Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
προσωπικα κανω:

δευτερα:δικεφαλοι
τριτη:στηθος
τεταρτη:πλατη
πεμπτη:τρικεφαλοι-ωμοι
παρασκευη:ποδια
σαββατο:αποθεραπεια

καθε μερα(εκτος παρασκευης) ενα τεταρτο διαδρομο για αρχη,150 κοιλιακοι/30 ραχιαιοι
και 5 λεπτα χαλαρο ποδηλατακι για τελειωμα..

η προπονηση δεν ξεπερνα τα 90 λεπτα...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Μάγκες, οι αρχάριοι (έως 1 χρόνο) και όσοι δεν έχουν καλό προπονητή ή συναθλητή καλό είναι να αποφεύγουν χαμηλά σκουότ, στρατιωτικές πιέσεις, άρσεις θανάτου, ακόμα και κωπηλατική με μπάρα (για πλάτη). Τα σετ επίσης, είναι αντίστοιχα με τους μυς, πόσο μεγάλοι είναι. Δεν γίνεται να κάνεις τις ίδιες ασκήσεις και σετ στους δικέφαλους και στην πλάτη. Συμφωνώ ότι πολλοί προπονητές δε νοιάζονται κ.λπ., γι' αυτό είναι καλύτερα ένα τέταρτο παραπάνω δρόμος παρά να παίρνουμε προγράμματα από το ίντερνετ. Εγώ πάντως το έχω κόψει εδώ και καιρό το τζιμ και περιορίζομαι σε πουσάψ και μονόζυγο, και λίγα πράγματα με αλτήρες για ώμους και χέρια..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

ολοσωστος ο παικτουρα!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Σωστός χίτμαν, αλλά απ' ότι βλέπω κάνεις σε μία μέρα δικέφαλους και σε μια άλλη ώμους και τρικέφαλους. Δεν είναι του ματσ μια μέρα μόνο για δικέφαλους;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σωστός χίτμαν, αλλά απ' ότι βλέπω κάνεις σε μία μέρα δικέφαλους και σε μια άλλη ώμους και τρικέφαλους. Δεν είναι του ματσ μια μέρα μόνο για δικέφαλους;
δε θελω να δουλεψω αντιθετους μυες μαζι...
επιπλεον δε βλεπω το λογο να κουρασω τοσο πολυ τα χερια μου σε μια προπονηση..

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Εντάξει, αν υπάρχει χρόνος για 5 προπονήσεις την εβδομάδα υπάρχει γενικά μεγαλύτερη άνεση. Πάω τώρα να κάνω διατροφή με κάτι τυρόπιτες που έβαλα στο φούρνο  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
δε θελω να δουλεψω αντιθετους μυες μαζι...
επιπλεον δε βλεπω το λογο να κουρασω τοσο πολυ τα χερια μου σε μια προπονηση..

άμα τα βάλεις στην πλάτη δε δουλεύεις αντίθετους μυες  :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ναι

157vh.gif

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω πλεον κανω 1 μυικη τη μερα,με εξαιρεση το τρικεφαλοι/ωμοι..
παλιοτερα που κανα 2 τη μερα παλι δεν τα κανα μαζι...
στις ασκησεις της πλατης δρα συνεπικουρικα ο δικεφαλος...
για το αν εκανα σωστα ή λανθασμενα,δεν ειμαι σιγουρος...οι αποψεις ακομα και αναμεσα σε γυμναστες διιστανται.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε η τεστοστερονη παραγεται κυριως απο τους ορχεις..
παραγεται και απο τους μυικους αδενες αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο...
ασκησεις με αντιστασεις θα σε βοηθησουν να την αυξησεις,αλλα μην περιμενεις θεαματικες αλλαγες..
η διατροφη και ο υπνος θα σε βοηθησουν περισσοτερο...
φυσικα το σωματικο λιπος πρεπει να ναι οσο πιο περιορισμενο γινεται για να δεις καλυτερα αποτελεσματα..
η φυσική (ενδογενής ) αύξηση της τεστοστερόνης μπορεί να επιτευχτεί βάζοντας βασικές ασκήσεις στην κορυφή κάθε προγράμματος μας και αν τις συνδυάσουμε με μια σωστή διατροφή (πλούσια σε σύνθετους υδατάνθρακες ) θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα επίπεδα της τεστοστερόνης .
κακά τα ψέματα όμως όσο μεγαλώνουμε τα πάντα μειώνονται το ίδιο κ η τεστοστερόνη κυρίως μετά τα 30.
Η καθημερινή γυμναστική σου δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία ώρα.
σωστόσ
προσωπικα κανω:

δευτερα:δικεφαλοι πολύ μικρή μυϊκή ομάδα για να αφιερώνεις μια ολόκληρη προπόνηση .
τριτη:στηθος
τεταρτη:πλατη
πεμπτη:τρικεφαλοι-ωμοι
παρασκευη:ποδια
σαββατο:αποθεραπεια

καθε μερα(εκτος παρασκευης) ενα τεταρτο διαδρομο για αρχη,150 κοιλιακοι/30 ραχιαιοι
και 5 λεπτα χαλαρο ποδηλατακι για τελειωμα..

η προπονηση δεν ξεπερνα τα 90 λεπτα...
η προπόνηση που κάνεις απευθύνεται σε άτομα με πολύ ανεπτυγμένο μυϊκό όγκο (bodybuilder) συνήθως αυτοί κάνουν μια μυϊκή ομάδα την ημέρα κ λογικό γιατί έχουν μεγάλη μυϊκή μάζα κ δεν τους φτάνουν π.χ.  2 ασκήσεις  για να καλύψουν τα δικέφαλα.
για κάποιον μέσο αθλητή νομίζω πως είναι καλύτερο να κάνει λιγότερες ασκήσεις σε κάθε μυϊκή ομάδα αλλά πιο συχνά. δηλαδή να γυμνάζεις κάθε μυϊκή ομάδα 2 φορές την εβδομάδα.

Jarlaxle

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προς πουσταλεκο (τρελλο ονομα by the way)
Μη χτυπας ως αρχαριος 2,5 ωρες στο γυμναστηριο. Βασικα, κανεις δε πρεπει να κανει τοση ωρα. Κανεις 5 λεπτα διαλλειματα?  :think:

Τεσπα. Κοιτα να κανεις σωστα τις ασκησεις σου και με σωστη τοποθετηση σωματος. Μη παρασυρεσαι με τα κιλα και μη ταλαντωνεσαι σα τρελλος στα μηχανηματα οπως βλεπω το 70% εκει εξω, ετσι ωστε να μπορει να κανει περισσοτερα κιλα. Μια μυικη ομαδα δε χρειαζεται 2 ωρες νταπα ντουπα για να γυμναστει. Σε μιση μιση ωρα μπορεις να κανεις θαυματα, εφοσον ξερεις τι κανεις και δεν τσιλιμπουρδιζεις. Οταν νιωσεις τον μυ να καιγεται και να μη μπορει αλλο, μη συνεχιζεις να χτυπιεσαι. Μπορει να κανεις τις κινησεις αλλα το μονο που θα κανεις ειναι μια τρυπα στο νερο.

Εφοσον πας συχνα gym, κανε μια ομαδα καθε φορα και μη ξεχνας να την ξεκουραζεις 2 μερες. Αν εισαι λεπτος και εισαι παντα στα ιδια κιλα μη το παρακανεις με το διαδρομο. Δε θες να χασεις κιλα, να παρεις θες. Φαγητο κανονικο, ενδιαμεσα γευματα τυπου γιαουρτι/corn flakes/φρουτα και οτιδηποτε δεν ειναι junk. Δεν ειναι πυρηνικη επιστημη το ολο θεμα. Ολες αυτες οι παπαριες που βλεπουμε "γινε φετες σε 45 δευτερολεπτα με αυτη την ασπρη σκονη!" ειναι τουλαχιστον γελοιες και επιζημιες.

Τωρα για απιστευτικοτατα προγραμματα εκγυμνασης / διαιτας με εξεζητημενα νιτρικα/μπαρες/πρωτεινες κτλ κτλ αντε μπλεξε αν γουσταρεις. Η εκγυμναση του σωματος και η κανονικη υγειινη διατροφη (και με γλυκο, και junk αλλα αραια) ειναι τροπος ζωης.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Κανω διαλειμα 1 λεπτο αναμεσα στα σετ και γυρω στα 3 λεπτα αναμεσα στις ασκησεις.
Σωστο αυτο που λες με την ξεκουραση κ εγω 2 μερες την εβδομαδα προσπαθω να ξεκουραζομαι.. οσο για το φαγητο προσπαθω να τρωω πολυ μηπως βαλω κανα κιλο και εχω κοψει το πολυ ποδηλατο.
Επισης εχω προσεξει οτι ΟΛΟΙ οι τουμπανοι στο γυμναστηριο εχουν και το παγουρακι με την πρωτεινη μαζι.. εγω παντως λεω να μην παρω τετοια κ ας κανω κ ενα χρονο παραπανω γυμναστηριο  :P

Η καθημερινή γυμναστική σου δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία ώρα. Προσωπικά παίρνω ένα συμπλήρωμα πρωτεϊνης μεταπροπονητιά και ειμαι οκ. Σιγα σιγά βλέπω αλλάγες.

Ενταξει βλεπεις αλλαγες.. ποσο καιρο γυμναζεσαι ομως?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Aυτα τα γαμημενα ψωμάκια γυρο απ την μεση πως διαολο φευγουν?  :tickedoff: :tickedoff:

Jarlaxle

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aυτα τα γαμημενα ψωμάκια γυρο απ την μεση πως διαολο φευγουν?  :tickedoff: :tickedoff:

Σκληρη διατροφη κυριως, και φυσικα γυμναστικη  :P

Πρεπει να χασεις το λιπος στη ευρυτερη περιοχη οποτε καλη διαιτα, συνδυασμος αεροβιου, βαρη και κοιλιακων. Ψαξε στο νετ, υπαρχουν πολλα site που εχουν οδηγιες. Φυσικα, απεφυγε οτι λεει "φετες σε 30 μερες" κτλ κτλ και πουλανε αερα. Στα σωστα site 99% οτι λενε εχει μεσα brutal πραμα με πολυ θυσια και ιδρωτα.

:rockon:

Οσων αφορα το shaker με πρωτεινη που κουβαλανε στα γυμναστηρια, προσωπικη μου αποψη να μη μπλεκεις με αυτα. Σιγουρα βοηθαει και σε κανει τουμπανο πιο γρηγορα. Καλυτερα ομως φυσικα και χωρις κανενα κινδυνο για σενα. Χανεται πολυ εκολα το μετρο με αυτα. Δεν πας για mister olympia. Να γυμναστεις πας. Τα αποτελεσματα θα ερθουν αν εισαι συνεπης. Κατι το οποιο ομολογω πως ειναι δυσκολο στις μερες μας οπου τα προτυπα ομορφιας ειναι μοντελα εσωρουχων με τρελλα σωματα κτλκτλ και ο καθενας βιαζεται να "χτιστει" για να κανει το κομματι του στις γκομενες.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
σημερινη.λιον7 κλαψε! :grin: θελω δουλεια ακομα το ξερω !

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
να ρωτησω κατι χωρις να με παρετε με τις πετρες? :rolleyes:

ειδα κατι σελ πριν φωτο απο τον λαιον...
και καποιοι γραψατε:θελεις δουλεια ακομα και τετοια...

:o :o :o

δουλεια γτ???γ να γινει μποντυ μπιλντερ????????????
δεν εχω ιδεα απο τετοια αλλα μου φανηκε του ματς....
αφου δεν εχεις ιδεα τι πεταγεσαι σαν την πουτσα....
αντε τραβα γεμισε το στομα σου με κατι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom