.μαλιστα 2-3 φορες τη βδομαδα παω για μπανιο και μετα διαδρομο μια ωριτσα.παλια επαιρνα γκουαραννα χωρις κανενα επακολουθο πλην τεραστιας ενεργειας και καυλας.η γκουαραννα ειναι το φυτο που βγαινει η καφεινη...φυτικο και χωρις παρενεργειες.αλλα τωρα σκεφτομαι να το συνδυασω με λιποδιαλυτες.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ισως ενδιαφερει ενα ποσταρισμα του alter ego :

Καλημερα !

Οπως υποσχεθηκα θα γραψω μερικα πραγματα για τα συμπληρωματα που εχω δοκιμασει . Θα χωριστουν σε κατηγοριες . Για καθε κατηγορια θα αναφερω καποια γενικα πραγματα , ενω στην συνεχεια θα καταγραψω συγκεκριμενα προιοντα και την αποψη μου γιαυτα .

Να αναφερω εξαρχης οτι δεν ειμαι εμπορος συμπληρωματων , δεν προωθω καμια μαρκα , δεν εχω καμια οικονομικη σχεση με τις εταιρειες . Καταγραφω προσωπικη εμπειρια/αποψη .

Καθε σωμα ειναι διαφορετικο . Αυτο που δουλευει σε μενα , δεν δουλευει απαιραιτητα σε καποιον αλλο .

Το συμπληρωμα ειναι αυτο που λεει η λεξη . ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ . Δεν αντικαθιστα την κακη διατροφη ή ψοφιες προπονησεις . Ενα καλο συμπληρωμα ααααααν τα κανεις ολα σωστα σου δινει ενα 10 - 15 % παραπανω . Και οταν λεω οτι δουλευει αυτο ακριβως εννοω .

Τελος, για οποιον βαριεται να διαβαζει . Το καλυτερο συμπληρωμα μακραν ειναι ... ο καλος βραδυνος υπνος .

Ας αρχισουμε λοιπον ...

Πολυβιταμινες : Συγκεντρωση ολων των απαραιτητων βιταμινων και ιχνοστοιχειων σε μια , συνηθως καψουλα . Ο εντονος τροπος ζωης και το γεγονος οτι οι τροφες δεν ειναι τοσο διατροφικα πλουσιες οσο ηταν πριν 50 χρονια καθιστα απαραιτητο αυτο το συμπληρωμα .
Opti-Men ( Optimum Nutrition / Tablet ) : Εξαιρετικο προιον απο μια απο τις κορυφαιες εταιρειες . Ολες οι βιταμινες σε καλες ποσοτητες και αρκετα αλλα πραγματα που αναβαθμιζουν την υγεια του ανδρα . Υπαρχει αντιστοιχο προιον και για γυναικες .
SuperMulti ( Dymatize / Tablet ) : Καλο προιον , χωρις τα πολλα καλουδια του opti-men . Τα βρηκα σε καλη τιμη και ειναι η επιλογη μου τον τελευταιο καιρο .
Multivitamin ( EAS Nutrition / Pill ) : Βιταμινες και ιχνοστοιχεια . Εξαιρετη επιλογη αν καποιος δεν θελει κατι πολυ δυνατο . Βρισκεται και ευκολα .
Animal Pack ( Universal Nutrition / Packet ) : Holy shit . Αυτο το πραμα παραειναι καλο . Ισως το καλυτερο προιον που κυκλοφορει εκει εξω . Αλλα το γεγονος οτι περιεχει πολλες ταμπλετες/χαπια ( 13 το συνολο παρακαλω ) και η υψηλη τιμη , το καθιστουν προιον για λιγους .

Σε αυτην την κατηγορια θα βαλω και το fish-oil . Μια πηγη απαραιτητων λιπαρων οξεων . Τα λιπαρα οξεα βοηθουν σε πολλες λειτουργιες του οργανισμου . Αν καποιος μου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο και μου ελεγε " διαλεξε ΕΝΑ μονο συμπληρωμα ρε κα....λη" , θα επελεγα fish-oil . Δεν βοηθα τοσο στην προπονηση , αλλα βοηθα σημαντικα στην συνολικη υγεια του οργανισμου .
Fish-Oil ( Optimun Nutrition / Softgels ) : Καλο και φτηνο προιον . Η επιλογη μου .

Πρωτεινη : Προτιμω να καλυπτω τις αναγκες μου σε πρωτεινη με διατροφη . Μια μεζουρα αμεσως μετα την προπονηση και αυτο ειναι για μενα . Δεν το θεωρω και πολυ απαραιτητο συμπληρωμα . Αν καποιος εχει λεφτα για ενα μονο συμπληρωμα υπαρχουν συνολικα καλυτερες επιλογες .

100 % Whey ( Optimum Nutrition / Powder ) : Αξιοπιστο προιον απο αξιοπιστη εταιρεια . Διαλυεται σχετικα ευκολα ( και με κουταλι ) και εχει καλουτσικη γευση . Η προτιμηση μου , γιατι την βρισκω και σε καλη τιμη .
Designer : Η πρωτεινη της Designer . Λιγο καλυτερη γευση απο την παραπανω . Αν δεν βρισκω Optimum πραγμα πολυ σπανιο , την τιμαω .
Muscle Milk ( CytoSport / Powder ) : Απιθανη γευση . Αλλα καταλλα πολυ hype και marketing . Δεν ειδα καμια διαφορα . Λυπαμαι , αλλα αν θελω ενα ευγεστο ροφημα , παιρνω caotonic . 
Performance : Δεν ξερω αν προωθουν αυτο το πραμα εκει κατω . Εδω Θεσσαλονικη μας εχουν πρηξει τα φρυδια . Καλη γευση και τιποτα παραπανω . Δωστε τα λεφτα σας σε φιλανθρωπιες , θα πιασουν περισσοτερο τοπο .

Κρεατινη : Η κρεατινη δουλευει και ειναι ασφαλης . Τελεια . Υπαρχουν εκατονταδες ερευνες που να πιστοποιουν τα παραπανω . Βελτιωνει την αποδοση στην προπονηση και αυξανει την μυικη μαζα . Υπαρχουν αρκετα ειδη κρεατινης .

Creatine Monohydrate : ( Creatine Powder / Optimum Nutrition / Powder ) H πιο δημοφιλης και φθηνη μορφη κρεατινης . Αποτελεσματικο συμπληρωμα , αλλα στο 20 % των χρηστων της προκαλει στομαχικες διαταραχες . Εγω ειμαι ενας απο αυτους , οποτε μακρυα και αγαπημενοι .

Creatine Ethyl Ester : ( CEE / HigherPower / Powder ) Λιγο διαφορετικη χημικη συσταση , χρειαζεται μικροτερη δοση απο την μονουδρικη , δεν εχουν παρατηρηθει στομαχικα προβληματα , αλλα σε μορφη σκονης εχει απαισια γευση . Παρολα αυτα την προτιμω γιατι εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα . Υπαρχουν προιοντα και σε μορφη χαπιου . 
CEX ( VPX / Powder ) : Καλη γευση , αλλα πολυ ακριβο . Δεν θα το ξαναπροτιμησω .

Σε αυτη την κατηγορια θα αναφερω και διαφορες φορμουλες για πριν ή μετα την προπονηση , που βασιζονται στην κρεατινη

SuperPump 250 ( Gaspari Nutrition / Powder ) : Φορμουλα για πριν την προπονηση . Δινει καλα πρηξιματα και ενεργητικοτητα . Αν καποιος ειναι ευαισθητος στα διεγερτικα , ας μην την προτιμησει ( ή τουλαχιστον ας το παρει με φειδω ) . Παρομοιο προιον το NO-Explode της ΒSN ( και αρκετα αλλα ) . Το ΝΟ-Εxplode δεν το εχω χρησιμοποιησει , αλλα το SuperPump πραγματοποιει σε μεγαλο βαθμο οτι υποσχεται .
SizeOn ( Gaspari Nutrition / Powder ) : Φορμουλα κατα την διαρκεια της προπονησης . Ειχα διαβασει αποθεωτικες κριτικες για το SizeOn και ημουν λιγο επιφυλακτικος . Αλλα ειχαν δικιο ! Αυξηση στην δυναμη , την αντοχη και πρηξιματα . Οποιος μπορει να το βρει , να το κτυπησει με κλειστα ματια .

Οι αλλες μορφες κρεατινης ειτε εχουν μοιρασμενες κριτικες ειτε ειναι τελειως για τον καλαθο .

Λιποδιαλυτικα : Φορμουλες που βοηθαν να ξεφορτωθουμε το περιττο λιπος . Χωριζονται κυριως σε δυο κατηγοριες . Σε αυτα με διεγερτικα και σε αυτες με χωρις . Τα πρωτα στηριζονται σε ουσιες που διεγειρουν το κεντρικο νευρικο συστημα ( καφεινη , γιοχιμπινη - που ειναι η εφεδρα ? ΦΕΡΤΕ πισω την ΕΦΕΔΡΑ ) αυξανοντας τους σφυγμους και την θερμογενεση . Ασφαλως ειναι πιο αποτελεσματικα , αλλα πρεπει να χρησιμοποιουνται με συνεση . Υπερτασικοι ή ατομα με δυσκολια στον υπνο ας δουν κατι αλλο . Υπαρχουν ομως και προιοντα χωρις διεγερτικα με ουσιες οπως η καρνιτινη ή το CLA . Λιγοτερο αποτελεσματικα , αλλα περισσοτερο ασφαλη .

Hot-Rox ( Biotest / Pills ) : Παρα πολυ καλο προιον και προσωπικη προτιμηση . Σε αυτην την κατηγορια καλες κριτικες εχουν το Lipo 6 ( Nutrex / Liquicaps ) και το Hydroxycut Extreme ( MuscleTech / Liquicaps ) . Ολα τα παραπανω περιεχουν διεγερτικα .
SuperCuts 3 ( Universal / Tablets ) : Το χρησιμοποιω αυτη την περιοδο και ειμαι ευχαριστημενος . Στα αρνητικα οι πολυ μεγαλες ταμπλετες , κυριολεκτικα horse pills ☺ .
SesaThin ( AvantLabs / Liquid ) : Δεν τρελαθηκα , αλλα δεν εκλαψα τα λεφτα μου .

Γλουταμινη : Αμινοξυ . Βελτιωνει την αποθεραπεια και θωρακιζει το ανοσοποιιτικο συστημα . Οι μισοι το θεωρουν εξαιρετικο συμπληρωμα . Οι αλλοι μισοι δεν το θεωρουν και κατι σπουδαιο . Ανηκω στην δευτερη ομαδα ( L-Gloutamine / Optimum Nutrition / Powder )

BCAA : Αμινοξεα διακλαδισμενης αλυσιδας . Αυξανουν την πρωτεινοσυνθεση και βελτιωνουν την αποκατασταση . Χρησιμο εργαλειο σε περιοδο αυστηρης διαιτας .
Χtend ( SciVation / Powder ) : Καλη γευση , μπορω να ζησω και χωρις αυτο .

Testosterone Boosters : Αυξανουν την φυσικη παραγωγη τεστοστερονης .
ΖΜΑ ( Optimum Nutrition / Pills ) : Αναβολικη φορμουλα ιχνοστοιχειων . Αυξανει την τεστοστερονη , βελτιωνει την ποιοτητα του υπνου και την αποκατασταση . Good stuff .
Tribulus Terrestis ( Optimumu Nutrition ) : Το εκχυλισμα του συγκεκριμενου φυτου περιεχει ουσιες που αυξανουν την τεστοστερονη . Δουλευει , αλλα δεν τρελενομαι .
Tribex Gold ( Biotest / Tablets ) : Μετα απο συσκεψη με τον μικρο-μου-φιλο-εκει-κατω , αποφασισαμε οτι δεν λεει τιποτα .

Anti-Estrogens : Μπλοκαρουν τα οιστρογονα ( θυληκη ορμονη ) και κατα συνεπεια αυξανεται η τεστοστερονη ( αρσενικη ορμονη ) .
Novedex XT ( Gaspari Nutrition / Pills ) : Πηρε μονο μια βδομαδα να χασω καθε επαφη με τον μικρο-μου-φιλο-εκει-κατω . Πικρα . Πεταχθηκε με την μια . Παντως γενικα εχουν θετικες κριτικες αυτα τα προιοντα .

ΗΜΒ : Ακομα και στον καλαθο αχρηστο ηταν . Επιανε χωρο !

Beta-Alanine ( Primaforce / Powder ) : Οτι πιο καινουργιο και “καυτο” στον κοσμο των συμπληρωματων . Αυξανει σημαντικα την αναεροβια ( κυριως ) και την αεροβια αντοχη . Η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα τοσο καλο . Συνδιαζεται εξαιρετικα με κρεατινη .

Μεχρι να βρουμε λεφτα για οοοολα τα συμπληρωματα …

Να υγειαινουμε και να γυμναζομαστε .

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ελεος ρε , με ολα αυτα ακομη και οι κουραδες σε καψουλα θα βγαινουν. Το κοστος ολων αυτων θα υπερβαινει και τα στεροειδη.  :headbang:
Για πες λιγο τα κιλα προπονησης σου στις βασικες ασκησεις.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αυτα ειναι ολα οσα εχω δοκιμασει στα 6-7 χρονια ενασχολησης μου με τα γυμναστηρια .

Αυτη την περιοδο περνω πολυβιταμινη , fish-oil , πρωτεινη και ZMA .

Τα κιλα δεν εχουν σημασια .

Σημασια εχει να αισθανεσαι τον μυ να δουλευει και να προοδευεις .

Απωτερος στοχος ολων ειναι η αποκτηση της επιθυμητης σωματικης διαπλασης , και κυριως η ευεξια και η υγεια .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ειμαι στο 1 90 120 κιλα.σωμα γενικα πολυ αναπτυγμενο σε πλατες ωμους χερια...αλλα και κοιλια.σε λιπομετρηση με διαιτολογο που πηγαινα μου πε οτι τα νορμαλ κιλα μου συμφωνα με μετρησεις που εκανε σε πλατες χερια κλπ ειναι 102.παλια εκανα φουλ γυμναστικη.body building αρχικα και μετα αεροβια και βαρη για καυσεις μετα απο χρονια.απο 18 χρονων στα γυμναστηρια.μαλιστα στα 19 μου επαιζα παγκο 180-200 κιλα.πραγμα λογικο αν γυμναζεσαι με συνεπεια και κανεις καλη ζωη και διατροφηπανω απο 1,5 -2 χρονια.μετα φοιτητης κλπ....τ αφησα και παχυνα.αν με δεις ειμαι ουσιαστικα τετραγωνος με πολυ μεγαλη πλατη και τεραστιο ανοιγμα θωρακα.ουσιαστικα περιττα κιλα ,η μαλλον τα πολλα περιττα ειναι κοιλιτσα και σωσιβια...κανω διατροφη και πολυ αεροβια εδω και 20 μερες και ηδη εχω χασει και ειναι ορατο.μαλιστα 2-3 φορες τη βδομαδα παω για μπανιο και μετα διαδρομο μια ωριτσα.παλια επαιρνα γκουαραννα χωρις κανενα επακολουθο πλην τεραστιας ενεργειας και καυλας.η γκουαραννα ειναι το φυτο που βγαινει η καφεινη...φυτικο και χωρις παρενεργειες.αλλα τωρα σκεφτομαι να το συνδυασω με λιποδιαλυτες.

Φιλε μου,εμπειρια απο λιποδαλυτες δεν εχω,ισως σε βοηθησει καποιος αλλος συναγωνιστης..
Εγω το μονο που σου λεω ειναι να επικεντρωθεις αλλου,αν και απ οτι ειδα μια χαρα τα πας..να ξερεις παντως οτι δε προκεται να χασεις μονο λιπος αν δε κανεις βαρη να δαιτηρησεις το μυικο σου ιστο,εστω κι αν κανεις καλη διατροφη..
Και κατι αλλο,καλος συμμαχος η ζυγαρια..αλλα οι καλυτεροι συμμαχοι ειναι ο καθρεπτης σου κι η καλη ψυχολογια..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου,εμπειρια απο λιποδαλυτες δεν εχω,ισως σε βοηθησει καποιος αλλος συναγωνιστης..
Εγω το μονο που σου λεω ειναι να επικεντρωθεις αλλου,αν και απ οτι ειδα μια χαρα τα πας..να ξερεις παντως οτι δε προκεται να χασεις μονο λιπος αν δε κανεις βαρη να δαιτηρησεις το μυικο σου ιστο,εστω κι αν κανεις καλη διατροφη..
Και κατι αλλο,καλος συμμαχος η ζυγαρια..αλλα οι καλυτεροι συμμαχοι ειναι ο καθρεπτης σου κι η καλη ψυχολογια..
ναι ρε φιλε τα ξερω αυτα...καλημερα...εννοειται πως σε κανα μηνακι θα γραφτω gym..για βαρη να κανω καυσεις...δεν εχει νοημα να παω ακομα θελω να βελτιωσω λιγο ακομα φυσικη κατασταση και να χασω λιγο ακομη κυριως λογω μεσης...δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα ουτε θελω να αποκτησω...και αν πλακωθεις σε κοιλιακους και ραχιαιους με περιιτα κιλα επιβαρυνεις...οποτε θα το παω λεω λιγο solo ακομα και το πολυ πολυ μια βδομαδα πριν παω θα ξεκινησω ροκανισματα σπιτι (εχω αυτη τη μαλακια το AB ΚΑΤΙ) ..που βοηθαει λογω κλισης και λιγα αλτηρακια να τονωθουμε...ειμαι οργανωμενος.... :grin: :grin:.καλημερα σ ολους και απο εδω...

Επισκέπτης
η γκουαραννα ειναι το φυτο που βγαινει η καφεινη...φυτικο και χωρις παρενεργειες.αλλα τωρα σκεφτομαι να το συνδυασω με λιποδιαλυτες.

μην ξαναπάρεις γκουαραννα, καλύτερα να κάνεις σωστή αερόβια γυμναστική κ να πάρεις λεκιθίνη ή καρνιτίνη. Αργότερα θα σου στείλω σε πμ ένα πρόγραμμα για να κάνεις κατεβάσματα στο διάδρομο. Σε 1 μήνα θα δεις την μπάκα να χάνεται....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
μην ξαναπάρεις γκουαραννα, καλύτερα να κάνεις σωστή αερόβια γυμναστική κ να πάρεις λεκιθίνη ή καρνιτίνη. Αργότερα θα σου στείλω σε πμ ένα πρόγραμμα για να κάνεις κατεβάσματα στο διάδρομο. Σε 1 μήνα θα δεις την μπάκα να χάνεται....
εχω να παρω χρονια...για ποιο λογο ομως?δεν ειδα κατι ανησυχιτικο οταν επαιρνα...

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Σύντροφοι μου αυγουλάκι τόνος ψαράκι σαλατούλες και καθημερινή άσκηση!
Ο καλύτερος τρόπος ζωής και διατροφής.
Και όπως ανάφερε πολύ σωστά κάποιος σύντροφος τα συμπληρώματα σου δίνουν ένα 10 με 15%+ στην καλύτερη απόδοση! Αξίζουν άραγε το ρίσκο της υγείας μας?

Επισκέπτης
Σύντροφοι μου αυγουλάκι τόνος ψαράκι σαλατούλες και καθημερινή άσκηση!
Ο καλύτερος τρόπος ζωής και διατροφής.
Και όπως ανάφερε πολύ σωστά κάποιος σύντροφος τα συμπληρώματα σου δίνουν ένα 10 με 15%+ στην καλύτερη απόδοση! Αξίζουν άραγε το ρίσκο της υγείας μας?

Σωστά τα λες φίλε για τη διατροφή. Όσον αφορά τα συμπληρώματα, δεν είναι κ πολύ το ρίσκο όταν προσέχεις τι παίρνεις κ όταν πραγματικά με τη γυμναστική μόνο ο οργανισμός σου έχει φτάσει σ ενα συγκεκριμένο επίπεδο... Θέλεις κάτι για να ξεπεράσεις το επίπεδο που είσαι κ αυτό που θα σε βοηθήσει είναι τα συπληρώματα κ η σωστή χρήση τους

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Σωστά τα λες φίλε για τη διατροφή. Όσον αφορά τα συμπληρώματα, δεν είναι κ πολύ το ρίσκο όταν προσέχεις τι παίρνεις κ όταν πραγματικά με τη γυμναστική μόνο ο οργανισμός σου έχει φτάσει σ ενα συγκεκριμένο επίπεδο... Θέλεις κάτι για να ξεπεράσεις το επίπεδο που είσαι κ αυτό που θα σε βοηθήσει είναι τα συπληρώματα κ η σωστή χρήση τους
σωστα...και ετσι και αλλοιως βοηθας τον αργανισμο σου...

Cobraverde

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Mην ψαρώνετε και μην ακούτε τις βλακείες που λένε στα γυμναστήρια. Τα χημικά συμπληρώματα διατροφής είναι άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ρωτείστε οποιονδήποτε γιατρό. Και όλοι ξέρουμε πως όποιος σταματήσει τη γυμναστική, αυτόματα οι μύες γίνονται λίπος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ναι ρε φιλε τα ξερω αυτα...καλημερα...εννοειται πως σε κανα μηνακι θα γραφτω gym..για βαρη να κανω καυσεις...δεν εχει νοημα να παω ακομα θελω να βελτιωσω λιγο ακομα φυσικη κατασταση και να χασω λιγο ακομη κυριως λογω μεσης...δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα ουτε θελω να αποκτησω...και αν πλακωθεις σε κοιλιακους και ραχιαιους με περιιτα κιλα επιβαρυνεις...οποτε θα το παω λεω λιγο solo ακομα και το πολυ πολυ μια βδομαδα πριν παω θα ξεκινησω ροκανισματα σπιτι (εχω αυτη τη μαλακια το AB ΚΑΤΙ) ..που βοηθαει λογω κλισης και λιγα αλτηρακια να τονωθουμε...ειμαι οργανωμενος.... :grin: :grin:.καλημερα σ ολους και απο εδω...

Kαλημερα και σε σενα και σε ολους!
Μια χαρα σε βρισκω,keep walkin(ελλατωσε το johnie μια που το φερε η κουβεντα :grin:..)

Εχει δοκιμασει βασιλικο πολτο κανεις να πει καμια αποψη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom