Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Τυπε μακαρι να ειστε γεννητικα προικισμενοι, αλλα ασκησεις με βαρη (αναεροβια) που καταλαμβανουν το 80% των εβδομαδιαιων ασκησεων σας δεν ειναι ορθη. Και ειδικοτερα με την διατροφη που κανετε.
Μακαρι να ερθετε στα λογικα σας πριν ειναι αργα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τυπε μακαρι να ειστε γεννητικα προικισμενοι, αλλα ασκησεις με βαρη (αναεροβια) που καταλαμβανουν το 80% των εβδομαδιαιων ασκησεων σας δεν ειναι ορθη. Και ειδικοτερα με την διατροφη που κανετε.
Μακαρι να ερθετε στα λογικα σας πριν ειναι αργα.
που ξες τι διατροφη κανω;;;;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
που ξες τι διατροφη κανω;;;;

Απο αυτα που διαβαζω ρε μαν.
Δεν επικεντρωθηκα αποκλειστικα σε σενα.
Ειμαι 32 χρονων και να'μαι καλα, γυμναζομαι 10 ωρες την εβδομαδα, χωρις συμπληρωματα (ουτε καν πολυβιταμινες) τα τελευταια 3 χρονια.

Εχω κανει λαθη αρκετα και ειχα την τυχη να γνωρισω ατομα του χωρου που ακολουθωντας τις συμβουλες τους, καταφερα να τα εξαλειψω. Τουλαχιστον τα εξωτερικα, γιατι τα εσωτερικα, αν υπαρχουν, θα βγουνε μετα τα 40...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Απο αυτα που διαβαζω ρε μαν.
Δεν επικεντρωθηκα αποκλειστικα σε σενα.
Ειμαι 32 χρονων και να'μαι καλα, γυμναζομαι 10 ωρες την εβδομαδα, χωρις συμπληρωματα (ουτε καν πολυβιταμινες) τα τελευταια 3 χρονια.

Εχω κανει λαθη αρκετα και ειχα την τυχη να γνωρισω ατομα του χωρου που ακολουθωντας τις συμβουλες τους, καταφερα να τα εξαλειψω. Τουλαχιστον τα εξωτερικα, γιατι τα εσωτερικα, αν υπαρχουν, θα βγουνε μετα τα 40...
φιλε η συζητηση για τα συμπληρωματα ειναι μεγαλη και εκτενης...
οταν λες εξωτερικα λαθη :huh: :huh:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αλλοι λενε το εξης:Δ:πλατη, δικεφαλο,Τ:στηθος,τρικεφαλο την επομενη ποδια κτλ
αλλοι μου λενε οτι αυτο το προγγραμμα ειναι to much γιατι καιγεσαι ευκολα
να κανεις πλατη τρικεφαλο κτλ...
αλλοι λενε να αφηνω μια μερα κενο
εσυ τι προγγραμμα ακολουθεις;

ρε συ, αυτό το πρόγραμμα το κάνουν οι αρχάριοι ή αυτοί που δεν ξέρουν...σε καμία από τις 2 κατηγορίες δεν ανήκεις.. :grin: μόνος σου το έβγαλες :think:

Εγω το προγραμμα που κανω ειναι.
Δευτερα-Στηθ/δικ
Τριτη-Ποδια
Τεταρτη-ρεπο
Πεμπτη-Πλατη
Παρασκευη-Ωμοι/τρικ

πως το βλεπετε?  :grin:

βάλε :

δ. 2κεφαλα-3κεφαλα
τρ. στήθος
τετ. ρεπό <---- για να ξεκουραστούν τα χέρια
πεμ. πλάτη
παρ. ώμους
σαβ πόδια

εγο κανο τιν πλατι μονι τισ,το στιθοσ μονο του,τα χερια (δικεφαλα-τρικεφαλα) μαζι.
και τουσ ομουσ μαζι με ποδια.τορα για το κενο δεν εχο στανταρ....οποτε νιοθο θιριοδεσ χιστισ βαραο προπονισι.αν μια μερα ειμαι κουρασμενοσ δε βαραο...σχεδον καθε μερα ομοσ κουμπονο προπονισεισ.εκτοσ κιριακισ βεβεα.

ώμοι και πόδια :headbang:

όταν παίζεις ταυτόχρονα ομάδες σε διαφορετικό εγκάρσιο επίπεδο, δλδ, στο άνω μέρος και στο κάτω, πχ ώμους-πόδια, στήθος-πόδια, το αίμα δεν προλαβαίνει να αιματώσει καλά τους μύες που προπονείς κι έτσι έχεις πολύ μειωμένο αποτέλεσμα, σε σχέση εαν τις έπαιζες στις μέρες που έπρεπε...

αν τύχει 1 στις τόσες, δεν παίζει πρόβλημα...η συνήθεια θα σε κρατήσει μυικότητα ;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
φιλε η συζητηση για τα συμπληρωματα ειναι μεγαλη και εκτενης...
οταν λες εξωτερικα λαθη :huh: :huh:

Το ξερω οτι ειναι μεγαλη, αλλα εκκολαπτομενοι Dorian Yates, πιστεψtε με οτι τους τελευταιους 6 μηνες εχω σταματησει ακομα και τα πολλα πρωτεινουχα γευματα, χωρις αντικτυπο (μειωση μυικης μαζας και στην εκρηξη, τραυματισμοι, κραμπες, κοπωση στην αναεροβια).

Μπανταρα ελαφρως απο την μια πλευρα λογω καταχρησης του μονοζυγου. Ειδικοτερα οι οπισθολαιμιες μαγκες ειναι εγκλημα...
Και ειχα μια ελαφρα κυρτωση προς τα μεσα του θωρακος, παλι λογω καταχρησης του μονοζυγου και ωμων.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ειδα αρκετα σχολια απο καποιους για το προγραμμα μου καποιος το ειπε βαρη.Γνωμη του.
Για μενα ειναι νορμαλ λιγο στα δικεφαλα στο τελος επειδη εχουν δουλεψει πολυ με τις ασκησεις πλατης βγαινουν με δυσκολια.
Εχω και αλλα προγραμματα πιο βαρια με σκουωτ αρσεις θανατου προβολες μπαρας.
Εχω ενα φιλο που ασχολειται και κατεβαινει σε αγωνες μου εδωσε συμβουλη να τις σταματησω τις αρσεις θανατου για λιγο καιρο τις κανω 8 μηνες κανω αρσεις 4 χρονια κοντα με μεγιστο που εφτασα τωρα 140 κιλα 4 επαναληψεις.
Για τα συμπληρωματα αλλουνου παπα ευαγελιο 500 αποψεις για αλλους ολα ειναι μια χαρα(δεν το νομιζω) για αλλους ολα ειναι σκατα για αλλους μερικα καλα μερικα επικυνδινα(αυτο πυστευω και γω).
Για προβληματα δεν εχω το παραμικρο προβλημα με πονους αργοτερα οταν περασουν τα χρονια μπορει τι να πω.
Καπιοι λενε δεν ψηλωνεις με τα βαρη εγω 1,82 μου φτανει μια χαρα.
Στοχος ειναι χειμωνα καλοκαιρι να κανουμε ογκο σε λογικα πλαισια οχι μπαλονια η σαν πορτιεριδες και να φενονται παντα οι κιοιλιακοι  :rockon:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Το ξερω οτι ειναι μεγαλη, αλλα εκκολαπτομενοι Dorian Yates, πιστεψtε με οτι τους τελευταιους 6 μηνες εχω σταματησει ακομα και τα πολλα πρωτεινουχα γευματα, χωρις αντικτυπο (μειωση μυικης μαζας και στην εκρηξη, τραυματισμοι, κραμπες, κοπωση στην αναεροβια).

Μπανταρα ελαφρως απο την μια πλευρα λογω καταχρησης του μονοζυγου. Ειδικοτερα οι οπισθολαιμιες μαγκες ειναι εγκλημα...
Και ειχα μια ελαφρα κυρτωση προς τα μεσα του θωρακος, παλι λογω καταχρησης του μονοζυγου και ωμων.

O dorian yates δεν επερνε μονο πρωτεινες κρεατινες νιτρικα επερνε και αλλα οπως και ο κολεμαν μην συγκρινεις τις ασκησεις που κανουν αυτη με εμας τεραστιες διαφορες μεχρι και σε μαζες που ηταν ανεπιθυμητες στον οργανισμο τους.
Για τις ασκησεις που λες επειδη ημουν στρατο στην Ε'ΜΚ και ειχα καποια στελεχη που ειχα τρελη καυλα με τα βαρη το τρεξιμο τι φυσικη κατασταση 30αριδες και πανω τα επικρωτουσαν τα βαρη και κανανε συνεχεια.
Γυμναστες μικρους στο σχολειο μας λεγανε τα καλυτερα για το μονοζυγο παντως.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ειδα αρκετα σχολια απο καποιους για το προγραμμα μου καποιος το ειπε βαρη.Γνωμη του.
Για μενα ειναι νορμαλ λιγο στα δικεφαλα στο τελος επειδη εχουν δουλεψει πολυ με τις ασκησεις πλατης βγαινουν με δυσκολια.
Εχω και αλλα προγραμματα πιο βαρια με σκουωτ αρσεις θανατου προβολες μπαρας.
Εχω ενα φιλο που ασχολειται και κατεβαινει σε αγωνες μου εδωσε συμβουλη να τις σταματησω τις αρσεις θανατου για λιγο καιρο τις κανω 8 μηνες κανω αρσεις 4 χρονια κοντα με μεγιστο που εφτασα τωρα 140 κιλα 4 επαναληψεις.
Για τα συμπληρωματα αλλουνου παπα ευαγελιο 500 αποψεις για αλλους ολα ειναι μια χαρα(δεν το νομιζω) για αλλους ολα ειναι σκατα για αλλους μερικα καλα μερικα επικυνδινα(αυτο πυστευω και γω).
Για προβληματα δεν εχω το παραμικρο προβλημα με πονους αργοτερα οταν περασουν τα χρονια μπορει τι να πω.
Καπιοι λενε δεν ψηλωνεις με τα βαρη εγω 1,82 μου φτανει μια χαρα.
Στοχος ειναι χειμωνα καλοκαιρι να κανουμε ογκο σε λογικα πλαισια οχι μπαλονια η σαν πορτιεριδες και να φενονται παντα οι κιοιλιακοι  :rockon:

Τύπε λες ότι είσαι μονίμως σε όγκο και μας μιλάς για κοιλιακούς.. Δεν έχει λογική αυτο π λες.. Για να φαίνονται οι κοιλιακοί σου 6 πακ θέλει κάνα 10% ποσοστό λίπους και σε μερικούς λιγότερο, αν είσαι μονίμως σε όγκο αποκλείεται να χεις τόσο χαμηλό ποσοστό λίπους, εκτός αν είσαι ντόπας τότε αλλάζουν τα πράγματα..

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ογκο στα δικα μου λογικα πλαισια φιλε.
Οταν λεω ογκο λεω κανω βαρη για να μεγαλωνω τους μυις. :grin:
Ποσοστα λιπους δεν ξερω ποσα εχω ο καθρεφτης μου.
Το μεγαλυτερο λαθος ειναι αυτο που λες για τον ογκο και τους κοιλιακους το εχουν παρει αρκετοι σχοινι κορδονι οτι ο ογκος γινεται τρωγοντας ανεξελεκτα μεγαλες ποσοτητες και ειδικα σαβουρα σε μεγαλο βαθμο χαλωντας οτι εχουν πετυχει εαν εχουν πετυχει με αποτελεσμα οταν κοβουν τους υδατανθρακες φτανωντας σε τραγικα επιπεδα υδατανθρακα καπιοι μεχρι και με 0 την ημερα να εχουν εξαντλησει μεγαλη και μικρα αποτελεσματα με καταληξει σε λιποδιαλυτικα που παιζουν με το θυριοειδη.
Εαν κανεις γευματα 5 με 6 γευματα με καλες ποσοτητες πρωτεινης υδαταυνθρακα καλων λιπων μια χαρα θα πτευχεις ογκο χωρις να χαλανε οι κοιλιακοι σου φυσικα ομως μαχαιρι σε ποτο,αναψυχτικα,αλατι,γαριδακια πατατακια,γυρους,πιτσες ειδικα σε ποτα και αναψυχτικα θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα.
Παντα η διατροφη μου το ιδιο ειναι καλοκαιρι χειμωνα το καλοκαιρι λιγο ριχνουμε απλα το υδατανθρακα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ναι εννοείται ότι δεν μιλάω για σαβούρα.. Έτσι όπως μ το λες να υποθέσω ότι έκανες πρώτα για γράμμωση, ότι έλιωσες ακραία και μετά άρχισες προσεχτικά για όγκο? Αυτός είναι ο μόνος τρόπος διότι για να βάλλεις όγκο πρέπει να ξεπερνάς τις θερμίδες π χρειάζεσαι ημερησίως και αυτό θα έχει και σαν αποτέλεσμα την αύξηση ποσοστού λίπους (όσο πιο υγιεινά τρως τόσο μικρότερη θα είναι αυτή η αύξηση). Υπάρχει όμως πιθανότητα να βάζεις νερά και λίπος και να νομίζεις ότι βάζεις μυς επειδή θα εμφανίζεσαι πιο γεμάτος.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ναι εννοείται ότι δεν μιλάω για σαβούρα.. Έτσι όπως μ το λες να υποθέσω ότι έκανες πρώτα για γράμμωση, ότι έλιωσες ακραία και μετά άρχισες προσεχτικά για όγκο? Αυτός είναι ο μόνος τρόπος διότι για να βάλλεις όγκο πρέπει να ξεπερνάς τις θερμίδες π χρειάζεσαι ημερησίως και αυτό θα έχει και σαν αποτέλεσμα την αύξηση ποσοστού λίπους (όσο πιο υγιεινά τρως τόσο μικρότερη θα είναι αυτή η αύξηση). Υπάρχει όμως πιθανότητα να βάζεις νερά και λίπος και να νομίζεις ότι βάζεις μυς επειδή θα εμφανίζεσαι πιο γεμάτος.
Οταν ξεκινησα ημουν κανονικος 1,80 73 κιλα.
Οπως σε ειπα μεσα σε λογικα πλαισια.
Φυσικα και θα βαλεις νερα και λιπος αν κανεις σωστη διατροφη ομως ειδικα οι κιοιλιακοι θα φενονται τωρα με λιγο αεροβια παραπανω προσπαθω να τους κανω να φανουν περισσοτερο.
Τωρα ειμαι 81 κιλα δεν εχω και κανα ογκο μεγαλο.
Μην νομιζεις οτι δεν τρωω καθολου γλυκα τρωω ελαφρος και εχω αδυναμια στα παγωτα :grin: Και 1 φορα το μηνα καμια πιτσουλα κανα ταβερνακι σε αλλα ομως μπαινει το μαιχαρι ποτα αναψυχτικα πατακια γαριδακια δεν προσφερουν τιποτα.
Ογκος=μεγαλωνεις μυις

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ΛΟΛ φίλε δηλαδή είσαι 1.80 με 81 κιλά και φαίνονται οι κοιλιακοί σου..Με αυτά π μ λες είσαι φιτνεσσάς.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη ποσα κιλα θα επρεπε να ειμαι 74? :grin: 1,83 ειμαι τωρα  :)
Αμα εισαι 1,80 80 κιλα πχ και πεφτεις σε κιλα φτασεις 75 74 κατι κανεις λαθος για να γραμμωσεις.
Ρε σ δεν εχω στεγνωσει τραγικα να φενονται μεχρι και φλεβες στα κοιλιακα οπως καπιοι εππαγελματιες φενονται σε αρκετα καλο βαθμο τωρα προσπαθω να το κανω αν και δυσκολα μπορει να χρειαζεται κατι παραπανω χημικο που δεν θελω περυσι στεγνωσα μπορω να πω αρκετα αλλα πηγα 77 κιλα οποτε καπου εκανα μαλακια. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom