Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι θα επανελθεις στη φυσικη σου κατασταση αμα παρατησεις τα συμπληρωματα,εφοσον εχεις καλη διατροφη?

Μηπως αυτο που λες γινεται στα αναβολικα?
Μηπως εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας?

Ρε παιδια,γι αυτο λεγονται συμπληρωματα,αντικαθηστον τη διατροφη αμα δεν εχεις χρονο να φας..

Εγω προσωπικα που προλαβαινω να κανω γευματα καταναλωνω μονο αμεσως μετα την προπονηση πρωτεινη καθαρη,γιατι αμα φαω μετα τη προπονηση το πιο πιθανο ειναι να ξερασω..
Άλλο αναβολικά άλλο συμπληρώματα τροφής!! Αυτό είναι ξεκάθαρο φίλε μου, το ερμηνεύουν  και οι λέξεις. Αν και εγώ έχω της αμφιβολίες μου για τι περιέχουν τα συμπληρώματα και ο λόγος που μου είχε δημιουργήσει αυτές της σκέψεις είναι ότι μετά από κάποιους μήνες χρήσεις αυτών πρέπει να κανείς και διάλειμμα ένα με δυο μήνες. Και μην που πεις ότι πιστεύεις εσύ ότι περιέχουν μόνο καθαρά συμπληρώματα διατροφής. Γιατί θα είσαι ο μοναδικός! Εκτός βέβαια αν είσαι πωλητής.
Και όσο αφορά την διακοπή αυτών άμα δεν προσέξεις ιδιαίτερα μετά, το πρήξιμο των μυών θα φύγει και με κίνδυνο αποθήκευσης λίπους

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Παντως εγω που εχω σταματησει 3 χρονια, δεν με λες αγυμναστο..
Και μιλαμε οτι εχω γαμηθει να τρωω οτι δεν ετρωγα για 6 χρονια.. πιτσες, μπεργκεριδια, παγωτα..

Οι πρωτεινες ειχαν μεσα στοιχεια που εκαναν τους μυες να ειναι πιο δυνατοι...σε δυναμη σιγουρα εχω πεσει!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Άλλο αναβολικά άλλο συμπληρώματα τροφής!!

Πρεπει να λετε.

Αλλο τα 'φαρμακα' ορμονες κτλπ και αλλο τα συμπληρωματα.

Το να λετε αναβολικα εννοωντας φαρμακα και ορμονες ειναι εντελως λαθος.

Υπαρχουν συμπληρωματα που ειναι αναβολικα.
Φυσικα αναβολικα.

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Παντως εγω που εχω σταματησει 3 χρονια, δεν με λες αγυμναστο..
Και μιλαμε οτι εχω γαμηθει να τρωω οτι δεν ετρωγα για 6 χρονια.. πιτσες, μπεργκεριδια, παγωτα..

Οι πρωτεινες ειχαν μεσα στοιχεια που εκαναν τους μυες να ειναι πιο δυνατοι...σε δυναμη σιγουρα εχω πεσει!!
Είναι θέμα του μεταβολισμού σου. Αλλά πρόσεχε λίγο μην των μπερδέψεις και ξαφνικά αποθηκεύει αντί να αποβάλει.

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά μην το ζαλίζεται πολύ το πραγμα.
Το θέμα είναι οτι η υπερβολική χρήση ή η συνεχείς χρήση απο οτιδήποτε κάνει κακό.
Δηλαδή θα το πω απλά και εμένα που μου αρέσει το παστίτσιο, αν τρώω κάθε μέρα για κανα τρίμηνο, κάτι θα πάθω σύγουρα! Τώρα τί θα πάθω παίζει, απο χοληστερίνη εως δεν ξερω και εγω τι.
Για αυτό κάποια συμπληρώματα θέλουν διαλείματα.
Για την πρωτεϊνη λένε οτι μπορείς να την πέρνεις συνέχεια όλο τον χρόνο γιατι είναι τροφή.
Πάντως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το σώμα του καθενός.
Βλέπεις άτομα που χτυπιούντε στο γυμναστήριο και είναι φουλ στο συμπλήρωμα και είναι απο μέτροιοι έως μάπα, και ειπάρχουν τυπάκια που τουμπανιάζουν δουλεύοντας οικοδομή.
Ατιμη φύση που άλλους τους τουμπανιάζεις και άλλους......

Επισκέπτης
Το θέμα είναι οτι η υπερβολική χρήση ή η συνεχείς χρήση απο οτιδήποτε κάνει κακό.
Δηλαδή θα το πω απλά και εμένα που μου αρέσει το παστίτσιο, αν τρώω κάθε μέρα για κανα τρίμηνο, κάτι θα πάθω σύγουρα! Τώρα τί θα πάθω παίζει, απο χοληστερίνη εως δεν ξερω και εγω τι.
Για την πρωτεϊνη λένε οτι μπορείς να την πέρνεις συνέχεια όλο τον χρόνο γιατι είναι τροφή.
Βλέπεις άτομα που χτυπιούντε στο γυμναστήριο και είναι φουλ στο συμπλήρωμα και είναι απο μέτροιοι έως μάπα, και ειπάρχουν τυπάκια που τουμπανιάζουν δουλεύοντας οικοδομή.
αυτο ειναι το πιο σοστο που λεσ σινεμπουρδελιαρι!!!
πολι σοστος!!!!μπραβο!!!! :rockon:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Pρωτα απ'ολα στο σωμα παιζουν ρολο οι γενετικες προδιαγραφες δλδ τα γονιδια.
Υστερα ολα τ'αλλα.
Οι bodybuilders κανουν αποχη απο ολα τα συμπληρωματα 1 μηνα το χρονο.

Επισκέπτης
καπιος φιλος ροτισε αν ιπαρχουν λιποδιαλιτες να του προτινουμε...οριστε λοιπον!!!!

Το πράσινο τσάι, σύμμαχος στο αδυνάτισμα

Νέες ευεργετικές ιδιότητες από την κατανάλωση πράσινου τσαγιού για την υγεία μας δείχνουν επιστημονικές μελέτες, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στο 1ο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο για τις Κατεχίνες που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του σωματικού βάρους!

Διάφορες μελέτες σε ανθρώπους επιβεβαιώνουν ότι οι θερμογενετικές ιδιότητες του τσαγιού και η ικανότητα του να διεγείρει τις καύσεις και την οξείδωση του λίπους οφείλονται όχι μόνον στην περιεχόμενη καφεΐνη αλλά, κυρίως, στις κατεχίνες.

Στα υπέρβαρα άτομα που μελετήθηκαν και τα οποία κατανάλωναν καθημερινά εκχύλισμα πράσινου τσαγιού πλούσιου σε κατεχίνες, το σωματικό βάρος και η περίμετρος της μέσης μειώθηκαν κατά περίπου 5%. Ο σχετικός μηχανισμός συνίσταται στην αύξηση της θερμογένεσης και την αναστολή της παγκρεατικής γαστρικής λιπάσης.

Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού επιτυγχάνει επίσης να περιορίσει το βάρος που πιθανόν επανακτά κανείς μετά το τέλος μιας δίαιτας. Παράλληλα, η κατανάλωση τσαγιού με υψηλή περιεκτικότητα σε κατεχίνες για τρεις μήνες (690 mg/ημέρα) συνοδεύεται από απώλεια βάρους, μείωση της περιμέτρου της μέσης (μείωση λόγου περιμέτρου μέσης/ περιμέτρου γλουτών), μείωση του συνολικού λίπους και συνεπώς αλλαγή της κατανομής του σωματικού λίπους.

Τέλος, η κατανάλωσή του κατά τη διάρκεια δίαιτας φτωχής σε θερμίδες αποτρέπει την επιβράδυνση των καύσεων -η οποία παρατηρείται συνήθως στην περίπτωση που η δίαιτα προβλέπει χαμηλή πρόσληψη θερμίδων- και συνεπώς ευνοείται η ταχύτερη απώλεια βάρους.

Τσάι και κατεχίνες

Οι κατεχίνες είναι μία ομάδα εξαιρετικά δραστικών ενώσεων οι οποίες ανήκουν στην οικογένεια των φλαβονοειδών. Η κύρια διατροφική πηγή κατεχινών είναι το τσάι, καθώς οι κατεχίνες απαντώνται φυσικά στα φύλλα του.

Από όλα τα είδη τσαγιού, το πράσινο τσάι έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε κατεχίνες λόγω της διαδικασίας παραγωγής του. Αμέσως μετά την συγκομιδή το πράσινο τσάι υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία η οποία αποτρέπει ή σταματά την περαιτέρω οξείδωση των κατεχινών.

Ένα φλιτζάνι πράσινου τσαγιού (200 ml) περιέχει περίπου 90 mg κατεχινών. Σήμερα μπορεί κανείς να βρει πράσινο τσάι πλούσιο σε κατεχίνες, το οποίο περιέχει 230 mg κατεχινών ανά φλιτζάνι (200 ml).

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι μεγαλύτερες ποσότητες κατεχινών αποδίδονται στο ρόφημα κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών της εμβάπτισης. Η ποσότητα που απελευθερώνεται αυξάνεται όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της εμβάπτισης (στη Γαλλία συνήθως 1 ως 5 λεπτά της ώρας). Η ποσότητα κατεχινών σε ένα φλιτζάνι τσάι μετά από 5 λεπτά της ώρας είναι υπερδιπλάσια σε σύγκριση με ένα φλιτζάνι τσαγιού στο οποίο εμβαπτίσαμε το τσάι για ένα λεπτό της ώρας.

Κατεχίνες και οφέλη στην υγεία

Οι ευεργετικές για την υγεία επιπτώσεις των κατεχινών του τσαγιού φαίνεται ότι επιτυγχάνονται με τους εξής τρόπους:
προστασία της καρδιάς και των αγγείων και προστασία των λιποπρωτεϊνών από υπεροξείδωση
ρύθμιση του λιπιδικού προφίλ
ενίσχυση των αντιοξειδωτικών αμυντικών μηχανισμών του σώματος, ιδιαίτερα των βιταμινών E και C
αντιφλεγμονώδης και νευροπροστατευτική δράση κατά της εγκεφαλικής ισχαιμίας
διέγερση της θερμογένεσης, της οξείδωσης του λίπους και των καύσεων (παραγωγή ενέργειας).
βελτίωση της ευαισθησίας (ανταπόκρισης) στην ινσουλίνη

Πρόσληψη κατεχινών, σύσταση του σώματος και κατανομή λίπους
Έρευνα Σαγκάης

Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού αλλάζει τη σύσταση του σώματος. Ιδιαίτερα, διαπιστώθηκαν αποτελέσματα της μείωσης του σπλαχνικού λίπους σε σχέση με την πρόσληψη κατεχινών σε πρόσφατη μελέτη της Ιατρικής Σχολής της Σαγκάης.

Στην πιλοτική φάση αυτής της έρευνας, με τη συμμετοχή 160 ενηλίκων, διαπιστώθηκε ότι η πρόσληψη κατεχινών (470mg/ ημέρα ή 470mg δις ημερησίως) επιφέρει, μετά από 8 εβδομάδες, μείωση του βάρους και της περιμέτρου της μέσης, χωρίς να παρατηρηθεί συσχέτιση με τη δόση.

Στην εν λόγω μελέτη της Ιατρικής Σχολής της Σαγκάης σε τυχαία βάση, με την χρήση διπλού τυφλού δείγματος και placebo (ψευδοφάρμακου), υγιείς ενήλικοι (18-55 ετών) έλαβαν, αντίστοιχα, επί 12 εβδομάδες διαφορετικές ποσότητες κατεχινών (458 mg άπαξ ημερησίως για την ομάδα I, 234mg/ δις ημερησίως για την ομάδα II και 443 mg/ δις ημερησίως για την ομάδα III). Βάρος, συνολικό λίπος, ποσοστό σπλαγχνικού λίπους και περίμετρος μέσης μετρήθηκαν κατά την έναρξη της μελέτης και εν συνεχεία μετά από 4, 8 και 12 εβδομάδες δοκιμής.

Στην ομάδα που χορηγήθηκαν 443 mg κατεχινών δις ημερησίως παρατηρούμε στατιστικά σημαντική μείωση του βάρους, της περιμέτρου της μέσης, του συνολικού λίπους και της κατανομής του σπλαγχνικού λίπους.
Συμπερασματικά, η ποσότητα σπλαγχνικού λίπους ρυθμίζεται με την πρόσληψη κατεχινών, σε συνάρτηση με τη δόση. Η κατανάλωση τσαγιού πλούσιου σε κατεχίνες συνδέεται όχι μόνο με τη μείωση του σωματικού βάρους αλλά και, ιδιαίτερα, με την μείωση του σπλαγχνικού λίπους, παράγοντα κινδύνου για την κοιλιακή χώρα.

Περιεκτικότητα τροφίμων σε κατεχίνες

Οι κατεχίνες βρίσκονται σε διάφορες τροφές όπως το τσάι, τα φρούτα και οι χυμοί φρούτων, το κρασί και η σοκολάτα. Οι ποσότητες διαφέρουν πολύ από τη μία τροφή στην άλλη και βασικά εξαρτώνται από το είδος του φυτού.

Δύο τροφές φαίνεται να είναι ιδιαίτερα πλούσιες σε κατεχίνες: το τσάι (ιδιαίτερα το πράσινο τσάι) και η σοκολάτα. Παρόλα αυτά, αν λάβουμε υπόψη μας τη συνήθη μερίδα, είναι σαφές ότι το τσάι αποτελεί την κύρια πηγή κατεχινών. Σε αντίθεση μάλιστα με άλλες τροφές που είναι πηγές κατεχινών, στο τσάι, και ιδιαίτερα στο πράσινο τσάι, οι κατεχίνες αποτελούν την πλειονότητα των φλαβονοειδών.

Επισκέπτης
To θεμα ειναι πως ηδη η μια δοση κρεατινης που παιρνω τη μερα εχει 35 γραμμαρια υδατανθρακες.Επισης 330 μλ χυμο που πινω καθε μερα εχουν αλλα 35.Αν προσθεσουμε και οτι παιρνω απο τη διατροφη πιστευω φτανω σε ενα σεβαστο ποσο.
Αυτο που σκεφτομαι σε σχεση με αυτο που ειπε ο γυμναστης ειναι οτι αφου τωρα χτιζονται μυς με πολυ μεγαλυτερο ρυθμο λογω αυξημενων κιλων και πιεσεων ειναι λογικο να χρειαζεται περισσοτερη πρωτεινη ο οργανισμος για να αντεπεξελθει στην αποκτατασταση.
Πως το βλεπετε αυτο?
εγο προσοπικα καταναλονο πολι φαγιτο ιψιλισ περιεκτικοτιτας σε προτεινι καθιμερινα....ο τονος ασ πουμε ειναι ο βασικος που ακολουθει 2 γευματα μου τιν ιμερα...απο κι και περα το κοτοπουλο ι μοσχαρισια το σνιτσελ το μοσχαρισιο δινουν και περνουν στι διατροφι μου....
οσο για τιν καθαρι προτεινι μονο ενα σκουπακι το προι παρεουλα με τα διμιτριακα μου!
οσο λιγοτερες δοσεις σιμπλιροματον τοσο καλιτερα!
φαει παιδια......πολι φαι!και ποιοτικο φαι....τα σιμπλιροματα στο τελοσ....

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλά τα πράσινα τσάγια και οι κατεχίνες, αλλά πρώτα για να πάρεις τις ποσότητες των ουσιών που πρέπει, θα πρέπει να πιείς κανα δύο κουβάδες τσάι η αν πρέπει να πάρεις πχ βιταμίνη c 1000mg θα πρέπει να φάς τρία τελάρα πορτοκάλια.
Στην ουσία εκεί έρχονται σφήνα τα συμπληρώματα. Και με μία κάψουλα πέρνεις τις βιταμίνες που θές.  
Ασε που και να μπορείς να φας τρια τελάρα πορτοκάλια θα πρέπει να σε λένε ωνάση, με τις τιμές που έχουν πάει τα φρούτα στη λαϊκή !!!

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πάντως φίλε πιτσι, αν τρώς όπως λές, πρέπει να είσαι τουμπανάκι και εσυ.
ΧΕ ΧΕ ΧΕ

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
καταρχιν ι κρεατινι σιγκαταλετε στα σιμπλιροματα..
κατα δευτερον αλο σιμπλιροματα και αλο φαρμακα!
και κατα τριτον ακομα περιμενο να παμε για φραπε αλλα φενετε εσι αυτοφραπεδιασεσε πλεον μοναχουλισ σπιτι !!!!μπουαχαχχααχαχαχαχ!!!!

φοβουμαι πλεον να βγω μαζι σου εξω γιατι με αυτα που διαβαζω θα εχεις γινει σαν τον κυριο Ronnie Coleman και αν με στριμωξεις σε καμια γωνια δεν ξερω τι μπορει να μου κανεις απο τα πολλα αναβολικα που παιρνεις .....

[youtube=425,350]UYov15S3RFU[/youtube]

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Respect στον Ronnie !!!!!

Light weights , baby !!!!!!!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Παντως pitsi αν ετρωγα εγω τα φαγητα οπως τα περιγραφεις η κοιλια μου θα αγγιζε στο πατωμα.Δε ξερω τι σκατα συμβαινει μ' αυτο το θεμα.Μονο φαγητο στο σπιτι να τρωω η κοιλια μου δεν μικραινει Lol  :2funny:
Aκομα και παλιοτερα που επαιζα ποδοσφαιρο και ημουν 75 κιλα παλι προεξειχε καπως η κοιλια. :S :S
WTF? :idiot: :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Λεγονται ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ γιατι    Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Ν    την διατροφη .

Τιποτα δεν υποκαθιστα/αντικαθιστα την  σωστη διατροφη .- ( τελεια και παυλα )

Eχεις δικιο,συμπληρωνουν τη διατροφη αλλα αντικαθησταν ενα γευμα..

Άλλο αναβολικά άλλο συμπληρώματα τροφής!! Αυτό είναι ξεκάθαρο φίλε μου, το ερμηνεύουν  και οι λέξεις. Αν και εγώ έχω της αμφιβολίες μου για τι περιέχουν τα συμπληρώματα και ο λόγος που μου είχε δημιουργήσει αυτές της σκέψεις είναι ότι μετά από κάποιους μήνες χρήσεις αυτών πρέπει να κανείς και διάλειμμα ένα με δυο μήνες. Και μην που πεις ότι πιστεύεις εσύ ότι περιέχουν μόνο καθαρά συμπληρώματα διατροφής. Γιατί θα είσαι ο μοναδικός! Εκτός βέβαια αν είσαι πωλητής.
Και όσο αφορά την διακοπή αυτών άμα δεν προσέξεις ιδιαίτερα μετά, το πρήξιμο των μυών θα φύγει και με κίνδυνο αποθήκευσης λίπους

Φιλε μου,εχεις σκεφτει τι μπορει να εχει το καθημερινο φαγητο που τρως,π.χ μια ντοματα?Της παναγιας τα ματια απο συντηριτικα μεχρι και ΟΡΜΟΝΕΣ!
Λοιπον,μην αρχισουμε την κουβεντα τι μπορουσε να εχει μεσα κ.τ.λ. γιατι σε αυτα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για τα ματια του κοσμου γινεται ενας ελεγχος..

Πρεπει να λετε.

Αλλο τα 'φαρμακα' ορμονες κτλπ και αλλο τα συμπληρωματα.

Το να λετε αναβολικα εννοωντας φαρμακα και ορμονες ειναι εντελως λαθος.

Υπαρχουν συμπληρωματα που ειναι αναβολικα.
Φυσικα αναβολικα.

Σωστος!

Κι εσυ σωστος!

Επισκέπτης
καπιος φιλος ροτισε αν ιπαρχουν λιποδιαλιτες να του προτινουμε...οριστε λοιπον!!!!

Λεκιθίνη κ καρνιτίνη φυσικά και με ορατά αποτελέσματα

εγο προσοπικα καταναλονο πολι φαγιτο ιψιλισ περιεκτικοτιτας σε προτεινι καθιμερινα....ο τονος ασ πουμε ειναι ο βασικος που ακολουθει 2 γευματα μου τιν ιμερα...απο κι και περα το κοτοπουλο ι μοσχαρισια το σνιτσελ το μοσχαρισιο δινουν και περνουν στι διατροφι μου....
οσο για τιν καθαρι προτεινι μονο ενα σκουπακι το προι παρεουλα με τα διμιτριακα μου!
οσο λιγοτερες δοσεις σιμπλιροματον τοσο καλιτερα!
φαει παιδια......πολι φαι!και ποιοτικο φαι....τα σιμπλιροματα στο τελοσ....

πολύ καλά κάνεις, το ποιοτικό φαγήτο είναι ότι καλύτερο για να φτιάξεις ένα θανατηφόρο κορμί... Οπωσδήποτε και τυα συμπληρώματα βοηθούν

έχει κυκλοφορήσει ότι καταναλώνεις και πολύ γιαούρτι σακούλας..

το γιαούρτι και συγκεκριμένα το 2% είναι καλό να το καταναλώνουμε το βράδυ, επειδή έχει Καζείνη και η συγκεκριμένη ουσία απορροφάτε καλύτερα την ώρα του ύπνου

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Συναγερμοσ συναγωνιστες προσφατα απεκτησα μια μπακα γαμησε τα και αφησε τα και δεν ξερω τι να κανω ξερει κανεις ποια ειναι η καλυτερη ασκηση για να φυγει τρεξιμο η κοιλιακοι?

Επισκέπτης
Συναγερμοσ συναγωνιστες προσφατα απεκτησα μια μπακα γαμησε τα και αφησε τα και δεν ξερω τι να κανω ξερει κανεις ποια ειναι η καλυτερη ασκηση για να φυγει τρεξιμο η κοιλιακοι?

μαζι με σωστη διατροφη χωρις πολλα λιπαρα ουτε αλκοολ  ;)

Επισκέπτης

πάρε Λεκιθίνη ή καρνιτίνη, και ρίξτο στο διάδρομο... για να ξεκινήσει ο οργανσιμός σου να καίει μια ποσότητα λίπους θέλει το λιγότερο 35' αερόβιας γυμναστικής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom