thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
μυες εφτιαξα.....8-10% λιπος ειχα πανω μου μετα απο μετρηση που εκανα αφου εκοψα το γυμναστηριο!σκοπος ειναι να φτιαχνεις μυες οχι λιπος!
μυες εφτιαξα.....8-10% λιπος ειχα πανω μου μετα απο μετρηση που εκανα αφου εκοψα το γυμναστηριο!σκοπος ειναι να φτιαχνεις μυες οχι λιπος!
μυες εφτιαξα.....8-10% λιπος ειχα πανω μου μετα απο μετρηση που εκανα αφου εκοψα το γυμναστηριο!
διατηρειται μωρε αλλα θελει κοπο να κρατας σωμα.....ισως απο οκτοβριο να ξαναπαω αλλα μεχρι τοτε.....ουτουσιαλως στο δικο μου το υψος για να φανω γεματος οχι χοντρος και με λιγο κιλιτσα πρπει να φτασω τα 85-90 κιλα....!καλα ειναι μια χαρα!αν σταματησεις και προσεχεις ενα μερος του χτισηματος διατηρειται!
ρε παιδια παιζει κανενα καλο tip για το πως θα ριξω την κοιλιτσα με λογικους τροπους;
τρεξιμο; διαδρομος; κοιλιακοι; ειδικη διατροφη; πηδημα;
και σε τι ημερησιες δοσεις;
Φουντωνει επικινδυνα η ρουφιανα και ας μην παιρνω κιλα, μαλλον λογω καθιστικης ζωης.....
Η διατροφη ειναι το Α και το Ω αν θες να ριξεις την κοιλια σου.Το 70% ειναι διατροφη και το 30% ειναι η γυμναστικη.Κοψε λιπη,τηγανητα,αναψυκτικα και ψωμι για αρχη και εισαι σε καλο δρομο...Μετα να πας σε εναν διαιτολογο να σου κανει τις απαραιτητες μετρησεις(λιπομετρηση,εξετασεις)και θα σου δωσει ενα μπουσουλα.
Για ασκησεις στο σπιτι αν δεν σου αρεσει το γυμναστηριο κοιτα το παρακατω link
Συναγωνιστή υπάρχει ΗΔΗ σχετικό θέμα...
κατα καπιο τροπο σοστος!!!!!τα χω πει και θα τα ξαναπω.γυμναστηριο ειναι καλο αλλα μονο οταν δεν παιρνεις διουρητικα,γουινστρολ,κλεμπουτερολ ντιαναμπολ κτλ κτλ...να παρεις μια πρωτεινη δεν ειναι κακο αρκει να τρως κανονικο μαγειρεμενο φαγητο και να μη πινεις η καπνιζεις...απλα κι αγαπημενα....ολα τα αλλα ειναι ψιλομπαρουφες....
τα χω πει και θα τα ξαναπω.γυμναστηριο ειναι καλο αλλα μονο οταν δεν παιρνεις διουρητικα,γουινστρολ,κλεμπουτερολ ντιαναμπολ κτλ κτλ...να παρεις μια πρωτεινη δεν ειναι κακο αρκει να τρως κανονικο μαγειρεμενο φαγητο και να μη πινεις η καπνιζεις...απλα κι αγαπημενα....ολα τα αλλα ειναι ψιλομπαρουφες....
προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά για να τα λες όλα αυτά... Όταν βλέπεις ότι ο οργανισμός σου και το σώμα σου έχουν φτάσει σ ενα σημείο που λέγεται όριο, τότε χρειάζεσαι ενισχύσεις... Αυτές οι ενισχύσεις είναι όλα τα προϊόντα ειδικής διατροφής (πρωτεινες, κρεατίνες, αμινοξέα, κτλ). Τα γουινστρολ και ολα αυτα που ανέφερες επίσης σε βοηθούν όχι όμως κάνοντας κατάχρηση.