Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πιτσι ασε τα συμπληρωματα και τις κρεατινες γιατι μετα απο μερικα χρονακια δεν θα μπορεις να πιτσιλισεις τα πουτανακια με αυτες τις μαλακιες / κανε γυμναστικη και προσεχε τη διατροφη σου και ασε τα φαρμακα για τους μαλακες .....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Καταρχας ποιος μιλησε για φαρμακα?
Εχει ακουσει κανεις οτι αμα παιρνεις συμπληρωμα πρωτεινης σε μερικα χρονακια δε θα σου σηκωνεται?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εχει ακουσει κανεις οτι αμα παιρνεις συμπληρωμα πρωτεινης σε μερικα χρονακια δε θα σου σηκωνεται?
Κοιτα φιλε ισως ημουνα υπερβολικος αλλα υπαρχουν πρωτεινες που ειναι καθαρες και αλλες που ειναι σκουπιδια.

Κοιτα τωρα μην αρχισουμε κουβεντα για αυτα - το μονο που θελω να πω ειναι οτι ειτε ασχολεισαι με γυμναστικη ομορφα και ωραια ειτε αρχιζεις τους ογκους,τις γραμμωσεις κτλ που φτιαχνεις ενα σωμα φουσκα και μετα παπαλα .....

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ολα αυτα λιγο ή πολυ επιβαρυνουν το συκώτι

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Σχετικα με την optimum.
Την ειχα αγορασει οταν ακομα εκανα κατι σαν γραμμωση.Συγκεκριμενα εκανα 3 ασκησεις στις μεγαλες μυικες ομαδες 4χ10 και 2 στις μικροτερες παλι 4χ10.Με αρκετα κιλα για τοσα σετ.
Εδω και λιγο καιρο το γυρισα σε προγραμμα ογκου -γι' αυτο και η κρεατινη- και ο γυμναστης μου ειπε πως ειναι οκ και η optimum αρκει να παιρνω μια επιπλεον δοση τη μερα.
Ξερει κανεις κατι πανω σ' αυτο?Βοηθαει το ιδιο η θα επρεπε να προσανατλιστω σε καμια πρωτεινη καθαρα για ογκο?
Η μαλακια ειναι πως εφυγε ενα 90αρι για την optimum και 60 για κρεατινη και δεν θα φτανουν για πορνιδια μετα LOL

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

ολα αυτα λιγο ή πολυ επιβαρυνουν το συκώτι
Επισης και το αλκοολ επιβαρυνει το συκωτι,οπως και τα αναψυκτικα,η σοκολατα..τα σταματας ομως..? :rolleyes:

Δειξε συγκεκριμενες εξετασεις που φαινεται οτι επιβαρυνουν το συκωτι αν δε γινει καταχρηση και ασε τις αερολογιες κι αυτα που ακους απο τις ειδησεις..

Επισκέπτης
Σχετικα με την optimum.
Την ειχα αγορασει οταν ακομα εκανα κατι σαν γραμμωση.Συγκεκριμενα εκανα 3 ασκησεις στις μεγαλες μυικες ομαδες 4χ10 και 2 στις μικροτερες παλι 4χ10.Με αρκετα κιλα για τοσα σετ.
Εδω και λιγο καιρο το γυρισα σε προγραμμα ογκου -γι' αυτο και η κρεατινη- και ο γυμναστης μου ειπε πως ειναι οκ και η optimum αρκει να παιρνω μια επιπλεον δοση τη μερα.
Ξερει κανεις κατι πανω σ' αυτο?Βοηθαει το ιδιο η θα επρεπε να προσανατλιστω σε καμια πρωτεινη καθαρα για ογκο?
Η μαλακια ειναι πως εφυγε ενα 90αρι για την optimum και 60 για κρεατινη και δεν θα φτανουν για πορνιδια μετα LOL
προφανος θα πρεπει να κατευθινθεις σε μια προτεινι ογκου σινιθιζετε να λεγετε 'βρομικι ' προτεινι για τον λογο τον οποιο περιεχει πολουσ ιδατανθρακες σε σχεσι με τισ 'καθαρες' προτεινες οι οποιες περιεχουν λιγουσ ιδατανθρακες και αντιθετα πολι προτεινι και ειναι για γραμοσι!
αν θες ογκο θα σου σινιστουσα να κοιταξεις για καπια προτεινι με πολουσ ιδατανθρακες!

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παντως επιμενω. Αυτοι που χρησιμοποιουν συμπληρωματα διατροφης ας βαλουν λιγα ευρω στην ακρη για αφαιρεση γυναικομαστιας  :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Σχετικα με την optimum.

Οπως ειπε και ο προπληκτρολογησαντας,αφου εισαι σε περιοδο ογκου πρεπει να τρως περισσοτερους υδατανθρακες..

Δε βρισκω λογικη σε αυτο που ειπε ο γυμναστης σου..μπορεις να κρατησεις τη καθαρη και να βαζεις υδαταθρακα οσο εσυ θες,π.χ. βρωμη ή κουακερ(λιγο αηδια..),ρυζι και τετοια..

Η αλλη επιλογη ειναι η βρωμικη που ειπε ο πιτσι..δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια βεβαια..

Για την ακριβεια,εχω ακουσει οτι οχι μονο ειναι βρωμικες,αλλα βρωμαν και ζεχνουν..τιγκα στη ζαχαρη..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Παντως επιμενω. Αυτοι που χρησιμοποιουν συμπληρωματα διατροφης ας βαλουν λιγα ευρω στην ακρη για αφαιρεση γυναικομαστιας  :boobies:
Θελουμε να εχουμε βυζι για να αυτοθηλαζομαστε,τι σε πειραζει?

Επισκέπτης
απλα μερικοι εχουν μπερδεψει τιν πουτσα με τι βουρτσα στο θεμα 'σιμπλιροματα διατροφισ'

αλο σιμπλιρομα και αλο φαρμακο!

μιν μπερδευεστε χιστες μου!

προσοπικα ειμαι  κατα τον σιμπλιροματον(αλο που δοκιμαζο που και που κανα σιμπλιροματακι) και πιστευο ποσ μονο και μονο με τιν σοστι ασκισι και προπαντον διατροφι μπορεις να χτισεις ενα αγαλματενιο και φιλοιδονο κορμι!

Επισκέπτης
Πιτσι ασε τα συμπληρωματα και τις κρεατινες γιατι μετα απο μερικα χρονακια δεν θα μπορεις να πιτσιλισεις τα πουτανακια με αυτες τις μαλακιες / κανε γυμναστικη και προσεχε τη διατροφη σου και ασε τα φαρμακα για τους μαλακες .....
καταρχιν ι κρεατινι σιγκαταλετε στα σιμπλιροματα..
κατα δευτερον αλο σιμπλιροματα και αλο φαρμακα!
και κατα τριτον ακομα περιμενο να παμε για φραπε αλλα φενετε εσι αυτοφραπεδιασεσε πλεον μοναχουλισ σπιτι !!!!μπουαχαχχααχαχαχαχ!!!!

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τι κρεατινες και πρωτεινες..? πηγαιντε παρτε κανα σουβλακι ρε! γυμναστικη καργα-φαι καργα..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Οποιος θεωρει οτι τα συμπληρωματα βλαπτουν να μη συμμετεχει στο θρεντ..τελεια και παυλα,μαρια εισαι καυλα! :rockon:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Στα 16 μεχρι τα 22-23 που εκανα γυμναστικη σαν τρελος παιζει να εχω καταναλωσει 40 κιλα συμπληρωματων.
εχω δοκιμασει παρα πολλα και διαφορετικα ειδη κρεατινων, πρωτεινων και αμινοξεων.

Στα 26 μου, τα εχω παρατησει ολα, εχω βρει την ηρεμια μου, την ισορροπια μου και και αλλα δεν μας απασχολει αυτο.

Διαπιστωσα οτι αναλογα με το συμπληρωμα μπορει να δει κανενας απο μικρες εως τεραστιες διαφορες, και αυτο ειναι κατι που με εκανε να σταματησω την μουρλια με τα γυμναστηρια. Τιποτα δεν ειναι αθωο και αν φερουμε στο νου τους ανυπαρκτους ελεγχους που γινονται πριν εισαχθουν στη χωρα, θα πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ.

θαυματα δεν γινονται απο τιποτα, εγω οσες φορες εφτιαξα, εγινε καθαρα και μονο απο φαγητο.
Μην βαζετε στο σωμα σας μαλακιες. το συκωτι δεν αντεχει τα παντα για παντα ......

Δεν θα ξεχασω ποτε μια κρεατινη που αγορασα απο την αγγλια V12 injection ηταν το ονομα της.. μου εδωσε δυναμη-δυναμη-δυναμη..
Δεν αντεξαν τα κοκκαλα μου τοση αποτομη μεταβολη στη δυναμη..πρηστηκα εγινα τουμπανο. τη σταματησα και σε μια βδομαδα επανηλθα.
Δεν ξερω τι ειχε μεσα αλλα κρεατινη μονο δεν ηταν... δε γαμιεται καλυτερα κοτοπουλακι,τονος και πατατουλες με μακαρονακια...

Α! και απο τοτε που σταματησα αρχισα να βλεπω οτι οι γκομενες γουσταραν περισσοτερο τις ατελειες μου... ανασφαλη οντα δε...

Επισκέπτης
ετσι!!!!να γραφουμε τισ εμπιριες μασ!!!!!!!!!!σοστος ο παιχτις!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
προφανος θα πρεπει να κατευθινθεις σε μια προτεινι ογκου σινιθιζετε να λεγετε 'βρομικι ' προτεινι για τον λογο τον οποιο περιεχει πολουσ ιδατανθρακες σε σχεσι με τισ 'καθαρες' προτεινες οι οποιες περιεχουν λιγουσ ιδατανθρακες και αντιθετα πολι προτεινι και ειναι για γραμοσι!
αν θες ογκο θα σου σινιστουσα να κοιταξεις για καπια προτεινι με πολουσ ιδατανθρακες!
Οπως ειπε και ο προπληκτρολογησαντας,αφου εισαι σε περιοδο ογκου πρεπει να τρως περισσοτερους υδατανθρακες..

Δε βρισκω λογικη σε αυτο που ειπε ο γυμναστης σου..μπορεις να κρατησεις τη καθαρη και να βαζεις υδαταθρακα οσο εσυ θες,π.χ. βρωμη ή κουακερ(λιγο αηδια..),ρυζι και τετοια..

Η αλλη επιλογη ειναι η βρωμικη που ειπε ο πιτσι..δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια βεβαια..

Για την ακριβεια,εχω ακουσει οτι οχι μονο ειναι βρωμικες,αλλα βρωμαν και ζεχνουν..τιγκα στη ζαχαρη..

To θεμα ειναι πως ηδη η μια δοση κρεατινης που παιρνω τη μερα εχει 35 γραμμαρια υδατανθρακες.Επισης 330 μλ χυμο που πινω καθε μερα εχουν αλλα 35.Αν προσθεσουμε και οτι παιρνω απο τη διατροφη πιστευω φτανω σε ενα σεβαστο ποσο.
Αυτο που σκεφτομαι σε σχεση με αυτο που ειπε ο γυμναστης ειναι οτι αφου τωρα χτιζονται μυς με πολυ μεγαλυτερο ρυθμο λογω αυξημενων κιλων και πιεσεων ειναι λογικο να χρειαζεται περισσοτερη πρωτεινη ο οργανισμος για να αντεπεξελθει στην αποκτατασταση.
Πως το βλεπετε αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom