Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οσοι χρησιμοποιειτε συμπληρωματα διατροφης  βαλτε και λιγα ευρω στην ακρη για αφαιρεση γυναικομαστιας  :boobies:

εγώ πάντως είμαι μπρατσαράς και πίνω καοτόνικ!τρώω κρέας όλη μέρα και πατάτες τηγανιτές 3 φορές την εβδομάδα.Πίνω και powerade 5 φορές την ημέρα και είμαι μπούνια! :rockon:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.010
Πόντοι
606
gregg valentino,τα μεγαλυτερα μπρατσα στον κοσμο,απιστευτο θεαμα  :S
[youtube=425,350]yATmID0cCP8[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτή η μαλακία που βγάλανε στην αμερική με τα χάπια που θα με κάνουν σαν τον χρηστάρα τι παίζει;
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Εγω επερνα πρωτεινη, κρεατινη και αμινοξεα.πιστευω πως μετα απο ενα σημειο ειναι υποχρεωτηκα και δεν προκαλουν προβληματα με σωστη χρηση...και οταν σταματισεις την γυμναστικη οσα και να εχεις παρει απο αυτα γινεσαι παλι οπως εισουν :sunglasses:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω επερνα πρωτεινη, κρεατινη και αμινοξεα.πιστευω πως μετα απο ενα σημειο ειναι υποχρεωτηκα και δεν προκαλουν προβληματα με σωστη χρηση...και οταν σταματισεις την γυμναστικη οσα και να εχεις παρει απο αυτα γινεσαι παλι οπως εισουν :sunglasses:

Και για να παθεις ζημια απο φαρμακα'' αναβολικα δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζετε,ποσο μαλλον απο συμπληρωματα.

Αυτος ο μαλακας που βαλατε με τα μπρατσα ειναι πανιβλακας.

Εχει κανει καταχρηση synthol,εχει πει και μονος του οτι εκανε τη μεγαλυτερη βλακεια.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Mαγκες επειδη αυτο ειναι ωραιο θρεντ θελετε να το συνεχισουμε αλλα μακρυα απο off topic?
Αν θελετε να συζηταμε και τι προγραμματα συγκεκριμενα ακολουθουμε.
Προς το παρον θα σχολιασω για τα συμπληρωματα πως δεν εχουν τπτ βλαβερο αν καποιος τα παιρνει στις σωστες δοσεις και οχι παντα αυτες που αναγραφονται στις συσκευασιες.
Πχ στην κρεατινη αναγραφεται για 20 γρ τη μερα στη loading φαση που για εναν "μη bodybuilder" μπορει να καταληξει βλαβερο.
Προσωπικα παιρνω παντα 2 δοσεις πρωτεινης τη μερα (Οptimum) με πολυ σωστη διατροφη γενικα.
Εδω και 10 μερες εχω αρχισει και κρεατινη (Phosphagen) με 10.5 γρ τις πρωτες 5 μερες και απο 5.25 τις υπολοιπες.
Αυτα προς το παρον.Επαναλαμβανω πως οσοι θελουν να το συνεχισουμε το θρεντ και με ασκησεις κλπ.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Mαγκες επειδη αυτο ειναι ωραιο θρεντ θελετε να το συνεχισουμε αλλα μακρυα απο off topic?
Προς το παρον θα σχολιασω για τα συμπληρωματα πως δεν εχουν τπτ βλαβερο αν καποιος τα παιρνει στις σωστες δοσεις και οχι παντα αυτες που αναγραφονται στις συσκευασιες.
Πχ στην κρεατινη αναγραφεται για 20 γρ τη μερα στη loading φαση που για εναν "μη bodybuilder" μπορει να καταληξει βλαβερο.
Προσωπικα παιρνω παντα 2 δοσεις πρωτεινης τη μερα (Οptimum) με πολυ σωστη διατροφη γενικα.
Εδω και 10 μερες εχω αρχισει και κρεατινη (Phosphagen) με 10.5 γρ τις πρωτες 5 μερες και απο 5.25 τις υπολοιπες.
Αυτα προς το παρον.Επαναλαμβανω πως οσοι θελουν να το συνεχισουμε το θρεντ και με ασκησεις κλπ.

Αυτη ειναι η λεγομενη φαση υπερπληρωσεις που αλλοι την υποστηριζουν αλλοι οχι.
Οχι δεν παθαινεις τιποτα αρκει να πινεις πολυ νερο και να τηρεις τον κυκλο.

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια εγω κανω βαρη εδω και ενα 6 μηνο αλλα επειδη βαριεμαι να κανω διαδρομους και μαλακιες σκεφτηκα να ξεκινησω κολυμβηση μιας και πηγαινα πολο παλιοτερα ετσι ωστε να χασω το περιττο λιπος σε χρονο ντε τε αλλα να κανω και μυς. εσεις τι λετε? ασχολειται κανεις απο σας με κολυμβηση?? εχετε να μου προτεινεται κανενα καλο προγραμμα για κολυμβηση?? υποψιν θελω και καψιμο λιπους αλλα και χτισιμο μυων .

Επισκέπτης
ρε παιδια εγω κανω βαρη εδω και ενα 6 μηνο αλλα επειδη βαριεμαι να κανω διαδρομους και μαλακιες σκεφτηκα να ξεκινησω κολυμβηση μιας και πηγαινα πολο παλιοτερα ετσι ωστε να χασω το περιττο λιπος σε χρονο ντε τε αλλα να κανω και μυς. εσεις τι λετε? ασχολειται κανεις απο σας με κολυμβηση?? εχετε να μου προτεινεται κανενα καλο προγραμμα για κολυμβηση?? υποψιν θελω και καψιμο λιπους αλλα και χτισιμο μυων .

Από τις καλύερες γυμναστικές για να κάψεις λίπος & σε συνδυασμό με βάρη θα κτίσεις πολύ καλές πλάτες. Για να χάσεις λίπος και να κρατήσεις κ χτίσεις μυς φρόντισε απλά τη διατροφή σου...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγώ παω γυρω στα 3-4 χρονια και δεν εχω παρει καθολου συμπληρώματα (εκτος απο βιταμινες Vitaplus Q10), μονο σωστή διατροφη (γαλοπουλα, κοτοπουλο στηθος, τονος κτλ,). το σκεφτηκα σοβαρα για πρωτεινη αλλα δεν πηρα, δεν ξερω αν κανει κακο αλλα κσι ενα στο εκατομμυριο αν προκαλει κατι πχ σε συγκεκριμενους οργανισμους (κληρονομικοτητα) δεν το ρισκαρω προς το παρων, αλλα δεν το αποκλειω κιολας στο μελλον, αλλωστε για την πλακα ασχολουμαι και για καλυτερη υγεια και εμφανιση, παντως απο τις καλυτερες γυμναστικές είναι πολεμικες τεχνες και ιδιαιτερα Kick Boxing

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Τη πρωτεινη που παιρνεις εχω κι εγω φιλε..
Απο συμπληρωματα μονο αυτη παιρνω και τη καταναλωνω μονο μετα την προπονηση και το πρωι..ολα τα αλλα απο τη διατροφη..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Τη πρωτεινη που παιρνεις εχω κι εγω φιλε..
To καλο με την καινουργια optimum ειναι πως εχει διπλη δοση σοκολατας και πινεται ανετα και με νερο.Γιατι η 2007 εκδοση ηταν σκετη αηδια μεσα στο νερο.Οποτε μετα το gym κλασσικα εκλεινα τη μυτη και με τη μια κατω  :2funny: :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εχει δοκιμασει κανεισ το παρακατο σιμπλιρομα ?ι καπιοσ που να εχει ακουσει κατι?
ειναι τισ ετεριασ optimun nutricion και λεγετε tribulus :rockon:

www.imageshack.gr/view.php?file=ei90wy8uf1uhw09kdw8v.jpg] [/URL]

Το βγαζουν και αλλες πολλες εταιριες.
Το καλυτερο ειναι το Βουλγαρικο.

Αυξανει φυσικα τα επιπεδα τεστοστερονης.
Για να δουλεψει καλυτερα πρεπει να το συνδιασεις με ZMA.

Ειναι απολυτως φυσικο.
Εχει κυκλο οπως και η κρεατινη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Aνεβαζει τη παραγωγη ενδογενους τεστοστερονης αυτο το βοτανο(διοτι περι φυτικου βοτανου προκειται..)
Δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα σε ολους παντως,απο αυτους που το δοκιμασαν λιγο παραπανω απο το 50% εχει μεινει ικανοποιημενο..

Επισκέπτης

Ειναι απολυτως φυσικο.
χρισταρα οποσ τα λεσ ειναι....αλλα στο το θαβουν κανονικοτατα!
λενε οτι δεν κανει τιποτα .απλα ανεβαζει μονο τιν λιπιντο και αυτο δεν οφιλετε στιν αυξισει τεστο αλλα σε αλουσ μιχανισμους...γενικα απο ερευνες που εχουν γινι (γραφουν στο φορουμ του bodybuilding) δεν κανει τιποτα το tribulus!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Ειναι απολυτως φυσικο.
Πολυ πιο αποτελεσματικο το ΖΜΑ..

Επισκέπτης
μια δοκιμι θα μας πεισει σε σινδιασμο με ζμα!
αν καπιος εχει κανι σινδιασμο τον διο αυτον σιμπλιροματον ασ μας πει τισ εντιποσεις του! :rockon:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χρισταρα οποσ τα λεσ ειναι....αλλα στο το θαβουν κανονικοτατα!
λενε οτι δεν κανει τιποτα .απλα ανεβαζει μονο τιν λιπιντο και αυτο δεν οφιλετε στιν αυξισει τεστο αλλα σε αλουσ μιχανισμους...γενικα απο ερευνες που εχουν γινι (γραφουν στο φορουμ του bodybuilding) δεν κανει τιποτα το tribulus!

Αυτο το θαψιμο ειναι μαλακια που το κανουν.

Το καθε σωμα ειναι διαφορετικο.
Σε λιγους και τυχερους δουλευει καλα γι'αυτο το λενε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom